![]() |
2017.04.07. 10:06
vaszarig írta:vaszarig írta:Elméleti síkon érdeklődnék, hogy az ajtókilincsek, illetve a kárpitok megvilágításánál a led-ek bekötéséhez be kell-e húznom mindenképp egy plusz szálat az ajtó kötegbe, vagy csak simán levehetem a + jelet pl az ablakemelő kapcsoló világítását vezérlő szálról?
Közben megválaszolom a kérdésemet, hogy minden további gond nélkül megoldható a + levétele az ablakemelő kapcsolóról!
2017.04.07. 10:32
rockerekhu írta:vaszarig írta:vaszarig írta:Elméleti síkon érdeklődnék, hogy az ajtókilincsek, illetve a kárpitok megvilágításánál a led-ek bekötéséhez be kell-e húznom mindenképp egy plusz szálat az ajtó kötegbe, vagy csak simán levehetem a + jelet pl az ablakemelő kapcsoló világítását vezérlő szálról?
Közben megválaszolom a kérdésemet, hogy minden további gond nélkül megoldható a + levétele az ablakemelő kapcsolóról!
Az igazsag hogy a Facen tobb a e60/61 tulaj akiktol elobb kapsz infot mint itt.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2017.04.07. 21:32
rockerekhu írta:vaszarig írta:vaszarig írta:Elméleti síkon érdeklődnék, hogy az ajtókilincsek, illetve a kárpitok megvilágításánál a led-ek bekötéséhez be kell-e húznom mindenképp egy plusz szálat az ajtó kötegbe, vagy csak simán levehetem a + jelet pl az ablakemelő kapcsoló világítását vezérlő szálról?
Ezt nem -feltétlen- példa gyanánt, hanem a gondolatom érzékeltetése okán jelzem. 2017.04.07. 22:04
2017.04.07. 22:13
kzolee írta:Konkrétan itt ezidáig szerintem senki nem akart világítós kilincset, béjemvés kiszállófényt, küszöbneont meg ilyesmit az E60/61-ébe, ezért lehet ez a tanácstalanság a részünkről, szerintem...
2017.04.07. 22:20
SvidronyA írta:rockerekhu írta:vaszarig írta:vaszarig írta:Elméleti síkon érdeklődnék, hogy az ajtókilincsek, illetve a kárpitok megvilágításánál a led-ek bekötéséhez be kell-e húznom mindenképp egy plusz szálat az ajtó kötegbe, vagy csak simán levehetem a + jelet pl az ablakemelő kapcsoló világítását vezérlő szálról?
Kedves Laci!
Mivel többek között nekem is, önzetlenül, azonnal segítettél, amikor bajom volt, természetesen nem támadok, mint a "cigány kutyája".
DE: biztos, hogy ez a legjobb hely, hogy a Facebook-ot hozod fel példaképpen eme KÖZÖSSÉG ellenében???![]()
És ha valaki, akár Közülünk nincs fent a fészbúkon, akkor mi van???
Én nem vagyok, s nem is leszek.Ezt nem -feltétlen- példa gyanánt, hanem a gondolatom érzékeltetése okán jelzem.
2017.04.07. 22:26
kzolee írta:Konkrétan itt ezidáig szerintem senki nem akart világítós kilincset, béjemvés kiszállófényt, küszöbneont meg ilyesmit az E60/61-ébe, ezért lehet ez a tanácstalanság a részünkről, szerintem...
2017.04.07. 22:31
rockerekhu írta:SvidronyA írta:rockerekhu írta:vaszarig írta:vaszarig írta:Elméleti síkon érdeklődnék, hogy az ajtókilincsek, illetve a kárpitok megvilágításánál a led-ek bekötéséhez be kell-e húznom mindenképp egy plusz szálat az ajtó kötegbe, vagy csak simán levehetem a + jelet pl az ablakemelő kapcsoló világítását vezérlő szálról?
Kedves Laci!
Mivel többek között nekem is, önzetlenül, azonnal segítettél, amikor bajom volt, természetesen nem támadok, mint a "cigány kutyája".
