![]() |
2015.02.04. 00:06
PapaBoss írta:Mennyiért adod? Failsafe meg minden...
2015.02.04. 15:49
2015.02.06. 22:06
2015.02.08. 23:44
2015.02.25. 16:21
2015.02.25. 17:51
tökmöc írta:Hali-hóóóó!![]()
Egy kis kérdésem lenne mégpedig ki mit csinálna a helyemben ha le szeretném rakni az autót "X5-öt" 3 hónapra. Vagyis aksit kivegyem? Vagy csak parkoljak a garázsba és kész? Nincs aki beindítaná ezért ez a nagy dilemma!
2015.02.25. 21:35
Jerry írta:tökmöc írta:Hali-hóóóó!![]()
Egy kis kérdésem lenne mégpedig ki mit csinálna a helyemben ha le szeretném rakni az autót "X5-öt" 3 hónapra. Vagyis aksit kivegyem? Vagy csak parkoljak a garázsba és kész? Nincs aki beindítaná ezért ez a nagy dilemma!
Dobj egy kulcsot és egy forgalmit. Majd én beindítgatom néha!
Természetesen csak a te érdekedben!
2015.04.21. 10:15
2015.04.21. 21:43
tökmöc írta:Hali-hóóóó!![]()
2015.04.21. 23:05
PapaBoss írta:tökmöc írta:Hali-hóóóó!![]()
Hozd haza, járok vele, költök rá amit éppen elkér. Miért rakod le?
2015.04.23. 18:58
tökmöc írta:Persze a kérdés most nem is ez foglalkoztat jobban hanem az osztómű milyen tünetei ami jobban érdekel!!!
2015.04.23. 20:02
PapaBoss írta:tökmöc írta:Persze a kérdés most nem is ez foglalkoztat jobban hanem az osztómű milyen tünetei ami jobban érdekel!!!
Miért, döccen, durran, dübben, huppan, ha piciket belelépsz a gázba nem simán fut? Mi a gond? Szerintem csak valaki belerakta a bogarat a füledbe. Azt megtanultam, hogy ami hibát fejben vársz, azt sikerülni is fog megtalálni. Főleg egy bimmeren.
2015.04.23. 21:30
PapaBoss írta:tökmöc írta:Persze a kérdés most nem is ez foglalkoztat jobban hanem az osztómű milyen tünetei ami jobban érdekel!!!
Miért, döccen, durran, dübben, huppan, ha piciket belelépsz a gázba nem simán fut? Mi a gond? Szerintem csak valaki belerakta a bogarat a füledbe. Azt megtanultam, hogy ami hibát fejben vársz, azt sikerülni is fog megtalálni. Főleg egy bimmeren.
2015.04.23. 21:31
jlaci74 írta:PapaBoss írta:tökmöc írta:Persze a kérdés most nem is ez foglalkoztat jobban hanem az osztómű milyen tünetei ami jobban érdekel!!!
Jön az, ha nem várod is... "Főleg egy bimmeren. "
2015.04.23. 22:54
tökmöc írta:Ha vigyázok rá nem fog jönni!![]()
2015.04.24. 09:54
PapaBoss írta:tökmöc írta:Ha vigyázok rá nem fog jönni!![]()
Szívesen összeszedném mennyi szart vettél már rá/hozzá. Köpd ki ezt a mondatot amit leírtál mert színtiszta kamu![]()
2015.04.24. 10:07
2015.04.24. 10:23
tökmöc írta:PapaBoss írta:tökmöc írta:Ha vigyázok rá nem fog jönni!![]()
Szívesen összeszedném mennyi szart vettél már rá/hozzá. Köpd ki ezt a mondatot amit leírtál mert színtiszta kamu![]()
Nem köpöm én ki az autó tényleg jó!!!! Ha tudni akarod Gumikkal felnivel, légtömegmérővel, lambda szondával, teljes vezérléssel, váltó fel újítással, szint szabályzóval, féktárcsával elöl-hátul, 8db gyertyával, 2 első alsó lengőkar, olaj gombával együtt költöttem rá olyan 1.7m 3 év alatt! Az 120d-nél járunk olyan 700 ezer körül de még mindig tudnék rá költeni!Az X5-re tényleg csak csinosításra kell oda-vissza átnézettem minden porcikáját mi van úgy ami szét akar esni benne de nem találtak hibát!
Ami jöhet az jönni fog de szerintem ez egy 14 éves autónál nem újdonság de amit ad az sokkal jobb mint az kis bmw-énk!
2015.04.24. 12:16
jlaci74 írta:tökmöc írta:PapaBoss írta:tökmöc írta:Ha vigyázok rá nem fog jönni!![]()
Nem köpöm én ki az autó tényleg jó!!!! Ha tudni akarod Gumikkal felnivel, légtömegmérővel, lambda szondával, teljes vezérléssel, váltó fel újítással, szint szabályzóval, féktárcsával elöl-hátul, 8db gyertyával, 2 első alsó lengőkar, olaj gombával együtt költöttem rá olyan 1.7m 3 év alatt! Az 120d-nél járunk olyan 700 ezer körül de még mindig tudnék rá költeni!Az X5-re tényleg csak csinosításra kell oda-vissza átnézettem minden porcikáját mi van úgy ami szét akar esni benne de nem találtak hibát!
Ami jöhet az jönni fog de szerintem ez egy 14 éves autónál nem újdonság de amit ad az sokkal jobb mint az kis bmw-énk!
Nem g..ni akarok, de az X5-el mennyi km-t mentél a 3 év alatt ? ( km / 1.700.000 )
És az egy20d-vel mennyi a km/700.000 arány ?![]()
Nem kell válaszolni, költői kérdés volt...
Bimmert nem észérvek alapján vesz az ember, kizárólag érzelmi alapon ( szabad ) ...
2015.04.25. 10:25