Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: X5 vásárlása

2013.01.21. 01:05

Labi írta:Azt írja, kétszer merült, egyszer volt tetőn és kétszer oszlopnál..... továbbá az alábbi adatokat :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

2013.01.21. 01:06

Tökmöc! ez az extralistád, ha érdekel. ha a szerviz érdekel, nyargalj be a BMW-hez. ...jó pénzért kinyomtatják. (feltéve, ha ott volt szervizelve) :facepalm:

2013.01.21. 01:11

Labi írta:Tökmöc! ez az extralistád, ha érdekel. ha a szerviz érdekel, nyargalj be a BMW-hez. ...jó pénzért kinyomtatják. (feltéve, ha ott volt szervizelve) :facepalm:

Lehet vicceltek de nekem furcsa, hogy a jobb oldal hátsó kis üvegen nincs fütőszál de a balon van!!! Mondjuk nagyon nem is zavar mert nem is nézek ki rajta!!!! Már regisztráltam a BMW-hez és hivtam is öket de annyit mondtak nem vagyok a rendszerben pedig a keresedő azt mondta debrecenié volt az autó és ott is volt szervizelve!!! Már megint átbasztak :doglotlo: :D

2013.01.21. 01:17

tökmöc írta:
Labi írta:Tökmöc! ez az extralistád, ha érdekel. ha a szerviz érdekel, nyargalj be a BMW-hez. ...jó pénzért kinyomtatják. (feltéve, ha ott volt szervizelve) :facepalm:

Lehet vicceltek de nekem furcsa, hogy a jobb oldal hátsó kis üvegen nincs fütőszál de a balon van!!! Mondjuk nagyon nem is zavar mert nem is nézek ki rajta!!!! Már regisztráltam a BMW-hez és hivtam is öket de annyit mondtak nem vagyok a rendszerben pedig a keresedő azt mondta debrecenié volt az autó és ott is volt szervizelve!!! Már megint átbasztak :doglotlo: :D

Fűtőszál helyett inkább antenna lesz az.

2013.01.21. 01:23

tibi666 írta:
tökmöc írta:

Fűtőszál helyett inkább antenna lesz az.

Nahát ezt sem gondoltam volna de én azt hittem az első szélvédőbe rejtették el valahová vagy a hátsoba!!!! :lol:

2013.02.14. 08:39

Sziasztok

Lenne megint egy téma amiről érdekelne a véleményetek, tapasztalataitok. Még mindig bmw x5ről van szó, csak láttam mostanában pár gázüzeművé átalakítottat is, mint mondjuk ez itt..
Mivel gázüzeművé átalakított autóval még nem volt dolgom érdekelne egyrészt milyen előnyökkel, hátrányokkal kellene számolni egy ilyen kocsinál, valamint a legfontosabb, hogy egyáltalán az x5ösök mennyire szeretik az átalakítást, nyugodtan nézzem ezeket is mint a sima benzineseket vagy inkább kerüljem el őket?

köszi előre is!

2013.02.14. 09:00

iminorbi írta:Sziasztok

Lenne megint egy téma amiről érdekelne a véleményetek, tapasztalataitok. Még mindig bmw x5ről van szó, csak láttam mostanában pár gázüzeművé átalakítottat is, mint mondjuk ez itt..
Mivel gázüzeművé átalakított autóval még nem volt dolgom érdekelne egyrészt milyen előnyökkel, hátrányokkal kellene számolni egy ilyen kocsinál, valamint a legfontosabb, hogy egyáltalán az x5ösök mennyire szeretik az átalakítást, nyugodtan nézzem ezeket is mint a sima benzineseket vagy inkább kerüljem el őket?

köszi előre is!

