Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Téma lezárva

Re: www.3dcarbonfolia.com

2011.11.21. 11:16

vincse írta:szia ,lenne egy 98 as audi a6 om a tetöt,és belső fákat szeretném,hogy lenne idöd rá?

szia!

kérdés,h milyen fóliával szeretnéd?
megtudjuk csinálni valamelyik nap biztos, de a fa díszcsíkokat ki kéne szedned, nem csináltam még A6-ot nem tudom h kell

2011.11.21. 11:22

peteeqe írta:
vincse írta:szia ,lenne egy 98 as audi a6 om a tetöt,és belső fákat szeretném,hogy lenne idöd rá?

szia!

kérdés,h milyen fóliával szeretnéd?
megtudjuk csinálni valamelyik nap biztos, de a fa díszcsíkokat ki kéne szedned, nem csináltam még A6-ot nem tudom h kell

:hehe

Ezt lássa meg a Simi!

2011.11.21. 12:30

ok értem én is ugy gondoltam,a tető kis léceket ki veszem,meg a belső fákat,tetöt carbon feketére gondoltam(,van fényes is?)a belsöt meg vagy feket,vagy ezüst carbonra jó lenne látnom majd a foliát,lehetséges ez elötte van raktáron? és azt kérdezném még mennyi lenne ez kb? tető az kicsi ,a belsö meg 4 db nagyobb lés egy pár apró,ja és nem gond hogy most ilyen hideg van?gondolom mühely meleg:)

2011.11.21. 12:32

egyébként a hada lacika ajánlott bmw e39 e volt,és tuning boltja itt balatonlellén:)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek vincse az itt látható tagok köszönték meg: peteeqe
Értékelés: 4.76%

2011.11.21. 12:37

belsőre húzott alu mintásod is van esetleg?

2011.11.21. 13:47

mondta a Laci, ezüst karbonból van itthon mintám, de annyi nincs most h elég is legyen belülre, ahhoz rendelnem kell, fekete karbon nincs fényes, matt, inkább selyemfényűnek mondanám, az jó ha te szétszeded, a tető kb 1,5óra, a belső kb 2 órás meló

2011.11.22. 18:06

Azon már a fólia sem segít :!:
Egyébkén biztosan van karikás klub oldal is. :facepalm:

2011.11.26. 13:36

nagyon vicces vagy.van persze,csak itt találtam meg,akit kerestem,remélem nem probléma?!

2011.11.26. 15:18

vincse írta:nagyon vicces vagy.van persze,csak itt találtam meg,akit kerestem,remélem nem probléma?!

nem probléma :) nekem meg pláne :wink:

2011.11.27. 12:43

vincse írta:nagyon vicces vagy.van persze,csak itt találtam meg,akit kerestem,remélem nem probléma?!

nem gond,jó érzés már audisokat is itt tudni,de viccet félre téve Simi nem rajong a márka iránt,nézd el neki! :wink:

2011.11.28. 20:03

Természetesen itt mindent megtalálhatsz, amit keresel :!:
Problémának probléma, mert TI szoktatok fikázni minket, nem mi Titeket!!!
A prémium kategóriában pedig nincs vicc, mert ha bajor, akkor :bmw bmwdance :bmwkiraly és nem a karikás :!:

Hogy' is kerül ide egy négykarikás???

Nem szeretjük őket!

Vegyél egy autót és gyere Te is a belső sávba! :lol: :lol: :lol:

:franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek simi64 az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2011.11.28. 20:08

simi64 írta:

A prémium kategóriában pedig nincs vicc, mert ha bajor, akkor :bmw bmwdance :bmwkiraly és nem a karikás :!:

Nem szeretjük őket!

Ez jó! :D

2011.11.28. 20:13

szekeres írta:
simi64 írta:

Nem szeretjük őket!

Ez jó! :D

ÉS még igaz is!!!!!!!!!!!!!!!!!! :taps: :taps: :taps:

2011.11.29. 23:39

Peti bácsi, az én fóliáim megjöttek? Hétfőre meglesz a vas! ( remélem a hétvégi versenyen nem húzom meg)

2011.11.30. 11:57

kiara írta:Peti bácsi, az én fóliáim megjöttek? Hétfőre meglesz a vas! ( remélem a hétvégi versenyen nem húzom meg)

Hajrá :) Ne kelljen lakatolni újra :)

2011.12.01. 02:31

peteeqe írta:
kiara írta:Peti bácsi, az én fóliáim megjöttek? Hétfőre meglesz a vas! ( remélem a hétvégi versenyen nem húzom meg)

Hajrá :) Ne kelljen lakatolni újra :)

Hétvégén versenyen vagyok. Hétfő-keddre kész lesz a lakatos vele.

2011.12.04. 21:01

Klubbtársunk, autója néhány képben:

Kép
Kép
Kép

2011.12.22. 23:38

Halihó!
Új szolgáltatásaim:
-karosszéria védő fólia, kavicsfelverődés ellen
- Több féle színben van fólia, akár "üvegtető hatású is"
-Lámpa polírozás 2000.-Ft./db áron MOST
Kép

1-2 kép kedvcsinálónak:
Kép
Kép
Kép
Kép

WEB odal

Re: 3dcarbonfolia.fw.hu

2011.12.23. 00:05

Ma délután voltam a Petinél lámpákat políroztatni. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon hamar megvolt vele. Az eredmény tökéletes. Amíg készült jót dumáltunk.
Peti, még egyszer KÖSZ! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kiara az itt látható tagok köszönték meg: peteeqe

Re: 3dcarbonfolia.fw.hu

2011.12.24. 15:56

Egy újabb szép lakk fekete tető munka!
bocsi az OFF autóért
Kép
Téma lezárva

VigLink badge