Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Hozzászólás küldése

Mennyire vagy megelégedve XenonBalázs munkájával?

A szavazás 2011.04.19. 00:04-kor befejeződött.

Nagyon megvagyok elégedve
25
86%
Elégedetlen vagyok vele.
4
14%

Szavazatok száma : 29

Re: www.polirozas.com

2012.02.07. 15:43

Jerry írta:
LeviM5 írta:Egy kis reklám Balunak! :wink: Mindenkinek csak ajánlani tudom :!:
Tavasszal újra támadok! (nem is 1 autóval)

:franko:
Veled tartok Levi!
Tél előtt kapott egy wax-ot a kicsike, hogy jobban bírja a megpróbáltatásokat. Tavasszal ismét kell neki egy tükörwax, hogy szép legyen.
Bár fehéren azért nem üt ennyire, mint a te feketéden.

OK! Majd itt egyeztetünk úgyis! :wink:
Balu munkája csúcs, én már csak mosás utáni vizes waxot fújok rá, szintentartom. Illeve Szkubika mutatott az őszi talin egy Riwax cuccot, vettem is. Na az se semmi, két hét után is csúszik az autó felülete.
Anno políroztam kézzel az autóimat, ráment egy hétvége polír-wax. De közel se volt ez az eredmény.

2012.02.07. 17:12

kiara írta:To Sancoo!
Ha mindennapos amit írsz, én garázs híján legalább egy ilyennel védekeznék.

Kép

Mielőtt kijöttem arra gondoltam hogy csak lehet itt garázst bérelni...... :facepalm: Hát lehet a F@szt!!!! Szóval otthon nem fektettem erőt ebbe a ponyva vásárlásba. És mivel ez egy kis falu hidd el hogy nem lehet ilyesmit kapni itt..... amikor meg végzek a melóval (általában este 11) a 25 km körzetemben semmi sincs nyitva.... insbruk is majdnem 100 km re van.... szóval első körben tanulópénznek szánnám ezt a polírozást, amit BALINAK MÁR ELŐRE KÖSZÖNÖK IS!!!! Ami a karcokat illeti az a géptető, d oszlopn láttam még meg a nagy tetőn!!!! Időpontot mindenképp egyeztetek veled. Úgyis van nálam valami ami a tied!!!! :D Kihasználatlansága miatt azt sem tudom hogy működik e, vagy világít e..... :DSzóval "MESTER" a gépet rádbízom.... a sörikét viszem de a belsejét megcsinálom addig amíg te a külsejével küzdesz..... :D Ha elfelejtetted volna TOURINGOM VAN!!!! :D szóval az egy napos móka garantált.... :D
Levi! Szép lett a gép.... A kíváncsiság kedvéért annak a RIWAXos cuccnak a nevét leírhatnád.

2012.02.07. 17:37

Sancool írta:Levi! Szép lett a gép.... A kíváncsiság kedvéért annak a RIWAXos cuccnak a nevét leírhatnád.

Balu nevében köszönöm! :wink:
Ez a "megelőző-ápoló" cucc. Mosás után, száraz kocsira ráfújni, egyből szét/le törölni. Csak mikroszálas kendő jó hozzá!
Kép

2012.02.08. 00:26

LeviM5 írta:
Sancool írta:Levi! Szép lett a gép.... A kíváncsiság kedvéért annak a RIWAXos cuccnak a nevét leírhatnád.

Ez a "megelőző-ápoló" cucc. Mosás után, száraz kocsira ráfújni, egyből szét/le törölni. Csak mikroszálas kendő jó hozzá!
Kép

Köszi Levi! Ha az emlékezetem nem csal akkor ez egy rózsaszínű folyadék, és még az illata is jó.... Polír után beszerzem én is.... egyébként ennek a beceneve a "guruló gyöngy" Ugye??? :D

2012.02.11. 14:48

Sancool írta:
LeviM5 írta:

Kép

Köszi Levi! Ha az emlékezetem nem csal akkor ez egy rózsaszínű folyadék, és még az illata is jó.... Polír után beszerzem én is.... egyébként ennek a beceneve a "guruló gyöngy" Ugye??? :D

Nincs mit Levi!!! :roker:

Sancool!

