![]() |
2009.11.03. 17:35
lepke írta:Labi írta:legyen egy kis ellentábor..
nem azt akarom mondani, hogy nem tetszik, de Bangle óta csak finomkodnak azon a formán és se elrugaszkodni nem mernek attól, amit annyira szid mindenki (meg vágynak rá azok, csak megjegyzem) és e miatt nem alkotnak semmi egyedit. finomkodnak, de nem egy nagy durranás! szarnak a gyárban mit fognak hozzá szólni az emberek... szerintem ez baj!
és a belseje tényleg olyan mint az új hetesé, ami persze nem meglepő, de sokat nem kellett rajta gondolkodniuk
Helo
Nagy változás volt az E39 és az E60 között
üdv zoli
2009.11.03. 17:38
Labi írta:lepke írta:Labi írta:legyen egy kis ellentábor..
nem azt akarom mondani, hogy nem tetszik, de Bangle óta csak finomkodnak azon a formán és se elrugaszkodni nem mernek attól, amit annyira szid mindenki (meg vágynak rá azok, csak megjegyzem) és e miatt nem alkotnak semmi egyedit. finomkodnak, de nem egy nagy durranás! szarnak a gyárban mit fognak hozzá szólni az emberek... szerintem ez baj!
és a belseje tényleg olyan mint az új hetesé, ami persze nem meglepő, de sokat nem kellett rajta gondolkodniuk
Helo
üdv zoli
igen. de nem az E60 és F10 között
2009.11.03. 17:40
2009.11.03. 17:43
lepke írta:Labi írta:lepke írta:Labi írta:legyen egy kis ellentábor..
Helo
üdv zoli
igen. de nem az E60 és F10 között
Helo
Az új hetes és F10 között
értem én csak arra írtam hogy nincs változás AMIT mondtál is (elrugaszkodni)
üdv zoli
2009.11.03. 18:18
Labi írta:legyen egy kis ellentábor..
2009.11.03. 21:04
lepke írta:Labi írta:legyen egy kis ellentábor..
Helo
üdv zoli
2009.11.03. 22:15
simi64 írta:lepke írta:Labi írta:legyen egy kis ellentábor..
Helo
üdv zoli
Hosszútávú következtetéseket tényleg nem lehet levonni még ezekből a képekből.
Az is örök érvényű, hogy mindenkinek a szájíze szerint főzni lehetetlen!
Nekem is mindegyikben van olyan, ami tetszik, és van, ami kevésbé. Mindenesetre a Muhaati által belinkelt "szakértői" vélemény a Gran Turismo-ról, azért az erős túlzás, ilyet a legnagyobb rosszindulattal sem lehet mondani rá!
Részemről az új ötösnek is csak az lesz a baja, mint ami a többinek:
Megfizethetetlen! -legalábbis nekem.
Mindez pedig csak tovább erősíti az álláspontomat: a legszebb a MIENK (E39)
Kisebb változtatásokat azért ha lehetne, végrehajtanék:
Elöl kaphatna E36 lámpákat, de legalábbis morcosabbakat
A hátulja meg lehetne az E65-ös Bangle-féle segg!
Így volna teljesen a szájízemnek megfelelő.
A kényelemmel és az utazási-vezetési élménnyel pedig egyik fajtájánál sincs baj!
Az E39-es kaszni pont megfelelő, úgy súlyra, nagyságra, szépségre. A 90-es években még igazi autó formákat tudtak tervezni. (és ez nemcsak a BMW-re igaz)
2009.11.03. 22:30
Viper írta:simi64 írta:lepke írta:Labi írta:legyen egy kis ellentábor..
Helo
üdv zoli
Hosszútávú következtetéseket tényleg nem lehet levonni még ezekből a képekből.
Az is örök érvényű, hogy mindenkinek a szájíze szerint főzni lehetetlen!
Nekem is mindegyikben van olyan, ami tetszik, és van, ami kevésbé. Mindenesetre a Muhaati által belinkelt "szakértői" vélemény a Gran Turismo-ról, azért az erős túlzás, ilyet a legnagyobb rosszindulattal sem lehet mondani rá!
Részemről az új ötösnek is csak az lesz a baja, mint ami a többinek:
Megfizethetetlen! -legalábbis nekem.
Mindez pedig csak tovább erősíti az álláspontomat: a legszebb a MIENK (E39)
Kisebb változtatásokat azért ha lehetne, végrehajtanék:
Elöl kaphatna E36 lámpákat, de legalábbis morcosabbakat
A hátulja meg lehetne az E65-ös Bangle-féle segg!
Így volna teljesen a szájízemnek megfelelő.
A kényelemmel és az utazási-vezetési élménnyel pedig egyik fajtájánál sincs baj!
Az E39-es kaszni pont megfelelő, úgy súlyra, nagyságra, szépségre. A 90-es években még igazi autó formákat tudtak tervezni. (és ez nemcsak a BMW-re igaz)
Hát nem vagyunk egyformák. Nekem speciel az E39-ben pont a lámpája tetszik. E36 lámpa morcos?
Gran Turismo, hogy finom fogalmazzak: nem szép...
2009.11.11. 16:10
simi64 írta:
2009.11.11. 17:59
madox írta:simi64 írta:
Ez szenzációs ! Én ilyenre számítok, ez az amibe első látásra beleszerettem ! Semmi rossz az E60 - ból, gyönyörű formavilág, dögös vonalak...
Kár, hogy nincs lóvém...
2009.11.11. 20:50
2009.11.11. 21:48
lepke írta:Helo
Az új ötösről már láttam annyi képet csak nem tudom melyik a valós![]()
![]()
üdv zoli
2009.11.11. 22:14
2009.11.12. 21:02
Labi írta:igen egy kis volvó benne van!nekem még nem jön be....olyan semmilyen
láttam az új Gt-t ...hááát![]()
2009.11.14. 14:27
2009.11.14. 14:46
simi64 írta:Tesztelik az új M5-öt
. Már Videora vették a touringot is. (mintha csak mutogatni akarnák)
2009.11.16. 10:56
simi64 írta:simi64 írta:Tesztelik az új M5-öt
Állítólag aki manapság Bajorországban jár, mindennapos látványnak számít az új Ötösbömös szétmatricázott változata az utakon. Tesztelik őket 1000-rel!. Már Videora vették a touringot is. (mintha csak mutogatni akarnák)
És hasítják a levegőt, mint a nyílvessző! (Miért is nem lettem inkább tesztpilóta...)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()