![]() |
2015.11.02. 14:59
gerencsertomi írta: hogy akkor bennem van-e a hiba még ezek után is? Utoljára másfél hete hívtam,
2015.11.02. 15:19
Padre540 írta:gerencsertomi írta: hogy akkor bennem van-e a hiba még ezek után is? Utoljára másfél hete hívtam,
Minden ember más.
Pesti vagyok.
Az E28-amat és az E30-amat 10km-en belül vettem.
Az E34-ért az ország minden sarkában voltam,120.000ft-ot tankoltam el haverok autójába,mire Sümegen megvettem amire vágytam.
Az E39 40i-t Kecskeméten,E46 23i-t Tatabányán,35i-t két sarokra tőlem,a 25i-t Vecsésen,E46 20d-t Nagykőrösön.
Yarist Edelényben,Fordot Gödöllőn.
Minden esetben sikerült az eladóval időpontot egyeztetni és ÉN mentem hozzájuk.
A lakókörülmények is sok mindent elárulnak a gazdáról.
Ha benzinkúton vagy téren kell találkozni,az számomra komolytalan.
Bármelyik autómat eladtam,azt háznál tettem.
Ha nekem kellene az X5,már vagy nálam lenne,vagy megismertem volna Szentest is és autó nélkül jövök haza.
2015.11.02. 15:34
gerencsertomi írta:Nagykanizsai vagyok. Ehhez képest én is eddig két alkalommal Budapesten, egy alkalommal Szegeden, aztán Győrben, Pécsen, Dunakeszin, Mezőtúron vettem autókat. A motoromat itt Zalában sikerült megvennem annó, illetve ha minden jól megy akkor az X5 is itt lesz 60 km-es távolságra tőlem. Minden alkalommal én mentem el az autóért oda, ahova kellett. Jelen esetben is hajlandó lettem volna elmenni Szentesre, de egy alkalommal az eladó akkor annyi pénzért nem akarta odaaadni. Azután ő mondta, hogy az X5-öt Tatabányán lesz dolga, ezért ott találkozzunk. Aztán ebből sem lett semmi. Mint írtam, akkor másfél hete újra felhívtam, hogy lemennék Szentesre az autóért, de akkor családi programja volt. Szóval én ezt ügyben már nem akarok semmit sem tenni. Úgy néz ki jelen pillanatban, hogy sikerült megtalálnom a nekem valót. Amúgy a lakókörnyezet miatt szeretem én is, ha háznál találkozunk. Az én autómat is szinte mind így adtam el.Padre540 írta:gerencsertomi írta: hogy akkor bennem van-e a hiba még ezek után is? Utoljára másfél hete hívtam,
Minden ember más.
Pesti vagyok.
Az E28-amat és az E30-amat 10km-en belül vettem.
Az E34-ért az ország minden sarkában voltam,120.000ft-ot tankoltam el haverok autójába,mire Sümegen megvettem amire vágytam.
Az E39 40i-t Kecskeméten,E46 23i-t Tatabányán,35i-t két sarokra tőlem,a 25i-t Vecsésen,E46 20d-t Nagykőrösön.
Yarist Edelényben,Fordot Gödöllőn.
Minden esetben sikerült az eladóval időpontot egyeztetni és ÉN mentem hozzájuk.
A lakókörülmények is sok mindent elárulnak a gazdáról.
Ha benzinkúton vagy téren kell találkozni,az számomra komolytalan.
Bármelyik autómat eladtam,azt háznál tettem.
Ha nekem kellene az X5,már vagy nálam lenne,vagy megismertem volna Szentest is és autó nélkül jövök haza.
2015.11.03. 15:17
Padre540 írta:Bármelyik autómat eladtam,azt háznál tettem.
2015.11.03. 17:08
PapaBoss írta:Padre540 írta:Bármelyik autómat eladtam,azt háznál tettem.
Nálam éppen fordítva működik. Elvi kérdés, hogy az utcáról jött idegen a közelébe sem jöhet az életteremnek. Az elmúlt években 12 autót forgattam meg, de egyiket sem a házamnál adtam el. Egyetlen ember jöhetett az utcába amikor az adásvételivel bíbelődtem, de őt is a teremgarázsba engedtem kizárólag, és mikor lehajtottam, mondtam neki, hogy az egyik veséje most bizony qrvára itt fog maradni.
2015.11.03. 17:25
Padre540 írta:Minden ember más.
2015.11.03. 19:04
Padre540 írta:Padre540 írta:Minden ember más.
Ahány ház,annyi szokás,kinek a pap,kinek a papné...![]()
2015.11.03. 21:30
2015.11.04. 11:14
2015.11.04. 11:44
2015.11.05. 14:07
PapaBoss írta:Jelentem, hivatalosan és totálisan megszerettem az X5-öt. Ez a nekem való gép. 2 méteremmel, 115 kilómmal álom kényelmes, ki-be szállni, utazni, az ereje, rugalmassága pont elég, a gázra folyamatosan fütyülő turbó hangja (én Stralis-nak hívom), ez egy igazi kamionpótló.Majd teszek fel képeket ha Balu megcsinálta a belső ápolást.
