![]() |
2010.10.16. 23:45
baupexim1 írta:
kicsit sok van benne:)
2010.11.19. 19:55
2010.11.19. 20:22
simi64 írta:Magyarországon is tesztelték a Touringot.
F 10 BMW 530 DA
Egy alternatíva Jacksonnak 25.000.000 ft-ért![]()
2010.11.19. 20:55
kzolee írta:simi64 írta:Magyarországon is tesztelték a Touringot.
F 10 BMW 530 DA
F11![]()
2 dolog ami nem teszik: nagyon rövid az első tulnyúlás, olyan kis tömpeorrú lett oldalról. Hoydoonknak meg eltörni a kezét a 2 hátsó "macskaszem" miatt
2010.11.19. 21:21
2010.11.19. 21:23
lepke írta:Helo
Nem rossz az F11
csak még egy picit húzós az ára
Ezt a képet MIÉRT csinálta a fotós![]()
2010.11.21. 01:28
simi64 írta:kzolee írta:simi64 írta:Magyarországon is tesztelték a Touringot.
F 10 BMW 530 DA
F11![]()
2 dolog ami nem teszik: nagyon rövid az első tulnyúlás, olyan kis tömpeorrú lett oldalról. Hoydoonknak meg eltörni a kezét a 2 hátsó "macskaszem" miatt
Az a két piros csík nekem sem tetszik!
A tengelytávot meg majd' akkorára nyújtották, mint a 7-esé és ezt úgy tették, hogy a hátsó maradt, az első tengely pedig előrébb ugrott, hogy ne legyen orrnehéz (gondolom). Ezért a tömpeorr.
2010.11.21. 10:37
Ízlések és pofonokkzolee írta:simi64 írta:Magyarországon is tesztelték a Touringot.
F 10 BMW 530 DA
F11![]()
2010.11.21. 12:01
2010.11.21. 14:21
Tisztára mint a feleség! Van nála szebb, de az a fontos míg együtt vagyunk nézzük el egymás apró hibáit! Mindig más felesége után sóhajtozol, miközben a magadét sem becsülöd meg valójában!lepke írta:Helo
Na igenAz újdonságot meg kel szokni
Annak idején mikor megjelent az E60/61-es modell mindenkinél kiverte a biztosítékot (nálam is) teljesen más formavilág kinézetre mint az előtte futó 5-ös sorozat
Idővel aztán meg lehetett vele barátkozni
És láss csodát az E60/61-es autókból adták el a legtöbbet
még úgyis hogy közben megjelentek más BMW-modellek X3-X5 és a 6-os sorozatot is elkezdték 2004-től újra gyártani
Most ugyan ez van az F11-es szériával is
nekem se nagyon jön be főleg oldalról egy kicsit furcsa
Mint akit orrba vágtak
De majd idővel megszokjuk az új modellt és remélhetőleg mindenki minél hamarabb a garázsában nézegetheti
2010.11.21. 14:32
bmw520ds írta: Minden új modell hordozza az Ő által megvalósított stílusirányzatot.
eltűnt Münchenből, visszatértek az eredeti formákhoz!!!
2010.11.21. 14:53
Akkor félre érthetően írtam! Nem visszatértek a hagyományos külső jellegzetességekhez, hanem tovább formálták azt! Pedig sokan kifejtették a negatív véleményüket, hogy nem szabad letérni a jól bevált és kitaposott útról! Ezt Ő akkoriban bátran felvállalta és nézd meg hol járnak a formatervek. Eltűntek az oldalra felszerelt műanyag ütközés védők, amit én is hülyeségnek tartottam, mert parkoláskor jó szolgálatot tehet ha valaki figyelmetlen, lámpákról ne is beszéljünk...Alig mertek egy kicsit az íveken változtatni, az meg drasztikus megoldással elhúzta oldalra, vagy ott a mindenkit megosztó hetes. Azért a Face változata minden csak épp nem csúnya. Fejlődik a világ. Ha arra gondolsz hogy vezető felé forduló műszerfal, négy óra a műszerfalon, akkor ennek én is örülök hogy visszatérnek, de kívül szépek, egyre szebbek a Bímerek. Meg azért ne feledjük az 50-50% súlyelosztást sem...simi64 írta:bmw520ds írta: Minden új modell hordozza az Ő által megvalósított stílusirányzatot.
Én ezt egyáltalán nem így látom!
Mikor a szakállaseltűnt Münchenből, visszatértek az eredeti formákhoz!!!
Mi olyan Bangle-s ezen?