DE: biztos, hogy ez a legjobb hely, hogy a Facebook-ot hozod fel példaképpen eme KÖZÖSSÉG ellenében???![]()
És ha valaki, akár Közülünk nincs fent a fészbúkon, akkor mi van???
Én nem vagyok, s nem is leszek.Ezt nem -feltétlen- példa gyanánt, hanem a gondolatom érzékeltetése okán jelzem.
Kedves Andris!
Én téged most nem értelek de tényleg nagyon nem 1 hete olyan irtál mikor megirtam hogy megy a háztol a kocsi és veszek ujjat hogy csak néztem,most meg az a baj hogy egy olyan dolgot emlitetem meg mint faceook,amugy elég sokk kolega az ottani forumon is segit ha tudd aki itt is van.
2017.04.08. 14:22
2017.04.08. 16:21
Zsolt írta:Sziasztok! Féket szeretnék cserélni az autón elöl, de irtózatosan sok tárcsa és betét verziót hoznak a különböző webáruházak (Unix, Láng pl). A gyári cikkszám vin alapján:
tárcsa: 34116864059 (310x24mm)
betét: 34116794916
Az ATE nekem megfelelne, de ezeket behelyettesítve több típust találok az ATE márkán belül is. Hogy tudnám kiválasztani a megfelelőt?
2017.04.08. 17:30
Zsolt írta:Sziasztok! Féket szeretnék cserélni az autón elöl, de irtózatosan sok tárcsa és betét verziót hoznak a különböző webáruházak (Unix, Láng pl). A gyári cikkszám vin alapján:
Az ATE nekem megfelelne, de ezeket behelyettesítve több típust találok az ATE márkán belül is. Hogy tudnám kiválasztani a megfelelőt?
2017.04.08. 18:32
Köszi a tanácsot. 52% kedvezménnyel vásárolok, gondolom a gyárit a listaárhoz képest értitek.NagyMatyas írta:Zsolt írta:Sziasztok! Féket szeretnék cserélni az autón elöl, de irtózatosan sok tárcsa és betét verziót hoznak a különböző webáruházak (Unix, Láng pl). A gyári cikkszám vin alapján:
Nekem ATE van fenn, semmi bajom nincs vele, de itt klubbon belül ugyan ezen az áron kapsz gyárit, ami még jobbHa olcsóbban szeretnéd megúszni, akkor Zimmermann + sárga dobozos Textar betétet tudok javasolni.
2017.04.08. 19:42
Zsolt írta:Köszi a tanácsot. 52% kedvezménnyel vásárolok, gondolom a gyárit a listaárhoz képest értitek.NagyMatyas írta:Zsolt írta:Sziasztok! Féket szeretnék cserélni az autón elöl, de irtózatosan sok tárcsa és betét verziót hoznak a különböző webáruházak (Unix, Láng pl). A gyári cikkszám vin alapján:
Nekem ATE van fenn, semmi bajom nincs vele, de itt klubbon belül ugyan ezen az áron kapsz gyárit, ami még jobbHa olcsóbban szeretnéd megúszni, akkor Zimmermann + sárga dobozos Textar betétet tudok javasolni.
2017.04.09. 08:42
2017.04.09. 09:03
velencei75 írta:Sziasztok!
Nyúlt már valaki a vákuum pumpához? Ez egy örök életű "valami"? Megy, amíg megy? Teszi a dolgát teljesítményvesztés nélkül?
2017.04.09. 09:47
Nyúlt már valaki a vákuum pumpához? Ez egy örök életű "valami"? Megy, amíg megy? Teszi a dolgát teljesítményvesztés nélkül?
2017.04.09. 14:49
2017.04.09. 15:16
NagyMatyas írta:velencei75 írta:Sziasztok!
Nekem túl a 300 ezren is teszi a dolgát. Átcsövezés után gyári vákuum értéket mértem a rendszerben.
2017.04.09. 17:51
velencei75 írta:Szab kérdeznem, hogy honnan szereztél hozzá csövet?
Én is szeretném, majd kicserélni a csöveket, láttam is neten szilikon csövet csak azon filóztam, hogy a vászon nélküli bírja e a túrbó környéki forróságot.
2017.04.09. 18:01