![]() |
2011.08.31. 22:19
szekeres írta:gskill írta:kiara írta:gskill írta: Ha 2 tengelyes a tréler, akkor E mindenképpen kell. Többször vontattam trélert Sprinterrel, Masterral, de nem tudom elég-e a B, nekem A,B,C,E -m van. (szerintem elég a B, de nem biztos)
Azt hallottam, hogy a kocsi és a futó össztömege nem haladhatja meg a 3,5 tonnát... Namost ugye 2550 a 2,3td össztömege, marad majdnem 1 tonna, amiből lejön a futó súlya, akkor marad kb 700-800 kiló, amit felpakolhatok
Meghaladhatja, de akkor tachoraf kell.
2011.08.31. 22:25
Janika_86 írta:Itt aztán megy az okfejtés!Hirtelen kiderült, hogy mások is szeretnek néha úttalan utakon járni...
Én jelenleg várom a csörlőmet, hát ha a hétvégére összejönne egy jó kis túra...
Jut eszembe, ha a csörlőt nincs mibe akasztani...Honnan lehet szerezni valamilyen csáklya szerűséget, vagy hegeszteni valami olyat ami stabil?
2011.08.31. 22:44
lepke írta:kiara írta:lepke írta:Helo Kiara
Mennyiben fáj egy ilyen autót összehozni![]()
![]()
Nagykerék + kiemelve + csörlő
http://www.hasznaltauto.hu/auto/jeep/wr ... tj-4157032
Szia Lepke!
Ha elég a 33x12,5x15 gumi, akkor 5db MTgumi, 5 felni, elektromos csörlő, snorkel és komplett emelőszett, kb. 500-600eft + a beszerelési munkadíj.
De ha Wranglert szeretnél, 4 literes kell, mert a 2,5kuka. Max. aszfaltra jó, meg a csajokat bevinni a "málnásba". A hirdetésben szereplő autó amúgy sem valami szuper cucc. A lökhárítók ARB mintára készült kisipari (ezzel nincs gond, csak nem ARB ahogy hirdeti), viszont sem az elsőbe, sem a hátsóba nem lett vonószem hegesztve. Hová akasztja be pl. a rántókötelet??? Vagy a csörlő kampóját, ami csak ott lóg a görgősablakból ki, mint a Benkő Dani szerszáma. A 25cm emelés pedig NAGYON SOK! Max. 10cm futómű és 5cm body lift.
Előbb azt kell eldöntened, hogy mire szeretnéd használni a vasat. Ha ez meg van, kell egy modell és ezután lehet összeállítani a listát, hogy mire van szükség. Ha kimondottan versenyre kell, akkor pedig egy protót kell építeni. Ha bármi kérdésed van, nagyon szívesen segítek.
... ha ilyennel tépsz az M3-on, legalább hihető lessz a S-A-R!!!![]()
![]()
Helo
Nekem kimondottan Földes utakra kellene, olyan helyeken közlekednék vele ahol még az E60-as is eltud döcögni
Tehát semmi sárdagasztás meg offroad
2011.08.31. 23:36
kiara írta:lepke írta:kiara írta:lepke írta:Helo Kiara
![]()
Szia Lepke!
Ha elég a 33x12,5x15 gumi, akkor 5db MTgumi, 5 felni, elektromos csörlő, snorkel és komplett emelőszett, kb. 500-600eft + a beszerelési munkadíj.
De ha Wranglert szeretnél, 4 literes kell, mert a 2,5kuka. Max. aszfaltra jó, meg a csajokat bevinni a "málnásba". A hirdetésben szereplő autó amúgy sem valami szuper cucc. A lökhárítók ARB mintára készült kisipari (ezzel nincs gond, csak nem ARB ahogy hirdeti), viszont sem az elsőbe, sem a hátsóba nem lett vonószem hegesztve. Hová akasztja be pl. a rántókötelet??? Vagy a csörlő kampóját, ami csak ott lóg a görgősablakból ki, mint a Benkő Dani szerszáma. A 25cm emelés pedig NAGYON SOK! Max. 10cm futómű és 5cm body lift.