Ne keverd a dolgokat ez egy gyorsfény! a rózsaszín az viasz, egész más. Nem guruló gyöngy, hanem gyors fény :facepalm:
( Képzelem milyen vagy fritzből :lol: Fritz en verda? Das ist eine zehr gut auto? Natürlich Áh Tiltás ist guut? :lol: Ha ezeket vágod, akkor már nem lesz baj. Ja és Das ist eine Heinekken )

2012.02.11. 15:00

Jerry írta:
LeviM5 írta:Egy kis reklám Balunak! :wink: Mindenkinek csak ajánlani tudom :!:
Tavasszal újra támadok! (nem is 1 autóval)

:franko:
Veled tartok Levi!
Tél előtt kapott egy wax-ot a kicsike, hogy jobban bírja a megpróbáltatásokat. Tavasszal ismét kell neki egy tükörwax, hogy szép legyen.
Bár fehéren azért nem üt ennyire, mint a te feketéden.

Jajj mindjárt kettővel? + Jerry? ( Mi jöhet még?... Heinekken? :lol: )
Gyertek gyertek! Új dolgokkal is készülök!
Levi! Hozd Petrát is! ( hogy aludjon :lol: )
Jerry! Hozd Nikit is! ( hogy főzzön :lol: )

2012.03.03. 00:26

Xenon Balázsnak hálás KÖSZÖNET, hogy volt kedves és lepolírozta a Landimat.
És ajándékba kaptam a polírozást!!! :lol:
Kép

www.polirozas.com

2012.03.03. 00:34

kiara írta:Xenon Balázsnak hálás KÖSZÖNET, hogy volt kedves és lepolírozta a Landimat.
Kép

Ez nem a Balu mert nincs rajta sárga papucs és sörsincs a kezébe. :)

iPhone Tapatalk

2012.03.03. 00:40

admin írta:
kiara írta:Xenon Balázsnak hálás KÖSZÖNET, hogy volt kedves és lepolírozta a Landimat.
Kép

iPhone Tapatalk

Helo
No meg ... nem is olyan kigyúrt mint a Balu :lol: :lol:

2012.03.03. 00:48

lepke írta:
admin írta:
Kép

iPhone Tapatalk

Helo
No meg ... nem is olyan kigyúrt mint a Balu :lol: :lol:

:lol:
Lassan kezdem úgy érezni, hogy én vagyok az egyetlen fizetős ügyfele! :lol: :facepalm:

2012.03.05. 00:48

admin írta:
Kép

iPhone Tapatalk

Az edzőcipőjében voltak "fideszes" motívumok.
Sört meg csak a munka végén kapott! :D

2012.03.05. 10:51

Kép

:lol: A klubos ár ajándék, akkor igen :lol:
Kevered a szezont! A belső takarítás volt ajándék! ( de az másnak is az :lol: ) Vagy a polír volt ajándék, és a belső takarítás kicsit irreális lenne.
Kicsit hideg volt, így cipőben voltam, de mint Kiara is megmondta ott volt narancssárga :roker:
Sört a végén kaptam 4 Heinekkent, amit be is osztottam 2 órára :lol:
Kiarané-nak külön köszönet a finom kajáért! ( Most se csalódtam )
Az M-es sapkám ott hagytam, amit nagyon hiányolok, és így már nem is megy a polír......, remélem megtalálod, hova tettem. Vagy előszoba vagy BMW kalaptartó vagy Landcruiser.

