Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Hozzászólás küldése

Mennyire vagy megelégedve XenonBalázs munkájával?

A szavazás 2011.04.19. 00:04-kor befejeződött.

Nagyon megvagyok elégedve
25
86%
Elégedetlen vagyok vele.
4
14%

Szavazatok száma : 29

Re: www.polirozas.com

2014.09.30. 12:57

imi36 írta:Xenonbalázs rendel még? Csak mert kihalt a topik...

Mindegy, a lámpáimat ujjíttatnám fel. Ő, hogy csinálja, le is lakkozza UV állóval, vagy csak felpolírozza? Mert nem akarom, hogy 1 év múlval ugyanúgy nézzen ki....

Emlekeim szeint a lakkozas nem javasolt...az is besargul megpusztul...polir aztan vedofolia..

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2014.09.30. 13:04

Köszi! Foliat tud Ő vagy, vagy hol erdemes venni?

2014.09.30. 15:06

imi36 írta:Köszi! Foliat tud Ő vagy, vagy hol erdemes venni?

Van profi fóliásom a XVI. ban

2014.09.30. 15:07

XenonBalazs írta:

Tokkal vonóval mennyi lenne a 2 db. lámpa, polírozva, fóliázva?

2014.09.30. 16:01

imi36 írta:
XenonBalazs írta:

Tokkal vonóval mennyi lenne a 2 db. lámpa, polírozva, fóliázva?

Ez meg inkabb a privi vagy phone call kategoria...szvsz...

2014.09.30. 16:05

Őő izé, nem gondolnám, jogy ez államtitkot sért. Amugy az árai kint vannak a weblapon, szóval annyira nem lehet top secret. Szerintem.

2014.09.30. 17:51

imi36 írta:Őő izé, nem gondolnám, jogy ez államtitkot sért. Amugy az árai kint vannak a weblapon, szóval annyira nem lehet top secret. Szerintem.

:D :franko:

2014.09.30. 18:37

Bummer írta:

Mindegy, a lámpáimat ujjíttatnám fel. Ő, hogy csinálja, le is lakkozza UV állóval, vagy csak felpolírozza? Mert nem akarom, hogy 1 év múlval ugyanúgy nézzen ki....

Emlekeim szeint a lakkozas nem javasolt...az is besargul megpusztul...polir aztan vedofolia..

Kötekedésképpen: :boxing Akkor a zöld béka eredetileg kék volt, csak megsárgult rajta a lakk? :mrgreen: :kalapács

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.09.30. 18:38

Gallaca írta:
Bummer írta:

Kötekedésképpen: :boxing Akkor a zöld béka eredetileg kék volt, csak megsárgult rajta a lakk? :mrgreen: :kalapács

Gallaca...loooooo...goooolllll....
Bar azert tudtommal mas lakk van a karosszerian mint a lampan...mar amelyiken van...

Jo oreg uveg lampatestek....

2014.10.09. 12:04

Bummer írta:
Gallaca írta:
Bummer írta:

Gallaca...loooooo...goooolllll....
Bar azert tudtommal mas lakk van a karosszerian mint a lampan...mar amelyiken van...

Jo oreg uveg lampatestek....

Én is a fóliát javallom!

2014.10.10. 09:42

Tegnap meglátogattam Xenonbalazs-t lámpa polirozás céljából... Nos, azóta látok a lámpákkal rendesen ;)

Valamint még jól el is beszélgettünk egy keveset.

(Előtte ugyan nem fotóztam,de "utánna" képet készíthetek ha akad igény rá demonstrálni a javulást. Látványos.)

NexusHD2

Ezt a hozzászólást a szerzőnek F_E_K_ az itt látható tagok köszönték meg: XenonBalazs

2014.10.10. 10:04

F_E_K_ írta:Tegnap meglátogattam Xenonbalazs-t lámpa polirozás céljából... Nos, azóta látok a lámpákkal rendesen ;)

Valamint még jól el is beszélgettünk egy keveset.

(Előtte ugyan nem fotóztam,de "utánna" képet készíthetek ha akad igény rá demonstrálni a javulást. Látványos.)

NexusHD2

Alakul az az autó, mint púpos gyerek a prés alatt!
Örülök neki, hogy sikerült eljutni hozzá! Mondtam én, hogy megéri!
Vittél neki sört? :)

2014.10.10. 11:53

Azt nem, de bartelben megoldottam neki egy informatikai problémát.

Legközelebb igyekszem vinni sört is ;)

NexusHD2

2014.10.20. 10:28

Imi!

Lámpa polír klubos kedvezménnyel 4.800,- A pár a fóliázás amit nem én csinálok, sajnos 12.000,- De az profi is és van rá gari is.

2014.10.20. 10:29

F_E_K_ írta:Azt nem, de bartelben megoldottam neki egy informatikai problémát.

NexusHD2

Fek! Remélem a motortér olyan , mint, ha most raktuk volna be az újat! Köszönöm a profi segítséget.

2014.10.20. 10:52

Kedves BMW-s klubtársak!

Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, hogy nem nagyon tudok írkálni, és válaszolni a levelekre rögtön, de nagyon el vagyunk havazva. Ezért jobban ajánlom a telefont: 06 húsz 992 70 18
Megértéseteket köszönöm!

Valamint csináltunk egy BMW VIP mail címet, aminél 12 órán belül garantáltan megkapod a választ.
Itt is be lehet jelentkezni, illetve a kérdéseket feltenni, észrevételeket megírni.

bmwkozmetika@polirozas.com

Továbbra is áll a 20% kedvezmény az árainkból, és új szolgáltatásokkal bővültünk. Autó akkumulátor forgalmazás, klíma ellenőrzés, klíma töltés és tisztítás

BMW-s árak csak érdekesség végett.

Starline akkumulátor: 74Ah 18.000,- 2 év garancia ( 3 - 5 évet bírnak ) Betét díj: 2.110,-
95Ah 23.000,- 2 év garancia ( 3 - 5 évet bírnak ) Betét díj: 2.870,-
Az akkumulátorok 2014. 02. 01 től betétdíjasak, így csereakkumulátor szükséges ami rossz vagy betét díj megfizetése, ami mérettől eltérő.

Klíma ellenőrzés: 2.000,- Befújt levegő hőmérsékletének ellenőrzése, nyomás ellenőrzés
tisztítás: 3.000,- Elpár kitakarítása, és a belső rendszer kitakarítása
igény esetén pollenszűrő cserével. Az ár a pollen szűrő árát nem
tartalmazza.
töltés: 6.000,- - 8.000,-

2014.10.20. 15:40

XenonBalazs írta:
F_E_K_ írta:Azt nem, de bartelben megoldottam neki egy informatikai problémát.

NexusHD2

Fek! Remélem a motortér olyan , mint, ha most raktuk volna be az újat! Köszönöm a profi segítséget.

Igen, kifejezetten jól néz ki! ;)

NexusHD2

2014.10.21. 20:29

Ezúton is köszönöm Balázs kiváló munkáját és baráti hozzáállását!! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: XenonBalazs

2014.10.22. 13:27

Zo78 írta:Ezúton is köszönöm Balázs kiváló munkáját és baráti hozzáállását!! :franko:

Én köszönöm a várakozást és a kiváló jattot :sör:
Lámpa fólia: 06 húsz 9 828 829 Nyári Krisztián polirozas.com Balázsra hivatkozni

2014.10.26. 09:14

Köszi Balázs a profi munkát, amit a bátyám Mergáján végeztél!
A srác teljesen le van azóta is döbbenve, hogy mekkora a változás!
Szerinte nem is takarítottál, hanem komplett belsőt cseréltél! :mrgreen:
:taps:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: XenonBalazs
Hozzászólás küldése

VigLink badge