Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E60

2013.10.19. 11:27

hamoriarpi írta:
zotty007 írta:
hamoriarpi írta:
zotty007 írta:Hali!

Szabolcs megyében keresnék valakit aki kormánybőrözéssel foglalkozik és korrekt a munkája! Valaki olyan kellene ahová elviszem és kiszerel +csinálja és visszaszerel! Van ilyen? :D

HBM. Debrecen. Csapó utca.

Köszönöm, valami elérhetőséget tudnál adni? Küldheted privátba is!

30/9680945

Köszönöm!

2013.10.22. 15:00

lepke írta:
csipi írta:Sziasztok!

Tegnapi szervízlátogatásom oka: turbócső kirepedése,
tünetek, autó sziszeg, fúj, némi többletfogyasztás, stabil
sebességnél ingadozó fordulatszámmérő, "hullámzó" motor
(remélem ez okozza, nem a wandler)
a turbócsövet, 535 d ami a szívótorokra megy, csak egyben hozza
a gyár, pedig igazából 3 db-ból áll, (középső alumínium, a nyomás érzékelővel)
és nekem a felső ment tönkre.

A szerelőm szerint elég, ha a felső darabot kicserélik univerzális turbó csőre.
csinált már valaki hasonló javítást?

Mit ajánlotok?

Tudom, a gyári megoldás a legjobb, nem is vagyok sóher, de sokallok egy
sz-os műanyag cső miatt 50+ e Ft-ot kidobni.

a cikkszám: 1167799402

Köszi előre is

Helo
Itt leírtam a tapasztalatomat :wink: http://e39.hu/viewtopic.php?f=24&t=1035&start=160

végülis megvettem az új csövet ....-ná meg a gyártója :-D
úgy tűnik a rángatás is megszűnt, a szerelő szerint azért is volt, mert teleszemetelte a dpf szűrőt,
a nem megfelelő gázolaj-levegő arány miatt
érzésre jobban lép az autó, pedig csak 3-4 cm-en volt a cső kihasadva...

2013.10.22. 15:30

Hát nem tudom, hogy mennyit mentél vele, de kizárt, hogy a DPF-et rövid távon tele rakja. Nekem kb 1200 km ment bele repedt csővel, de ilyen gondom nincsen. Én csak azt vettem észre, hogy kormól az autó és többet eszik, mint kéne. A repedés helye alattomos volt, mert úgy nézett ki, mintha a szervo olajtartály csöve eresztene valahol. A turbó tömítéseket átnéztétek? Gyanítom, hogyha a cső repedt volt, akkor már azok is csere érettek. Sok kicsit sokra megy. Most 260 ezer km-mel is olyan erő van a kocsiba, hogy tiszteletre méltó!

2013.10.24. 07:50

nagy.matyika írta:Hát nem tudom, hogy mennyit mentél vele, de kizárt, hogy a DPF-et rövid távon tele rakja. Nekem kb 1200 km ment bele repedt csővel, de ilyen gondom nincsen. Én csak azt vettem észre, hogy kormól az autó és többet eszik, mint kéne. A repedés helye alattomos volt, mert úgy nézett ki, mintha a szervo olajtartály csöve eresztene valahol. A turbó tömítéseket átnéztétek? Gyanítom, hogyha a cső repedt volt, akkor már azok is csere érettek. Sok kicsit sokra megy. Most 260 ezer km-mel is olyan erő van a kocsiba, hogy tiszteletre méltó!

Csak a szívosorról a töltőlevegőhűtőig tartó csövet cseréltük, de ez kompletten
jött gyári, tömítésekkel, nyomásérzékelővel.

Nekem az autó nem kormolt semmit, sztem mindent megevett a dpf...

most oké minden, jól megy, szépen váltogat, nem ingadozik stb..
a cső repedésével össze vissza rángatott is, vagy a nyomásszabályozás
miatt, de sztem inkább a telekajált dpf ökörködött, asszem én kb 2000 km-t mentem, mire
meg tudtam állni vele

2013.11.26. 22:38

Hali!
Szerintetek érdemes kénmentest tankolni?
Nekem azt mondta egy szerelő,hogy túl száraz
ezért jobban kopnak a porlasztók.
Tudja valaki a tutit?

