Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.04.18. 08:20

jackson írta:E60-asok gondolkodok egy gyári doksi beszerzésén amihez kéne pár bátor jelentkező.
Részletek itt: LINK ODA a E39 topik alatt

Jackson, aki itt is reklámozza

Helo Jackson
Engem érdekel a dolog
mennyivel szükséges beszállni :?:
üdv zoli

2010.04.18. 08:28

lepke írta:
jackson írta:E60-asok gondolkodok egy gyári doksi beszerzésén amihez kéne pár bátor jelentkező.
Részletek itt: LINK ODA a E39 topik alatt

Jackson, aki itt is reklámozza

Helo Jackson
Engem érdekel a dolog
mennyivel szükséges beszállni :?:
üdv zoli

Hát annyi emberre szétosztjuk a zsét ahányan jelentkeznek.
95USD+13.45USD szállitás=108,45USD összesen cirka 21.473Ft (198-as árfolyammal)
Ez osztódik több felé. Ha még se az a doksi (hazudik az eladó stb) akkor persze közösen viseljük a kockázatot és mindenki kap az anyagból.

Jackson, aki tagokat toboroz

2010.04.18. 12:14

És feltételezem: nem 39-es kollégák jelentkezését várja

2010.04.18. 12:28

simi64 írta:

És feltételezem: nem 39-es kollégák jelentkezését várja

Már miért nem? A Facelift utáni E39 kocsik dokumentációja sincs meg. Tehát sokat tanulhatunk még a saját kocsinkból is nem csak E60ból.

Jackson, aki hajt a tudományos kiváncsiság

2010.04.21. 12:36

Nem e tudja valaki a ez euro3as e60 30dezső szívósora jó e az 1999es e38 730Dbe? köszi máár... esetleg ezt a számot látom rajta: 7789287

2010.04.21. 13:52

Dinnye22 írta:Nem e tudja valaki a ez euro3as e60 30dezső szívósora jó e az 1999es e38 730Dbe? köszi máár... esetleg ezt a számot látom rajta: 7789287

NÉZD MEG AZ ETK-BAN!

Online ETK

2010.04.28. 09:50

Nem e tud valaki autómhoz dynamic drive vezértömbhöz kábelköteget?:D Enyémet megette a rozsda és nem tud érintkezni rendesen...külön meg nem lehet kapni:S Vezértömb meg nem olcsó:S

2010.04.28. 12:07

Dinnye22 írta:Nem e tud valaki autómhoz dynamic drive vezértömbhöz kábelköteget?:D Enyémet megette a rozsda és nem tud érintkezni rendesen...külön meg nem lehet kapni:S Vezértömb meg nem olcsó:S

Itt van az embered Dinnye! :lol:
Kép

2010.04.28. 13:48

simi64 írta:
Dinnye22 írta:Nem e tud valaki autómhoz dynamic drive vezértömbhöz kábelköteget?:D Enyémet megette a rozsda és nem tud érintkezni rendesen...külön meg nem lehet kapni:S Vezértömb meg nem olcsó:S

Itt van az embered Dinnye! :lol:
Kép

Na ez vagány:D:D Még ma megkeresem:D LoL:D

2010.05.15. 17:52

Sziasztok!

Ismét érdekes felfedezéseim vannak a februárban vásárolt E60 2.5d vassal kapcsolatban. Gondoltam megírom, hátha valaki látott hallot már ilyen dolgokat, lehet természetes dolgok, akkor nevessetek rajtam! :lol:

A minap ablakmosó folyadékot akartam tölteni a gépbe. Ekkor lettem figyelmes arra, hogy a fél órája leállított autó generátorából, valami fura fülyülés, meg valami sercegés szerű hang jön, majd kis idő múlva egy kattanás után abba marad a "zene". :) Azt figyeltem meg, hogy minden ajtó nyitás után ez a "zene" ujra indul, és kb 2 percig cicereg a generátorból, (be nem indítottam a kocsit)!!! Az is ehhez kapcsolódik, hogy ezen jelenséggel párhuzamosan ha bent ülök a kocsiban, mikor lejár ez az ominózus 2 perc és a cicergés abba marad, a műszerfal mögött is, mintha egy egér fészkelődne, valami fura nesz hallható, és a mutatók megmozdulnak, pedig a kulcs sincs benne, csak pl. telefonálok. Ez a nesz kb két másodperc, de ha bent maradok, nem nyitok ajtót, és telózok tovább, akkor is kb 3 percenként egér neszel két másodpercre, mutatók megmozdulnak! :D
Mielőtt bárki humorizálna, nem ittam akkor, és nem is szívtam semmit!! :twisted:
Ez a jelenség fenn áll most is, hibaüzi nincs, töltés, és minden más tökéletesen, üzemszerűen működik!

Az érdekelne, esetleg más tapasztalt e ilyen dolgokat, vagy esetleg előhírnöke-e valamilyen készülő hibának, vagy ez a BMW sajátossága, ez az önálló élet?? :D
Van egy olyan érzésem is, hogy az autóm jóval többet tud, mint ami fel van programozva, csak valaki buzerálta már a szoftverét. Ma pl esett az eső, és lent maradt az ablak. Gongatott, és az ablak szimbólum megjelent. Egy hete úgy aludt éjjel, hogy akkor lent volt az ablak, és egy szava nem volt, hogy huzzam fel, mielőtt ott hagyom.

Hibaüzim nincs, várom tőletek az esetleges észrevételeket, tanácsokat ezekkel az anomáliákkal kapcsolatban, csak az én nyomorom, vagy ti is láttatok már ilyet, ilyeneket?

