![]() |
2013.10.19. 11:27
hamoriarpi írta:zotty007 írta:hamoriarpi írta:zotty007 írta:Hali!
Szabolcs megyében keresnék valakit aki kormánybőrözéssel foglalkozik és korrekt a munkája! Valaki olyan kellene ahová elviszem és kiszerel +csinálja és visszaszerel! Van ilyen?
HBM. Debrecen. Csapó utca.
Köszönöm, valami elérhetőséget tudnál adni? Küldheted privátba is!
30/9680945
2013.10.22. 15:00
lepke írta:csipi írta:Sziasztok!
Tegnapi szervízlátogatásom oka: turbócső kirepedése,
tünetek, autó sziszeg, fúj, némi többletfogyasztás, stabil
sebességnél ingadozó fordulatszámmérő, "hullámzó" motor
(remélem ez okozza, nem a wandler)
a turbócsövet, 535 d ami a szívótorokra megy, csak egyben hozza
a gyár, pedig igazából 3 db-ból áll, (középső alumínium, a nyomás érzékelővel)
és nekem a felső ment tönkre.
A szerelőm szerint elég, ha a felső darabot kicserélik univerzális turbó csőre.
csinált már valaki hasonló javítást?
Mit ajánlotok?
Tudom, a gyári megoldás a legjobb, nem is vagyok sóher, de sokallok egy
sz-os műanyag cső miatt 50+ e Ft-ot kidobni.
a cikkszám: 1167799402
Köszi előre is
Helo
Itt leírtam a tapasztalatomathttp://e39.hu/viewtopic.php?f=24&t=1035&start=160
2013.10.22. 15:30
2013.10.24. 07:50
nagy.matyika írta:Hát nem tudom, hogy mennyit mentél vele, de kizárt, hogy a DPF-et rövid távon tele rakja. Nekem kb 1200 km ment bele repedt csővel, de ilyen gondom nincsen. Én csak azt vettem észre, hogy kormól az autó és többet eszik, mint kéne. A repedés helye alattomos volt, mert úgy nézett ki, mintha a szervo olajtartály csöve eresztene valahol. A turbó tömítéseket átnéztétek? Gyanítom, hogyha a cső repedt volt, akkor már azok is csere érettek. Sok kicsit sokra megy. Most 260 ezer km-mel is olyan erő van a kocsiba, hogy tiszteletre méltó!
2013.11.26. 22:38
2013.11.26. 23:05
Sicc írta:Hali!
Szerintetek érdemes kénmentest tankolni?
Nekem azt mondta egy szerelő,hogy túl száraz
ezért jobban kopnak a porlasztók.
Tudja valaki a tutit?
2013.11.26. 23:36
hamoriarpi írta:Sicc írta:Hali!
Tudja valaki a tutit?
OMW Premium.
2013.11.27. 01:09
hamoriarpi írta:Sicc írta:Hali!
Tudja valaki a tutit?
OMW Premium.
2013.11.27. 08:22
jlaci74 írta:
+ Arol 2T
2013.11.27. 09:33
Imco írta:jlaci74 írta:
+ Arol 2T
Igen. Nem akartam írni, mert benya vagyok. De sok elismert ember javasolja.
2013.11.27. 20:19
2013.11.27. 20:28
rockerekhu írta:Sziasztok!
Meg tudja nekem mondani valaki miért van 2 aksi az e61ben mi a jelentösége a kisebb aksinak ?
Mert ugy nézki kifeküdt és a nagy akksit is leszivta :![]()
![]()
2013.11.27. 20:41
muhaati írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
Meg tudja nekem mondani valaki miért van 2 aksi az e61ben mi a jelentösége a kisebb aksinak ?
![]()
Nebazzzzz...... Két akksi? Hol a második?Még nem sikerült teljesen kiveséznem a kocsimat?
Hacsak nem egy utólagos nagy hifi miatt tettek bele egy másodikat.............. no akkor csak egy van benne.
2013.11.27. 21:51
rockerekhu írta:Én is csak néztem és gyárilag van benne az tuti egymás felet vannak egy nagy méretü alul a kisebb méret meg felete és biztos hogy nem bebuherált gyárilag van benne a csatik minden bmw még a tartó is sött a tulfolyó csö is 2 van ::D
És a kicsi gyári bmw aksi 70 ah
Max kikötöma real meg a vin szerint is csak egy van benne zene meg nincs és amugy angol a kicsike tudjátok olcsó és jó
2013.11.27. 21:52
rockerekhu írta:muhaati írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
![]()
Nebazzzzz...... Két akksi? Hol a második?Még nem sikerült teljesen kiveséznem a kocsimat?
Hacsak nem egy utólagos nagy hifi miatt tettek bele egy másodikat.............. no akkor csak egy van benne.
Én is csak néztem és gyárilag van benne az tuti egymás felet vannak egy nagy méretü alul a kisebb méret meg felete és biztos hogy nem bebuherált gyárilag van benne a csatik minden bmw még a tartó is sött a tulfolyó csö is 2 van ::D
Max kikötöma real meg a vin szerint is csak egy van benne zene meg nincs és amugy angol a kicsike tudjátok olcsó és jó
2013.11.27. 22:14
kzolee írta:rockerekhu írta:muhaati írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
![]()
Én is csak néztem és gyárilag van benne az tuti egymás felet vannak egy nagy méretü alul a kisebb méret meg felete és biztos hogy nem bebuherált gyárilag van benne a csatik minden bmw még a tartó is sött a tulfolyó csö is 2 van ::D
![]()
Ezt fotózd le légyszi, nagyon érdekelne.
530d-be gyárilag tuti, hogy nem 70Ah-s akksi van, minimum 90.

2013.11.27. 23:26
rockerekhu írta:Sziasztok!
![]()
:2013.11.28. 19:05
2013.11.28. 22:09
2013.11.29. 00:40
kzolee írta:Nézegetem a képeket, de nem áll össze nekem sehogy gyárinak.
Rozsdás vasak...![]()
És hogy lehet az oldalsó csomagtérburkolatot a helyére rakni?![]()
Az én szerény véleményem szerint tegyél bele 1 db új akksit, a márkaszervízben regisztráltasd be (ha az IBS vagy a generátor diódasor még nem döglött meg) és felejtsd el egy jó 8-10 évre az akksikérdést.