2013.11.26. 23:05

Sicc írta:Hali!
Tudja valaki a tutit?

OMW Premium.

2013.11.26. 23:36

hamoriarpi írta:
Tudja valaki a tutit?

OMW Premium.

+ Arol 2T

2013.11.27. 01:09

hamoriarpi írta:
Tudja valaki a tutit?

OMW Premium.

én is ezt tankolom. ...gondosan el is rakom a számlákat, hadd sasolja majd a leendő vevő :mrgreen:

2013.11.27. 08:22

jlaci74 írta:
+ Arol 2T

Igen. Nem akartam írni, mert benya vagyok. De sok elismert ember javasolja.

2013.11.27. 09:33

Imco írta:
jlaci74 írta:
+ Arol 2T

Igen. Nem akartam írni, mert benya vagyok. De sok elismert ember javasolja.

Kérdés: van-e DPF-tesztelt 2T?

Költöi.

2013.11.27. 20:19

Sziasztok!

Meg tudja nekem mondani valaki miért van 2 aksi az e61ben mi a jelentösége a kisebb aksinak ?
Mert ugy nézki kifeküdt és a nagy akksit is leszivta : :doglotlo: :mrgreen: :twisted:

2013.11.27. 20:28

rockerekhu írta:Sziasztok!

Meg tudja nekem mondani valaki miért van 2 aksi az e61ben mi a jelentösége a kisebb aksinak ?
Mert ugy nézki kifeküdt és a nagy akksit is leszivta : :doglotlo: :mrgreen: :twisted:

Nebazzzzz...... Két akksi? Gyárilag? Hol a második? :shock: Még nem sikerült teljesen kiveséznem a kocsimat? :? (Meg másét se? )

Hacsak nem egy utólagos nagy hifi miatt tettek bele egy másodikat.............. no akkor csak egy van benne. :szerintem

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2013.11.27. 20:41

muhaati írta:

Nebazzzzz...... Két akksi? Hol a második? :shock: Még nem sikerült teljesen kiveséznem a kocsimat? :?

Hacsak nem egy utólagos nagy hifi miatt tettek bele egy másodikat.............. no akkor csak egy van benne. :szerintem

Én is csak néztem és gyárilag van benne az tuti egymás felet vannak egy nagy méretü alul a kisebb méret meg felete és biztos hogy nem bebuherált gyárilag van benne a csatik minden bmw még a tartó is sött a tulfolyó csö is 2 van ::D
És a kicsi gyári bmw aksi 70 ah :D
Max kikötöm :D a real meg a vin szerint is csak egy van benne zene meg nincs és amugy angol a kicsike tudjátok olcsó és jó :D

2013.11.27. 21:51

rockerekhu írta:Én is csak néztem és gyárilag van benne az tuti egymás felet vannak egy nagy méretü alul a kisebb méret meg felete és biztos hogy nem bebuherált gyárilag van benne a csatik minden bmw még a tartó is sött a tulfolyó csö is 2 van ::D
Max kikötöm :D a real meg a vin szerint is csak egy van benne zene meg nincs és amugy angol a kicsike tudjátok olcsó és jó :D

Készíthetnél egy fotót róla!
Régebben a bálnában meg E 34-ben láttam dupla akksit.

2013.11.27. 21:52

rockerekhu írta:
muhaati írta:

Nebazzzzz...... Két akksi? Hol a második? :shock: Még nem sikerült teljesen kiveséznem a kocsimat? :?

Én is csak néztem és gyárilag van benne az tuti egymás felet vannak egy nagy méretü alul a kisebb méret meg felete és biztos hogy nem bebuherált gyárilag van benne a csatik minden bmw még a tartó is sött a tulfolyó csö is 2 van ::D

:shock:

Ezt fotózd le légyszi, nagyon érdekelne.

