![]() |
2017.04.09. 18:47
velencei75 írta:Sziasztok!
Nyúlt már valaki a vákuum pumpához? Ez egy örök életű "valami"? Megy, amíg megy? Teszi a dolgát teljesítményvesztés nélkül?
2017.04.09. 20:23
velencei75 írta:NagyMatyas írta:velencei75 írta:Sziasztok!
Nyúlt már valaki a vákuum pumpához? Ez egy örök életű "valami"? Megy, amíg megy? Teszi a dolgát teljesítményvesztés nélkül?
Nekem túl a 300 ezren is teszi a dolgát. Átcsövezés után gyári vákuum értéket mértem a rendszerben.
Köszi a válaszokat!
Szab kérdeznem, hogy honnan szereztél hozzá csövet?
Én is szeretném, majd kicserélni a csöveket, láttam is neten szilikon csövet csak azon filóztam, hogy a vászon nélküli bírja e a túrbó környéki forróságot.
2017.04.10. 15:12
2017.04.10. 16:23
Johny540 írta:Sziasztok!Továbbra se tudom hova tenni ezt a naponta kétszer világító majd egy-egy újraindítást követően kialvó motorkontroll lámpát.
A másik.....véletlenül nem lehet valamit kezdeni ezzel az "idegből" felvágódó csomagtartóval?Látom hogy mind ilyen.De engem baromira idegesít,állandóan elkapom inkább.Úgy érzem ha nem kapom el felcsapódás közben,akkor valami kárt tesz.Vagy csak én aggódom túl?
2017.04.10. 19:59
Johny540 írta:Sziasztok!Továbbra se tudom hova tenni ezt a naponta kétszer világító majd egy-egy újraindítást követően kialvó motorkontroll lámpát
2017.04.10. 21:29
hamoriarpi írta:Johny540 írta:Sziasztok!Továbbra se tudom hova tenni ezt a naponta kétszer világító majd egy-egy újraindítást követően kialvó motorkontroll lámpát
Nem akarod kiolvasni?
2017.04.10. 22:37
Johny540 írta:hamoriarpi írta:Johny540 írta:Sziasztok!Továbbra se tudom hova tenni ezt a naponta kétszer világító majd egy-egy újraindítást követően kialvó motorkontroll lámpát
Nem akarod kiolvasni?
Már kiolvastam.Továbbra is egy új hibám van,a tankszellőztető szelep.Csak azért vannak kétségeim,mert van 1-2 másik E60 aminél ugyanígy jelen van a hiba,de a kontroll lámpa nem világít.Emiatt nem cseréltem csak ki még a tankszellőztető szelepet végül is.
Emellett semmi rendellenességet nem tapasztalok (bár a szelep ettől még lehet rossz).
2017.04.10. 23:40
hamoriarpi írta:Johny540 írta:hamoriarpi írta:Johny540 írta:Sziasztok!Továbbra se tudom hova tenni ezt a naponta kétszer világító majd egy-egy újraindítást követően kialvó motorkontroll lámpát
Nem akarod kiolvasni?
Már kiolvastam.Továbbra is egy új hibám van,a tankszellőztető szelep.Csak azért vannak kétségeim,mert van 1-2 másik E60 aminél ugyanígy jelen van a hiba,de a kontroll lámpa nem világít.Emiatt nem cseréltem csak ki még a tankszellőztető szelepet végül is.
Emellett semmi rendellenességet nem tapasztalok (bár a szelep ettől még lehet rossz).
Pedig az lesz rossz.
2017.04.14. 12:08
NagyMatyas írta:velencei75 írta:NagyMatyas írta:velencei75 írta:Sziasztok!
Nekem túl a 300 ezren is teszi a dolgát. Átcsövezés után gyári vákuum értéket mértem a rendszerben.
Köszi a válaszokat!
Szab kérdeznem, hogy honnan szereztél hozzá csövet?
Én is szeretném, majd kicserélni a csöveket, láttam is neten szilikon csövet csak azon filóztam, hogy a vászon nélküli bírja e a túrbó környéki forróságot.
Autós boltban vettem, de pl. Schmiedmannról tudsz rendelni olyat, ami gyári méretű és minőségű, de folyóméterre megvásárolható. Én azzal csinálnám a helyedben. Az, hogy a textil erősítés kívül, vagy anyagában belül van pedig teljesen mindegy. Én jobban szeretem a kívül textileset, mert számomra esztétikusabb és szeretem, ha valami úgy néz ki, ahogy gyárilag is.
2017.04.14. 17:45
velencei75 írta:Ez gyári lenne?
2017.04.21. 12:00
2017.04.21. 14:19
Zsolt írta:Sziasztok!
E60 vesék kiszerelhetők a lökhárító eltávolítása nélkül? (nagyon tetszik az a típus, aminek a "küllői" is krómozottak, de csak roncsolásmentesen vágnék bele a cserébe)
2017.04.21. 21:03
Zsolt írta:Sziasztok!
E60 vesék kiszerelhetők a lökhárító eltávolítása nélkül? (nagyon tetszik az a típus, aminek a "küllői" is krómozottak, de csak roncsolásmentesen vágnék bele a cserébe)
2017.04.22. 07:45
2017.04.22. 19:02
2017.05.01. 21:42
2017.05.06. 20:39
2017.05.06. 20:50
tommyleejones írta:Sziasztok!
A szövet ülések bőrösre cserélése megoldható házilag?Csavarok ki-be,csatik ki-be és kész,vagy ennél azért bonyolultabb?
Köszi!Üdv!Tomi
2017.05.06. 20:57
tibi666 írta:tommyleejones írta:Sziasztok!
A szövet ülések bőrösre cserélése megoldható házilag?Csavarok ki-be,csatik ki-be és kész,vagy ennél azért bonyolultabb?
Köszi!Üdv!Tomi
Ha funkcionalitásban nincs különbség (félig elektromost cserélsz félig elektromosra), akkor ennyi. Ha félelektromost cserélsz teljesen elektromosra, akkor masszív kábelbehúzásra kell számítanod, én azt gyakorlott emberre bíznám.
Viszont az övfeszítők miatt sírni fog, ha széthúzod a csatikat, légzsáklámpát fog gyújtani. Ha áramtalanítod az autót, akkor ez elkerülhető, de áram nélkül meg kb. lehetetlen pozícióba állítani az üléseket a cseréhez.
Én ez alapján csináltam, elég egyértelmű, de azért egy délutánt el fogsz vele szórakozni: LINK
2017.05.07. 09:14
tommyleejones írta:tibi666 írta:tommyleejones írta:Sziasztok!
Köszi!Üdv!Tomi
Ha funkcionalitásban nincs különbség (félig elektromost cserélsz félig elektromosra), akkor ennyi. Ha félelektromost cserélsz teljesen elektromosra, akkor masszív kábelbehúzásra kell számítanod, én azt gyakorlott emberre bíznám.
Viszont az övfeszítők miatt sírni fog, ha széthúzod a csatikat, légzsáklámpát fog gyújtani. Ha áramtalanítod az autót, akkor ez elkerülhető, de áram nélkül meg kb. lehetetlen pozícióba állítani az üléseket a cseréhez.
Én ez alapján csináltam, elég egyértelmű, de azért egy délutánt el fogsz vele szórakozni: LINK
Köszi!Egyenlőre csak a gondolat foglalkoztat,és nézem az íbéjt.Találtam egyet,de az ajtópanelből ítélve jobb kormányos szett.Ez lehet baj?Amúgy az elektronika stimmel az enyémmel.