Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Nyárigumi - Felni

2012.09.01. 22:36

lepke írta:
TMagnum írta:A nyomtáv szélesítőnél van valami extra dolog is, amire érdemes figyelni, vagy jó a legmezeibb verzió is?

Köszönettel:
M.

Helo
Mindenképpen csak megbízható forrásból érdemes vásárolni nyomtávszélesítős
A 4-darab HA jól emlékszem valami 40 - körül lehetett, műbizonylattal együtt és a hozzátartozó csavarokkal
Külföldön ezt egy közúti ellenőrzésnél mindig elkérik, idehaza ezzel még egyenlőre nem foglalkoznak

Köszönöm LEPKE!
Amit kinéztem az szintén ez a kategória.
Íme:

Viszont csak egy pár 10mm-van :-( 2-3 hét-re jön még egy pár.

Mit javasolnál, vegyek eltérőt? Vagy más méretet?

2012.09.02. 01:58

TMagnum írta:A nyomtáv szélesítőnél van valami extra dolog is, amire érdemes figyelni, vagy jó a legmezeibb verzió is?

Köszönettel:
M.

Nyomtávszélesítőnél szerény önálló véleményem szerint az általa tönkretett futóműalkatrészekre érdemes figyelni. No meg arra, hogy 2 zsíroskenyérrel többet reggelizz, hogy ellen tudj tartani amikor a nyomvályuk megvezetik a 2 első kereket.

Csak a gyári futóműgeometriában hiszek, amiben a BMW mérnökeinek többszáz munkaórája fekszik. Persze lehet próbálkozni.

2012.09.02. 09:38

hamoriarpi írta:

Köszönettel:
M.

Nyomtávszélesítőnél szerény önálló véleményem szerint az általa tönkretett futóműalkatrészekre érdemes figyelni. No meg arra, hogy 2 zsíroskenyérrel többet reggelizz, hogy ellen tudj tartani amikor a nyomvályuk megvezetik a 2 első kereket.

Csak a gyári futóműgeometriában hiszek, amiben a BMW mérnökeinek többszáz munkaórája fekszik. Persze lehet próbálkozni.

Helo

A nyomtávszélesítővel sokkal jobban vezethető az autó nyomvályús utakon, mivel szélesebb a tengelytáv ezáltal jobban követi a kamionok által kitaposott aszfaltot

A futóműben és egyéb alkatrészeken nem hiszem hogy kárt tesz a nyomtávszélesítő NÁLAM már a kezdetektől fel van szerelve és 300-ezret futottak és semmi gond
Nagy probléma viszont a GUMIK :!: sokkal jobban koptatja a gumik belső oldalát mint az átlagos kocsiknál amin nincs szélesítő, így az abroncsok használhatósága a FELÉRE csökken

Kép

Kép

2013.02.17. 16:36

Sziasztok!
Esetleg valakinek 18" style 32 felnije? 8jx18
Sajnos az eladók zömének a másik párja szélesebb (9x18), 275-s gumikat pedig nem szeretnék felrakni!!!!
Vagy esetleg keskenyebbet felrakhatok? Hátránya?

2013.02.26. 09:08

juppieo írta:Sziasztok!
Sajnos az eladók zömének a másik párja szélesebb (9x18), 275-s gumikat pedig nem szeretnék felrakni!!!!

Helo
Felrakhatsz a (9x18) felnire keskenyebb gumit is mint a 275-ös csak elég furcsán fog kinézni
Valahogy ilyen lesz
Kép

2013.03.02. 21:00

lepke írta:
juppieo írta:Sziasztok!

Helo
Felrakhatsz a (9x18) felnire keskenyebb gumit is mint a 275-ös csak elég furcsán fog kinézni
Valahogy ilyen lesz
Kép

Sikerült 4db 8jx18 style 32 szereznem Námetországból!!!!!!!! Lesz majd foto is!

2013.03.19. 22:01

Helo
Ezen az éven nem lesznek felszerelve a 19-es kerekek :facepalm:

Marad a 18-as felni a tavaly tavasszal leszerelt Nokian téli gumival

2013.03.20. 07:17

lepke írta:Helo

:shock:

2013.03.20. 09:27

kzolee írta:

:shock:

Helo Zoli
Egy kicsit lemaradtál az eseményekről :wink: :wink: :wink:

2013.03.20. 12:44

Miért nem teszed fel? Milyen kerekeid vannak?

