![]() |
2009.11.27. 11:32
admin írta:mate írta:mate írta:lepke írta:Helo
Tegnap voltam égőcserén 47.000 forint/dbD1S Xenon
üdv zoli
Ezt hol sikerült ennyiért kifogni?
Bömbölö:
D1S Xenon izzó
Osram vagy Philips
20.000 Ft / db
Ja és ezeket illik párban cserélni:
1. Mert nagy valószínűséggel a másik is követi, külön külön nem igen világítanak.
2. Eltérő lehet a színe, és az elég gyengén néz ki..
Így van és most neki is eltérő a színe!Erre aszt mondták a szervizbe hogy majd össze érik
2009.11.27. 11:34
mate írta:mate írta:lepke írta:Helo
Tegnap voltam égőcserén 47.000 forint/dbD1S Xenon
üdv zoli
Ezt hol sikerült ennyiért kifogni?
Bömbölö:
D1S Xenon izzó
Osram vagy Philips
20.000 Ft / db
Ja és ezeket illik párban cserélni:
1. Mert nagy valószínűséggel a másik is követi, külön külön nem igen világítanak.
2. Eltérő lehet a színe, és az elég gyengén néz ki..
2009.11.27. 11:35
lepke írta:Labi írta:a helyett, hogy offolnál, inkább kérdezzél!![]()
...a különbözetet elihattuk volna!
Helo
Igazad van Gábora kettő különbözetét akkor is el isszuk a TALIN
![]()
![]()
üdv zoli
2009.11.27. 23:22
pistino1 írta:lepke írta:Labi írta:a helyett, hogy offolnál, inkább kérdezzél!![]()
Helo
![]()
![]()
üdv zoli
én is-én is
2009.11.27. 23:44
lepke írta:Labi írta:a helyett, hogy offolnál, inkább kérdezzél!![]()
Helo
![]()
![]()
üdv zoli
2009.12.06. 20:33
2010.08.18. 23:00
2010.08.18. 23:23
Ahol rá van csatlakoztatva erre a felső csíkra a vezeték annak a csatija mellet szokott elrepedni!Mégpedig a csati szét és össze dugásától(feszegetésétől).Kis hajszál repedés szokott lenni alig lehet észre venni.Sógorét is javítottuk.lepke írta:Helo
A mai napon majdnem agyvérzést kaptam mikor észre vettem hogy bepárásodtak a lámpáim
Pedig mosóban NEM jártameső nem esett
![]()
akkor meg mitől lehetséges![]()
![]()
ez a lámpa nem az enyém arról holnap rakok fel képet
fenti csíkon párásodik végig
üdv zoli
2010.08.18. 23:27
admin írta:Ahol rá van csatlakoztatva erre a felső csíkra a vezeték annak a csatija mellet szokott elrepedni!Mégpedig a csati szét és össze dugásától(feszegetésétől).Kis hajszál repedés szokott lenni alig lehet észre venni.Sógorét is javítottuk.lepke írta:Helo
A mai napon majdnem agyvérzést kaptam mikor észre vettem hogy bepárásodtak a lámpáim
![]()
![]()
üdv zoli
2010.08.18. 23:32
Meg kell vizsgálni hogy más sérülés nincs-e rajta.Mi valami műanyag ragasztóval húztuk ki a repedést.Ja meg ki kell szárítani mert a víztől meg mattul a foncsor és randa lesz.Én szakmai ártalom miatt vákum szivatyuval szedtem ki a nedvességet.lepke írta:admin írta:Ahol rá van csatlakoztatva erre a felső csíkra a vezeték annak a csatija mellet szokott elrepedni!Mégpedig a csati szét és össze dugásától(feszegetésétől).Kis hajszál repedés szokott lenni alig lehet észre venni.Sógorét is javítottuk.lepke írta:Helo
![]()
![]()
üdv zoli
Helo
Akkor már ez is egy másik betegség az E60 nálMivel és hogyan lehet azt kijavítani
![]()
Nekem mind a kettő egyformán párásodik
üdv zoli
2010.08.21. 00:09
2010.08.21. 00:13
2010.08.21. 00:25
simi64 írta:Ha nekem 260 km/h-val kéne futnom, hát, bizony az én szemöldökömön is csurogna a veríték!
2010.08.23. 08:40
lepke írta:Helo
Nahát igy néz ki a lámpa
üdv zoli
2010.08.23. 15:11
Dinnye22 írta:lepke írta:Helo
Nahát igy néz ki a lámpa
üdv zoli
Nekem is így kezdődött,azóta már víz is áll benne:D Nekem viszont a lámpa tetején kezdödött a hajszálrepedés azóta szépen megnőtt,de még nem ér le a lámpához... addig nem cserélem...majd du rakok fel róla képet!
2010.08.29. 08:59
A párát hajszárítóval is fel lehet számolni!Ja, Neked az nincs is....lepke írta:admin írta:Ahol rá van csatlakoztatva erre a felső csíkra a vezeték annak a csatija mellet szokott elrepedni!Mégpedig a csati szét és össze dugásától(feszegetésétől).Kis hajszál repedés szokott lenni alig lehet észre venni.Sógorét is javítottuk.lepke írta:Helo
![]()
![]()
üdv zoli
Helo
Akkor már ez is egy másik betegség az E60 nálMivel és hogyan lehet azt kijavítani
![]()
Nekem mind a kettő egyformán párásodik
üdv zoli
2010.08.29. 09:02
2010.08.29. 09:07
bmw520ds írta:Tagnap éjjel jöttünk haza a versenyről, meg utána Pesti haverokkal duma, kaja.Éjjel nagyon-nagyon nagy különbséget véltem felfedezni az E-60 és az E-39 xenonlámpák fényterítése között!Ami megfogott, az a táblák megvilágítása az út felett, hát az brutális!
2010.08.29. 10:02
bmw520ds írta:Tagnap éjjel jöttünk haza a versenyről, meg utána Pesti haverokkal duma, kaja.Éjjel nagyon-nagyon nagy különbséget véltem felfedezni az E-60 és az E-39 xenonlámpák fényterítése között!Ami megfogott, az a táblák megvilágítása az út felett, hát az brutális!
2010.08.29. 10:22
Fejtem: Az a különbség a két lámpa között, hogy sokkal több fényt terít, sokkal nagyobb területre, sokkal erősebben.Természetesen nem a miénk javára...Ülj be Lepke mellé éjjel is és akkor látod miről beszélek!simi64 írta:bmw520ds írta:Tagnap éjjel jöttünk haza a versenyről, meg utána Pesti haverokkal duma, kaja.Éjjel nagyon-nagyon nagy különbséget véltem felfedezni az E-60 és az E-39 xenonlámpák fényterítése között!Ami megfogott, az a táblák megvilágítása az út felett, hát az brutális!
Ezt légy oly kedves, fejtsd ki bővebben, mert nem értjük!
Mi a brutális? Melyik javára? Mi a különbség?