Keress egy kicsit, mert ez már ki lett tárgyalva alaposan!
Volt pár komoly vita ennek kapcsán.
/ Valami benzin gáz topic volt, de most nem találom./

A fő érv, hogy az isten is benzinre találta ki a BMW-t.
/Kivéve persze a Simiét! ;) :) /

Gázzal jár egy kis teljesítmény csökkenés, fogyasztás növekedés.
Számold ki a pill. gáz árral a fogyasztást, szorozd fel kb 20%-kal.
Nézd meg hogy mennyit mész egy évben illetve,
hogy le tudsz-e mondani a csomagtartód feléről.

Most elmélkedhetsz, hogy milyen lovat is szeretnél! ;) :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: 2 iminorbi, simi64
Értékelés: 9.52%

2013.02.14. 10:38

Imco írta:

köszi előre is!

Köszi, valóban volt egy etanol-gázüzem topic a fórum azon részén ahol még sosem jártam. :D

Annyi biztos, hogy ahhoz képest amennyit menni szeretnék vele, én már nem szereltetnék bele tuti gázt. Persze így, hogy már eleve azzal venném, kérdéses, de még így is inkább ellenérzéssel venném azok alapján amiket olvastam. :)

2013.02.14. 22:54

iminorbi írta:
Imco írta:

köszi előre is!

Köszi, valóban volt egy etanol-gázüzem topic a fórum azon részén ahol még sosem jártam. :D

Annyi biztos, hogy ahhoz képest amennyit menni szeretnék vele, én már nem szereltetnék bele tuti gázt. Persze így, hogy már eleve azzal venném, kérdéses, de még így is inkább ellenérzéssel venném azok alapján amiket olvastam. :)

Ha már eleve benne van, nem vesztesz semmit, ha nem tetszik nem kapcsolod be. A legnagyobb hátránya a tartály a csomiban, bár azért marad ott elég hely, hisz opcionális gurulós trepni nélkül be sem érsz a hátsó ülésig becsúszott cuccokért, csak ha behasalsz. Gondolom nem fát szállítani vennéd. Teljesítménycsökkenés kb. 6 százalék, egy 4.4i maradék erejével talán legyorsulsz még egy 500-as trabit. Gázból többet fogyaszt kb 10-15 százalékkal, viszont 250 egy liter gáz. Átalakításra én 300-350 ezer forintos ajánlatokat kaptam tavaly 4.4 X5-re, ez a legmodernebb automata szett volt. Akartam egyet venni, és átszereltetni, de aztán inkább nem húztam magamra egy hitelt, így elmaradt. Nekem volt gázos kocsim, magam szereltem át, kevesebb hátránya volt mint előnye, pedig palackos gázzal hajtottam. Szemrebbenés nélkül beleugranék ma is. Aztán ha benzint akarsz temetni vele, egy gombnyomás, és go!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: iminorbi
Értékelés: 4.76%

2013.02.22. 08:44

a kis őszinte!

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ta-6612518

2013.02.23. 08:46

Labi írta:a kis őszinte!

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ta-6612518

Nem meglepő.
Ha az új vevő bemegy egy másik BMW kereskedésbe és rádobják a cuccukat, biztosan felkapná az iszapot hogy az utolsó szervizlátogatás alkalmával még négyszáz valahány ezer volt benne mondjuk egy éve, de a műszerfalon kétszázezret láthat, mivel átszabták. :mrgreen: Persze megszokhattuk, a Hahu tele van 180000 körüli tizenéves dízel BMW-vel, így a korrekt emberekre, furcsán nézünk. :lol:
Csúnya dogokat láthatnánk ha egy csapásra minden azzá válna, amit ténylegesen tartalmaz. :shock:

2013.02.23. 08:51

bmw520ds írta:Csúnya dogokat láthatnánk ha egy csapásra minden azzá válna, amit ténylegesen tartalmaz. :shock:

Meglepődnének páran :mrgreen:

2013.03.17. 21:03

Helo
Nem vásárolni akarok csak ezek nagyon olcsók :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: de miért :?:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ta-5803212

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ta-6676701

2013.03.17. 22:01

lepke írta:Helo
Nem vásárolni akarok csak ezek nagyon olcsók :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: de miért :?:

12 éves benzintemető 4.4 x5 2m-ért olcsó? hát gondolom a fentiekért és mert (gondolom) drága szervizelni? meg hát elég sok van aprón. egyikbe még navi sincs.