2013.03.20. 23:48

csiatt írta:

Helo
Azért nem teszem fel mert a sofőröm elég amatőr a vezetéshez :oops: :oops: :oops:
Minden csatornafedelet megtalál ...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2013.03.23. 18:44

Sziasztok.

8.5 széles felnin láttam 255/40R19-es gumit.Ez a gumi jó a 8" szélesre is?Remélem igen.

A válaszokat előre is köszi.

2013.03.23. 19:07

Norbert27 írta:Sziasztok.

8.5 széles felnin láttam 255/40R19-es gumit.Ez a gumi jó a 8" szélesre is?Remélem igen.

A válaszokat előre is köszi.

Jó rá.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Norbert27

2013.03.23. 22:07

lepke írta:
csiatt írta:

Helo
Azért nem teszem fel mert a sofőröm elég amatőr a vezetéshez :oops: :oops: :oops:
Minden csatornafedelet megtalál ...

Akkor profi :D Kátyúból több van :shock: :D :D

2013.03.29. 20:45

Az idén a Bridgestone Potenza S001-re esett a választásom, ma megrendeltem. Ugyanúgy nem defekttűrő, hanem sima 93Y gumikat rendeltem, mint korábban a Michelin Pilot Sport 3-ból.

Majd beszámolok a tapasztalatokról.

Kép

2013.03.29. 22:15

kzolee írta:Az idén a Bridgestone Potenza S001-re esett a választásom, ma megrendeltem. Ugyanúgy nem defekttűrő, hanem sima 93Y gumikat rendeltem, mint korábban a Michelin Pilot Sport 3-ból.

Kép

Helo
Nagyon jó választás :franko: nem hiszem hogy kell a defekttűrő abroncs
Szerintem ez már XL (Extra Load) ami tökéletesen elég

2013.03.29. 22:43

Nagyon jó választás

Pedig te nem rajongsz a Bridgestone-ért :D

2013.03.29. 23:00

kzolee írta:
Nagyon jó választás

Pedig te nem rajongsz a Bridgestone-ért :D

Helo
Az Bridgestone Potenza RE 050-es nekem nem igazán jött be
Sajnos arra a tipusra sokan panaszkodtak, mert 15 fok alatt és nedves úton kezelhetetlen volt az autó, a gumi összetétele nagyon keményre sikeredett
Bridgestone Potenza S001-es gumiabroncs már jóval puhább az összetétele a leírások alapján

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2013.03.30. 12:46

kzolee írta:Az idén a Bridgestone Potenza S001-re esett a választásom, ma megrendeltem. Ugyanúgy nem defekttűrő, hanem sima 93Y gumikat rendeltem, mint korábban a Michelin Pilot Sport 3-ból.

Kép

Ugyanezt vettem tavaly nyáriba Én is, csak defekttűrősbe.
Semmi gond vele, előtte is ilyen volt, tapad rendesen, DE: az első kb.3-4száz km-en húzósabb kanyarokban nagyobb sebességnél úgy éreztem nem tapadt rendesen, nem csúszott, inkább olyan "kenődött" érzés volt tapasztalható, de kb 500km után ez megszűnt, azóta kíváló.

2013.03.30. 16:13

lepke írta:A futóműben és egyéb alkatrészeken nem hiszem hogy kárt tesz a nyomtávszélesítő NÁLAM már a kezdetektől fel van szerelve és 300-ezret futottak és semmi gond
Nagy probléma viszont a GUMIK :!: sokkal jobban koptatja a gumik belső oldalát mint az átlagos kocsiknál amin nincs szélesítő, így az abroncsok használhatósága a FELÉRE csökken

Ezt már a múltkor is írtad. Akkor is többen mondták, hogy futóművet kellene állíttatnod emiatt. Szerintem elkéne vinned...
Nekem a régi M5-ben is volt, meg ebben is van nyomtávszélesítő, és nem kopott félre így a gumi.
Hozzászólás küldése

VigLink badge