Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: X5 vásárlása

2011.07.11. 22:43

jackson írta:
Labi írta:
lepke írta:Helo Gábor
Ez jobban néz ki mint a fekete
Ahogy már telefonon is beszélgettünk az X5-ös autókról,ez csak egy 4,4 literes mindennapos Budapesti közlekedésnél ez húzós lehet tankolni
A másik dolog :roll: hogyan lehet P-rendszám egy Magyarországon már forgalomban helyezett autón :roll: :roll:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... et-4871606

Hát igen a fogyi. ...viszont a dízel nem bírná azt ahogy Én használom. Tegnap kb 50km-t mentem és 20x álltam meg a belvárosban. ebbe szerencsétlen kotyogós belepusztulna és nem fogyasztana sokkal kevesebbet! A 15 lityis fogyi még vállalható. ..manapság nem megyek sokat. ...és mégis majd 300 ló :D

Labikám, miért nem 540i Touring-ot nézel? Ez a X5 4.4 ugyan az mint a 540i Touring csak éppen meg van emelve. Többet eszik és 160 felett a nagy légellenállás miatt belassul.
Tudom 535i touring nincs ez a te nagy bánatod. :lol:

Jackson, aki simán ott hagyja nagy sebességnél és még kevesebbet is eszik városba

Hát én már nem szeretnék e39-et valahogy. ...mondjuk hobby autónak igen. egy M5 vagy egy 40i kézi váltóval oké, de családinak, meg dolgozni, már nem. (ne kérdezd miért)

Ja és rosszul tudod, én nem egy 35i touringot szeretnék, hanem egy 745i touringot! :D azt viszont nagyon :lol:

Hiába fogyaszt többet, nem érdekel és én 130-nál nem megyek gyorsabban sohasem, szóval a légellenállás nem számít!

2011.07.11. 23:35

Labi írta:
jackson írta:
Labi írta:
lepke írta:Helo Gábor
Ez jobban néz ki mint a fekete
Ahogy már telefonon is beszélgettünk az X5-ös autókról,ez csak egy 4,4 literes mindennapos Budapesti közlekedésnél ez húzós lehet tankolni
A másik dolog :roll: hogyan lehet P-rendszám egy Magyarországon már forgalomban helyezett autón :roll: :roll:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... et-4871606

Hát igen a fogyi. ...viszont a dízel nem bírná azt ahogy Én használom. Tegnap kb 50km-t mentem és 20x álltam meg a belvárosban. ebbe szerencsétlen kotyogós belepusztulna és nem fogyasztana sokkal kevesebbet! A 15 lityis fogyi még vállalható. ..manapság nem megyek sokat. ...és mégis majd 300 ló :D

Labikám, miért nem 540i Touring-ot nézel? Ez a X5 4.4 ugyan az mint a 540i Touring csak éppen meg van emelve. Többet eszik és 160 felett a nagy légellenállás miatt belassul.
Tudom 535i touring nincs ez a te nagy bánatod. :lol:

Jackson, aki simán ott hagyja nagy sebességnél és még kevesebbet is eszik városba

Hát én már nem szeretnék e39-et valahogy. ...mondjuk hobby autónak igen. egy M5 vagy egy 40i kézi váltóval oké, de családinak, meg dolgozni, már nem. (ne kérdezd miért)

Ja és rosszul tudod, én nem egy 35i touringot szeretnék, hanem egy 745i touringot! :D azt viszont nagyon :lol:

Hiába fogyaszt többet, nem érdekel és én 130-nál nem megyek gyorsabban sohasem, szóval a légellenállás nem számít!

Akkor minek egy közel 300 lóerős autó? :?: :?

2011.07.12. 00:04

azért nem baj ha tud haladni! :wink: ...de nem kell száguldozni.

én ilyen vagyok, nem tolom neki, de dinamikus attól még lehet az ember.

2011.07.12. 06:57

Labi írta:azért nem baj ha tud haladni! :wink: ...de nem kell száguldozni.

én ilyen vagyok, nem tolom neki, de dinamikus attól még lehet az ember.
Ami azért a kottyantós Pözsó után már akár hiányozhat is.De a dinamikus jelző -esetünkben-csak a vezetési stílus jellemzője,vagy talán a pik-pak, gyors, határozott döntéshozatal billoga is ..? :lol:

2011.07.12. 07:45

hát azért nem kell fejjel a falnak menni, meg kell rágni a dolgokat! :lol:

2011.07.13. 18:33

lepke írta:
Labi írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/bmw_x5_x_5_4.4_automata_sport-4927182

:lol: :lol:

Helo
Nem tudom mit szerelt fel a közép konzolra DE nagyon brutális 8O 8O 8O
306 lóerőt sem tudom hova tenni 8O

Ez már nem az első autó amit nem lehet vissza helyezni a forgalomba... 8O

mit kell ahhoz csinálni,hogy végleg ki legyen tiltva a forgalomból?!... :oops:

2011.07.13. 19:48

strobi írta:
lepke írta:
Labi írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/bmw_x5_x_5_4.4_automata_sport-4927182

Helo

Ez konkrétan egy amerikai autó.

2011.07.13. 20:10

strobi írta:
lepke írta:

Helo

Ha végleg ki akarod vonatni bontási jegyzőkönyv kell azt hiszem valami 20 e ft plusz le kell adni az autót a bontóba vagy ha megcsinálják akkor csak az alvázszámot kell kivágni belőle így lesz egy autó végleg kivonva a forgalomból! Péter

2011.07.13. 20:20

strobi írta:
lepke írta:

Helo

Helo strobi
Ezt nagyon egyszerűen meglehet csinálni
Pár gyorshajtás is elég hozzá amit a kocsi tulajdonosa nem fizet be VAGY elég a (( súlyadó )) elmulasztása is
Az Önkormányzat a BE nem fizetett tartozások miatt VÉGLEG kivonhatja és ki is vonja a forgalomból a gépjárművet

2011.07.13. 20:34

lepke írta:
strobi írta:
lepke írta:

Helo

Helo strobi
Ezt nagyon egyszerűen meglehet csinálni
Pár gyorshajtás is elég hozzá amit a kocsi tulajdonosa nem fizet be VAGY elég a (( súlyadó )) elmulasztása is
Az Önkormányzat a BE nem fizetett tartozások miatt VÉGLEG kivonhatja és ki is vonja a forgalomból a gépjárművet

Látjátok!

Ilyen egyszerű ez :lol:

2011.10.30. 14:35

Ezt a palit felhívom és elküldöm az anyjába :!:

Ez a 3. X5 amit majdnem ezzel a szöveggel ad el az elmúlt fél évben :!: :!:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ol-5230075

Ezt onnan tudom, mert jól megszívatott az első eresztésével cirka 6 hónapja. A duma ugyan ez, csak akkor az egy fullos 30i volt. Persze nem tudtam vele találkozni, mert mindig lemondta. ...aztán levette a hirdetést. ...később, pár hónapra rá megint felrakott egyet egy ilyen szöveggel, akkor nem foglalkoztam vele, de ez a 3. most kicsapta a biztit. ...a qva anyját!

2011.10.30. 15:15

Labi írta:Ezt a palit felhívom és elküldöm az anyjába :!:

Ezt onnan tudom, mert jól megszívatott az első eresztésével cirka 6 hónapja. A duma ugyan ez, csak akkor az egy fullos 30i volt. Persze nem tudtam vele találkozni, mert mindig lemondta. ...aztán levette a hirdetést. ...később, pár hónapra rá megint felrakott egyet egy ilyen szöveggel, akkor nem foglalkoztam vele, de ez a 3. most kicsapta a biztit. ...a qva anyját!

Szegény nagymama! Megvette, legyen mivel járni a nyugger klubba, gondolom azért is rakatta bele a JBL hangrendszert, ne unatkozzon odafelé. Egyébként nem volt télen használva, mert csak azért vett X5-öst, mert nyáron a Mártába jártak nagypapival szalonnát sütni, és nehogy elakadjanak az erdei ösvényen.

2011.10.30. 15:24

muhaati írta:

Szegény nagymama! Megvette, legyen mivel járni a nyugger klubba, gondolom azért is rakatta bele a JBL hangrendszert, ne unatkozzon odafelé. Egyébként nem volt télen használva, mert csak azért vett X5-öst, mert nyáron a Mártába jártak nagypapival szalonnát sütni, és nehogy elakadjanak az erdei ösvényen.

ezzel azt akarod mondani, hogy nem hihető a sztori? :lol:
A 30i egy fekete, gyári fényű, tényleg nagyon fullos kis gép volt, bézs sport belsővel. hmmm. ...a linkelt darab elég randa egy darab... de a papa ezt is nagyon szerette! :D

2011.10.30. 15:28

Labi írta:
muhaati írta:

ezzel azt akarod mondani, hogy nem hihető a sztori? :lol:
A 30i egy fekete, gyári fényű, tényleg nagyon fullos kis gép volt, bézs sport belsővel. hmmm. ...a linkelt darab elég randa egy darab... de a papa ezt is nagyon szerette! :D

Egyébként meg csak azért vettek hármat, mert egy kellett páros hétvégére, egy a páratlanokra, a harmadik meg tartalékba, nehogy ottmaradjanak kocsi nélkül.