530d-be gyárilag tuti, hogy nem 70Ah-s akksi van, minimum 90. :szerintem

2013.11.27. 22:14

kzolee írta:
rockerekhu írta:
muhaati írta:

:shock:

Ezt fotózd le légyszi, nagyon érdekelne.

530d-be gyárilag tuti, hogy nem 70Ah-s akksi van, minimum 90. :szerintem

Oks le fotózom a kocsiban van egy 90ah és egy kisméretü 70 ah :facepalm:
Azért is kérdem mi másiknak a dolga, de akkor csak egy van gyárilag de nekem hogy találgasak 2t szereltek bele :P valami hüje angol talált ki ilyent :D

2013.11.27. 23:26

Tudtommal emisszio javitas celjabol szokitt lenni valamint (katalizator elomelegitese) + elektromos kutyuk miatt van egy kulon...bar ezt nagy dogoknel szoktak V12 pl...bar a mai hulye es bugyuta agyonszabalyozott emisszios normaknal el tudom kepzelni...h igy probalnak javitani "kisebb" mocikon is...

:szerintem:

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

2013.11.28. 19:05

Sziasztok!
A kért képek anyit hozzá teszek ma felhivtam a itteni kereskedést csak néztek miröl beszélek és megnézték nagy nehezen azt mondták ilyen nincs hogy 2 aksi:D
És mint kiderült a elsö tulaj kérte igy a kocsit de hogy minek nem tudni :D
http://kepfeltoltes.hu/131128/IMG_0209_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/131128/IMG_0208_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/131128/IMG_0207_ ... es.hu_.jpg
ttp://kepfeltoltes.hu/131128/IMG_0206_w ... es.hu_.jpg

2013.11.28. 22:09

Nézegetem a képeket, de nem áll össze nekem sehogy gyárinak.

Rozsdás vasak... :shock:

És hogy lehet az oldalsó csomagtérburkolatot a helyére rakni? :roll:

Az én szerény véleményem szerint tegyél bele 1 db új akksit, a márkaszervízben regisztráltasd be (ha az IBS vagy a generátor diódasor még nem döglött meg) és felejtsd el egy jó 8-10 évre az akksikérdést. :wink:

2013.11.29. 00:40

kzolee írta:Nézegetem a képeket, de nem áll össze nekem sehogy gyárinak.

Rozsdás vasak... :shock:

És hogy lehet az oldalsó csomagtérburkolatot a helyére rakni? :roll:

Az én szerény véleményem szerint tegyél bele 1 db új akksit, a márkaszervízben regisztráltasd be (ha az IBS vagy a generátor diódasor még nem döglött meg) és felejtsd el egy jó 8-10 évre az akksikérdést. :wink:

Rozsda max a aksi rögzitö az :D ez anglia itt anyi esö esik egy nap mint otthon 1 nyár allat :D az hogy gyári vagy nem gyári azt nem tudom,de az biztos hogy ugy kérte az elsö tulaj a kocsit minek azt nem tudni , azt hogy utólag egy szervizben szerelték be szakszerüen az biztos mert nem kókányolva van és reggelve van :D kiszedni nem fogom igy hal meg a kocsi amig nálam lesz veszek bele uj aksit egy kicsit és marad 2 aksival szerviz horror az aksi is a szervizben :D
És kérdés miért kell az aksit regéljem a szervizben? mi értelme van ?
Mert a nagy aksi az már nem gyári benne egy boch aksi 90ah és a kocsiban egy hiba kód nincs tölt rendesen a generátor diag szerint 13.4V és minden normálisan müködik
Nincs benne a kisebbik aksi,reggelre feltöltötem a nagyot pöcre indult diagra fel reset minden és nem kolompol :hangos: menyél hüje szervizbe mert valami baj van:D
Hozzászólás küldése

VigLink badge