Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.11.27. 11:32

admin írta:
mate írta:
mate írta:
lepke írta:Helo
Tegnap voltam égőcserén 47.000 forint/db :cry: D1S Xenon

üdv zoli

Ezt hol sikerült ennyiért kifogni?
Bömbölö:
D1S Xenon izzó

Osram vagy Philips

20.000 Ft / db

Ja és ezeket illik párban cserélni:
1. Mert nagy valószínűséggel a másik is követi, külön külön nem igen világítanak.
2. Eltérő lehet a színe, és az elég gyengén néz ki..

Így van és most neki is eltérő a színe!Erre aszt mondták a szervizbe hogy majd össze érik :lol:

Helo Főnök
A színe nem egyforma :cry: de lehet hogy idővel beérik :lol:
üdv zoli

2009.11.27. 11:34

mate írta:
mate írta:
Tegnap voltam égőcserén 47.000 forint/db :cry: D1S Xenon
Kép
üdv zoli

Ezt hol sikerült ennyiért kifogni?
Bömbölö:
D1S Xenon izzó

Osram vagy Philips

20.000 Ft / db

Ja és ezeket illik párban cserélni:
1. Mert nagy valószínűséggel a másik is követi, külön külön nem igen világítanak.
2. Eltérő lehet a színe, és az elég gyengén néz ki..

Helo Máté
Ez nem lengéscsillapitó vagy fékbetét hogy párban keljen kicserélni
üdv zoli

....

2009.11.27. 11:35

lepke írta:
Labi írta:a helyett, hogy offolnál, inkább kérdezzél! :wink: :lol: ...a különbözetet elihattuk volna! :lol:

Helo
Igazad van Gábor :wink: a kettő különbözetét akkor is el isszuk a TALIN :lol: :lol:
üdv zoli

én is-én is :sör:

Re: ....

2009.11.27. 23:22

pistino1 írta:
lepke írta:
Labi írta:a helyett, hogy offolnál, inkább kérdezzél! :wink: :lol: ...a különbözetet elihattuk volna! :lol:

Helo
Igazad van Gábor :wink: a kettő különbözetét akkor is el isszuk a TALIN :lol: :lol:
üdv zoli

én is-én is :sör:

Helo
Jut neked is bőven :wink: :wink:
üdv zoli

2009.11.27. 23:44

lepke írta:

Helo
üdv zoli

ez a beszéd! :franko:

2009.12.06. 20:33

Helo
E60 féklámpa vészfékezés közben :taps:

üdv zoli

2010.08.18. 23:00

Helo
A mai napon majdnem agyvérzést kaptam mikor észre vettem hogy bepárásodtak a lámpáim
Pedig mosóban NEM jártam :roll: eső nem esett :roll:
akkor meg mitől lehetséges :?: :?:
ez a lámpa nem az enyém arról holnap rakok fel képet
fenti csíkon párásodik végig

Kép

üdv zoli

2010.08.18. 23:23

A mai napon majdnem agyvérzést kaptam mikor észre vettem hogy bepárásodtak a lámpáim

Kép

üdv zoli
Ahol rá van csatlakoztatva erre a felső csíkra a vezeték annak a csatija mellet szokott elrepedni!Mégpedig a csati szét és össze dugásától(feszegetésétől).Kis hajszál repedés szokott lenni alig lehet észre venni.Sógorét is javítottuk.

2010.08.18. 23:27

admin írta:

Kép

üdv zoli
Ahol rá van csatlakoztatva erre a felső csíkra a vezeték annak a csatija mellet szokott elrepedni!Mégpedig a csati szét és össze dugásától(feszegetésétől).Kis hajszál repedés szokott lenni alig lehet észre venni.Sógorét is javítottuk.

Helo
Akkor már ez is egy másik betegség az E60 nál :wink: Mivel és hogyan lehet azt kijavítani :?:
Nekem mind a kettő egyformán párásodik
üdv zoli

2010.08.18. 23:32

lepke írta:
admin írta:

Kép

üdv zoli

Helo
Akkor már ez is egy másik betegség az E60 nál :wink: Mivel és hogyan lehet azt kijavítani :?:
üdv zoli
Meg kell vizsgálni hogy más sérülés nincs-e rajta.Mi valami műanyag ragasztóval húztuk ki a repedést.Ja meg ki kell szárítani mert a víztől meg mattul a foncsor és randa lesz.Én szakmai ártalom miatt vákum szivatyuval szedtem ki a nedvességet.

