![]() |
2010.09.10. 18:03
jackson írta:XenonBalazs írta:jackson írta:XenonBalazs írta:Most kezdek kifejleszteni egy bőr tisztító folyadékot, ami sokkal olcsóbb és hatékonyabb lesz mint amiket lehet kapni. ( már a sajáton tesztelem, de még kell bele valami... ) Már most elég jó a dolog.
Ahhha akkor figyeljük keresel-e új bőrüléseket az alkatrész topikban ha nem jött be a keverék.![]()
Jackson, aki szemmel tartja az ügyet
Az a baj, hogy nagyon jó lett a cucc, csak az ülésem már régi repedezett. ég és föld a különbség!!!
de még kevernem kell bele illatanyagot is.
Balázs, aki már alig várja, hogy találkozzon cimborájával Jacksonnal, hogy kiüsse a motor hibakódot
Mondtam, hogy nem diagolok. Elötte gurulj oda hozzám kiütjük és hibátlan kocsival jössz a találkozóra polírozni.
Amúgy hogy már on-topik legyünk lámpa polír kérdés.
Voltam fényszóró magasság beállításon és említette az autóklubos szaki, hogy látszik pöttyös az üveg és szórja nagyon a fényt. Mutatta a műhely végében az ajtón a sugarat homályos határ látszik. Mondta ha új kocsi van bent annak penge éles a vonala van. Nekem meg kicsi pöttyök látszanak rajta.
Most akkor gajra ment a Füredi melód vagy mi a manó lehet? Mennyi időnként kell újra polírozni ha megcsináltad? És egyáltalán hányszor lehet? A kocsikra valami 3-4 polírozás per élete adatatot adtak, mert utána már totál lejön a festék és totál festés kell.
Jackson, aki majd megy benzinkúthoz lecsutakolni a két fényszóró üveget nem-e csak kosz
2010.09.10. 18:12
jackson írta:simi64 írta:jackson írta:Jackson, aki majd megy benzinkúthoz lecsutakolni a két fényszóró üveget nem-e csak kosz
Nyugodtan megmoshatod a többi részét is, hidd el, nem fog új hibaüzenetet kiírni!
Ne aggódjál attól még csak jobban látszanak a karcolásaim, de megadom a számlaszámomat és küldhetsz zsét a totál festésre. Akkor majd Balázshoz járok vissza mint a búcsúba políroztatni (hogy legalább ON-topik legyen).
Majd nézd mi szerkesztek a Lámpás topikba a hibaüzenettel kapcsolatban.
Jackson, aki reméli csak kosz hiba és nem újabb polírozás kell neki
2010.09.11. 17:58
2010.09.14. 11:22
2010.09.14. 13:43
odus írta:Sziasztok!
Tegnap voltam Balázsnál, mert az egyik kutyánk (berni pásztor) le akarta vadászni
a macskát a frissen fényezett motorháztetőről. Amikor megláttam az eredményt,
majdnem sírva fakadtam. Aztán gondoltam, tavasszal újrafényeztetem, addig
pedig Balázs csinál vele valamit, hogy ne legyen ennyire brutális a látvány.
Felhívtam, azonnal adott időpontot, tegnap este meg is csinálta. Annyira
jó lett, hogy nem is kell fényezni. Hihetetlen precízen dolgozik, sugárzik
róla a tapasztalat és a minőségi munka iránti elkötelezettség.
Köszönöm Balázs!
Üdv.
Odus
2010.09.14. 20:26
apa írta:Ez esetben jó lesz, ha Balázs kiírja a számát,hátha én is így járok.
2010.09.14. 20:54
jackson írta:apa írta:Ez esetben jó lesz, ha Balázs kiírja a számát,hátha én is így járok.
Nézted már az első hozzászólást?
Jackson, aki látta és a linken a telefonszámot is![]()
2010.09.15. 13:48
Tegnap voltam Balázsnál, mert az egyik kutyánk (berni pásztor) le akarta vadászni
Köszönöm Balázs!
Üdv.
Odus
2010.09.15. 14:23
Köszönöm Balázs!
Üdv.
Odus
2010.09.15. 21:00
Viper írta:odus írta:Sziasztok!
Köszönöm Balázs!
Üdv.
Odus
Berni pásztorrral elbeszélgettél a jövőt illetően? Lehet, hogy Balázs hergeli műmacskával.![]()
Balázs én egy fényszórópolirra neveznék be. Mennyi időt vesz ez igénybe? Be kell jelentkezni előre?
2010.09.16. 06:14
XenonBalazs írta:Viper írta:odus írta:Sziasztok!
Köszönöm Balázs!
Üdv.
Odus
Berni pásztorrral elbeszélgettél a jövőt illetően? Lehet, hogy Balázs hergeli műmacskával.![]()
Balázs én egy fényszórópolirra neveznék be. Mennyi időt vesz ez igénybe? Be kell jelentkezni előre?
Hú a francba most lebuktam a műmacskával, hogy legyen üzletem![]()
Várlak szeretettel, nem tudom, te budapesti vagy vagy sem...
Elég változó... legjobb ha bejelentkezel, mert tuti nem lesz előtted senki, ha jössz a talira akkor meg tudjuk beszélni. A törökmezei talin ott leszek egy kis piros hondával, amit feltettem a tali fórumba képet![]()
Kb olyan 30-40percet vesz igénybe és 20% klubbos kedvezménnyel 6000,- helyett 4800,- lesz párban.
Még annyi, hogy a kavicsfelverődések csak részben tűnnek el ezt tudd, de sokkal szebb lesz mint volt.
2010.09.16. 09:10
Viper írta:XenonBalazs írta:Viper írta:odus írta:Sziasztok!
Köszönöm Balázs!
Üdv.
Odus
Hú a francba most lebuktam a műmacskával, hogy legyen üzletem![]()
Várlak szeretettel, nem tudom, te budapesti vagy vagy sem...
Elég változó... legjobb ha bejelentkezel, mert tuti nem lesz előtted senki, ha jössz a talira akkor meg tudjuk beszélni. A törökmezei talin ott leszek egy kis piros hondával, amit feltettem a tali fórumba képet![]()
Kb olyan 30-40percet vesz igénybe és 20% klubos kedvezménnyel 6000,- helyett 4800,- lesz párban.
Még annyi, hogy a kavicsfelverődések csak részben tűnnek el ezt tudd, de sokkal szebb lesz mint volt.
Pesttől 220 Km-re lakom, azért kérdeztem, ezeket, hogy hogyan kalkuláljak, ha arra járok. Akkor majd felhívlak előző napokban, ha esedékes lesz az út. Köszönöm.
2010.09.19. 22:27
2010.09.19. 22:48
XenonBalazs írta:jackson írta:XenonBalazs írta:jackson írta:XenonBalazs írta:Most kezdek kifejleszteni egy bőr tisztító folyadékot, ami sokkal olcsóbb és hatékonyabb lesz mint amiket lehet kapni. ( már a sajáton tesztelem, de még kell bele valami... ) Már most elég jó a dolog.
Ahhha akkor figyeljük keresel-e új bőrüléseket az alkatrész topikban ha nem jött be a keverék.![]()
Az a baj, hogy nagyon jó lett a cucc, csak az ülésem már régi repedezett. ég és föld a különbség!!!
Balázs, aki már alig várja, hogy találkozzon cimborájával Jacksonnal, hogy kiüsse a motor hibakódot
Mondtam, hogy nem diagolok. Elötte gurulj oda hozzám kiütjük és hibátlan kocsival jössz a találkozóra polírozni.
Voltam fényszóró magasság beállításon és említette az autóklubos szaki, hogy látszik pöttyös az üveg és szórja nagyon a fényt. Mutatta a műhely végében az ajtón a sugarat homályos határ látszik. Mondta ha új kocsi van bent annak penge éles a vonala van. Nekem meg kicsi pöttyök látszanak rajta.
Most akkor gajra ment a Füredi melód vagy mi a manó lehet? Mennyi időnként kell újra polírozni ha megcsináltad? És egyáltalán hányszor lehet? A kocsikra valami 3-4 polírozás per élete adatatot adtak, mert utána már totál lejön a festék és totál festés kell.
Jackson, aki majd megy benzinkúthoz lecsutakolni a két fényszóró üveget nem-e csak kosz
Nem ment gajra a meló, csak annyi a baj, hogy teljesen ( kavicsos ) és azért pöttyös, azt sajna csak úgy lehet kiszedni, ha fénytörés lesz a fényszóróban, de annak nincs értelme, hogy jól nézzen ki de mindenhova szórja a fényt, meg ha a kavicsok alsó részéig csiszolunk, akkor félő, hogy úgy elvékonyodik a plexi, hogy kap egy kis kavicsot és betörik.
Balázs aki jó munkát végez, de csak annyira csinálja meg míg biztonságos, és biztosan tudja még 2X lehet a diagos lámpáját polírozni.
2010.09.19. 23:42
BMWFUN írta:XenonBalazs írta:jackson írta:XenonBalazs írta:jackson írta:XenonBalazs írta:Most kezdek kifejleszteni egy bőr tisztító folyadékot, ami sokkal olcsóbb és hatékonyabb lesz mint amiket lehet kapni. ( már a sajáton tesztelem, de még kell bele valami... ) Már most elég jó a dolog.
Nem ment gajra a meló, csak annyi a baj, hogy teljesen ( kavicsos ) és azért pöttyös, azt sajna csak úgy lehet kiszedni, ha fénytörés lesz a fényszóróban, de annak nincs értelme, hogy jól nézzen ki de mindenhova szórja a fényt, meg ha a kavicsok alsó részéig csiszolunk, akkor félő, hogy úgy elvékonyodik a plexi, hogy kap egy kis kavicsot és betörik.
Balázs aki jó munkát végez, de csak annyira csinálja meg míg biztonságos, és biztosan tudja még 2X lehet a diagos lámpáját polírozni.
Mi a véleményed arról a lámpapolírozási procedúráról, ami a letöltések között is van? Csiszolás egyre finomabb papírral, majd polír és wax.
Én tervezek valami hasonlót csak a végén wax helyett kavicsfelverődés elleni fóliát tennék rá.
2010.09.19. 23:43
pistino1 írta:Köszönöm Balázsnak, hogy vasárnap is szánt rám időt. Úgy érzem, hogy a lámpáim újak lettek, de minimum újszerűek. Balázs tényleg precízen dolgouik és addig csinálja amíg nincs maximálisan kész. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2010.09.24. 10:02
2010.09.25. 10:46
2010.09.25. 10:56
2010.09.26. 18:52