Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E60

2014.08.11. 21:18

hamoriarpi írta:
andrew115 írta:Helló mindenki.Segítségeteket szeretném kérni,Van valakinek abban tapasztalata hogy e60kipufogó csonk repedt. Ez gondolom nem újdonság.Hanem az lenne a kérdésem hogy hegesztette meg már valaki???Ha igen bevált a dolog vagy újra repedt máshol???A másik kérdésem az lenne hogy hallottam hogy az E39 jó rá.Ez igaz ?Vagy kell valami átalakítást csinálni hogy felmenjen.Válaszotokat előre is köszönöm.Bye

E39 jo ra. Utana nincs vele problema. Nem kell szabni. Plug&play.

Elnézést az ékezetek miatt! Mobilról pötyögtem.

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 204d1 2014.08.11. 21:36-kor.

2014.08.11. 21:18

Bummer írta:Marmint jol ertem az ontvenyt ajanlod neki...ha jol tudom az nem reped...de ezt a temat nem ismerem, nalunk a funyiro traktor is benzines

A fűnyíróm nekem is benzines!!!! Söt, a szegélynyíróm is! (az mondjuk 2takt).

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2014.08.11. 21:48

hamoriarpi írta:
andrew115 írta:Helló mindenki.Segítségeteket szeretném kérni,Van valakinek abban tapasztalata hogy e60kipufogó csonk repedt. Ez gondolom nem újdonság.Hanem az lenne a kérdésem hogy hegesztette meg már valaki???Ha igen bevált a dolog vagy újra repedt máshol???A másik kérdésem az lenne hogy hallottam hogy az E39 jó rá.Ez igaz ?Vagy kell valami átalakítást csinálni hogy felmenjen.Válaszotokat előre is köszönöm.Bye

300 lóig jó :D

2014.08.11. 22:04

muhaati írta:
Bummer írta:Marmint jol ertem az ontvenyt ajanlod neki...ha jol tudom az nem reped...de ezt a temat nem ismerem, nalunk a funyiro traktor is benzines

Offtopic :
Nekem is benzines a nyíróm, de van egy fölös 30d, két 25d motorom hátul, és most elgondolkodtam, hogy elég a benzinből, ideje lenne tisztességes hajtást adni neki. :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.08.11. 22:08

Bummer írta:nalunk a funyiro traktor is benzines

Az is kattog kicsit? :mrgreen: :nyelves:
Bocs nem tudtam kihagyni! :kalapács

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.08.11. 22:09

204d1 írta:
hamoriarpi írta:

:?

?

2014.08.11. 22:13

Gallaca írta:
muhaati írta:

Offtopic :
Nekem is benzines a nyíróm, de van egy fölös 30d, két 25d motorom hátul, és most elgondolkodtam, hogy elég a benzinből, ideje lenne tisztességes hajtást adni neki. :mrgreen:

Jaaaahhh...en meg azt hittem csinalsz egy V12@5000cm3 dezsot...no az man ikerturbos lehetne:D 30-bol meg 6liter...micsoda jo lenne...AZ ELSO BMW AMI SZANTANI TUD...hihihihi...bar a hatso vontatasi pontot meg kene erositeni szerintem, el ne maradjon az eke...alacsonyan szallnak mint a hatso lokosok

No de ha ilyen kraftal akarnal fuvet vagni vagy repulo lenne vagy elfujna a cuccaidat esetleg jo lenne bezoncsiszolonak/foldgyalunak, kutfurashoz...de a very best off egy roncsauto daralo lenne...a lehetosegeid korlatlanok

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca

2014.08.11. 22:20

Gallaca írta:
Bummer írta:nalunk a funyiro traktor is benzines

Az is kattog kicsit? :mrgreen: :nyelves:
Bocs nem tudtam kihagyni! :kalapács

Majd hetente megyek vajakoltatni...korbeszorom csikkekkel...gazolajos kezzel korbesamankodjatok...ettol eszhez ter...ha megsem...majd a sok szivtelen teherhordo lattan maga ala csurrant...

Bar nalatok az a jo, h a foldbol ha kinyered a zoxigent akkor nem kell a finomitassal bajlodni...leszur...tankba tolt...

Bar, ha sunyi akarok lenni, nem is rantotthus volt multkor a vacsi megis az terjengett az udvaron

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca

2014.08.11. 22:58

Bummer írta:nem is rantotthus volt multkor a vacsi megis az terjengett az udvaron
Offtopic :
Látod, a Holland anyagnak 300-ért még a szaga is más! Épp most csurgattam belőle Csajom kocsijába egy erőltetett menetre, 495km-re 35 l-t :wink: :D

2014.08.12. 19:05

Hello-
Nem tudja valaki hogy az e60 2,5d-re felmegy az e39 öntvény kipufogó csonk (leömlő) ?????
Hegeszteni érdemes gyárit????
Köszi a választ

2014.08.12. 19:08

andrew115 írta:Hello-
Nem tudja valaki hogy az e60 2,5d-re felmegy az e39 öntvény kipufogó csonk (leömlő) ?????
Köszi a választ

Jó rá.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: andrew115

2014.08.12. 20:17

Köszi a választ

Nem szereted elolvasni a valaszt vagy csak nekem nem hiszel?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: 2 andrew115, Bummer
Értékelés: 9.52%

2014.08.12. 20:29

Köszönöm

muhaati írta:
Köszi a választ

Jó rá.

2014.08.12. 20:30

Hello.
Bocs de nem látom vagy nem értek oldalhoz :) de nem találom üzeneted
üdv
András

hamoriarpi írta:
Köszi a választ

2014.08.12. 20:49

andrew115 írta:Hello.
Bocs de nem látom vagy nem értek oldalhoz :) de nem találom üzeneted
üdv
András

hamoriarpi írta:
Köszi a választ

Ott van az, tekerj feljebb!

2014.08.28. 18:32

Sziasztok!
Benzines E61 LCI 3.0 motornál valaki cserélt már NOX szenzort?
Problémás a cseréje? "házilag" megoldható vagy mindenképpen szakműhelyes művelet?

Zoli

2014.08.29. 01:56

velencei75 írta:Sziasztok!
Benzines E61 LCI 3.0 motornál valaki cserélt már NOX szenzort?
Problémás a cseréje? "házilag" megoldható vagy mindenképpen szakműhelyes művelet?

Zoli

Az újat fel kell tanítani. Csak kevesen tudják, hogy hogyan. Ne házilag csináljátok.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: velencei75

2014.09.05. 20:06

Segítség ismét!

Keresek E60-hoz dakot-beige perforált ülést hátsó ülést csak a bőr kellene de ha megtudunk egyezni akkor komplett ülést is vennék állapottól függően.

2014.09.06. 22:38

Sziasztok,
Nagyon szokatlan nekem még az e60, ezért arra lennék kíváncsi, hogy honnan érdemes alkatrészt beszerezni? (Bp környéke)
Jelenleg a szélvédőmosóhoz lenne szükségem egy beöntőcsőre.

2014.09.07. 09:25

Kvikt írta:Sziasztok,
Nagyon szokatlan nekem még az e60, ezért arra lennék kíváncsi, hogy honnan érdemes alkatrészt beszerezni? (Bp környéke)
Jelenleg a szélvédőmosóhoz lenne szükségem egy beöntőcsőre.

Autosbolt talan ?(Bardi,Lavina,Wallis)vagy talasz itt olyan topikot kitol erdemes vasarolni,vagy alkatreszt keres topikba ird be es biztos fognak valaszolni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek rockerekhu az itt látható tagok köszönték meg: Kvikt
Hozzászólás küldése

VigLink badge