Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Hozzászólás küldése

Mennyire vagy megelégedve XenonBalázs munkájával?

A szavazás 2011.04.19. 00:04-kor befejeződött.

Nagyon megvagyok elégedve
25
86%
Elégedetlen vagyok vele.
4
14%

Szavazatok száma : 29

2011.03.07. 00:18

Balázs!

Ha egy kicsit jobb idő lesz, és legalább 2 napig napsütést mondanak, akkor egy alapos külső-belsőre bejelentkeznék szerintem! LCD kijelző polírra, műszeregység plexi polírra, kívül is van pár karc, amivel kezdhetnénk valamit, stb.
És egy jó alapos mosás, wax is kellene. :)

2011.03.07. 00:58

bmw520ds írta:Polírozós gyerek! :lol: Itt a nyári projected! Szeretettel várnak! A jövő évi rajtnál a fülke csillogjon, a bódé festve lesz. Ha lejössz, öt BMW lesz az udvarban, de azokkal nem kell foglalkozni, mert célirányosan a Honecker a fő csapásirány. Mit kell előteremteni? Kettes létra? Lift? Vagy ugrálsz a földről? :lol:

Megoldjuk. Drága lesz, mert nem BMW. Létra minden akad Siófokon. 8)

2011.03.07. 01:05

tibi666 írta:Balázs!

Ha egy kicsit jobb idő lesz, és legalább 2 napig napsütést mondanak, akkor egy alapos külső-belsőre bejelentkeznék szerintem! LCD kijelző polírra, műszeregység plexi polírra, kívül is van pár karc, amivel kezdhetnénk valamit, stb.
És egy jó alapos mosás, wax is kellene. :)

1 Napot szánj rá és megoldjuk. Van jó mosó ahova szoktam járni, és nevem is van ott, LCD és műszerfal polírt nem vállalok. LCD-t mert nem lehet, műszerfal, mert túl puha a műanyag. Amúgy minden mehet.

2011.03.13. 10:41

Tegnap esti sorsolás
Kép
Kép
1. helyezett: Spider2 -50%
Kép
Kép
2. helyezett: Sancool -40%
Kép
Kép
3. helyezett: Odus -30%
Kép

Időponttal kapcsolatban kérem hívjatok: 06 20 992 70 18

2011.03.13. 14:06

Óvást szeretnék bejelenteni!

Abban a kalapban nincs 10 név!
A képekről hiányzik a sorsolási bizottság, hogy a közjegyzőről már ne is beszéljek!

Addig fogunk pereskedni, amíg nem sorsolsz ki! /100%-ra/ :lol: :lol: :lol:

2011.03.13. 14:19

Imco írta:Óvást szeretnék bejelenteni!

Abban a kalapban nincs 10 név!
A képekről hiányzik a sorsolási bizottság, hogy a közjegyzőről már ne is beszéljek!

Addig fogunk pereskedni, amíg nem sorsolsz ki! /100%-ra/ :lol: :lol: :lol:

Kedvem fényképezett!

kz540i-t akartam áthívni hogy Ő fotózzon, csak nem volt itthon :(

Imco! bunda is lehetett volna, de sajnos nem ajánlott senki sok rekesz Heinekent :lol:

Pont egy sztárügyvédnek csináltam nem rég a Saab-ját, és mondta, ha bár miben tud segíteni szóljak.
Felajánlok neki egy waxot és csak utána pereljetek :lol: ( úgy is M3 cabriót szeretnék :lol: )

2011.03.13. 15:05

Kíváncsi vagyok, hogy ki elégedetlen a munkáddal. Én ilyen lelkiismeretesen, alaposan dolgozó emberrel, mint Te, Balázs, nagyon ritkán találkozom.

2011.03.13. 21:23

tibi666 írta:Kíváncsi vagyok, hogy ki elégedetlen a munkáddal. Én ilyen lelkiismeretesen, alaposan dolgozó emberrel, mint Te, Balázs, nagyon ritkán találkozom.

Köszönöm a biztató szavakat.

Udv!

2011.03.14. 12:15

Most látom hogy én lettem az első? :) Sosem nyertem még semmit eddig.

Re: Udv!