Szerk.: Már E70-eseken jár a fejem, 3.0 SD-vel, vaj belsővel, malac pofával, egyedi fóliával![]()
2015.11.06. 12:07
vaszarig írta:Nekem meg egy T5-ös Multivanon!![]()
![]()
2015.11.06. 13:27
PapaBoss írta: Mondjuk családot húzgálni talán kicsit erős
2015.11.06. 13:44
PapaBoss írta:vaszarig írta:Nekem meg egy T5-ös Multivanon!![]()
![]()
Youtube-on láttam belőle 800 lovas épített kivitelt, az elég sakál voltT5-800PS - Mondjuk családot húzgálni talán kicsit erős
2015.11.06. 13:49
vaszarig írta:PapaBoss írta:vaszarig írta:Nekem meg egy T5-ös Multivanon!![]()
![]()
Youtube-on láttam belőle 800 lovas épített kivitelt, az elég sakál voltT5-800PS - Mondjuk családot húzgálni talán kicsit erős
Uram atyám!![]()
2015.11.24. 15:42
2015.11.29. 16:18
2015.11.30. 16:12
Robinson írta:Sziasztok!
Nagyon komolyan gondolkodok rajta, hogy vennék egy E53 X5 3.0d-t, a 218 lovasat. A motort már ismerem e60-ból (úgy tudom, ugyanolyan), azt nem kell bemutatni. Viszont óva intenek ettől a típustól, mert állítólag annyira bajos. Szó se róla, nem akarok vele lerobbanni, nem tehetem meg. Nem is az anyagi része, inkább a család az, ami miatt ez nem fér bele.
Mit kell tudni erről a típusról műszaki szempontból, mi az, ami miatt nem jánlják?
Az osztóművet szokták előszeretettel emlegetni illetve a váltót. Mennyire kell félni a váltótól? Az osztóműnek mi a baja, ami miatt úgy rettegnek tőle?
Mitől kell még tartani?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2015.11.30. 22:31
PapaBoss írta:Robinson írta:Sziasztok!
Nagyon komolyan gondolkodok rajta, hogy vennék egy E53 X5 3.0d-t, a 218 lovasat. A motort már ismerem e60-ból (úgy tudom, ugyanolyan), azt nem kell bemutatni. Viszont óva intenek ettől a típustól, mert állítólag annyira bajos. Szó se róla, nem akarok vele lerobbanni, nem tehetem meg. Nem is az anyagi része, inkább a család az, ami miatt ez nem fér bele.
Mit kell tudni erről a típusról műszaki szempontból, mi az, ami miatt nem jánlják?
Az osztóművet szokták előszeretettel emlegetni illetve a váltót. Mennyire kell félni a váltótól? Az osztóműnek mi a baja, ami miatt úgy rettegnek tőle?
Mitől kell még tartani?
Nem kell tőle félni. Csak egy sima gép. Szerintem sok szempontból érettebb (öregebb) mint az E60. Ebben nincs CCC, és divatos cuccok, viszont motor majdnem csavarra ugyanaz - például van DPF nélküli 218 lovas motor - az enyém is az - X5ösben. Ez szar dolog amikor regadót fizetsz, és jó dolog, mikor röhögsz a többiek eltömődésein. Afféle hibrid a faceliftes E53, keveredő E39 és E60 génekkel, mindezt iveco stralis orgánummal.
Próbáltam vagy 10 kocsit, mindegyikben üt, döccen, ránt, sumákolt a váltó. Hol kicsit, hol jobban. Az enyém hétvégén még egy "safe módot" is bedobott, igaz országúti vadászaton voltunk és már a 80. autót előztem kick-downnal. De tudom, hogy foglalkoznom kell vele, hivom is a PTamást nemsoká, minimum meg kell nézni, mit kapott 10 év alatt.
Imádom az X5-öt. Ha van pénzed, vegyed. Ha van több pénzed is, akkor E70. Ha csak neccesen tudod megvenni az E53-at, akkor ne vedd. Ez egy drága hobbi.
2015.12.01. 10:18
tökmöc írta:PapaBoss írta:Robinson írta:Sziasztok!
Mitől kell még tartani?
Nem kell tőle félni. Csak egy sima gép. Szerintem sok szempontból érettebb (öregebb) mint az E60. Ebben nincs CCC, és divatos cuccok, viszont motor majdnem csavarra ugyanaz - például van DPF nélküli 218 lovas motor - az enyém is az - X5ösben. Ez szar dolog amikor regadót fizetsz, és jó dolog, mikor röhögsz a többiek eltömődésein. Afféle hibrid a faceliftes E53, keveredő E39 és E60 génekkel, mindezt iveco stralis orgánummal.
Próbáltam vagy 10 kocsit, mindegyikben üt, döccen, ránt, sumákolt a váltó. Hol kicsit, hol jobban. Az enyém hétvégén még egy "safe módot" is bedobott, igaz országúti vadászaton voltunk és már a 80. autót előztem kick-downnal. De tudom, hogy foglalkoznom kell vele, hivom is a PTamást nemsoká, minimum meg kell nézni, mit kapott 10 év alatt.
Imádom az X5-öt. Ha van pénzed, vegyed. Ha van több pénzed is, akkor E70. Ha csak neccesen tudod megvenni az E53-at, akkor ne vedd. Ez egy drága hobbi.
Ebben egyet értek "PapaBoss"! Igaz az enyém nem diesel volt de énis imádtam minden költség kifizetés után is! Nekem is volt "safe mód" de leállítás újra indítás után minden rendben volt amikor megnézték pár lamellát meg váltó bak és természetesen tömítés után még jobban megszerettem!!! "350 ezer volt a váltó szervizem más évekig használta volta még"