![]() |
2010.07.25. 22:22
vaszarig írta:ptom írta:Ilyenről még nem is hallottam.Jackson,ilyen van az e39-ekben is?
Igen van! Elvileg minden elektromos ablakos autóban kéne lennie! Annó már volt a 90-es A Vectramban is!
2010.07.26. 09:27
jackson írta:vaszarig írta:ptom írta:Ilyenről még nem is hallottam.Jackson,ilyen van az e39-ekben is?
Igen van! Elvileg minden elektromos ablakos autóban kéne lennie! Annó már volt a 90-es A Vectramban is!
Igen még a tolótetőnek is van beszorulás elleni védelme. Már E39 is volt (meg talán korábban is bőven).
Jackson, aki kocsi vásárláskor tesztelte
2010.08.08. 17:41
2010.08.08. 18:49
SoundkeY írta:Ezt a hibauzenetet dobta ki meg inditas elott !
Egy riaszto beszerelsre kerult es elfelejtettem kikapcsolni es ugy inditoztam volna:
Valahol talaltam utalast ha keves az uzemanyag vagy rossz minosegu akkor is lehet ez a hiba.
2010.08.09. 22:47
lepke írta:SoundkeY írta:Ezt a hibauzenetet dobta ki meg inditas elott !
Egy riaszto beszerelsre kerult es elfelejtettem kikapcsolni es ugy inditoztam volna:
Valahol talaltam utalast ha keves az uzemanyag vagy rossz minosegu akkor is lehet ez a hiba.
Helo
Vészüzemben működik az autó ezért világit a hibajelzés
A kipufogó gáz összetétele nem megfelelő
Levegő szűrő vagy légtömegmérő hiba
üdv zoli
2010.08.09. 23:07
SoundkeY írta:lepke írta:SoundkeY írta:Ezt a hibauzenetet dobta ki meg inditas elott !
Helo
üdv zoli
...megvolt a diag.....gondolom a riaszto szereles miatt volt tele hibakkal mert a torles utan 3x mentem tesztkort es 3x neztuk meg a hibatarolot es csak a izztasvezerlot irta be ( ezt tudtam ) es a nyomasszabalyzoszelepet ( 13537805733 raildruckregelventil ) ami uj de az auto indul elsore......( egyetlen egyszer volt egy megtorpanas a szerviz fele, padlogaznal......olyan mintha hirtelen fekeztem volna 1mpre )
Szal nemertem ezt......riaszto kavar be vagy szar az egesz!
2010.08.09. 23:07
SoundkeY írta:lepke írta:SoundkeY írta:Ezt a hibauzenetet dobta ki meg inditas elott !
Helo
üdv zoli
...megvolt a diag.....gondolom a riaszto szereles miatt volt tele hibakkal mert a torles utan 3x mentem tesztkort es 3x neztuk meg a hibatarolot es csak a izztasvezerlot irta be ( ezt tudtam ) es a nyomasszabalyzoszelepet ( 13537805733 raildruckregelventil ) ami uj de az auto indul elsore......( egyetlen egyszer volt egy megtorpanas a szerviz fele, padlogaznal......olyan mintha hirtelen fekeztem volna 1mpre )
Szal nemertem ezt......riaszto kavar be vagy szar az egesz!
2010.08.10. 20:24
2010.08.11. 15:47
SoundkeY írta:canbusos a draga....Ma pl allitani akartam a memorias ulesen es az M gomb nem vilagit....mondom fasza....fel is hivtam Lepke mestert es megerositett jol csinaltam mindent........
Melo utan szervizallasba tettem a riasztot es lass csodat M betu vilagit ulesmemoria mukodik........
Aztan hazafele menet ismet inreased emissions hibauzenet......szokasos fotozas km ora allasrol, DIS el kiolvastuk toroltuk most "szervizallasba hasznalom 50-150kmt....aztan meglatjuk visszajon-e.
Most ezeket irta be:
nyomásszabályzószelep
légtömegmérő
2010.08.11. 19:46
SoundkeY írta:SoundkeY írta:canbusos a draga....Ma pl allitani akartam a memorias ulesen es az M gomb nem vilagit....mondom fasza....fel is hivtam Lepke mestert es megerositett jol csinaltam mindent........
Melo utan szervizallasba tettem a riasztot es lass csodat M betu vilagit ulesmemoria mukodik........
Aztan hazafele menet ismet inreased emissions hibauzenet......szokasos fotozas km ora allasrol, DIS el kiolvastuk toroltuk most "szervizallasba hasznalom 50-150kmt....aztan meglatjuk visszajon-e.
Most ezeket irta be:
nyomásszabályzószelep
légtömegmérő
Most ott tartok, irom a KM-ora allasokat es jegyzetelek mikor mi.......
2010.08.11. 22:42
lepke írta:SoundkeY írta:SoundkeY írta:canbusos a draga....Ma pl allitani akartam a memorias ulesen es az M gomb nem vilagit....mondom fasza....fel is hivtam Lepke mestert es megerositett jol csinaltam mindent........
Most ezeket irta be:
nyomásszabályzószelep
légtömegmérő
Helo
Nem biztos hogy hozzáértő ember csinálta a riasztót
üdv zoli
2010.08.11. 22:58
Azért a kettő nem ugyan azOroszlan írta:lepke írta:SoundkeY írta:SoundkeY írta:canbusos a draga....Ma pl allitani akartam a memorias ulesen es az M gomb nem vilagit....mondom fasza....fel is hivtam Lepke mestert es megerositett jol csinaltam mindent........
Most ezeket irta be:
nyomásszabályzószelep
légtömegmérő
Helo
üdv zoli
Igaz nem a riasztót, de a lézerblokkolót utólag szerelték be.
Azért szakszervízben rakattam be, mert rá kellett kötni a kocsira, hogy onnét kapjon áramot.
Na ez nem mindegy, hogy honnét.
Még bekötés előtt azt is megkérdezték tőlem, hogy a műszer müködése a gyújtástól függő vagy független legyen.
Abszolút nem zavar be a kocsi működésébe.
2010.08.11. 23:51
admin írta:Azért a kettő nem ugyan azOroszlan írta:lepke írta:SoundkeY írta:SoundkeY írta:canbusos a draga....Ma pl allitani akartam a memorias ulesen es az M gomb nem vilagit....mondom fasza....fel is hivtam Lepke mestert es megerositett jol csinaltam mindent........
Most ezeket irta be:
nyomásszabályzószelep
légtömegmérő
Helo
üdv zoli
Igaz nem a riasztót, de a lézerblokkolót utólag szerelték be.
Azért szakszervízben rakattam be, mert rá kellett kötni a kocsira, hogy onnét kapjon áramot.
Na ez nem mindegy, hogy honnét.
Még bekötés előtt azt is megkérdezték tőlem, hogy a műszer müködése a gyújtástól függő vagy független legyen.
Abszolút nem zavar be a kocsi működésébe.A riasztója gondolom azért tud vezérelni egykét dolgot különben minek lenne canbusos.Neked meg csak egy 12V-kelet.
2010.08.14. 10:14
2010.08.16. 08:40
2010.08.17. 08:42
2010.08.17. 12:32
strobi írta:Az egyik havert elérte a vég...![]()
E60 530D-ről van szó...
Kb másfél éve "leesett" a turbója...![]()
Intéztek neki rá okosba a BMW-nél egy zsír újat
A lényeg,hogy normális nyugodt tempóban használta a kocsit kb 15.000Km-ert ment vele egy év alatt és hétvégén az új turbó is alma lett...![]()
Ketté tört megint a tengely meg megszorult a csapágy meg egyéb nyalánkságok...
Eddig is hirdetve volt a kocsi mert már nagyon unta,hogy mindig volt vele valami gebasz igaz nagy részt "nem diesel" specifikus dolgok!!! El sem hiszem,hogy ezt én írtam...![]()
De most már minden áron eladó...
2010.08.17. 12:37
lepke írta:Helo
Az ,,okos,, turbó minden bizonnyal felújított lehetett
még ilyen hibáról nem hallottam HOGY új túrbó 15-ezernél megadja magát
üdv zoli
2010.08.17. 20:48
2010.08.17. 21:09
strobi írta:lepke írta:Helo
Az ,,okos,, turbó minden bizonnyal felújított lehetett
még ilyen hibáról nem hallottam HOGY új túrbó 15-ezernél megadja magát
üdv zoli
Sajnos nem mert a service vezető intézte "barátja",hogy egy akkor még garanciás autóra irták ki garanciába a cserét... Zsír újat kapott...![]()
![]()