2011.03.14. 12:27

spider2 írta:Most látom hogy én lettem az első? :) Sosem nyertem még semmit eddig.

Hurrá. Megtört a varázs Balu meghozta a szerencsédet. Rohanj lottót venni.

Jackson, aki gratulál a nyertesnek

2011.03.14. 13:40

Második lettem!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :hehe
A másik két nyertesnek is gratulálok!!!!!!
Köszönet Balázsnak a házunk alatt működő cukrászdának a West Coast-nak a barátaimnak!!!!! :hehe

2011.03.14. 14:38

Sancool írta:Második lettem!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :hehe
A másik két nyertesnek is gratulálok!!!!!!
Köszönet Balázsnak a házunk alatt működő cukrászdának a West Coast-nak a barátaimnak!!!!! :hehe

Sziasztok!

A harmadik sem rossz :D .

Odus

2011.03.14. 14:41

Örülök, hogy örömet tudtam okozni mindenkinek. Odus el van biztos havazva. De most látom írt.

2011.03.14. 14:54

XenonBalazs írta:Örülök, hogy örömet tudtam okozni mindenkinek. Odus el van biztos havazva. De most látom írt.

Sajnos tényleg havazik, babázok és dolgozom, másra
nincs időm, de kereslek majd, úgyis ígértem kereteket is úgy száz évvel ezelőtt :oops: .

Üdv.

Odus

.

2011.03.14. 15:00

Gratulálok a nyerteseknek,Balázs neked meg jó munkát kívánok.
Bár tudom,"JÓ MUNKA AZ ÁSÁS,FŐKÉNT,HOGY HA MÁS ÁS." :hehe
Mi meg szomorkodhatunk Imco-val mert nem nyertünk és fizethetünk
mint a katona tiszt,ha polírozol nekünk. :wink:

Re: .

2011.03.14. 19:11

apa írta:Gratulálok a nyerteseknek,Balázs neked meg jó munkát kívánok.
Bár tudom,"JÓ MUNKA AZ ÁSÁS,FŐKÉNT,HOGY HA MÁS ÁS." :hehe
Mi meg szomorkodhatunk Imco-val mert nem nyertünk és fizethetünk
mint a katona tiszt,ha polírozol nekünk. :wink:

Apa! Még az esélyt se adtad meg magadnak, nem jelentkeztél.

2011.03.18. 19:17

Balázs!

Kocsi lemosva, áttörölve, belseje kiporszívózva, szőnyegtisztítógéppel kivixelve. Most szárad a garázsban.

Holnap reggel várlak, bőrtisztítás, ápolásra, és Waxolásra! Egy rekesz Heineken üveges bekészítve!

holnap este referálok , hogy sikerült a pucc.

2011.03.18. 20:34

muhaati írta:Balázs!

Kocsi lemosva, áttörölve, belseje kiporszívózva, szőnyegtisztítógéppel kivixelve. Most szárad a garázsban.

Holnap reggel várlak, bőrtisztítás, ápolásra, és Waxolásra! Egy rekesz Heineken üveges bekészítve!

holnap este referálok , hogy sikerült a pucc.

Tetőablakot csukd be (ha van) nehogy a végén beburoljon a sör... Neked is zacsin keljen ülni... :D

2011.03.18. 21:10

XenonBalazs írta:Tegnap esti sorsolás
Kép
Kép
1. helyezett: Spider2 -50%
Kép
Kép
2. helyezett: Sancool -40%
Kép
Kép
3. helyezett: Odus -30%
Kép

Időponttal kapcsolatban kérem hívjatok: 06 20 992 70 18

Helo
Erről a sorsolásról rendesen lemaradtam
Ahogy látom a Balu egy kicsit meghízott :wink:

2011.03.18. 21:31

Balázs én elégedett vagyok a munkáddal amikor az egyik lámpámat políroztad viszont azzal nem vagyok elégedett amikor lenyomtad a 25d-et az M3-on.(egyébként csak nem mertem nyomni neki mert ott volt a gyerek :lol:).Viszont jön a jó idő és nekem kell egy teljes pucc amit már megbeszéltünk,garantálom,hogy nem fogsz unatkozni,lehet 2 napig is eltart majd. :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge