![]() |
2009.11.02. 22:49
Oroszlan írta:LeviM5 írta:Oroszlan írta:Ezt találtam a kocsi (E60) felszereltségi listájában:
S605A Telematik előkészítés
S607A Teleservice előkészítés
Mit jelentenek ezek a gyakorlatban, valaki esetleg tudja ?
Majd MChris Papa kideríti
Zoli !
Telefonálj egyet, még nincs olyan késő !
2009.11.02. 23:29
2009.11.04. 15:51
Oroszlan írta:Meg ilyeneim is vannak :
S612A BMW Assist
S616A BMW Online
De most itt legalább megnézem mik ezek.
Köszönöm.
2009.11.04. 23:24
lepke írta:Oroszlan írta:Meg ilyeneim is vannak :
S612A BMW Assist
S616A BMW Online
De most itt legalább megnézem mik ezek.
Köszönöm.
Helo
Akkor írd mán le nekünk is
üdv zoli
2009.11.11. 18:08
2009.11.11. 18:13
2009.11.11. 18:13
lepke írta:Helo
Ez még mindig eladóvalami nagy gond lehet vele
,,,,,,,,,,,,,,KATT IDE,,,,,,,,,,,,
üdv zoli
2009.11.11. 19:24
Levibéka írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
...SZÉLVÉDŐ TÖRÖTT, RÉSZECSKE SZŰRŐT CSERÉLNI KELL
ennyi nem elég hogy ne kapkodjanak érte
2009.11.12. 15:13
Levibéka írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
2009.11.12. 15:38
Balazs írta:Levibéka írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Majd visszatekerik 120.000km-re és a vevő felhívaja a korábbi tulajt aki bevallja a frankót ennek ellenére megveszi mert lehet villogni a cimbik előtt az "alig használt" verdával. Nekem is így adták el az E39-em a valós 190-el rá sem néztek amikor 90-el volt kitéve rendszám alapján kinyomoztak, felhívtak elmondtam az igazat majd megvették. Előtte meg fél évig csak kerülgették... Sorry de tipikus magyar....
A részecskeszerő furkálása is tipikus magyar... a német fórumokon ilyen fel sem merül. Én nemsokára ki fogom cserélni és nyugodt lelkiismerettel fogom majd egyszer eladni.
2009.11.12. 16:05
lepke írta:Balazs írta:Levibéka írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Majd visszatekerik 120.000km-re és a vevő felhívaja a korábbi tulajt aki bevallja a frankót ennek ellenére megveszi mert lehet villogni a cimbik előtt az "alig használt" verdával. Nekem is így adták el az E39-em a valós 190-el rá sem néztek amikor 90-el volt kitéve rendszám alapján kinyomoztak, felhívtak elmondtam az igazat majd megvették. Előtte meg fél évig csak kerülgették... Sorry de tipikus magyar....
A részecskeszerő furkálása is tipikus magyar... a német fórumokon ilyen fel sem merül. Én nemsokára ki fogom cserélni és nyugodt lelkiismerettel fogom majd egyszer eladni.
Helo Balázs
Az E39 530d-met 4-évesen 280-ezerrel adtam el és nem tekertem vissza az órát
pedig pár százas a zsebembe maradhatott volna
Igy vagyok nyúgodt
üdv zoli
2009.11.15. 13:57
2009.11.15. 14:15
montoya írta:sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem most szeretném megvenni álmaim bmw jét már régota nézegetem öket és nem nagyon akkarom megtalálni a nekem megfelelöt és már kezdek belefáradni most találtam egyet csak cserélni kellene benne egy pár dolgot pl bussines navit professionalra alap klimát komfort klimára csak azt nem tudom hogy ezek a dolgok kivitelezhetök lennének mennyibe kerülne eza mutatvány vagy nézzek másik bmwt segitségeteket elöre is köszönöm
2009.11.15. 14:19
montoya írta:sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem most szeretném megvenni álmaim bmw jét már régota nézegetem öket és nem nagyon akkarom megtalálni a nekem megfelelöt és már kezdek belefáradni most találtam egyet csak cserélni kellene benne egy pár dolgot pl bussines navit professionalra alap klimát komfort klimára csak azt nem tudom hogy ezek a dolgok kivitelezhetök lennének mennyibe kerülne eza mutatvány vagy nézzek másik bmwt segitségeteket elöre is köszönöm
2009.11.15. 15:11
2009.11.15. 15:13
montoya írta:gondoltam hogy nem lesz egyszerü de ennyire bonyolultnak sem gondoltam ez egy 530i benzines lett volna a diesseltöl félek egy kicsit hát akkor nézegetem tovább de szerintem diesselt fogok tudni venni mennyire megbizhatok a diesselek 525d 530d
2009.11.15. 15:30
MChris írta:montoya írta:gondoltam hogy nem lesz egyszerü de ennyire bonyolultnak sem gondoltam ez egy 530i benzines lett volna a diesseltöl félek egy kicsit hát akkor nézegetem tovább de szerintem diesselt fogok tudni venni mennyire megbizhatok a diesselek 525d 530d
Lepke kocsija eladó lesz abban van minden ami neked kell
2009.11.15. 15:38
Szerik írta:MChris írta:montoya írta:gondoltam hogy nem lesz egyszerü de ennyire bonyolultnak sem gondoltam ez egy 530i benzines lett volna a diesseltöl félek egy kicsit hát akkor nézegetem tovább de szerintem diesselt fogok tudni venni mennyire megbizhatok a diesselek 525d 530d
Pohártartó???:-)
2009.11.15. 17:17
Szerik írta:MChris írta:montoya írta:gondoltam hogy nem lesz egyszerü de ennyire bonyolultnak sem gondoltam ez egy 530i benzines lett volna a diesseltöl félek egy kicsit hát akkor nézegetem tovább de szerintem diesselt fogok tudni venni mennyire megbizhatok a diesselek 525d 530d
Pohártartó???:-)