![]() |
2011.12.24. 22:14
peteeqe írta:Egy újabb szép lakk fekete tető munka!
bocsi az OFF autóért
2011.12.25. 12:17
Jerry írta:peteeqe írta:Egy újabb szép lakk fekete tető munka!
bocsi az OFF autóért
Szia Peti!
Ez micsoda? Fólia?
Mennyi egy ilyen? Már régóta gondolkozom rajta.
Üdv,
Jerry
2011.12.27. 10:02
peteeqe írta:Szia!
Igen fólia, üvegtető hatású lakk fekete
erre a golf6-ra 25e ft volt, nem tudom milyen hosszú a kombid, van e rajta tetőablak, sín vagy valami
2011.12.27. 12:06
Jerry írta:peteeqe írta:Szia!
Igen fólia, üvegtető hatású lakk fekete
erre a golf6-ra 25e ft volt, nem tudom milyen hosszú a kombid, van e rajta tetőablak, sín vagy valami
Nem, nem! Mégcsak nem is touring. Egy csodálatos formájú sedan tulajdonosa vagyok.
Ami még nagyon érdekel, hogy ezek is nyilván karcolódnak egy idő után (mosóhasználat, stb) esetleg még mattulnak is. Lehet velük valamit kezdeni, vagy 1, 2 év múlva újra kell fóliázni?
Mert ugye a lakkot elég felpolírozni alkalom adtán.
2011.12.27. 16:38
2011.12.27. 16:45
2011.12.27. 18:20
Fazer írta:Én vettem karbon matricát karira egy darabot... itthon megpróbálom szebbé varázsolni a kocsi belsejét, és ha jól megy akkor a külsejét is. Tapasztalatokat elfogadok a munkával kapcsolatban!!
2011.12.27. 18:39
peteeqe írta:Fazer írta:Én vettem karbon matricát karira egy darabot... itthon megpróbálom szebbé varázsolni a kocsi belsejét, és ha jól megy akkor a külsejét is. Tapasztalatokat elfogadok a munkával kapcsolatban!!
Sok tapasztalatot nem tudok mondaniKi kell tapasztalnod
2011.12.27. 20:13
Fazer írta:peteeqe írta:Fazer írta:Én vettem karbon matricát karira egy darabot... itthon megpróbálom szebbé varázsolni a kocsi belsejét, és ha jól megy akkor a külsejét is. Tapasztalatokat elfogadok a munkával kapcsolatban!!
Sok tapasztalatot nem tudok mondaniKi kell tapasztalnod
Na te csak hallgass...![]()
A múltkor se mondtál semmit miért is kellett volna beszéljünk...![]()
Bátor gyerek vagyok majd letesztelem.
Viszont azt elárulhatnád hol lehet a legjobb minőséget megvenni...
2011.12.29. 16:41
2011.12.30. 20:45
2011.12.30. 20:47
Fazer írta:MA délután elkezdtem a carbonozást... leszedtem a váltókar környéki konzolt... aztán vissza is raktam mert az általam vásárolt sötét szürke carbon matrica teljesen olyan volt mint egyébként a felület színe. talán a szálazása kicsit szélesebb...
Mást színt kell választanom!
2011.12.30. 20:58
peteeqe írta:Fazer írta:MA délután elkezdtem a carbonozást... leszedtem a váltókar környéki konzolt... aztán vissza is raktam mert az általam vásárolt sötét szürke carbon matrica teljesen olyan volt mint egyébként a felület színe. talán a szálazása kicsit szélesebb...
sötét szürke? dobj fel képet a fóliáról ha van..
2011.12.31. 10:52
Fazer írta:peteeqe írta:Fazer írta:MA délután elkezdtem a carbonozást... leszedtem a váltókar környéki konzolt... aztán vissza is raktam mert az általam vásárolt sötét szürke carbon matrica teljesen olyan volt mint egyébként a felület színe. talán a szálazása kicsit szélesebb...
sötét szürke? dobj fel képet a fóliáról ha van..
No itt van...
http://imageshack.us/photo/my-images/715/sany9003.jpg/
2012.01.21. 22:59
2012.01.21. 23:38
2012.01.21. 23:39
OPTIKUS írta:Tisztelt klubtársak!
Ezúton szeretném megköszönni ennek a jóembernek a gyors, precíz munkáját.
Az én autómban az ákáckafa hangulatot felváltotta a terminátoros.....![]()
Köszönöm
ui:ha ráveszed magad, hogy felkeresd, és az idő nedves, "gumit" vigyél magaddal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gumi alatt értsd "gumicsimma" a szerző......
2012.01.22. 01:11
OPTIKUS írta:
ui:ha ráveszed magad, hogy felkeresd, és az idő nedves, "gumit" vigyél magaddal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012.01.22. 04:52
kiara írta:OPTIKUS írta:
![]()
![]()
![]()
![]()
Persze nem a mező közepén csinálja a Peti, csak az odavezető úton van néhol latyak, ha esik.
De ez ne rettentsen el senkit, ő is 19es papucsokon közlekedik ott naponta.
2012.01.22. 09:23
OPTIKUS írta:Tisztelt klubtársak!
Ezúton szeretném megköszönni ennek a jóembernek a gyors, precíz munkáját.
Az én autómban az ákáckafa hangulatot felváltotta a terminátoros.....![]()
Köszönöm
![]()
![]()
![]()
![]()