2010.08.21. 00:09

Helo
Nahát igy néz ki a lámpa

Kép

Kép

üdv zoli

2010.08.21. 00:13

Ha nekem 260 km/h-val kéne futnom, hát, bizony az én szemöldökömön is csurogna a veríték!

2010.08.21. 00:25

simi64 írta:Ha nekem 260 km/h-val kéne futnom, hát, bizony az én szemöldökömön is csurogna a veríték!

Helo
Basszus erre nem is gondoltam Kép

üdv zoli

2010.08.23. 08:40

Nahát igy néz ki a lámpa

Kép

Kép

üdv zoli

Nekem is így kezdődött,azóta már víz is áll benne:D Nekem viszont a lámpa tetején kezdödött a hajszálrepedés azóta szépen megnőtt,de még nem ér le a lámpához... addig nem cserélem...majd du rakok fel róla képet!

2010.08.23. 15:11

Dinnye22 írta:
Nahát igy néz ki a lámpa

Kép

Kép

üdv zoli

Nekem is így kezdődött,azóta már víz is áll benne:D Nekem viszont a lámpa tetején kezdödött a hajszálrepedés azóta szépen megnőtt,de még nem ér le a lámpához... addig nem cserélem...majd du rakok fel róla képet!

Helo
Akkor légyszíves ollózzál BE egy pár képet
ezt is beírjuk az E60-as betegségek közé :twisted: :twisted:
lefogom százalékoltatni a KOCSIT :lol:
üdv zoli

2010.08.29. 08:59

lepke írta:
admin írta:

Kép

üdv zoli

Helo
üdv zoli
A párát hajszárítóval is fel lehet számolni!Ja, Neked az nincs is....

2010.08.29. 09:02

Tagnap éjjel jöttünk haza a versenyről, meg utána Pesti haverokkal duma, kaja.Éjjel nagyon-nagyon nagy különbséget véltem felfedezni az E-60 és az E-39 xenonlámpák fényterítése között!Ami megfogott, az a táblák megvilágítása az út felett, hát az brutális!

2010.08.29. 09:07

bmw520ds írta:Tagnap éjjel jöttünk haza a versenyről, meg utána Pesti haverokkal duma, kaja.Éjjel nagyon-nagyon nagy különbséget véltem felfedezni az E-60 és az E-39 xenonlámpák fényterítése között!Ami megfogott, az a táblák megvilágítása az út felett, hát az brutális!

Ezt légy oly kedves, fejtsd ki bővebben, mert nem értjük!
Mi a brutális? Melyik javára? Mi a különbség?

2010.08.29. 10:02

bmw520ds írta:Tagnap éjjel jöttünk haza a versenyről, meg utána Pesti haverokkal duma, kaja.Éjjel nagyon-nagyon nagy különbséget véltem felfedezni az E-60 és az E-39 xenonlámpák fényterítése között!Ami megfogott, az a táblák megvilágítása az út felett, hát az brutális!

Helo
Attól függ melyik modell :wink: még annál sem volt ALAP felszereltség a XENON
nálam egy picit fentebb van állítva az alap helyzet (mert nem látok jól)ezért este 10-ből egy szembejövő mindig rám villant
Csak utána csodálkozik nagyot mikor vissza villantok
üdv zoli

2010.08.29. 10:22

simi64 írta:

Ezt légy oly kedves, fejtsd ki bővebben, mert nem értjük!
Mi a brutális? Melyik javára? Mi a különbség?
Fejtem: Az a különbség a két lámpa között, hogy sokkal több fényt terít, sokkal nagyobb területre, sokkal erősebben.Természetesen nem a miénk javára...Ülj be Lepke mellé éjjel is és akkor látod miről beszélek!
Hozzászólás küldése

VigLink badge