![]() |
2011.05.26. 20:59
lepke írta:Helo
Találtam a mai napon a kocsi két oldalán olyan DOLGOT hogy a pofám majd leszakadt
ROHADÁSI nyomok![]()
![]()
![]()
![]()
Pedig NEM szoktam mosogatni és fűtött garázsban áll
2011.05.26. 21:02
MChris írta:lepke írta:Helo
Találtam a mai napon a kocsi két oldalán olyan DOLGOT hogy a pofám majd leszakadt
ROHADÁSI nyomok![]()
![]()
![]()
![]()
képet!
2011.05.26. 21:08
MChris írta:lepke írta:Helo
ROHADÁSI nyomok![]()
![]()
![]()
![]()
képet!
2011.05.26. 21:09
lepke írta:MChris írta:lepke írta:Helo
ROHADÁSI nyomok![]()
![]()
![]()
![]()
képet!
Helo
Képet![]()
hulla vagyok
de megyek lefotózom
pár perc
2011.05.26. 21:30

2011.05.26. 21:47
Tessék Uram![]()
JOBB hátsó ajtó
BAL hátsó ajtónál is kezdődő (( nyavalya ))
2011.05.26. 21:52
2011.05.26. 21:57
simi64 írta:8O![]()
![]()
De miért???
A pici benzines pont most 20 éves.
Csak a bal első ajtó alján kezd bubborékosodni.
Gyári szín, gyári fényezés.
Ezt nem értem.
2011.05.26. 22:03
lepke írta:simi64 írta:8O![]()
![]()
De miért???
A pici benzines pont most 20 éves.
Csak a bal első ajtó alján kezd bubborékosodni.
Gyári szín, gyári fényezés.
Ezt nem értem.
Helo
A kocsival bármelyik garázsomba állok mindegyik FŰTÖTT, nyáron még azt is megnézem mikor leparkolok hogy ÁRNYÉKBA legyen a kocsi
Ez már nem az E39-es minőség, ezt ugyan már leírtam egy párszor
2011.05.26. 22:04
2011.06.04. 15:48
ROHADÁSI nyomok![]()
![]()
![]()
![]()
2011.06.04. 17:03
ROHADÁSI nyomok![]()
![]()
![]()
![]()
2011.06.04. 17:53
strobi írta:lepke írta:Helo
ROHADÁSI nyomok![]()
![]()
![]()
![]()
Yolikám a képek láttán ha a 2 turbót kicseréled a két rohadó ajtókerettel akkor még olyan 2.5Millát tán-tán csak adnék érte...![]()
![]()
Ez tényleg nem valami meggyőző az E60-al kapcsolatban!!!
Mi lesz vele 10-12 éves korában?!...
2011.06.04. 22:07
bmw520ds írta:lepke írta:Helo
ROHADÁSI nyomok![]()
![]()
![]()
![]()
Mennyi idő a fényezésre a garancia? Illetve, az átrozsdásodásra? A csillagoséknál talán csekély 30 év?![]()
A fűtött garázs átka.: Hőmérséklet ingadozása nagymértékben. Ha rajt a sós cucc, lehet többet árt mikor nem a jeget borítja, hanem a karosszériát. Persze, csak hangosan gondolkozom. Mert vagy egyedi az eset, csak neked, vagy a többiek szégyenlik bevallani. Bár, ez inkább a gyáriak szégyenfoltja! Már lassan csak a nevéből él a cég!!!![]()
Mindenesetre, én befáradnék valami illetékes helyre és büszkén mutogatnám nekik, így veszek nálatok kék-fehér emblémást!Hátha elpanaszolják feljebb is és tesznek az ügy érdekébe. Bár, szerintem tojnak rá...
A mai világban csak az eladás számít! Nekünk a sokmilliós munkagépünket, nem akarja a fő kereskedelmi cég javítgatni, mert nem tőlük vettük.Na ez felháborító...Mikor a főnököm meg ír az európai központnak egy panasz emilt és megdorgálják őket, akkor meg fel vannak háborodva...Nem offolok tovább. Nem nézegeted sokat azt a kocsit?
Kell egy rosszabb szemüveg és észre sem veszel ilyen apróságokat!
2011.06.04. 22:27
lepke írta:bmw520ds írta:lepke írta:Helo
ROHADÁSI nyomok![]()
![]()
![]()
![]()
Mennyi idő a fényezésre a garancia? Illetve, az átrozsdásodásra? A csillagoséknál talán csekély 30 év?![]()
A fűtött garázs átka.: Hőmérséklet ingadozása nagymértékben. Ha rajt a sós cucc, lehet többet árt mikor nem a jeget borítja, hanem a karosszériát. Persze, csak hangosan gondolkozom. Mert vagy egyedi az eset, csak neked, vagy a többiek szégyenlik bevallani. Bár, ez inkább a gyáriak szégyenfoltja! Már lassan csak a nevéből él a cég!!!![]()
Mindenesetre, én befáradnék valami illetékes helyre és büszkén mutogatnám nekik, így veszek nálatok kék-fehér emblémást!Hátha elpanaszolják feljebb is és tesznek az ügy érdekébe. Bár, szerintem tojnak rá...
A mai világban csak az eladás számít! Nekünk a sokmilliós munkagépünket, nem akarja a fő kereskedelmi cég javítgatni, mert nem tőlük vettük.Na ez felháborító...Mikor a főnököm meg ír az európai központnak egy panasz emilt és megdorgálják őket, akkor meg fel vannak háborodva...Nem offolok tovább. Nem nézegeted sokat azt a kocsit?
Kell egy rosszabb szemüveg és észre sem veszel ilyen apróságokat!
Helo
Tegnap beszéltem EGY klubtaggal aki már látott egy pár E60-ast
Az ablakkeret díszlécének a kopása BETEGSÉG az autónál
2011.06.05. 13:31
Tegnap beszéltem EGY klubtaggal aki már látott egy pár E60-ast
Az ablakkeret díszlécének a kopása BETEGSÉG az autónál
2011.06.06. 17:50
tibi666 írta:strobi írta:
Mi lesz vele 10-12 éves korában?!...
Ezt úgy mondod, mintha az E39 nem rohadna.
2011.06.06. 18:10
2011.06.06. 18:26
Labi írta:Ezzel azt akarod mondani, hogy Zolinak nem kellett volna rommá tört kocsit vennie!?
2011.06.06. 18:30
Labi írta:Ezzel azt akarod mondani, hogy Zolinak nem kellett volna rommá tört kocsit vennie!?