Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.11.02. 22:49

Oroszlan írta:
LeviM5 írta:
Oroszlan írta:Ezt találtam a kocsi (E60) felszereltségi listájában:

S605A Telematik előkészítés
S607A Teleservice előkészítés

Mit jelentenek ezek a gyakorlatban, valaki esetleg tudja ?

Majd MChris Papa kideríti :wink:

Zoli !

Telefonálj egyet, még nincs olyan késő !

Helo
Felhivlak téged :lol: :lol:
üdv zoli

2009.11.02. 23:20

Helo barátom
,,,,,,,,Telematik,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,Teleservice,,,,,,,,,
üdv zoli

2009.11.02. 23:29

Meg ilyeneim is vannak :

S612A BMW Assist
S616A BMW Online

De most itt legalább megnézem mik ezek.

Köszönöm.

2009.11.04. 15:51

Oroszlan írta:Meg ilyeneim is vannak :

S612A BMW Assist
S616A BMW Online

Köszönöm.

Helo
Akkor írd mán le nekünk is
üdv zoli

2009.11.04. 23:24

lepke írta:
Oroszlan írta:Meg ilyeneim is vannak :

S612A BMW Assist
S616A BMW Online

Köszönöm.

Helo
Akkor írd mán le nekünk is
üdv zoli

Tessék Zoltán !

Telematik.

Már nem kell keresnie a szükséges információt - megtalálja őket könnyen. Telematik szolgáltatások, például a BMW Assit és a BMW Online folyamatosan rendelkezésére álló információkat tartalmaznak, az útról vagy az utazási célról, és emellett segítséget nyújt például a dugókban közvetlenül a járműben.
A telematik mint kifejezés a távközlési és számítástechnikai tudományokkal áll kapcsolatban, és kombinálja ezeket a technológiákat a nagy teljesítményű adatátvitellel. Ezek közül a legfontosabb területek közé tartozik a telematik internet, valamint telefon-és a mobil-és közlekedési telematikában.
A közlekedési telematik számos megoldást kínál közlekedési problémákra emellett rendelkezik közvetlenül információkkal a vezető számára az autóban.

BMW TeleServices
Figyeli a főbb alkatrészek kopását az autóban, szól neked, és bejelentkezik a Te BMW szakszervízedbe.

Assist az assistance
Segítséghívás, akár műszaki akár vészhelyzetbeli.

Online pedig, hogy interneten keresztül jelentkezik be a szervízbe.

BMW Online is available to you in Austria, France, Germany, Italy, the United Kingdom and the United Arab Emirates.
Ha kint élnénk megtudnánk, hogy kit hív fel, de csak a felsorolt országokban működik.

Persze ennek havidíja is van, ha jól tudom.

Fordítás: by Máté (mate).

2009.11.11. 18:08

Helo
Ez még mindig eladó :wink: valami nagy gond lehet vele
,,,,,,,,,,,,,,KATT IDE,,,,,,,,,,,,
üdv zoli

2009.11.11. 18:13

[quote="lepke"]Helo
Költeni kell rá!!!! :wink:
Vagy megcsinálják bontóból és kiteszik h qrva megkímélt, keveset futott, orvos tulajtól, stb.: 5 milláért, kapkodnak majd utánna! :lol:
Az öszinteség nem menő a piacon... :wink:

2009.11.11. 18:13

lepke írta:Helo
üdv zoli

...SZÉLVÉDŐ TÖRÖTT, RÉSZECSKE SZŰRŐT CSERÉLNI KELL
ennyi nem elég hogy ne kapkodjanak érte :?:

2009.11.11. 19:24

Levibéka írta:
üdv zoli

Helo
A részecske szűrő 5.000 forintból megvan :wink:
üdv zoli

2009.11.12. 15:13

Levibéka írta:
üdv zoli

Majd visszatekerik 120.000km-re és a vevő felhívaja a korábbi tulajt aki bevallja a frankót ennek ellenére megveszi mert lehet villogni a cimbik előtt az "alig használt" verdával. Nekem is így adták el az E39-em a valós 190-el rá sem néztek amikor 90-el volt kitéve rendszám alapján kinyomoztak, felhívtak elmondtam az igazat majd megvették. Előtte meg fél évig csak kerülgették... Sorry de tipikus magyar....
A részecskeszerő furkálása is tipikus magyar... a német fórumokon ilyen fel sem merül. Én nemsokára ki fogom cserélni és nyugodt lelkiismerettel fogom majd egyszer eladni.

2009.11.12. 15:38

Balazs írta:
Levibéka írta:
üdv zoli

Majd visszatekerik 120.000km-re és a vevő felhívaja a korábbi tulajt aki bevallja a frankót ennek ellenére megveszi mert lehet villogni a cimbik előtt az "alig használt" verdával. Nekem is így adták el az E39-em a valós 190-el rá sem néztek amikor 90-el volt kitéve rendszám alapján kinyomoztak, felhívtak elmondtam az igazat majd megvették. Előtte meg fél évig csak kerülgették... Sorry de tipikus magyar....
A részecskeszerő furkálása is tipikus magyar... a német fórumokon ilyen fel sem merül. Én nemsokára ki fogom cserélni és nyugodt lelkiismerettel fogom majd egyszer eladni.

Helo Balázs
Az E39 530d-met 4-évesen 280-ezerrel adtam el és nem tekertem vissza az órát
pedig pár százas a zsebembe maradhatott volna
Igy vagyok nyúgodt
üdv zoli

2009.11.12. 16:05

lepke írta:
Balazs írta:
Levibéka írta:
üdv zoli

Helo Balázs
Az E39 530d-met 4-évesen 280-ezerrel adtam el és nem tekertem vissza az órát
pedig pár százas a zsebembe maradhatott volna
Igy vagyok nyúgodt
üdv zoli

Az enyémet a kereskedő tekerte vissza aki beszámította az E61-be. Csak arra akartam utalni hogy milyen birkák vagyunk mi magyarok fél évig kinnt állt a placcon valós kilóméterrel le se szarták de tudott valótlan kilóméterrel elvitték pár hét alatt. Ezek után azt kell hogy mondjam valamennyire meg is értem a kereskedőket h ezt teszik hisz ez kell a népnek.... welcome to Magyarisztán

bmw e60 navicsere+alap klima csere komfort klimára

2009.11.15. 13:57

sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem most szeretném megvenni álmaim bmw jét már régota nézegetem öket és nem nagyon akkarom megtalálni a nekem megfelelöt és már kezdek belefáradni most találtam egyet csak cserélni kellene benne egy pár dolgot pl bussines navit professionalra alap klimát komfort klimára csak azt nem tudom hogy ezek a dolgok kivitelezhetök lennének mennyibe kerülne eza mutatvány vagy nézzek másik bmwt segitségeteket elöre is köszönöm

Re: bmw e60 navicsere+alap klima csere komfort klimára

2009.11.15. 14:15

montoya írta:sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem most szeretném megvenni álmaim bmw jét már régota nézegetem öket és nem nagyon akkarom megtalálni a nekem megfelelöt és már kezdek belefáradni most találtam egyet csak cserélni kellene benne egy pár dolgot pl bussines navit professionalra alap klimát komfort klimára csak azt nem tudom hogy ezek a dolgok kivitelezhetök lennének mennyibe kerülne eza mutatvány vagy nézzek másik bmwt segitségeteket elöre is köszönöm

inkább keress tovább ez már nem E39 kiszed berak és megy

Re: bmw e60 navicsere+alap klima csere komfort klimára

2009.11.15. 14:19

montoya írta:sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem most szeretném megvenni álmaim bmw jét már régota nézegetem öket és nem nagyon akkarom megtalálni a nekem megfelelöt és már kezdek belefáradni most találtam egyet csak cserélni kellene benne egy pár dolgot pl bussines navit professionalra alap klimát komfort klimára csak azt nem tudom hogy ezek a dolgok kivitelezhetök lennének mennyibe kerülne eza mutatvány vagy nézzek másik bmwt segitségeteket elöre is köszönöm

Helo
Ez a 2-dolog több mint 1-millió :roll:
üdv zoli

2009.11.15. 15:11

gondoltam hogy nem lesz egyszerü de ennyire bonyolultnak sem gondoltam ez egy 530i benzines lett volna a diesseltöl félek egy kicsit hát akkor nézegetem tovább de szerintem diesselt fogok tudni venni mennyire megbizhatok a diesselek 525d 530d

2009.11.15. 15:13

montoya írta:gondoltam hogy nem lesz egyszerü de ennyire bonyolultnak sem gondoltam ez egy 530i benzines lett volna a diesseltöl félek egy kicsit hát akkor nézegetem tovább de szerintem diesselt fogok tudni venni mennyire megbizhatok a diesselek 525d 530d

Lepke kocsija eladó lesz abban van minden ami neked kell

2009.11.15. 15:30

MChris írta:
montoya írta:gondoltam hogy nem lesz egyszerü de ennyire bonyolultnak sem gondoltam ez egy 530i benzines lett volna a diesseltöl félek egy kicsit hát akkor nézegetem tovább de szerintem diesselt fogok tudni venni mennyire megbizhatok a diesselek 525d 530d

Pohártartó???:-)

2009.11.15. 15:38

Szerik írta:
MChris írta:

Csak azért fordulhat elő ilyesmi, mert a gazdája nem iszik!!!

Legalábbis vizet

2009.11.15. 17:17

Szerik írta:
MChris írta:

hordóból nyomja az meg csak a csomiba fér :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge