![]() |
2016.01.08. 18:06
rockerekhu írta:Sziasztok!
Menyire bonyolult lebontani a viscot,ekszijakat es feszitot kell csereljek es a viscotol nem egyszeru hozzaferjek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2016.01.08. 18:26
muhaati írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
Menyire bonyolult lebontani a viscot,ekszijakat es feszitot kell csereljek es a viscotol nem egyszeru hozzaferjek.
Az E61-eken már nincs visco.
2016.01.08. 18:34
rockerekhu írta:muhaati írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
Akkor ventilatorttalatam mar egy videot az nem errol szolt de a lenyeg benne van ami erdekelt.Menyite egyszerubb volt a e39 ott enyite nem kelet szetbombazan szij es feszitogorgok cserejehez.
2016.01.08. 18:42
muhaati írta:rockerekhu írta:muhaati írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
Akkor ventilatorttalatam mar egy videot az nem errol szolt de a lenyeg benne van ami erdekelt.Menyite egyszerubb volt a e39 ott enyite nem kelet szetbombazan szij es feszitogorgok cserejehez.
Ez csak megszokás kérdése (szerintem).
2016.01.08. 18:43
muhaati írta:rockerekhu írta:muhaati írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
Ez csak megszokás kérdése (szerintem).
2016.01.09. 00:11
2016.01.09. 12:53
kkakos írta:Hello mindenkinek. Van egy e60-as 530d 2009-es bömbim, novemberben vettem (kezdő vagyok ez az első) Sajnos több baja is van de megoldják a mestere egy viszont van ami elég rejtélyesnek tűnik. Ami ugy néz ki hogy helyben alapgázon P-ben amikor áll a kocsi a közepén a fűtés tekerők tájáról olyan hang jön mint mondjuk a mosogep centrifugaja vagy mintha egy elektromotor erőlködne. Természetesen halk és csak akkor hallatszik amikor a radio ki van kapcsolva és csend van. Történt e már valakivel hasonló eset.?
Köszönöm előre is...
2016.01.09. 14:09
kzolee írta:kkakos írta:Hello mindenkinek. Van egy e60-as 530d 2009-es bömbim, novemberben vettem (kezdő vagyok ez az első) Sajnos több baja is van de megoldják a mestere egy viszont van ami elég rejtélyesnek tűnik. Ami ugy néz ki hogy helyben alapgázon P-ben amikor áll a kocsi a közepén a fűtés tekerők tájáról olyan hang jön mint mondjuk a mosogep centrifugaja vagy mintha egy elektromotor erőlködne. Természetesen halk és csak akkor hallatszik amikor a radio ki van kapcsolva és csend van. Történt e már valakivel hasonló eset.?
Köszönöm előre is...
Csak egy tipp: Vedd ki a lemezt/lemezeket a meghajtókból és hallgasd meg úgy...
2016.01.09. 14:33
kkakos írta:kzolee írta:kkakos írta:Hello mindenkinek. Van egy e60-as 530d 2009-es bömbim, novemberben vettem (kezdő vagyok ez az első) Sajnos több baja is van de megoldják a mestere egy viszont van ami elég rejtélyesnek tűnik. Ami ugy néz ki hogy helyben alapgázon P-ben amikor áll a kocsi a közepén a fűtés tekerők tájáról olyan hang jön mint mondjuk a mosogep centrifugaja vagy mintha egy elektromotor erőlködne. Természetesen halk és csak akkor hallatszik amikor a radio ki van kapcsolva és csend van. Történt e már valakivel hasonló eset.?
Köszönöm előre is...
oké,köszi valoszinuleg ez lesz erre nem is gondoltam hülyegyerek vagyok:D de mindig volt eddig valami baja és ilyenkor az ember mindjárt a legrosszabra gondol.
még egy kérdésem lenne, amikor nyitva van a motorháztető a bal oldalában inkább a közepe felé egy műanyag ház alól valami zúgást hallok, az vajon mi lehet,tudjátok-e?
2016.01.09. 15:56
rockerekhu írta:kkakos írta:kzolee írta:kkakos írta:Hello mindenkinek. Van egy e60-as 530d 2009-es bömbim, novemberben vettem (kezdő vagyok ez az első) Sajnos több baja is van de megoldják a mestere egy viszont van ami elég rejtélyesnek tűnik. Ami ugy néz ki hogy helyben alapgázon P-ben amikor áll a kocsi a közepén a fűtés tekerők tájáról olyan hang jön mint mondjuk a mosogep centrifugaja vagy mintha egy elektromotor erőlködne. Természetesen halk és csak akkor hallatszik amikor a radio ki van kapcsolva és csend van. Történt e már valakivel hasonló eset.?
Köszönöm előre is...
oké,köszi valoszinuleg ez lesz erre nem is gondoltam hülyegyerek vagyok:D de mindig volt eddig valami baja és ilyenkor az ember mindjárt a legrosszabra gondol.
még egy kérdésem lenne, amikor nyitva van a motorháztető a bal oldalában inkább a közepe felé egy műanyag ház alól valami zúgást hallok, az vajon mi lehet,tudjátok-e?
1 legyszi toltsd ki a profilodnal adatlapodat
2 Egy bemutatkozast sem artana.
3 Azert jo lenne tudni allo vagy jaro motornal halod a zugast,de szerintem az a egr lesz amit halasz es allo motornal az normalis ,de csak egy par masopercre halod gondolom?
2016.01.09. 22:16
2016.01.12. 20:57
nagy.matyika írta:Nincsen benne, sajnos csak az a hülye skála van a fordulatszámmérőben. Télen 4, nyáron 3.5 osztás szokott maradni, amikor üzemmeleg az autó.
Egyébként ne tévesszen meg, de tudtommal van, hogy 5 és van, hogy 6 karaktert kell összeadni. Nekem pl 6 szám van a VIN-ben, de 5 számot kell csak összeadni, mert úgy jó.
2016.01.12. 21:16
tökmöc írta:nagy.matyika írta:Nincsen benne, sajnos csak az a hülye skála van a fordulatszámmérőben. Télen 4, nyáron 3.5 osztás szokott maradni, amikor üzemmeleg az autó.
Egyébként ne tévesszen meg, de tudtommal van, hogy 5 és van, hogy 6 karaktert kell összeadni. Nekem pl 6 szám van a VIN-ben, de 5 számot kell csak összeadni, mert úgy jó.
Szia!!! Ma megcsináltattam a termosztátot és a fordulatszámmérőben a kis skála nekem nem 4 hanem 5 vagy 6 van pedig a hőfokom most jó 90 és 96 fok között mozog! Ez most akkor baj vagy nem?
2016.01.13. 12:08
tökmöc írta:nagy.matyika írta:Nincsen benne, sajnos csak az a hülye skála van a fordulatszámmérőben. Télen 4, nyáron 3.5 osztás szokott maradni, amikor üzemmeleg az autó.
Szia!!! Ma megcsináltattam a termosztátot és a fordulatszámmérőben a kis skála nekem nem 4 hanem 5 vagy 6 van pedig a hőfokom most jó 90 és 96 fok között mozog! Ez most akkor baj vagy nem?
2016.01.13. 13:14
2016.01.13. 18:13
rockerekhu írta:tökmöc írta:nagy.matyika írta:Nincsen benne, sajnos csak az a hülye skála van a fordulatszámmérőben. Télen 4, nyáron 3.5 osztás szokott maradni, amikor üzemmeleg az autó.
Nem baj nekem is anyi vonal latszik es a hofok is kb enyi mint neked
2016.01.13. 18:16
tökmöc írta:Szép napot!!!
Lenne egy kérdésem mégpedig hol találom azt a biztosítékot ami a vezető oldalán a lábtérnél a világításért felelős? A baj hogy eddig ment de kicseréltem egy újra és semmi és a BMW-s könyvben sincs "2006 E61 biztosítéktáblázat "! Szóval aki tudja honnan tudnám letölteni esetleg tudja melyik az azt nagyon megköszönném! Jah annyira nem gond hogy nem működik csak ha van akkor világítson!
2016.01.13. 22:43
Rjani530d írta:tökmöc írta:Szép napot!!!
Lenne egy kérdésem mégpedig hol találom azt a biztosítékot ami a vezető oldalán a lábtérnél a világításért felelős? A baj hogy eddig ment de kicseréltem egy újra és semmi és a BMW-s könyvben sincs "2006 E61 biztosítéktáblázat "! Szóval aki tudja honnan tudnám letölteni esetleg tudja melyik az azt nagyon megköszönném! Jah annyira nem gond hogy nem működik csak ha van akkor világítson!
Elméletileg az első (kesztyűtartó)és a hátsó Csomagtartó jobb oldal akksi felett) tábla mellett is kell lennie egy kartonpapírnak, amit egy nehezen látható helyről kihúzol, és akkor minden megvilágosodik. Nem hiszem, hogy azt onnét valaki kilopta volna.
2016.01.14. 14:25
2016.01.16. 17:20