2010.11.21. 14:53
simi64 írta:bmw520ds írta: Minden új modell hordozza az Ő által megvalósított stílusirányzatot.
Én ezt egyáltalán nem így látom!
Mikor a szakállaseltűnt Münchenből, visszatértek az eredeti formákhoz!!!
Mi olyan Bangle-s ezen?
2010.11.21. 15:14
2010.11.21. 15:46
lepke írta:Helo
Annak idején mikor megjelent az E60/61-es modell mindenkinél kiverte a biztosítékot (nálam is) teljesen más formavilág kinézetre mint az előtte futó 5-ös sorozat
lepke írta:Most ugyan ez van az F11-es szériával is
Mint akit orrba vágtak
lepke írta:De majd idővel megszokjuk az új modellt és remélhetőleg mindenki minél hamarabb a garázsában nézegetheti
2010.11.21. 15:47
De ha épp ésszel belegondolunk, ez is teszi a dolgát! Mi lesz itt a fórumon? A majdani tagok írják: kuss, menjetek a kőkorszaki dolgaitokkal a nyugdíjasok, vagy a degenerált, szenilisek ide topicba nosztalgiázni! Mi meg majd: emlékszel mikor a Metabond miatt kifeküdt a 20déésimi64 írta:Én sem idegenkedek tőlük, félreértés ne essék! De a szakállasnak volt egy-két olyan ötlete, amit szerintem mikor az ágyban forgolódott (és rémálmok gyötörték) talált ki.
Az E60 cicaszeme tetszik, de a 65-ösé már egyáltalán nem! (aztán később ott is javították).
De az F széria már KIRÁLY!
Mondhatnám a 39 után a legkirályabb!![]()
Kár, hogy már csak a nyugdíjamból vehetek majd!
2010.11.21. 15:50
Dehogy kövezünk meg! Nekem csak az általam leírt dolgok tűnnek ki. Mindenkinek más az ízlése, ez így van rendjén. BMW-az BMW.kzolee írta:lepke írta:Helo
Kövezzetek meg, de nekem a megjelenés pillanatától nagyon tetszett az E60/61. A két különböző méretű első körlámpa tisztára az E28-at idézi... Sok olyan részlet van az autón, ami képről nem látszik, de élőben nézegetve nagyon jók a formai megoldások.lepke írta:Most ugyan ez van az F11-es szériával is
Mint akit orrba vágtak
Igen, és élőben is ilyennek tűnik, bár a szalonban még csak egy fehér árválkodik, azon meg nem működnek a metálfényezés adta fény-árnyék dolgok.lepke írta:De majd idővel megszokjuk az új modellt és remélhetőleg mindenki minél hamarabb a garázsában nézegetheti
Ezen töprengek pár napja. Szóval a bódét a 7-es padlólemezére építették, ahogy Simi mondja, ezért a nagy tengelytáv.
Viszont az érdekes lehet, hogy a motor és a váltó szinte az első tengely mögé van beépítve, azért a vezethetősége nem lehet valami rossz...
2010.11.21. 17:34
kzolee írta:lepke írta:Helo
Kövezzetek meg, de nekem a megjelenés pillanatától nagyon tetszett az E60/61. A két különböző méretű első körlámpa tisztára az E28-at idézi... Sok olyan részlet van az autón, ami képről nem látszik, de élőben nézegetve nagyon jók a formai megoldások.lepke írta:Most ugyan ez van az F11-es szériával is
Mint akit orrba vágtak
Igen, és élőben is ilyennek tűnik, bár a szalonban még csak egy fehér árválkodik, azon meg nem működnek a metálfényezés adta fény-árnyék dolgok.lepke írta:De majd idővel megszokjuk az új modellt és remélhetőleg mindenki minél hamarabb a garázsában nézegetheti
Ezen töprengek pár napja. Szóval a bódét a 7-es padlólemezére építették, ahogy Simi mondja, ezért a nagy tengelytáv.
Viszont az érdekes lehet, hogy a motor és a váltó szinte az első tengely mögé van beépítve, azért a vezethetősége nem lehet valami rossz...
2010.11.21. 21:56
2010.11.21. 22:24
A gyári prospektusban már benne van. Levinek adtam, abban a 35d és az M package is benne van, a magyar nyelvűben még egyik sem. Touring is itt van az orrom előtt, ahhoz is létezik már!lepke írta:Helo
Hogyan lehetséges az F10-es M pakettal mikor nincs itt az M5-ös![]()
Jól néznek ki F10 535d M
,,,,,,,,,,, FEKETE ,,,,,,,,,,
.,,,,,,,,,,,, FEHÉR ,,,,,,,,,,,