Előbb azt kell eldöntened, hogy mire szeretnéd használni a vasat. Ha ez meg van, kell egy modell és ezután lehet összeállítani a listát, hogy mire van szükség. Ha kimondottan versenyre kell, akkor pedig egy protót kell építeni. Ha bármi kérdésed van, nagyon szívesen segítek.
![]()
Helo
Nekem kimondottan Földes utakra kellene, olyan helyeken közlekednék vele ahol még az E60-as is eltud döcögni
...akkor egyenlőre neked elég az MT gumi, felni. Csörlő mindenképp, mert személyesen még nem ismerlek, de abból amit a fórumon olvasok az jött le, hogy úgy is belemégy majd oda, ahonnan nehéz lesz majd kijönni.Ha a gyári futómű jó állapotú, akkor spórolhatsz egy kicsit az emelőszetten, majd rárakod, ha meghal a gyári. Egyenlőre emelhető 5-7cm-t body lifttel, az fillérekbe kerül a szetthez képest.
Néha ott, ahol még az E60 is elmegy, egy kis zivatar után eléggé megváltoznak az útviszonyok.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=tqqBgymjfms
2011.09.01. 11:08
lepke írta:kiara írta:lepke írta:kiara írta:lepke írta:Helo Kiara
![]()
Szia Lepke!
![]()
Helo
...akkor egyenlőre neked elég az MT gumi, felni. Csörlő mindenképp, mert személyesen még nem ismerlek, de abból amit a fórumon olvasok az jött le, hogy úgy is belemégy majd oda, ahonnan nehéz lesz majd kijönni.Ha a gyári futómű jó állapotú, akkor spórolhatsz egy kicsit az emelőszetten, majd rárakod, ha meghal a gyári. Egyenlőre emelhető 5-7cm-t body lifttel, az fillérekbe kerül a szetthez képest.
Néha ott, ahol még az E60 is elmegy, egy kis zivatar után eléggé megváltoznak az útviszonyok.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=tqqBgymjfms
Helo
Azért nem ilyen utakra gondoltam
ide harckocsi kellene
2011.09.08. 16:36
2011.09.08. 20:17
XenonBalazs írta:Acélsodrony vontatókötelet is tudsz? ( Balfaszok miatt kellene, akik beszakítják mindig a kölcsönadott darabjaimat )
2011.09.09. 18:20
kiara írta:XenonBalazs írta:Acélsodrony vontatókötelet is tudsz? ( Balfaszok miatt kellene, akik beszakítják mindig a kölcsönadott darabjaimat )
Mire neked acélsodrony??? Attól szarabb nincs a világon (vontatásra értem). Ha valaki nem tud vontatni vagy nem tudja hogyan kell "viselkednie" ha vontatják - szétszakítja az autót. Vontatásra hevedereket ajánlanám 5-től 12 tonnáig, 3-tól 20 méterig. Igazán nagy a választék és nyugodtan kölcsönadhatod, soha nem szakítják el!
2011.09.13. 08:12
XenonBalazs írta:kiara írta:XenonBalazs írta:Acélsodrony vontatókötelet is tudsz? ( Balfaszok miatt kellene, akik beszakítják mindig a kölcsönadott darabjaimat )
Mire neked acélsodrony??? Attól szarabb nincs a világon (vontatásra értem). Ha valaki nem tud vontatni vagy nem tudja hogyan kell "viselkednie" ha vontatják - szétszakítja az autót. Vontatásra hevedereket ajánlanám 5-től 12 tonnáig, 3-tól 20 méterig. Igazán nagy a választék és nyugodtan kölcsönadhatod, soha nem szakítják el!
