![]() |
2017.02.14. 14:31
Levibéka írta:wbáruházakban 100Ah és 820A inditóáramut irnak ki tipus szerint, én inkább Varta párti vagyok mint Bosch v. Banner, de meghalgatok minden véleményt + tapasztalatot
2017.02.14. 20:43
2017.02.14. 23:48
Levibéka írta:mégegy kérdés, ma kifogyott az ablaktörlöfolyadék a tartályból, feltöltés után továbbrais kijelzi hogy kevés a folyadék, az érzélelö leragadt v. elszált valami benne??
2017.02.15. 00:56
vaszarig írta:Valaki tudna nekem egy eba-t linkelni? E61-hez kellene gyári vonóhorgot bekötnöm!
2017.02.15. 07:25
rockerekhu írta:Levibéka írta:mégegy kérdés, ma kifogyott az ablaktörlöfolyadék a tartályból, feltöltés után továbbrais kijelzi hogy kevés a folyadék, az érzélelö leragadt v. elszált valami benne??
Aksit EXIDE 80 90 vagy 110AH vegyél bele felszereltség függvényben ezeket tudod felkódoltatni regisztrálni.ablakmosó nem tudd leragadni
http://bmwfans.info/parts-catalog/E61/E ... sher_syst/ 13Alkatrész a hibás vagy koszos.
2017.02.15. 14:57
rockerekhu írta:vaszarig írta:Valaki tudna nekem egy eba-t linkelni? E61-hez kellene gyári vonóhorgot bekötnöm!
Istaban van wds és bekötés.
2017.02.16. 00:05
2017.02.16. 00:42
Johny540 írta:Sziasztok!Tanácstalan vagyok.....Nem vagyok nyugodt.Hetek óta figyelem a váltót.Számomra szokatlan dolgokat csinál.
Az egyik,hogy hidegen 2.-ból 3.-ba kicsit később vált fel.(Gondolom ez már nem újdonság)
A másik dolog,hogy "félmelegen" egy ideje túl hamar felvált.Pl. a forgalom miatt lassan kell elindulnom,1-2-3-ba még értem hogy felvált hamar,de utána gyorsítani szeretnék,gázt adok,és már tolja is a negyediket(ezt kb. 40km/h-nál).Utána meg csak ömlik be a benzin.Ja?És ilyenkor gázadásnál kóvályog a fordulatszámmérő.Vissza meg csak nagyobb gázadásra vált.Bár ezt a jelenséget nem tudom,hogy esetleg okozhatja-e a városi "betunyulás",mert mostanában csak ott használom.
És van egy harmadik dolog,igaz ritkán fordult még elő,és ez is csak félig melegen,hogy ha állok a lámpánál "D"-be,2-3 alkalommal egymás után kb. 2 másodpercenként olyan mintha lökne egyet az autón valaki egy nagyon kicsit.Fura érzés,először azt hittem én vagyok túl fáradt,de nem.Kezdjek barátkozni a gondolattal hogy váltócsere?Vagy nem biztos hogy veszve van a dolog?Mert fel nem újíttatom az tuti.Köszönöm a segítséget!
2017.02.16. 01:25
hamoriarpi írta:Johny540 írta:Sziasztok!Tanácstalan vagyok.....Nem vagyok nyugodt.Hetek óta figyelem a váltót.Számomra szokatlan dolgokat csinál.
Az egyik,hogy hidegen 2.-ból 3.-ba kicsit később vált fel.(Gondolom ez már nem újdonság)
A másik dolog,hogy "félmelegen" egy ideje túl hamar felvált.Pl. a forgalom miatt lassan kell elindulnom,1-2-3-ba még értem hogy felvált hamar,de utána gyorsítani szeretnék,gázt adok,és már tolja is a negyediket(ezt kb. 40km/h-nál).Utána meg csak ömlik be a benzin.Ja?És ilyenkor gázadásnál kóvályog a fordulatszámmérő.Vissza meg csak nagyobb gázadásra vált.Bár ezt a jelenséget nem tudom,hogy esetleg okozhatja-e a városi "betunyulás",mert mostanában csak ott használom.
