![]() |
2010.08.29. 15:41
Naviprofibmw520ds írta:Kösz Laci!Tudsz valakit aki ebből él?admin írta:Szar az írott lemez.Kell bele egy másik.bmw520ds írta:Jacko!2004-es E-60 navigáció le fagy, akkor ott szoftverfrissítés lehetséges a probléma orvoslására?Te meg tudod ezt csinálni?
2010.08.29. 15:49
Oroszlan írta:stinger044 írta:Sziasztok!
Mostjeleneg kinn vagyok németben hát kegyetlen volt kijönni ezzel a sipolo vartyogo autoval de szerencsére kiértem és mostmár a hiba is abbamaradt! Ezt akartam leirni. Ahogy elhagytam Passaut elmentem egy ismerösömhöz Dorfen-be és ö ért az ilyenekhez maszekban szerel Merciket meg BMWket. szoval ami a hibát okozta az 2 jelado volt ami a kocsi elején van elhelyezve. Levette a lökháritot és két darab szenzort vagy jeladot vagy nem tudom hogy hivják ezt azt cserélte ki benne majd egy készülékre rádugta és kiütötte belöle ezt a hibát. összesen 140euroba került,de azonnal megcsinálta és foglalkozott velem nemugy mint itthon az idiota márkaszervizes gyökerek..... Nagyon korrekt volt a srác pedig 3 kocsi is állt benn nála de akkor sem küldött el hanem elvállalta és kicsit több mint 2 ora mulva készen volt az auto! És nagyon örülök neki mert mostmár nagyon szépen viselkedik és nem is sipákol össze vissza nekem.
Átnézte az autot is nadjábol és azt mondta a km hez viszonyitva korrekt az auto és szép is meg ritka fajta. Nem bántam meg hogy benzinest vettem és a fogyasztás is egész türhetö volt kifelé átlagba 13,5ötevett a pályán ,de gyönyörüen ment kifelé és nagyon élveztem benne az utazást a komfortüléseket minden egyes ilyen BMWbe kötelezöen bele kellett volna rakni nagyon derékbarát:D
2010.09.01. 21:35
2010.09.01. 22:22
Szerintem össze kell tanítani az autóval a kulcsokat.imike_e39 írta:hali mindenkinek!
Faterom e60 touringján pont a balatoni bmw tali után elszállt valami a zárba. Mivel én vittem a kocsit ezért rám hárult az a feladat hogy kiderítsem mi ez a probléma. Itt helyben valahogy nem akartam elvinni szervizbe hogy sok-sok pénzért hozzányúljanak így hát úgy gondoltam előbb itt rákérdezek hátha valami nagy szaki is üldögél a gép előtt![]()
Probléma: Van két gyári kulcs, és sehogy sem bírom rávenni a kulcsokat hogy gombbal ki vagy esetleg be tudjam zárni, de még a csomagtartót se bírom nyitni. Egyik kulccsal sem, de ha odamész beledugod a zárba hibátlanul nyit zár. Mi lehet a probléma? e60 touring 2005-ös. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!!
2010.09.01. 22:46
admin írta:Szerintem össze kell tanítani az autóval a kulcsokat.imike_e39 írta:hali mindenkinek!
Faterom e60 touringján pont a balatoni bmw tali után elszállt valami a zárba. Mivel én vittem a kocsit ezért rám hárult az a feladat hogy kiderítsem mi ez a probléma. Itt helyben valahogy nem akartam elvinni szervizbe hogy sok-sok pénzért hozzányúljanak így hát úgy gondoltam előbb itt rákérdezek hátha valami nagy szaki is üldögél a gép előtt![]()
Probléma: Van két gyári kulcs, és sehogy sem bírom rávenni a kulcsokat hogy gombbal ki vagy esetleg be tudjam zárni, de még a csomagtartót se bírom nyitni. Egyik kulccsal sem, de ha odamész beledugod a zárba hibátlanul nyit zár. Mi lehet a probléma? e60 touring 2005-ös. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!!
2010.09.01. 22:58
Volt már erre példa E39-nél is.imike_e39 írta:admin írta:Szerintem össze kell tanítani az autóval a kulcsokat.imike_e39 írta:hali mindenkinek!
igen, igen ezen én is gondolkodtam...Csak tudod az a fura hogy teljesen magától elfeletett működni? vagy hogy van ez? egyik pilanatról a másikra annyi lett neki...
2010.09.01. 23:10
admin írta:Volt már erre példa E39-nél is.imike_e39 írta:admin írta:Szerintem össze kell tanítani az autóval a kulcsokat.imike_e39 írta:hali mindenkinek!
igen, igen ezen én is gondolkodtam...Csak tudod az a fura hogy teljesen magától elfeletett működni? vagy hogy van ez? egyik pilanatról a másikra annyi lett neki...
2010.09.02. 22:13
imike_e39 írta:admin írta:Volt már erre példa E39-nél is.imike_e39 írta:admin írta:Szerintem össze kell tanítani az autóval a kulcsokat.imike_e39 írta:hali mindenkinek!
Pénzbe mit kóstálhat ez? vagy esetleg szeged és vonzáskörzetében van e valaki aki hétvégén rá tudna-e nézni? Vagy esetleg bmw márkaszerviz?:S
2010.09.05. 20:54
imike_e39 írta:e60 touring
imike_e39 írta:Probléma: Van két gyári kulcs, és sehogy sem bírom rávenni a kulcsokat hogy gombbal ki vagy esetleg be tudjam zárni, de még a csomagtartót se bírom nyitni. Egyik kulccsal sem, de ha odamész beledugod a zárba hibátlanul nyit zár. Mi lehet a probléma? e60 touring 2005-ös. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!!
2010.09.05. 21:57
AlpinaFan írta:imike_e39 írta:e60 touring
E61imike_e39 írta:Probléma: Van két gyári kulcs, és sehogy sem bírom rávenni a kulcsokat hogy gombbal ki vagy esetleg be tudjam zárni, de még a csomagtartót se bírom nyitni. Egyik kulccsal sem, de ha odamész beledugod a zárba hibátlanul nyit zár. Mi lehet a probléma? e60 touring 2005-ös. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!!
Általánosságban két probléma szokta a fentieket okozni:
1; Kábelszakadás a csomagtér zsanér átvezetéseknél
2; Csomagtér spoiler alatti antennamodul meghibásodása
2010.09.05. 22:09
lepke írta:AlpinaFan írta:imike_e39 írta:e60 touring
E61imike_e39 írta:Probléma: Van két gyári kulcs, és sehogy sem bírom rávenni a kulcsokat hogy gombbal ki vagy esetleg be tudjam zárni, de még a csomagtartót se bírom nyitni. Egyik kulccsal sem, de ha odamész beledugod a zárba hibátlanul nyit zár. Mi lehet a probléma? e60 touring 2005-ös. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!!
Általánosságban két probléma szokta a fentieket okozni:
1; Kábelszakadás a csomagtér zsanér átvezetéseknél
2; Csomagtér spoiler alatti antennamodul meghibásodása
Helo Jani
Akkor nálam mi a gond mert nekem is csak kulccsal nyílik
2010.09.05. 22:34
lepke írta:Helo Jani
2010.09.05. 22:43
AlpinaFan írta:lepke írta:Helo Jani
Szia,
első körben a kulcs meghibásodására gyanakodnék.
(Elő kéne keresni a másik kulcsot, és azzal is megpróbálni.)
2010.09.05. 22:46
lepke írta:AlpinaFan írta:lepke írta:Helo Jani
Szia,
Helo
Esküszöm hogy úgy elraktam mikor megvettem a kocsit hogy azóta se találjuk
Pedig emlékszem arra a pillanatra mikor mondtam az asszonynak hogy OTT biztosan meg lesz a kulcs![]()
csak nem tudom hol van az OTT![]()
![]()
Elég furán néz ki mikor a kulccsal nyitom meg zárom
páran már mondták is MILYEN kocsi ez HOGY nincs benne (távirányító)
2010.09.05. 23:13
AlpinaFan írta:lepke írta:AlpinaFan írta:lepke írta:Helo Jani
Szia,
Helo
Pedig emlékszem arra a pillanatra mikor mondtam az asszonynak hogy OTT biztosan meg lesz a kulcs![]()
![]()
Pedig csak meg kellene keresni OTT.![]()
Nem egészséges, ha csak egy kulcs van.
2010.09.06. 01:11
lepke írta:AlpinaFan írta:lepke írta:Helo Jani
Szia,
Helo
![]()
2010.09.06. 09:28
AlpinaFan írta:lepke írta:Helo
![]()
Pedig csak meg kellene keresni OTT.![]()
Nem egészséges, ha csak egy kulcs van.
2010.09.06. 10:51
Oroszlan írta:
Se pohártartó, se központi zár ...
Lassan fapados lesz a gép !
2010.09.06. 23:49
2010.09.06. 23:53
lepke írta:Helo helo
Ezt le kel hogy írjam![]()
![]()
Jöttem ma az M3-as pályán hazafelé
Budapestről kijövet a Bagi kihajtónál jártam olyan 140-es tempóval ment a kocsisor
Előttem ment egy terepjáró és egyszer csak az útról feldobott egy 2cm-es vastag kb 100cm X 40cm nagyságú(pozdorja)lapot ami pontosan az autó alsó diszrácsát találta el ködlámpától-ködlámpáig
A rácsból nem maradt semmiÉjjellátó nem működik mert letört
a követőradar CSAK lóg lefelé
hűtővíz valahol csepeg 2dl kellett beleöntenem mire hazaértem
MOSTMÁR nagyon únomezt a kocsit
Holnap megyek a biztosítóba mert Cascos a kocsi VALAKINEK van valami okossága kérek PÜ-ben telefonszámot