![]() |
2009.09.11. 22:33
MChris írta:lepke írta:Helo
Ez akocsi egy honapja még 4-millióért árulták,irogattunk is róla
http://www.hasznaltauto.hu/2621741_bmw_530d_2004
üdv zoli
jaja biztos kiváló állapot miatt
2009.09.11. 22:46
2009.09.11. 22:49
jade804 írta:Sziasztok! meg tudja e valaki mondani hogy a klima kompresszor javithato e?
2009.09.11. 23:04
2009.09.11. 23:05
jade804 írta:Szia MChris!Ha tudnàl adni egy telefonszàmot is mert nem tudom hogy hol keressem.elore is koszi.Jade
2009.09.11. 23:08
jade804 írta:Szia MChris!Ha tudnàl adni egy telefonszàmot is mert nem tudom hogy hol keressem.elore is koszi.Jade
2009.09.11. 23:13
Helo Zoli! Mèg nem alszol?Ilyen kèson??ja amugy biztos van de idàig mèg mindenki csak az ujrol regèlt,ès valahogy jobban szeretek a magyaroktol vàsàrolni.lepke írta:jade804 írta:Szia MChris!Ha tudnàl adni egy telefonszàmot is mert nem tudom hogy hol keressem.elore is koszi.Jade
Helo
Van Olaszba is![]()
üdv zoli
2009.09.11. 23:17
Koszi!!!MChris írta:jade804 írta:Szia MChris!Ha tudnàl adni egy telefonszàmot is mert nem tudom hogy hol keressem.elore is koszi.Jade
Tessék:
http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_ ... _Form.aspx
http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_ ... _Form.aspx
2009.09.11. 23:28
jade804 írta:Helo Zoli! Mèg nem alszol?Ilyen kèson??ja amugy biztos van de idàig mèg mindenki csak az ujrol regèlt,ès valahogy jobban szeretek a magyaroktol vàsàrolni.lepke írta:jade804 írta:Szia MChris!Ha tudnàl adni egy telefonszàmot is mert nem tudom hogy hol keressem.elore is koszi.Jade
Helo
Van Olaszba is![]()
üdv zoli.udv:Jade
2009.09.11. 23:30
lepke írta:jade804 írta:Helo Zoli! Mèg nem alszol?Ilyen kèson??ja amugy biztos van de idàig mèg mindenki csak az ujrol regèlt,ès valahogy jobban szeretek a magyaroktol vàsàrolni.lepke írta:jade804 írta:Szia MChris!Ha tudnàl adni egy telefonszàmot is mert nem tudom hogy hol keressem.elore is koszi.Jade
Helo
Van Olaszba is![]()
Helo
Még nem alszom sokáig leszek itt mert holnap nem (HISZEM)hogy ide tudok ülni
üdv zoli
2009.09.11. 23:39
Helo Zoli most làtom,hogy te is Borsodi vagy...lepke írta:jade804 írta:Helo Zoli! Mèg nem alszol?Ilyen kèson??ja amugy biztos van de idàig mèg mindenki csak az ujrol regèlt,ès valahogy jobban szeretek a magyaroktol vàsàrolni.lepke írta:jade804 írta:Szia MChris!Ha tudnàl adni egy telefonszàmot is mert nem tudom hogy hol keressem.elore is koszi.Jade
Helo
Van Olaszba is![]()
Helo
üdv zoli
2009.09.11. 23:42
jade804 írta:Helo Zoli most làtom,hogy te is Borsodi vagy...lepke írta:jade804 írta:Helo Zoli! Mèg nem alszol?Ilyen kèson??ja amugy biztos van de idàig mèg mindenki csak az ujrol regèlt,ès valahogy jobban szeretek a magyaroktol vàsàrolni.lepke írta:jade804 írta:Szia MChris!Ha tudnàl adni egy telefonszàmot is mert nem tudom hogy hol keressem.elore is koszi.Jade
Helo
Van Olaszba is![]()
Helo
üdv zoli![]()
!Udv:Jade
2009.09.11. 23:49
Kisgyori vagyok,de jelenleg Cagliariban èlek,dolgozom.lepke írta:jade804 írta:Helo Zoli most làtom,hogy te is Borsodi vagy...lepke írta:jade804 írta:Helo Zoli! Mèg nem alszol?Ilyen kèson??ja amugy biztos van de idàig mèg mindenki csak az ujrol regèlt,ès valahogy jobban szeretek a magyaroktol vàsàrolni.lepke írta:jade804 írta:Szia MChris!Ha tudnàl adni egy telefonszàmot is mert nem tudom hogy hol keressem.elore is koszi.Jade
Helo
Van Olaszba is![]()
Helo
üdv zoli![]()
Helo
Miért TE holvagyon![]()
üdv zoli
2009.09.11. 23:50
jade804 írta:Kisgyori vagyok,de jelenleg Cagliariban èlek,dolgozom.lepke írta:jade804 írta:Helo Zoli most làtom,hogy te is Borsodi vagy...lepke írta:jade804 írta:Helo Zoli! Mèg nem alszol?Ilyen kèson??ja amugy biztos van de idàig mèg mindenki csak az ujrol regèlt,ès valahogy jobban szeretek a magyaroktol vàsàrolni.lepke írta:jade804 írta:Szia MChris!Ha tudnàl adni egy telefonszàmot is mert nem tudom hogy hol keressem.elore is koszi.Jade
Helo
Van Olaszba is![]()
Helo
üdv zoli![]()
Helo
Miért TE holvagyon![]()
üdv zoli
2009.09.12. 00:03
Hàt igen.De a ragaszto is mukodik!lepke írta:jade804 írta:Kisgyori vagyok,de jelenleg Cagliariban èlek,dolgozom.lepke írta:jade804 írta:Helo Zoli most làtom,hogy te is Borsodi vagy...lepke írta:jade804 írta:Helo Zoli! Mèg nem alszol?Ilyen kèson??ja amugy biztos van de idàig mèg mindenki csak az ujrol regèlt,ès valahogy jobban szeretek a magyaroktol vàsàrolni.lepke írta:jade804 írta:Szia MChris!Ha tudnàl adni egy telefonszàmot is mert nem tudom hogy hol keressem.elore is koszi.Jade
Helo
Van Olaszba is![]()
Helo
üdv zoli![]()
Helo
Miért TE holvagyon![]()
üdv zoli
Helo
Akkor ezért tudtad a drótot![]()
üdv zoli
2009.09.12. 00:06
MChris írta:lepke írta:Helo
Ez akocsi egy honapja még 4-millióért árulták,irogattunk is róla
http://www.hasznaltauto.hu/2621741_bmw_530d_2004
üdv zoli
jaja biztos kiváló állapot miatt
2009.09.14. 20:43
Rubi írta:lepke írta:Rubi írta:Nah sikerült resetelnem az olajat és a szerviz funkciót.
Ezen video alapján:
http://www.youtube.com/watch?v=Wqen7nokjKs
Helo Rubi
Te nagyon tudsz![]()
![]()
na holnap lealázom a szervizben a szerelőket
üdv zoli
Esetleg mutasd meg nekik a linket, bár nem hiszem, hogy nem tudják a módszert![]()
Nagy titok nincs, youtube E60 service reset és az első valamelyik találat....
2009.09.14. 20:48
2009.09.17. 20:18