![]() |
2009.05.16. 13:55
lepke írta:strobi írta:Labi írta:lepke írta:Helo
A müanyag belsö részekröl pattogzik le a festéka kormány,ablakemelö,gombok,a könyöklöben lévö telefontartó
ezt nem értem mitöl de elég csunya ahogy kinéz
üdv zoli
sajnos az e60-nál panaszkodtak páran erre.
Egy barátom a múlt héten hozott Pestről haza egy E60 525I-t és mikor beleültem pont az szúrt szemet,hogy a műanyag elemek elég kopottnak tűntek illetve az ajtónál "mindenhol" körben pattogzik a műanyag...![]()
![]()
Mondtam neki vazzeg az E60-at nem tudták megcsinálni normálisan a fritzek?!
Amúgy szép full M-packett 19"-os felnik, "rozsdabarna-bőr"...ami nekem annyira nem adja de nagyon egyben van a gépezet...
Helo strobi
Ez a probléma akkor nem csak nálam van mondjuk elég hihetettlen dolog nem is akartam megirni mert ez furcsa+csunya
üdv zoli
2009.05.16. 13:58
LeviM5 írta:lepke írta:strobi írta:Labi írta:lepke írta:Helo
A müanyag belsö részekröl pattogzik le a festéka kormány,ablakemelö,gombok,a könyöklöben lévö telefontartó
üdv zoli
Egy barátom a múlt héten hozott Pestről haza egy E60 525I-t és mikor beleültem pont az szúrt szemet,hogy a műanyag elemek elég kopottnak tűntek illetve az ajtónál "mindenhol" körben pattogzik a műanyag...![]()
![]()
Amúgy szép full M-packett 19"-os felnik, "rozsdabarna-bőr"...ami nekem annyira nem adja de nagyon egyben van a gépezet...
Helo strobi
Ez a probléma akkor nem csak nálam van mondjuk elég hihetettlen dolog nem is akartam megirni mert ez furcsa+csunya
üdv zoli
Vidd vissza, gariba komplett belső csere, az anyjukat! Szívd a vérüket,elöbb utóbb kicserélik!
2009.05.16. 14:00
Nem csak teleholdkor gyűlnek össze a vérlepkéklepke írta:LeviM5 írta:lepke írta:strobi írta:Labi írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
![]()
Helo strobi
üdv zoli
Vidd vissza, gariba komplett belső csere, az anyjukat! Szívd a vérüket,elöbb utóbb kicserélik!
Helo Levi
Ha lenne idöm raknák fel képeket de mindjárt jön a vendég sereg és holnapig nem is leszek![]()
üdv zoli
2009.05.16. 14:02
admin írta:lepke írta:Nem csak teleholdkor gyűlnek össze a vérlepkékLeviM5 írta:lepke írta:strobi írta:Labi írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
![]()
[/quote
Helo strobi
üdv zoli
Helo Levi
Ha lenne idöm raknák fel képeket de mindjárt jön a vendég sereg és holnapig nem is leszek![]()
üdv zoliHolnap nézzük a kókuszt biztos benne lesztek mint vér lepke szekta
![]()
![]()
2009.05.16. 14:29
LeviM5 írta:![]()
Rajzanak a Méhecskék, éljenek a Vérlepkék!
2009.05.16. 14:45
2009.05.16. 14:48
strobi írta:LeviM5 írta:![]()
Nagyon freestyle-ba nyomod Levi...![]()
Azt mondta Lepke,hogy mindjárt összegyűlnek a vérlepkék és mennek Bodzázni ezért holnapig nem is lesz itt...![]()
Csak le kell cserélni valamiből a kopott E60-at...![]()
Felháborító az E60-ak belsőtér kopása!!!
Remélem az E65-öket jól megalkották...
2009.05.16. 14:54
lepke írta:Helo
üdv zoli
2009.05.16. 14:57
strobi írta:LeviM5 írta:![]()
Nagyon freestyle-ba nyomod Levi...![]()
Azt mondta Lepke,hogy mindjárt összegyűlnek a vérlepkék és mennek Bodzázni ezért holnapig nem is lesz itt...![]()
Csak le kell cserélni valamiből a kopott E60-at...![]()
Felháborító az E60-ak belsőtér kopása!!!
Remélem az E65-öket jól megalkották...
2009.05.16. 14:59
Estoril írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Az enyémen a zongoralakk díszcsíkok karcosak (de nagyon - lehet, az előző tulaj smirglivel fényesítette).
Szerintetek fel lehet ezt polírozni?
Ha egyszer kiszedem, vissza lehet szépen tenni, nem fog utána nyekeregni?
Tagnap fényképezkedtem (kell a kép a lézeblokkolós fórumra is , megszakérteni a fejek számát, felszerelési helyeket).
Valaki reklamálta a képeket itt a fórumon, tegnap addig bűvészkedtem az autó képeinek feltöltésével, míg kitiltattam magam a galériából.
Amúgy elég szerencsétlen vagyok, még a feltöltős menüpontot sem találtam meg.
E
2009.05.16. 19:00
Labi írta:lepke írta:Helo
200lóerö fölött luxusadó ezek nem normálisak.A következö kocsim biztosan nem magyar RENDSZÁMU leszIdióták
üdv zoli
Zoli ez most komoly200LE fölött??? beszarok!
2009.05.16. 19:20
2009.05.16. 19:41
simi64 írta:Labi írta:lepke írta:Helo
200lóerö fölött luxusadó ezek nem normálisak.A következö kocsim biztosan nem magyar RENDSZÁMU leszIdióták
üdv zoli
Ezt körülbelül akkora szemétségnek tartom, mint a regadót.![]()
Ezúttal tiszta szívemből sajnálom a V8-as klubtársaimat![]()
És ezt teljesen őszintén mondom!
2009.05.16. 20:26
LeviM5 írta:simi64 írta:Labi írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Köszi Simi, sajnáljuk együtt őket...
2009.05.17. 17:29
simi64 írta:LeviM5 írta:simi64 írta:Labi írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Köszi Simi, sajnáljuk együtt őket...
Nagyon sunyi a kacsintásod Levikém!!!
![]()
![]()
2009.05.18. 12:11
2009.05.18. 17:44
pappkari írta:A jó k... mamát ,de akkor csak a 200 feletti különbségre vessék ki az adót a mocskok pl:218Le-ből csak 18 Le-re arányosan
2009.05.18. 19:02
lepke írta:pappkari írta:A jó k... mamát ,de akkor csak a 200 feletti különbségre vessék ki az adót a mocskok pl:218Le-ből csak 18 Le-re arányosan
Helo kari
Azt hiszem nem arányosan lesz hanem egységesen
üdv zoli
2009.05.18. 20:18
pappkari írta:A jó k... mamát ,de akkor csak a 200 feletti különbségre vessék ki az adót a mocskok pl:218Le-ből csak 18 Le-re arányosan
2009.05.18. 20:26
strobi írta:pappkari írta:A jó k... mamát ,de akkor csak a 200 feletti különbségre vessék ki az adót a mocskok pl:218Le-ből csak 18 Le-re arányosan
Meg a nagy fa.zt!!!
A súlyadót megváltoztatták teljesítmény adóra!!! Mi így is jóval többet fizetünk mint a kevesebb Le-rős kocsik!!!
Ez teljesen alkotmányellenes vagyhogyismondjákezt!!!
Nehogy már az adózott jövedelmemből vett autó után 2x is fizessek adót teljesítményadót...
1x azért mert mindenkinek kell 2x meg azért mert 200Le fölött van?! nevetséges...