2011.11.03. 10:48

muhaati írta:

Valószínüleg az erdei ösvényen a mókus karcolta össze a tetőt is. :D

2011.11.03. 10:55

Padre540 írta:
muhaati írta:

Valószínüleg az erdei ösvényen a mókus karcolta össze a tetőt is. :D

Valamint:
" egyszerűen hihetetlen állapotú " ez gyöngyszem :D
"Téli 95%-os gumik alufelnin 4db jár hozzá, az elmúlt 7 télen nem is volt használva! " Akkor 8 éves a téli gumija?????

A JBL hifi ha nem kell a vásárlónak, akkor szétkapja a kocsit, hogy ki vegye a hifit :?: :?: :?:

2011.12.09. 18:02

Gratulálok Labinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :franko: :taps:

( A részleteket majd Ő megírja. )

2011.12.09. 18:22

muhaati írta:Gratulálok Labinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :franko: :taps:

Nem tán összejött a vásárlás :?:

2011.12.09. 19:12

admin írta:
muhaati írta:Gratulálok Labinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :franko: :taps:

Nem tán összejött a vásárlás :?:

Húúú! Én már tudom!!! IGEN!!!! :taps: :taps: :taps:

2011.12.09. 22:57

Hát igen, köszönöm, köszönöm. ...ép most néztem meg, 2009-ben nyitottam a topikot :facepalm: :oops:

Ati látom nem bírt magával! :lol: ...de nagyon köszönöm neki azt a türelmet, amit az elmúlt időben gyakorolt felém :!: :D

Sokakat bevontam a vásárlásba és mindenki aki tudott, segített is, amennyire lehetőségei adottak voltak.

Na de a szörnyről pár szót.

30i 2002-es évjárat 2004-es üzembe helyezés. fekete kívül, belül, sport pakett, küszöb, szárny és társai. Ezüst dekor lécekkel. Elektromos minden, telefon, TV, DVD, Navi ....fejtámla monitorok, anyám kínja. ...tetőablak, fekete tetőkárpit, ótómata váltó, 19-es kerék szóval nagyon nagyon jól felszerelt darab. ...ja igen, a hátsó ülések is elektromosak és fűthetőek :shock: (jelenleg gázossá alakítva, amit idén nyáron csináltattak, így ennek sorsa még kérdéses, de mivel kell a hely, ezért valószínűleg kiszereltetem a tartályt.)

Az autó törésmentes, mindössze a bal kerékjárati ív volt fényezve, de ezt az elemet ki lehet cserélni és akkor teljes az öröm. ...minden máshol gyári a fény. nincs karc, ajtórányitás. A mocitetőn van pár apró horpadás, mivel a marha egy fa alatt is parkoltatta.... 2. tulaj, vezetett wallisos szervizkönny, leinformált és tényleges 147.000 km! döbbenet! a bőr gyönyörű állapotban van. belül sem karcos.

A vásárlás nem volt egyszerű! Megtekintés után adatgyűjtés, ellenőrzés, ma NT autó. Mindent amit lehet megtudtam róla, ennél többet nem lehet.

A tulaj egy hozzá nagyon nem értő, de autószerető és igen jómódú ember volt. Egy öklömnyi vastag számlával, bizonylattal....mindenről...mindenről amit el lehet képzelni. Még az izzót is a wallisban cseréltette :facepalm: :D

Egyelőre barátkozom vele, megmondom őszintén, hogy sok nagy autót vezettem (ez annyira nem is nagy azokhoz képest) de valahogy össze kell szoknunk valahogy. Talán egy kicsit tartok is tőle.... a beceneve egyből szörny lett, mert ez illik rá a legjobban.

Képet megpróbálok felrakni, de lehet, ha sikerül biztit intézni rá holnapra, akkor ezzel megyek talira. (itt ragadnám meg a lehetőséget, mert ha valakinek van egy felesleges első emblémája a kocsimra, azt elfogadnám, mert azt két napja lelopták róla :(

Jelenleg a mélygarázsban, finom 15 fokon temperálva várja, hogy tovább ismerkedjünk. :D

Baja nincs igazán, a tetőablak kárpitja valahogy szorul a tetőablaknál és nem húzza teljesen hátra az üveget, csak erölködik a motor. (ezért nagyon nem is próbálgattam) valamint olyan, mintha mindig menne a TV, halkan sistereg valami, amíg gyújtsáon van a kocsi. (a monitor felöl jön, de halk, minden esetre foglalkozni kell vele. Azt hiszem ennyi, ja meg a PDC ...azt a működést majd ellenőriznem kell, mert szerintem (majdnem sztem-t írtam, de eszembe jutott Kzolee) :-D ...szóval talán azokkal van valami gond.
Hozzászólás küldése

VigLink badge