2013.03.17. 22:04

Az első már tavaly ilyenkor is fent volt! 2.5 körül.

2013.03.17. 23:25

szomorú, hogy így esik az ára! ..én egy éve adtam el kb, több mint egy millával többért! :neutral:

2013.03.18. 11:18

Az elsőt ahogy olvastam a többiek is látták, hogy több mint egy éve fent van pedig nem néz ki rosszul de valamiért nem kell el! :D A másik mint ahogy észre vettem Amerikából származik lehet az a oka " olcsón hozzá jutott így tud az árral is játszani ". A szerviz relatív, mert most költöttem rá sok-sok pénzt de szinte 95% meg lett javítva. Szerintem ugyan ennyi pénzért sokkal kevesebb mindent javítottam meg 1 évvel ezelőtt a japán gépezeten! :D A fogyasztás lehet még ok! :D

2013.03.18. 11:51

tökmöc írta:Az elsőt ahogy olvastam a többiek is látták, hogy több mint egy éve fent van pedig nem néz ki rosszul de valamiért nem kell el! :D A másik mint ahogy észre vettem Amerikából származik lehet az a oka " olcsón hozzá jutott így tud az árral is játszani ". A szerviz relatív, mert most költöttem rá sok-sok pénzt de szinte 95% meg lett javítva. Szerintem ugyan ennyi pénzért sokkal kevesebb mindent javítottam meg 1 évvel ezelőtt a japán gépezeten! :D A fogyasztás lehet még ok! :D

200k-ért kapni hozzá komplett motort bontva, váltója kicsit drágább, de szerencsére ritkán megy tönkre. Genetikailag rengeteg dolog E39 benne, és ha tankolni tudja az ember, akkor 2 milláért megadja az X5-ök biztonságát és kényelmét. Lassan eljön az ideje, hogy be lehessen ülni ilyenekbe. Anyagáron elérhető lesz. Kell vele foglalkozni, de semmivel sem többet, mint egy E39-cel.

2013.03.18. 17:02

PapaBoss írta:
tökmöc írta:Az elsőt ahogy olvastam a többiek is látták, hogy több mint egy éve fent van pedig nem néz ki rosszul de valamiért nem kell el! :D A másik mint ahogy észre vettem Amerikából származik lehet az a oka " olcsón hozzá jutott így tud az árral is játszani ". A szerviz relatív, mert most költöttem rá sok-sok pénzt de szinte 95% meg lett javítva. Szerintem ugyan ennyi pénzért sokkal kevesebb mindent javítottam meg 1 évvel ezelőtt a japán gépezeten! :D A fogyasztás lehet még ok! :D

200k-ért kapni hozzá komplett motort bontva, váltója kicsit drágább, de szerencsére ritkán megy tönkre. Genetikailag rengeteg dolog E39 benne, és ha tankolni tudja az ember, akkor 2 milláért megadja az X5-ök biztonságát és kényelmét. Lassan eljön az ideje, hogy be lehessen ülni ilyenekbe. Anyagáron elérhető lesz. Kell vele foglalkozni, de semmivel sem többet, mint egy E39-cel.

Igen én is meg a szerelő is akihez vittem az autót ugyan ezt mondta!!!! :franko: Nekem eddig nagyon bejött!!! :D

2013.03.18. 17:45

PapaBoss írta:

Annyival kell többet foglalkozni vele, amennyibe a hajtáselosztó fog kerülni mikor beadja a derekát. Ha jól emlékszem 400000Ft körüli összeg.
Hátránya hogy nem igazán bontják, gumiméretek miatt az új gumik ára nem olcsó, amúgy tökéletes autó, csak a hátsó ülése hosszútávon kényelmetlen mint a dög.
Nem igazán napi szintű munkába járásra találták ki! :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge