![]() |
2012.02.07. 15:43
Jerry írta:LeviM5 írta:Egy kis reklám Balunak!Mindenkinek csak ajánlani tudom
![]()
Tavasszal újra támadok! (nem is 1 autóval)
![]()
Veled tartok Levi!
Tél előtt kapott egy wax-ot a kicsike, hogy jobban bírja a megpróbáltatásokat. Tavasszal ismét kell neki egy tükörwax, hogy szép legyen.
Bár fehéren azért nem üt ennyire, mint a te feketéden.
2012.02.07. 17:12
kiara írta:To Sancoo!
Ha mindennapos amit írsz, én garázs híján legalább egy ilyennel védekeznék.
Hát lehet a F@szt!!!! Szóval otthon nem fektettem erőt ebbe a ponyva vásárlásba. És mivel ez egy kis falu hidd el hogy nem lehet ilyesmit kapni itt..... amikor meg végzek a melóval (általában este 11) a 25 km körzetemben semmi sincs nyitva.... insbruk is majdnem 100 km re van.... szóval első körben tanulópénznek szánnám ezt a polírozást, amit BALINAK MÁR ELŐRE KÖSZÖNÖK IS!!!! Ami a karcokat illeti az a géptető, d oszlopn láttam még meg a nagy tetőn!!!! Időpontot mindenképp egyeztetek veled. Úgyis van nálam valami ami a tied!!!! 2012.02.07. 17:37
Sancool írta:Levi! Szép lett a gép.... A kíváncsiság kedvéért annak a RIWAXos cuccnak a nevét leírhatnád.
2012.02.08. 00:26
LeviM5 írta:Sancool írta:Levi! Szép lett a gép.... A kíváncsiság kedvéért annak a RIWAXos cuccnak a nevét leírhatnád.
Balu nevében köszönöm!![]()
Ez a "megelőző-ápoló" cucc. Mosás után, száraz kocsira ráfújni, egyből szét/le törölni. Csak mikroszálas kendő jó hozzá!
2012.02.11. 14:48
Sancool írta:LeviM5 írta:Sancool írta:Levi! Szép lett a gép.... A kíváncsiság kedvéért annak a RIWAXos cuccnak a nevét leírhatnád.
Balu nevében köszönöm!![]()
Ez a "megelőző-ápoló" cucc. Mosás után, száraz kocsira ráfújni, egyből szét/le törölni. Csak mikroszálas kendő jó hozzá!
Köszi Levi! Ha az emlékezetem nem csal akkor ez egy rózsaszínű folyadék, és még az illata is jó.... Polír után beszerzem én is.... egyébként ennek a beceneve a "guruló gyöngy" Ugye???
2012.02.11. 15:00
Jerry írta:LeviM5 írta:Egy kis reklám Balunak!Mindenkinek csak ajánlani tudom
![]()
Tavasszal újra támadok! (nem is 1 autóval)
![]()
Veled tartok Levi!
Tél előtt kapott egy wax-ot a kicsike, hogy jobban bírja a megpróbáltatásokat. Tavasszal ismét kell neki egy tükörwax, hogy szép legyen.
Bár fehéren azért nem üt ennyire, mint a te feketéden.
2012.03.03. 00:26
2012.03.03. 00:34
kiara írta:Xenon Balázsnak hálás KÖSZÖNET, hogy volt kedves és lepolírozta a Landimat.
És ajándékba kaptam a polírozást!!!![]()
2012.03.03. 00:40
admin írta:kiara írta:Xenon Balázsnak hálás KÖSZÖNET, hogy volt kedves és lepolírozta a Landimat.
Ez nem a Balu mert nincs rajta sárga papucs és sörsincs a kezébe.
iPhone Tapatalk
2012.03.03. 00:48
lepke írta:admin írta:kiara írta:Xenon Balázsnak hálás KÖSZÖNET, hogy volt kedves és lepolírozta a Landimat.
iPhone Tapatalk
Helo
No meg ... nem is olyan kigyúrt mint a Balu![]()
2012.03.05. 00:48
admin írta:kiara írta:Xenon Balázsnak hálás KÖSZÖNET, hogy volt kedves és lepolírozta a Landimat.
iPhone Tapatalk
2012.03.05. 10:51
kiara írta:Xenon Balázsnak hálás KÖSZÖNET, hogy volt kedves és lepolírozta a Landimat.
2012.03.05. 12:49
XenonBalazs írta:
A klubos ár ajándék, akkor igen
![]()
Kevered a szezont! A belső takarítás volt ajándék! ( de az másnak is az) Vagy a polír volt ajándék, és a belső takarítás kicsit irreális lenne.
Kicsit hideg volt, így cipőben voltam, de mint Kiara is megmondta ott volt narancssárga![]()
Sört a végén kaptam 4 Heinekkent, amit be is osztottam 2 órára
Kiarané-nak külön köszönet a finom kajáért! ( Most se csalódtam )
Az M-es sapkám ott hagytam, amit nagyon hiányolok, és így már nem is megy a polír......, remélem megtalálod, hova tettem. Vagy előszoba vagy BMW kalaptartó vagy Landcruiser.
Uír: Lányaid ördögök!!!!!!!!!!!!![]()
2012.03.05. 12:59
kiara írta:XenonBalazs írta:
A klubos ár ajándék, akkor igen
![]()
Kevered a szezont! A belső takarítás volt ajándék! ( de az másnak is az) Vagy a polír volt ajándék, és a belső takarítás kicsit irreális lenne.
Kicsit hideg volt, így cipőben voltam, de mint Kiara is megmondta ott volt narancssárga![]()
Sört a végén kaptam 4 Heinekkent, amit be is osztottam 2 órára
Kiarané-nak külön köszönet a finom kajáért! ( Most se csalódtam )
Az M-es sapkám ott hagytam, amit nagyon hiányolok, és így már nem is megy a polír......, remélem megtalálod, hova tettem. Vagy előszoba vagy BMW kalaptartó vagy Landcruiser.
Uír: Lányaid ördögök!!!!!!!!!!!!![]()
A sapkád meg van, ne aggódj. Vegyél fel helyette valami jó meleget, hogy a Svájci hidegben meg ne fázz.
Kiaráné nevében köszönöm a dícséretet. Átadom neki.
A lányaim! Hát igen! Figyelmeztettelek!![]()
...amikor meghoztam Balut és elkezdte a polírozást, a két kislányom az udvaron volt. Mondta is Balu, hogy milyen aranyos és jó gyerekek.Aztán nekem el kellett mennem elvégezni 1-2 dolgot. Két óra múlva hivott (többször is) Balu, hogy siessek, mert már nem bírja!!!
![]()
![]()
2012.03.05. 19:45
leslie írta:
szerintem az volt a gond, hogy későn vitted neki a HeinekentHa a munka elején vitted volna a sört, akkor a rosszcsontokat is jobban bírta volna
2012.03.22. 07:29
2012.03.22. 23:21
LHSM írta:Mi tegnap voltunk este Balázsnál egy állapot felmérésre a "leharcolt" verdával![]()
Várom az eredményt bőr puceválás után, döbbenetes volt a rövid demo
2012.03.22. 23:30
2012.03.22. 23:45
2012.03.23. 13:01