Előre is köszi mindenkinek: Jani

2010.05.15. 18:19

Jeeeh írta:Hibaüzim nincs, várom tőletek az esetleges észrevételeket, tanácsokat ezekkel az anomáliákkal kapcsolatban, csak az én nyomorom, vagy ti is láttatok már ilyet, ilyeneket?

Szia,

a hibaüzenet mentesség géppel lett kiolvasva, vagy csak neked nem jelenik meg semmi hiba a kijelzőn?

Felkódolás NCSEXPERT-tel visszaellenőrizhető.
Egyébként a lent maradt ablakot nem kell visszajeleznie, csak akkor, ha te utasítod a felhuzásra és ő nem tudja ezt végre hajtani.

Ha akarod valamikor megnézem neked szívesen!

Üdv. NaviProfi

2010.05.15. 20:45

NaviProfi írta:
Jeeeh írta:Hibaüzim nincs, várom tőletek az esetleges észrevételeket, tanácsokat ezekkel az anomáliákkal kapcsolatban, csak az én nyomorom, vagy ti is láttatok már ilyet, ilyeneket?

Szia,

a hibaüzenet mentesség géppel lett kiolvasva, vagy csak neked nem jelenik meg semmi hiba a kijelzőn?

Felkódolás NCSEXPERT-tel visszaellenőrizhető.
Egyébként a lent maradt ablakot nem kell visszajeleznie, csak akkor, ha te utasítod a felhuzásra és ő nem tudja ezt végre hajtani.

Ha akarod valamikor megnézem neked szívesen!

Üdv. NaviProfi

Szia!
Egyszerűen leállítottam a mocit, és úgy jelentkezett, mint mikor a lámpa világít, csak itt nekem középen egy ablak jelent meg. Nem foglalkoztam vele, mivel szemre vételezéssel, mind a 4 ablak fent volt. Visszaérve, gyujtást ráadva megint gong és az ablak ikon, ekkor mind a 4 felhúz gombok, és el is múlt, a felkiáltó jel. Ajtók zárva voltak!
Köszi a felajánlást, NaviProfi! Úgy emléxem te vagy Budaörsön? Azt hiszem a számod is felírtam a fórumból, de most nem találom! :x
Nekem az jó is lenne, honorálnám a szakértelmed! :wink:
Köszi előre is!: Jani

2010.06.04. 16:40

Helo
Mai napon mikor öntöttem fel az ablakmosót OLAJOS dolgot vettem észre a motortérbe
csak szakadt az eső és nem tudtam megnézni honnan jött
MAJD most meg SASOLOM miből folyik
üdv zoli

2010.06.04. 17:26

lepke írta:Helo
Mai napon mikor öntöttem fel az ablakmosót OLAJOS dolgot vettem észre a motortérbe
üdv zoli

Jó neked kli tudod nyitni a motorteret....nekem eltötr az a rugós bizbasz ami a bowdent húzza......
Nincs valakinek erre megoldása???

2010.06.04. 17:34

Pocilaci írta:
lepke írta:Helo
üdv zoli

Jó neked kli tudod nyitni a motorteret....nekem eltötr az a rugós bizbasz ami a bowdent húzza......
Nincs valakinek erre megoldása???

Volt már ilyen. Azt írták: ügyes kézzel, csavarhúzóval, kis szerencsével valamelyik vesén keresztül orvosolható :wink:

2010.06.05. 22:47

Helo
Az olaj az olajszűrő tömitésnél könnyezik
25 NM -rel kellene meghúzni cserénél NEM tudom milyen erővel húzták meg
Ezért cserélem a szűrőt+tömitést

Kép

Kép

üdv zoli

2010.06.05. 22:55

Ez nem a gázolajszűrőnek a háza, papa?

2010.06.08. 20:58

simi64 írta:Ez nem a gázolajszűrőnek a háza, papa?

Helo
Nem nem
A gázolaj szűrő a kocsi alatt van elhelyezve KB a vezető ülés ALATT
így néz ki

Kép

üdv zoli

2010.06.08. 21:31

lepke írta:
simi64 írta:Ez nem a gázolajszűrőnek a háza, papa?

Helo
Nem nem
A gázolaj szűrő a kocsi alatt van elhelyezve KB a vezető ülés ALATT
így néz ki

Kép

üdv zoli

Cserélni szopás :-) jön az anyag redesen belőle....leveszed a műanyag burkolatot a bal oldalon az ajtó alatt és ott is van

2010.06.09. 18:37

Jeeeh írta:
A minap ablakmosó folyadékot akartam tölteni a gépbe. Ekkor lettem figyelmes arra, hogy a fél órája leállított autó generátorából, valami fura fülyülés, meg valami sercegés szerű hang jön, majd kis idő múlva egy kattanás után abba marad a "zene". :) Azt figyeltem meg, hogy minden ajtó nyitás után ez a "zene" ujra indul, és kb 2 percig cicereg a generátorból, (be nem indítottam a kocsit)!!! Az is ehhez kapcsolódik, hogy ezen jelenséggel párhuzamosan ha bent ülök a kocsiban, mikor lejár ez az ominózus 2 perc és a cicergés abba marad, a műszerfal mögött is, mintha egy egér fészkelődne, valami fura nesz hallható, és a mutatók megmozdulnak, pedig a kulcs sincs benne, csak pl. telefonálok. Ez a nesz kb két másodperc, de ha bent maradok, nem nyitok ajtót, és telózok tovább, akkor is kb 3 percenként egér neszel két másodpercre, mutatók megmozdulnak!

Tudtommal ajtónyitás után arra készül a kocsi, hogy mindjárt indítás következik és ezért bizonyos háttérfolyamatok elindulnak, hogy gyorsan felálljon minden ha ténylegesen indul az autó. Ez cincog. Az enyém is csinálja - no para.
Hozzászólás küldése

VigLink badge