![]() |
2014.02.24. 21:21
Bummer írta:Neztem a linket ismerven irtam a 235-t...245-t nem is ir a styling5 (rc90 bbs)-re...
Vagy en benazok?
Emocinalis kotodes nincs...most az van a 16"-on es tetszik, nem erzem a vezetesi stilusommal rosszabnak mint a conti sport 2-t...franciabol meg gumit sem veszek tobbet az fix...barmi mast...akar nankangbol egy raklapot
De mivel hallgatok a tapasztaltabb es tobbet latott kollegakra...nyitott vagyok barmire mint a nemzetisegi lanyok a kocsisoron
2014.02.24. 21:25
hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
2014.02.24. 21:26
2014.02.24. 21:29
kzolee írta:hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
Meg fogod bánni, elavult minta. Potenza S001-et vegyél, XL-est. Az én tapasztalatom szerint a Michelin pilot 4-es jobb, mint az RE050, viszont a Michelinnél jobb az S001.![]()
Volt mind ezek közül, P7 és GoodYear Excellence is. Ha ez számít, mindet újonnan vettem.
2014.02.24. 21:30
Bummer írta:No, most aztan KO...ember legyen a talpan aki E39-re tud gumit venni
Amik kepben vannak ugy ahogy...a Pirellit emlitettem, Consti Sport valamelyik...Micslán Pilot 3...de khm...
Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el
2014.02.24. 21:42
hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
2014.02.24. 21:43
hamoriarpi írta:kzolee írta:hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
Meg fogod bánni, elavult minta. Potenza S001-et vegyél, XL-est. Az én tapasztalatom szerint a Michelin pilot 4-es jobb, mint az RE050, viszont a Michelinnél jobb az S001.![]()
Volt mind ezek közül, P7 és GoodYear Excellence is. Ha ez számít, mindet újonnan vettem.
RE050 és P7 Cinturato viszonylatban mit lépnél?
Télim xl és a komfortja finoman szólva is hiányos.
2014.02.24. 21:46
lepke írta:hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
Helo
A legrosszabb gumi amit használtam, egyenlő a nullával
Semmilyen körülmények között nem BMW-re találták ki
2014.02.24. 21:47
kzolee írta:hamoriarpi írta:kzolee írta:hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
RE050 és P7 Cinturato viszonylatban mit lépnél?
Télim xl és a komfortja finoman szólva is hiányos.
Az RE050 oldalfala keményebb, mint a P7-nek, főleg a kopófelület közelében. A Michelin komfortosabb, a Bridgestone sportosabb, ha nem XL, akkor is. A P7 meg kb. A kettő közé próbált betalálni, de én ledobattam... Igazán nem jó egyikben sem annyira, mint a másik kettő.
Mondjuk, ha tehetném, én semi-slick-el járnék legszívesebben.![]()
A kettő közül nekem a Bridgestone jobb volt, arra cseréltem le a párezer kilóméteres Pirellit. Esőben is jobb az RE050.
2014.02.24. 21:47
kzolee írta:Bummer írta:No, most aztan KO...ember legyen a talpan aki E39-re tud gumit venni
Amik kepben vannak ugy ahogy...a Pirellit emlitettem, Consti Sport valamelyik...Micslán Pilot 3...de khm...
Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el
Ááááhhhh... Ez az E60 gumis topik, Bummer kolléga.![]()
Akkor amit írtam a méretekre, nyilván nem érvényes neked.
2014.02.24. 21:51
hamoriarpi írta:lepke írta:hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
Helo
Akkor 2:0. Ha még az átlagosat sem üti meg, akkor visszamondom.
225/50R17-ben elég szűkös a választék.
2014.02.24. 21:54
Fecó írta:
P7 vagy P7 Cinturato? Nem ugyanaz!
2014.02.24. 21:55
Fecó írta:hamoriarpi írta:lepke írta:hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
Helo
Ezt megnézném.
2014.02.24. 22:03
hamoriarpi írta:Fecó írta:hamoriarpi írta:lepke írta:hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
Helo
Ezt megnézném.
Az a minta, aminek a fő célközönsége a 14-15 coll, az nem igen jön szóba.
2014.02.24. 22:03
hamoriarpi írta:lepke írta:hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
Helo
2014.02.24. 22:10
kzolee írta:hamoriarpi írta:lepke írta:hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
Helo
Oroszlan és én is 18-asban használtuk, lepke pedig 19-esben.
Ezt bonyolítja, hogy Oroszlan RFT én pedig XL verzióban... Ráadásul benzin-dízel.![]()
A három vélemény átlaga 2:1, a 19-es kollégának nem jött be. Így adjunk tanácsot 17-es gumivásárláshoz...
2014.02.24. 22:11
Remélem nem bánom meg.
Helo
2014.02.24. 22:18
lepke írta:hamoriarpi írta:lepke írta:hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
Helo
Helo
Évekig küszködtem a nyári gumikkal jópár abroncsot elhasználtam mire megtaláltam a valódi jó gumit
Volt Falken,Michelin Pilot,Bridgeston Potenza, Pirelli P, ezek közül egyik sem volt megfelelő
Ami nagyon jól viselkedett éveken keresztül a Continentál Sport
Kapható belőle a 225/50/17-es méret is
2014.02.24. 22:22
hamoriarpi írta:lepke írta:hamoriarpi írta:lepke írta:hamoriarpi írta:Ebben a szezonban én anyagi megfontolásból szakítok a Pirellivel. Lefoglaltattam a nyári garnitúrát. Bridgestone Potenza RE050a. Nem RFT!
Remélem nem bánom meg.
Helo
Helo
Évekig küszködtem a nyári gumikkal jópár abroncsot elhasználtam mire megtaláltam a valódi jó gumit
Volt Falken,Michelin Pilot,Bridgeston Potenza, Pirelli P, ezek közül egyik sem volt megfelelő
Ami nagyon jól viselkedett éveken keresztül a Continentál Sport
Kapható belőle a 225/50/17-es méret is
Sport Contact hanyas, Zoli?
2014.02.24. 22:45