Uír: Lányaid ördögök!!!!!!!!!!!! :twisted: :lol:

2012.03.05. 12:49

XenonBalazs írta:
Kevered a szezont! A belső takarítás volt ajándék! ( de az másnak is az :lol: ) Vagy a polír volt ajándék, és a belső takarítás kicsit irreális lenne.
Kicsit hideg volt, így cipőben voltam, de mint Kiara is megmondta ott volt narancssárga :roker:
Az M-es sapkám ott hagytam, amit nagyon hiányolok, és így már nem is megy a polír......, remélem megtalálod, hova tettem. Vagy előszoba vagy BMW kalaptartó vagy Landcruiser.

A sapkád meg van, ne aggódj. Vegyél fel helyette valami jó meleget, hogy a Svájci hidegben meg ne fázz.
Kiaráné nevében köszönöm a dícséretet. Átadom neki.

A lányaim! Hát igen! Figyelmeztettelek! :D

...amikor meghoztam Balut és elkezdte a polírozást, a két kislányom az udvaron volt. Mondta is Balu, hogy milyen aranyos és jó gyerekek. :D Aztán nekem el kellett mennem elvégezni 1-2 dolgot. Két óra múlva hivott (többször is) Balu, hogy siessek, mert már nem bírja!!! :D :D :D

2012.03.05. 12:59

kiara írta:
XenonBalazs írta:

A sapkád meg van, ne aggódj. Vegyél fel helyette valami jó meleget, hogy a Svájci hidegben meg ne fázz.
Kiaráné nevében köszönöm a dícséretet. Átadom neki.

A lányaim! Hát igen! Figyelmeztettelek! :D

...amikor meghoztam Balut és elkezdte a polírozást, a két kislányom az udvaron volt. Mondta is Balu, hogy milyen aranyos és jó gyerekek. :D Aztán nekem el kellett mennem elvégezni 1-2 dolgot. Két óra múlva hivott (többször is) Balu, hogy siessek, mert már nem bírja!!! :D :D :D

szerintem az volt a gond, hogy későn vitted neki a Heinekent :lol: Ha a munka elején vitted volna a sört, akkor a rosszcsontokat is jobban bírta volna :roker:

2012.03.05. 19:45

leslie írta:
szerintem az volt a gond, hogy későn vitted neki a Heinekent :lol: Ha a munka elején vitted volna a sört, akkor a rosszcsontokat is jobban bírta volna :roker:

Sajnos el kellett mennem és későn érkeztem haza, amikor Balázs már elkészült a géppel. Hazavittem és ott kapta meg a 4 Heinekkent. Szerintem így van rendjén. Munka közben nem iszunk!

... meg aztán nehogy akkor üssön be nála a 4.fázis amikor nálam van! :D :nyelves:
Kép

2012.03.22. 07:29

Mi tegnap voltunk este Balázsnál egy állapot felmérésre a "leharcolt" verdával :lol:

Várom az eredményt bőr puceválás után, döbbenetes volt a rövid demo :taps:

2012.03.22. 23:21

LHSM írta:Mi tegnap voltunk este Balázsnál egy állapot felmérésre a "leharcolt" verdával :lol:

Várom az eredményt bőr puceválás után, döbbenetes volt a rövid demo :taps:

És erről niért nincs 1 kép se? Főleg mivel Balu nagy M5 fan!? :roll:

2012.03.22. 23:30

Sziasztok. Lámpa Polír érdekelne :)

2012.03.22. 23:45

Endi írta:Sziasztok. Lámpa Polír érdekelne :)

Helo
Hívjad Balut megoldja

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: Endi
Értékelés: 4.76%

2012.03.23. 13:01

És erről niért nincs 1 kép se? Főleg mivel Balu nagy M5 fan!?

Este volt, két klubbos is ot volt még, meg valami söröcske :D

Ezt tegnap készítettem teflonnal, a Hringen

Kép

és itt már el is érkeztünk az OFFhoz.
Hozzászólás küldése

VigLink badge