És van egy harmadik dolog,igaz ritkán fordult még elő,és ez is csak félig melegen,hogy ha állok a lámpánál "D"-be,2-3 alkalommal egymás után kb. 2 másodpercenként olyan mintha lökne egyet az autón valaki egy nagyon kicsit.Fura érzés,először azt hittem én vagyok túl fáradt,de nem.Kezdjek barátkozni a gondolattal hogy váltócsere?Vagy nem biztos hogy veszve van a dolog?Mert fel nem újíttatom az tuti.Köszönöm a segítséget!
Wandlergyanú.
2017.02.16. 01:31
Johny540 írta:hamoriarpi írta:Johny540 írta:Sziasztok!Tanácstalan vagyok.....Nem vagyok nyugodt.Hetek óta figyelem a váltót.Számomra szokatlan dolgokat csinál.
Wandlergyanú.
Gondolom csak leszedés után derül ki hogy biztosan csak az (?).
Meg tud így állni emiatt?Ne merjek bevállalni 900Km-es utat így inkább?
2017.02.17. 23:42
2017.02.18. 00:13
tibi666 írta:Sziasztok!
Facelift előtti, 2004/7. havi E61-be milyen fényre sötétedő külső tükörlap kell? A német eBayen vadászok rá, mert a jobb oldalon elindult a bebarnulás, de hirdetnek kettő és négy pinest is. Otthon könnyen cserélhető?
Ha Bluetooth modult cserélek, azt fel kell tanítani az autóhoz? Jól sejtem, hogy érdemesebb 50 ezer forint körül venni felújítottat, mint bontottat 20-ért?
2017.02.18. 09:21
tibi666 írta:Sziasztok!
Facelift előtti, 2004/7. havi E61-be milyen fényre sötétedő külső tükörlap kell? A német eBayen vadászok rá, mert a jobb oldalon elindult a bebarnulás, de hirdetnek kettő és négy pinest is. Otthon könnyen cserélhető?
2017.02.18. 11:35
kzolee írta:tibi666 írta:Sziasztok!
Ha tippelnem kell, akkor a kétvezetékes a sima fűthető lap. Ugyanaz a mechanika a tükörlap felfogatásra, mint az E39-nél. Szerintem ki tudod cserélni otthon is.
2017.02.18. 14:11
NagyMatyas írta:kzolee írta:tibi666 írta:Sziasztok!
Ha tippelnem kell, akkor a kétvezetékes a sima fűthető lap. Ugyanaz a mechanika a tükörlap felfogatásra, mint az E39-nél. Szerintem ki tudod cserélni otthon is.
Persze, simán kipattintható. Ha már szóba került a téma, akkor szeretnék, ezzel kapcsolatban kérdezni. Két éve, egy mosás után, azt tapasztaltam, hogy a jobb tükröm vezetés közben remeg. Látszólag a tükörlap a helyén van, minden füle ép, illetve minden irányban tökéletesen állítható. Van esetleg ötletetek, hogy mi lehet a gond?
2017.02.18. 15:24
rockerekhu írta:NagyMatyas írta:kzolee írta:tibi666 írta:Sziasztok!
Persze, simán kipattintható. Ha már szóba került a téma, akkor szeretnék, ezzel kapcsolatban kérdezni. Két éve, egy mosás után, azt tapasztaltam, hogy a jobb tükröm vezetés közben remeg. Látszólag a tükörlap a helyén van, minden füle ép, illetve minden irányban tökéletesen állítható. Van esetleg ötletetek, hogy mi lehet a gond?
El van valva a ragasztas a tukor hatlapjan.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2017.02.20. 20:12
2017.02.20. 21:15
2017.02.20. 21:28
kzolee írta:Mármint gázpedál potméter vagy egr szabályzószelep?
2017.02.20. 21:50
Levibéka írta:hali!
ma elmentem márkaszervizbe, izzógyertya + gázpedál fojtószelep (43E2) hibát találtak nálam, kérdés a fojtószelepre vonatkozóan ami gyári kb. 110k. körül van, legyen gyári vagy megteszi az utángyártott ami Pierburg v. Vemo ami 60-80k. körül mozog, érdemes ezzekel foglalkozni v. mindenképpen gyári legyen?? nektek van-e tapasztalatatok ezzel kapcsolatban??