Inkább a kocsijuk szakadjon, mint az én drága kínai köteleim![]()
Hevederhez van fém karabiner? vagy valami, amivel össze lehet fogatni?
Hú ennek a színe is jó!!!!! ( csak sajnálnám kölcsön adni, mert összepiszkolják a szép narancssárgát )
2011.09.13. 21:53
kiara írta:XenonBalazs írta:kiara írta:XenonBalazs írta:Acélsodrony vontatókötelet is tudsz? ( Balfaszok miatt kellene, akik beszakítják mindig a kölcsönadott darabjaimat )
Hú ennek a színe is jó!!!!! ( csak sajnálnám kölcsön adni, mert összepiszkolják a szép narancssárgát )
Igen, találsz nálam fém karabinert is. Úgy hívják 4x4nyelven, hogy sekli.
De mire kell neked 24tonnás kötél???
2011.09.14. 06:49
XenonBalazs írta:kiara írta:
Hogy elbírja a BMW a BMW-t, és tiltáson lehessen vele vontatni![]()
Minél erősebb annál tartósabb.
2011.09.14. 23:33
simi64 írta:XenonBalazs írta:kiara írta:
Kb ilyen hsz-re számítottam Tőled Balu
2011.09.15. 06:35
XenonBalazs írta:simi64 írta:XenonBalazs írta:kiara írta:
Kb ilyen hsz-re számítottam Tőled Balu
Simi!
Majd beszélhetünk akkor, hogy ha a diesel beáll és vontatni kell![]()
Kiara bácsi akkor meg jön a Ducati helyett a Ducato-val- és kipakolja a HI-tech cuccokat....
Sőt már akkor vontatnám, mikor kora reggel beindítod, és rémálmom lesz... ( sose feledem a Komáromi rémálmot kora reggel )![]()
![]()
![]()
![]()
Off: Te meg bízom benne nem feleded az éjszakai tiltást, mikor Lepkének írtál!
Kvittek vagyunk
2011.09.17. 23:47
XenonBalazs írta:kiara írta:XenonBalazs írta:Acélsodrony vontatókötelet is tudsz? ( Balfaszok miatt kellene, akik beszakítják mindig a kölcsönadott darabjaimat )
2011.09.17. 23:51
kiara írta:A kék és piros hevedereken kívűl ( ami nem passzolt a papucsodhoz), már újra van NARANCSSÁRGA is!!! 8méter x 12 tonna.
2011.09.18. 00:00
204d1 írta:kiara írta:A kék és piros hevedereken kívűl ( ami nem passzolt a papucsodhoz), már újra van NARANCSSÁRGA is!!! 8méter x 12 tonna.
Az 96 métertonna
2011.09.18. 02:52
kiara írta:204d1 írta:kiara írta:A kék és piros hevedereken kívűl ( ami nem passzolt a papucsodhoz), már újra van NARANCSSÁRGA is!!! 8méter x 12 tonna.
Az 96 métertonna
Ha duplán köti, akkor 12-13 hetest is vontathat egyszerre
2011.09.18. 10:16
simi64 írta:kiara írta:204d1 írta:kiara írta:A kék és piros hevedereken kívűl ( ami nem passzolt a papucsodhoz), már újra van NARANCSSÁRGA is!!! 8méter x 12 tonna.
Az 96 métertonna
A hetest nem kell vontatni
2011.09.18. 19:03
204d1 írta:kiara írta:A kék és piros hevedereken kívűl ( ami nem passzolt a papucsodhoz), már újra van NARANCSSÁRGA is!!! 8méter x 12 tonna.
Az 96 métertonna
2011.09.18. 22:30
simi64 írta:kiara írta:204d1 írta:kiara írta:A kék és piros hevedereken kívűl ( ami nem passzolt a papucsodhoz), már újra van NARANCSSÁRGA is!!! 8méter x 12 tonna.
Az 96 métertonna
A hetest nem kell vontatni