![]() |
2012.07.19. 21:47
szivattyúlepke írta:Helo
Az üzemanyag szivattyú csak meg szívatott![]()
Elektromos csatlakozója égett szét, és ezen keresztül elszökött az üzemanyag a tankból
Ez a vezeték volt a bűnös,
Üzemanyag szivattyú rendszer
2012.07.19. 22:11
lepke írta:szivattyúlepke írta:Helo
Az üzemanyag szivattyú csak meg szívatottNeee add el!
Elektromos csatlakozója égett szét, és ezen keresztül elszökött az üzemanyag a tankból
Ez a vezeték volt a bűnös,
Üzemanyag szivattyú rendszer
Helo
Már megint meghalt az üzemanyag szivattyú![]()
![]()
![]()
Esküszöm hogy felgyújtom ezt a ROMOT![]()
![]()
2012.09.21. 14:45
2012.09.22. 18:53
SAP írta:Sziasztok!
Találkozott már valaki a következő hibaüzenettel, "Erhöhte Batterieentladung! - megnövelt akkumulátor töltöttség (E60-2004-525d)???
Az akkumulátorom nincs egy hónapos (hozzá lett szoftverezve az autóhoz), a generátorom új, töltés rendben. Egyébként minden funkció
tökéletesen működik. Köszönöm!
2012.09.24. 11:31
2012.09.24. 12:17
Baloghgy írta:Volna egy S.O.S. kérdésem...
Egr repedt és szivárgó viz... utána töltögettem em is volt gond míg fater el nem vitte a verdát... Kiverette belőle a vizet kb v 4litert töltöttem utána... Azóta a "visszaköpő" boccs nem vok "szakértő"nem lövi a vizet, hanem csak buborékol meg néha köp egy kevés vizet. Na de.. 3napja észrevettem hogy néha mintha gőzölne a kipuff a 20fokban... de csak időszakosan, illetve ha D-be vagyok piroslámpánál féket nyomva akkor olyan mintha picitt "rázkódna" a motor...
Mi lehet a gond?![]()
2012.09.24. 12:37
kzolee írta:Baloghgy írta:Volna egy S.O.S. kérdésem...
Egr repedt és szivárgó viz... utána töltögettem em is volt gond míg fater el nem vitte a verdát... Kiverette belőle a vizet kb v 4litert töltöttem utána... Azóta a "visszaköpő" boccs nem vok "szakértő"nem lövi a vizet, hanem csak buborékol meg néha köp egy kevés vizet. Na de.. 3napja észrevettem hogy néha mintha gőzölne a kipuff a 20fokban... de csak időszakosan, illetve ha D-be vagyok piroslámpánál féket nyomva akkor olyan mintha picitt "rázkódna" a motor...
Mi lehet a gond?![]()
EGR hűtő átszakadáskor tud ilyet produkálni.
2012.09.24. 15:05
Baloghgy írta:kzolee írta:Baloghgy írta:Volna egy S.O.S. kérdésem...
Mi lehet a gond?![]()
EGR hűtő átszakadáskor tud ilyet produkálni.
Mekkora összegű befektetést jelent ez??
