Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
2009.03.27. 00:19
lepke írta:Hello Apollo
Egy teljes nagytakaritás, ülések,tetökárpit,meg minden mennyibe van
üdv
zoli
Hello Zoli!
Egy teljes belső takarítás (az avatar képed alapján) az 15,560+ÁFA tól (az 'Apollo' nevű csomagom). A 'tól' azt jelenti hogy ha nincsen kis 'meglepetések' az autón

. Én kész vagyok bármikorra, csak szólni kell!
Jesse
2011.01.29. 18:52
Hallo!
Hogy csinálnád otthon ha olyan szegény lennél mint mi,

a fényszóró felpolírozást?
Milyen korongokat használnál és polírokat?Milyen sorrendben?
És persze tudjuk tőled ezeket megvehetjük
És ha valakinek nincs kedve megcsinálni, akkor te mennyiért dolgoznád meg?
Köszi
2011.01.30. 23:07
Kedves Jesse!
Most nézegettem oldaladat, és arra a meglátásra jutottam, hogy egész jó szerekkel dolgozol, csak nagyon drágák ( Auto Magic, Mafra )
Ha gondolod tudok abban segíteni, hogy profi szintű kárpittisztítód legyen, és bőrtisztítód.
A kárpittisztítóról csak annyit kell tudni, hogy nem kell eláztatni a kárpitot, ezáltal hamar kiszárad nem rohad be, és baktérium ölő is van benne. Ezt mi fejlesztettük ki már 6 féle hatóanyag van benne, és a vérfoltot is ki lehet szedni tökéletesen a világos kárpitból. ( Sonax és még sok autómosó cég tőlünk vásárolja nagy tételben. )
Bőrtisztítóról csak annyit, hogy a világos bőr teljesen elfeketedett zsíros részeinél is olyan lesz, mint az új, és nem kell dörzsölni, csak szépen áttörölni egy szivaccsal, és egy száraz ruhával. Ezt is mi fejlesztettük ki, már mondhatom, hogy autótakarítás terén 8 éves tapasztalattal rendelkezem.
Ha gondolod ugorj el egy bemutatóra, ha nem hiszed, és ha gondolod össze is hasonlíthatjuk az általad használt szerekkel ( Egy kis versenyt csinálhatnánk, persze, csak barátilag, hogy melyik a jobb szer. Szeretek versenyezni )
2011.01.30. 23:30
Valaki árulja már el, hogy merre van ez a mosó-kozmetika!
Nem találtam a témában érdemleges infót a telcsiszámon kívül.
Köszi!
2011.01.31. 08:44
Imco írta:Valaki árulja már el, hogy merre van ez a mosó-kozmetika!
Nem találtam a témában érdemleges infót a telcsiszámon kívül.
Köszi!
IMCO udvarán, garázsában, háza előtt. Bárhol. Házhoz megy. Bár én csak a tetőkárpitomat és belsejét tisztíttattam vele, korrektül megcsinálta.
Felhívod, egyeztetsz, megy, dolgozik.