![]() |
2013.01.21. 01:05
Labi írta:Azt írja, kétszer merült, egyszer volt tetőn és kétszer oszlopnál..... továbbá az alábbi adatokat
2013.01.21. 01:06
2013.01.21. 01:11
Labi írta:Tökmöc! ez az extralistád, ha érdekel. ha a szerviz érdekel, nyargalj be a BMW-hez. ...jó pénzért kinyomtatják. (feltéve, ha ott volt szervizelve)
2013.01.21. 01:17
tökmöc írta:Labi írta:Tökmöc! ez az extralistád, ha érdekel. ha a szerviz érdekel, nyargalj be a BMW-hez. ...jó pénzért kinyomtatják. (feltéve, ha ott volt szervizelve)
Lehet vicceltek de nekem furcsa, hogy a jobb oldal hátsó kis üvegen nincs fütőszál de a balon van!!! Mondjuk nagyon nem is zavar mert nem is nézek ki rajta!!!! Már regisztráltam a BMW-hez és hivtam is öket de annyit mondtak nem vagyok a rendszerben pedig a keresedő azt mondta debrecenié volt az autó és ott is volt szervizelve!!! Már megint átbasztak![]()
2013.01.21. 01:23
tibi666 írta:tökmöc írta:Labi írta:Tökmöc! ez az extralistád, ha érdekel. ha a szerviz érdekel, nyargalj be a BMW-hez. ...jó pénzért kinyomtatják. (feltéve, ha ott volt szervizelve)
Lehet vicceltek de nekem furcsa, hogy a jobb oldal hátsó kis üvegen nincs fütőszál de a balon van!!! Mondjuk nagyon nem is zavar mert nem is nézek ki rajta!!!! Már regisztráltam a BMW-hez és hivtam is öket de annyit mondtak nem vagyok a rendszerben pedig a keresedő azt mondta debrecenié volt az autó és ott is volt szervizelve!!! Már megint átbasztak![]()
Fűtőszál helyett inkább antenna lesz az.
2013.02.14. 08:39
2013.02.14. 09:00
iminorbi írta:Sziasztok
Lenne megint egy téma amiről érdekelne a véleményetek, tapasztalataitok. Még mindig bmw x5ről van szó, csak láttam mostanában pár gázüzeművé átalakítottat is, mint mondjuk ez itt..
Mivel gázüzeművé átalakított autóval még nem volt dolgom érdekelne egyrészt milyen előnyökkel, hátrányokkal kellene számolni egy ilyen kocsinál, valamint a legfontosabb, hogy egyáltalán az x5ösök mennyire szeretik az átalakítást, nyugodtan nézzem ezeket is mint a sima benzineseket vagy inkább kerüljem el őket?
köszi előre is!
2013.02.14. 10:38
Imco írta:iminorbi írta:Sziasztok
Lenne megint egy téma amiről érdekelne a véleményetek, tapasztalataitok. Még mindig bmw x5ről van szó, csak láttam mostanában pár gázüzeművé átalakítottat is, mint mondjuk ez itt..
Mivel gázüzeművé átalakított autóval még nem volt dolgom érdekelne egyrészt milyen előnyökkel, hátrányokkal kellene számolni egy ilyen kocsinál, valamint a legfontosabb, hogy egyáltalán az x5ösök mennyire szeretik az átalakítást, nyugodtan nézzem ezeket is mint a sima benzineseket vagy inkább kerüljem el őket?
köszi előre is!
Keress egy kicsit, mert ez már ki lett tárgyalva alaposan!
Volt pár komoly vita ennek kapcsán.
/ Valami benzin gáz topic volt, de most nem találom./
A fő érv, hogy az isten is benzinre találta ki a BMW-t.
/Kivéve persze a Simiét!![]()
/
Gázzal jár egy kis teljesítmény csökkenés, fogyasztás növekedés.
Számold ki a pill. gáz árral a fogyasztást, szorozd fel kb 20%-kal.
Nézd meg hogy mennyit mész egy évben illetve,
hogy le tudsz-e mondani a csomagtartód feléről.
Most elmélkedhetsz, hogy milyen lovat is szeretnél!![]()
2013.02.14. 22:54
iminorbi írta:Imco írta:iminorbi írta:Sziasztok
köszi előre is!
Keress egy kicsit, mert ez már ki lett tárgyalva alaposan!
Volt pár komoly vita ennek kapcsán.
/ Valami benzin gáz topic volt, de most nem találom./
A fő érv, hogy az isten is benzinre találta ki a BMW-t.
/Kivéve persze a Simiét!![]()
/
Gázzal jár egy kis teljesítmény csökkenés, fogyasztás növekedés.
Számold ki a pill. gáz árral a fogyasztást, szorozd fel kb 20%-kal.
Nézd meg hogy mennyit mész egy évben illetve,
hogy le tudsz-e mondani a csomagtartód feléről.
Most elmélkedhetsz, hogy milyen lovat is szeretnél!![]()
Köszi, valóban volt egy etanol-gázüzem topic a fórum azon részén ahol még sosem jártam.
Annyi biztos, hogy ahhoz képest amennyit menni szeretnék vele, én már nem szereltetnék bele tuti gázt. Persze így, hogy már eleve azzal venném, kérdéses, de még így is inkább ellenérzéssel venném azok alapján amiket olvastam.
2013.02.22. 08:44
2013.02.23. 08:46
2013.02.23. 08:51
bmw520ds írta:Csúnya dogokat láthatnánk ha egy csapásra minden azzá válna, amit ténylegesen tartalmaz.
2013.03.17. 21:03
2013.03.17. 22:01
lepke írta:Helo
Nem vásárolni akarok csak ezek nagyon olcsók![]()
![]()
![]()
![]()
de miért
![]()
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ta-5803212
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ta-6676701
2013.03.17. 22:04
![]()
![]()
![]()
de miért
![]()
2013.03.17. 23:25
2013.03.18. 11:18
![]()
![]()
![]()
de miért
![]()
2013.03.18. 11:51
tökmöc írta:Az elsőt ahogy olvastam a többiek is látták, hogy több mint egy éve fent van pedig nem néz ki rosszul de valamiért nem kell el!A másik mint ahogy észre vettem Amerikából származik lehet az a oka " olcsón hozzá jutott így tud az árral is játszani ". A szerviz relatív, mert most költöttem rá sok-sok pénzt de szinte 95% meg lett javítva. Szerintem ugyan ennyi pénzért sokkal kevesebb mindent javítottam meg 1 évvel ezelőtt a japán gépezeten!
A fogyasztás lehet még ok!
2013.03.18. 17:02
PapaBoss írta:tökmöc írta:Az elsőt ahogy olvastam a többiek is látták, hogy több mint egy éve fent van pedig nem néz ki rosszul de valamiért nem kell el!A másik mint ahogy észre vettem Amerikából származik lehet az a oka " olcsón hozzá jutott így tud az árral is játszani ". A szerviz relatív, mert most költöttem rá sok-sok pénzt de szinte 95% meg lett javítva. Szerintem ugyan ennyi pénzért sokkal kevesebb mindent javítottam meg 1 évvel ezelőtt a japán gépezeten!
200k-ért kapni hozzá komplett motort bontva, váltója kicsit drágább, de szerencsére ritkán megy tönkre. Genetikailag rengeteg dolog E39 benne, és ha tankolni tudja az ember, akkor 2 milláért megadja az X5-ök biztonságát és kényelmét. Lassan eljön az ideje, hogy be lehessen ülni ilyenekbe. Anyagáron elérhető lesz. Kell vele foglalkozni, de semmivel sem többet, mint egy E39-cel.
2013.03.18. 17:45
PapaBoss írta:tökmöc írta:Az elsőt ahogy olvastam a többiek is látták, hogy több mint egy éve fent van pedig nem néz ki rosszul de valamiért nem kell el!A másik mint ahogy észre vettem Amerikából származik lehet az a oka " olcsón hozzá jutott így tud az árral is játszani ". A szerviz relatív, mert most költöttem rá sok-sok pénzt de szinte 95% meg lett javítva. Szerintem ugyan ennyi pénzért sokkal kevesebb mindent javítottam meg 1 évvel ezelőtt a japán gépezeten!
200k-ért kapni hozzá komplett motort bontva, váltója kicsit drágább, de szerencsére ritkán megy tönkre. Genetikailag rengeteg dolog E39 benne, és ha tankolni tudja az ember, akkor 2 milláért megadja az X5-ök biztonságát és kényelmét. Lassan eljön az ideje, hogy be lehessen ülni ilyenekbe. Anyagáron elérhető lesz. Kell vele foglalkozni, de semmivel sem többet, mint egy E39-cel.