2012.09.27. 14:32
2012.09.29. 08:16
2012.09.29. 19:00
Tomi0111 írta:Sziasztok! 2 hete 1 hosszu ut megtetele utan arra lettem figyelmes hogy az utasterbol is eleg jol hallhato eros "szuszogas" szurodik be a motorterbol. Kesobb mar elkezdett szaggatni az auto 1500 as fordulatnal es gazadasra egyre jobban halhato volt ez a bizonyos kifujo hang. Elvittem szakihoz rarakta gepre. Valami levego homersekletet szabalyzo szenzort dobott ki hibanak ,majd kiderult hogy az intercoolert csovem ami kozvetlen a motorbol jon ki
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 048%2C1227
( kis gumi cso a kepen) hosszba szetrepedt, na ezt azert irtam le ilyen reszletesen hatha valakinek hasonlo gondja lesz,van! Az en problemam viszont csak most kezdodik!! Ugyanis ezt a kis gumi csovet nem tudom megvenni kulon minden helyen ahol neztem eddig az egesz csorendszert adnak egyben persze horror aron!! Nem tudna nekem valaki segiteni hol keressem nagyon halas volnek!! Koszonom elore is ! UI: uk ebayn neztem 80 fonciert valami kek csoveket de nemtom az Jo lenne -e
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... s&_sacat=0

2012.09.29. 20:04
kzolee írta:Tomi0111 írta:Sziasztok! 2 hete 1 hosszu ut megtetele utan arra lettem figyelmes hogy az utasterbol is eleg jol hallhato eros "szuszogas" szurodik be a motorterbol. Kesobb mar elkezdett szaggatni az auto 1500 as fordulatnal es gazadasra egyre jobban halhato volt ez a bizonyos kifujo hang. Elvittem szakihoz rarakta gepre. Valami levego homersekletet szabalyzo szenzort dobott ki hibanak ,majd kiderult hogy az intercoolert csovem ami kozvetlen a motorbol jon ki
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 048%2C1227
( kis gumi cso a kepen) hosszba szetrepedt, na ezt azert irtam le ilyen reszletesen hatha valakinek hasonlo gondja lesz,van! Az en problemam viszont csak most kezdodik!! Ugyanis ezt a kis gumi csovet nem tudom megvenni kulon minden helyen ahol neztem eddig az egesz csorendszert adnak egyben persze horror aron!! Nem tudna nekem valaki segiteni hol keressem nagyon halas volnek!! Koszonom elore is ! UI: uk ebayn neztem 80 fonciert valami kek csoveket de nemtom az Jo lenne -e
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... s&_sacat=0
Az E-bayen ami fent van, az egy bontott, ha jól látom 30 + szállítás lenne. Lehet bírja egy-két évig, de lehet, hogy egy hét múlva átszakad.
Innen a 6-os számú alkatrész kellene gondolom:
Kérj árat valaki alkatrészestől, az --- Onlineteile --- szerint 46e + áfa az új, ami biztos jó lesz egy darabig. Szerintem ez nem annyira horror ár....
AlpinaFan, jlaci74, BMWMuller fórumtársak tudnak segíteni új alkatrészben.
2012.09.30. 14:31
2012.09.30. 14:37
Atommano írta:Lemerült az akksi... vettem újat... kell valamire figyelni cserekor? Vagy simán ki-be... indít, megy fékez teszi a dolgát?
2012.09.30. 14:44
Atommano írta:Lemerült az akksi... vettem újat... kell valamire figyelni cserekor? Vagy simán ki-be... indít, megy fékez teszi a dolgát?
2012.09.30. 14:57
muhaati írta:Atommano írta:Lemerült az akksi... vettem újat... kell valamire figyelni cserekor? Vagy simán ki-be... indít, megy fékez teszi a dolgát?
Fékezni nem fog, de ha ügyeltél a paraméterekre, ( AH, ), akkor teszi a dolgát. Ha változott a teljesítménye az akksinak, akkor mindenképpen illeszteni kell. De ahogy a nagyfőnök is írta, ajánlatos beletekinteni az "energiaellátás" menüpontba.

2012.09.30. 20:24
2012.09.30. 20:39
lepke írta:Atommano írta:Lemerült az akksi... vettem újat... kell valamire figyelni cserekor? Vagy simán ki-be... indít, megy fékez teszi a dolgát?
Helo
Ettől egy kicsivel több kell
Az autó energiamenedzsmentjének tudnia kellene az akkumulátor pontos kapacitását, fajtáját. Csak ezeknek a paramétereknek a tudatában képes megfelelően dolgozni, és a kocsi energiaháztartásának egyensúlyát beállítani.
2012.10.14. 00:36
2012.10.29. 23:57
lepke írta:Atommano írta:Lemerült az akksi... vettem újat... kell valamire figyelni cserekor? Vagy simán ki-be... indít, megy fékez teszi a dolgát?
Helo
Ettől egy kicsivel több kell
Az autó energiamenedzsmentjének tudnia kellene az akkumulátor pontos kapacitását, fajtáját. Csak ezeknek a paramétereknek a tudatában képes megfelelően dolgozni, és a kocsi energiaháztartásának egyensúlyát beállítani.