![]() |
2016.11.10. 15:34
2016.11.10. 18:00
dreizwanzig írta:na jo, azt hiszem sz*rok bele a vilagba es e61 lesz a kovetkezo. Vagy A6 C6. Az a baj, hogy ezenken kivul igazan semmi nem dobogtatja meg a szivemet... Aztan majd ha mar ugy vagyok vele, h nem akarok ennyit kolteni ra, vagy mar sokadszorra rohadok le, akkor majd belatom, hogy hulye voltam es inkabb veszek egy ujabb, fiatalabb, kevesebb kilometeres unalmas es semmikeppen sem premium autot
2016.11.10. 19:46
dreizwanzig írta:na jo, azt hiszem sz*rok bele a vilagba es e61 lesz a kovetkezo. Vagy A6 C6. Az a baj, hogy ezenken kivul igazan semmi nem dobogtatja meg a szivemet... Aztan majd ha mar ugy vagyok vele, h nem akarok ennyit kolteni ra, vagy mar sokadszorra rohadok le, akkor majd belatom, hogy hulye voltam es inkabb veszek egy ujabb, fiatalabb, kevesebb kilometeres unalmas es semmikeppen sem premium autot
2016.11.10. 21:38
2016.11.10. 21:54
kzolee írta:dreizwanzig írta:na jo, azt hiszem sz*rok bele a vilagba es e61 lesz a kovetkezo. Vagy A6 C6. Az a baj, hogy ezenken kivul igazan semmi nem dobogtatja meg a szivemet... Aztan majd ha mar ugy vagyok vele, h nem akarok ennyit kolteni ra, vagy mar sokadszorra rohadok le, akkor majd belatom, hogy hulye voltam es inkabb veszek egy ujabb, fiatalabb, kevesebb kilometeres unalmas es semmikeppen sem premium autot
Ha szeretsz vezetni, és néha szerpentinen befűzni a kanyarokba az autót, és néhanapján élvezni, mikor jó az autó, akkor nem a négynullás fog kielégíteni.
Mert akkor hátsókerék meghajtású autót szeretnél.
2016.11.10. 22:04
Tomi.i írta:dreizwanzig írta:na jo, azt hiszem sz*rok bele a vilagba es e61 lesz a kovetkezo. Vagy A6 C6. Az a baj, hogy ezenken kivul igazan semmi nem dobogtatja meg a szivemet... Aztan majd ha mar ugy vagyok vele, h nem akarok ennyit kolteni ra, vagy mar sokadszorra rohadok le, akkor majd belatom, hogy hulye voltam es inkabb veszek egy ujabb, fiatalabb, kevesebb kilometeres unalmas es semmikeppen sem premium autot
Nekem a véleményem továbbra is az hogy ebben a prémiumkategoriában 10-12 évesen nem lehet jól választani.Nálam első számu a Bmw, 2. Audi majd csak esetleg 3. a Merci.Más szóba sem jöhet,egyik sem jobb vagy tartósabb a másiknál kinek melyik jön be jobban azt vegye.Az új autó az más tészta,nem hasonlitható az előbb emlitett koru társaival.Sem árban sem fenntartásban és az értékvesztésről nem is beszélve.Mennyibe is kerűl egy nagyszerviz mindegy melyik márkánál?Márkaszervizben?Ha reálisan gondolkodnék autóval kapcsolatban akkor valami egyszerűbb alsóközép kategóriás Pl. vw-t vennék.A-ból B-be eljutni jó.Megfizethető,fenntartható.De mivel hülye is vagyok és elfogult is ezért egyenlőre marad a Bmw!Amig megengedhetem magamnak ez lesz.No cigi,no pia,no ribi.Ez már jár......
2016.11.10. 22:53
rockolo77 írta:Tomi.i írta:dreizwanzig írta:na jo, azt hiszem sz*rok bele a vilagba es e61 lesz a kovetkezo. Vagy A6 C6. Az a baj, hogy ezenken kivul igazan semmi nem dobogtatja meg a szivemet... Aztan majd ha mar ugy vagyok vele, h nem akarok ennyit kolteni ra, vagy mar sokadszorra rohadok le, akkor majd belatom, hogy hulye voltam es inkabb veszek egy ujabb, fiatalabb, kevesebb kilometeres unalmas es semmikeppen sem premium autot
Nekem a véleményem továbbra is az hogy ebben a prémiumkategoriában 10-12 évesen nem lehet jól választani.Nálam első számu a Bmw, 2. Audi majd csak esetleg 3. a Merci.Más szóba sem jöhet,egyik sem jobb vagy tartósabb a másiknál kinek melyik jön be jobban azt vegye.Az új autó az más tészta,nem hasonlitható az előbb emlitett koru társaival.Sem árban sem fenntartásban és az értékvesztésről nem is beszélve.Mennyibe is kerűl egy nagyszerviz mindegy melyik márkánál?Márkaszervizben?Ha reálisan gondolkodnék autóval kapcsolatban akkor valami egyszerűbb alsóközép kategóriás Pl. vw-t vennék.A-ból B-be eljutni jó.Megfizethető,fenntartható.De mivel hülye is vagyok és elfogult is ezért egyenlőre marad a Bmw!Amig megengedhetem magamnak ez lesz.No cigi,no pia,no ribi.Ez már jár......
Szívemből szóltál!
Jómagam egy passatot nyúzok napi szinten, rengeteget megyek vele a városban, lenyügöz, hogy mennyire gondozásmentes, a BMW sokkal kényesebb - de én pont ezt szeretem benne.
2016.11.10. 23:39
Gallaca írta:rockolo77 írta:Tomi.i írta:dreizwanzig írta:na jo, azt hiszem sz*rok bele a vilagba es e61 lesz a kovetkezo. Vagy A6 C6. Az a baj, hogy ezenken kivul igazan semmi nem dobogtatja meg a szivemet... Aztan majd ha mar ugy vagyok vele, h nem akarok ennyit kolteni ra, vagy mar sokadszorra rohadok le, akkor majd belatom, hogy hulye voltam es inkabb veszek egy ujabb, fiatalabb, kevesebb kilometeres unalmas es semmikeppen sem premium autot
Szívemből szóltál!
Jómagam egy passatot nyúzok napi szinten, rengeteget megyek vele a városban, lenyügöz, hogy mennyire gondozásmentes, a BMW sokkal kényesebb - de én pont ezt szeretem benne.
Kollégám is azzal járt, 1.9tdi kombiné 5.5 lityóval, néha azzal mentünk kocsit nézni, stb. Én attól voltam "lenyűgözve" az E39-ből átülve, hogy micsoda egy puritán sz@r az én autómhoz képest.Gurulni gurult, de folyton valamit javítani kellett azon is, adagolócsepegés, futóműzörgés, minden volt ott is.
Bár ő istenítette, de én nem bírtam meglátni benne az értéket, csörgött zörgött. Kivéve akkor, mikor 1 nap alatt eladta mee wószvágen, viszik mint a cukrot.
2016.11.11. 09:23
Rjani530d írta:jlaci74 írta:Rjani530d írta:Fiúk!
Nem az a honlap eredeti célja, hogy lebeszéljünk mindenkit a BMW vásárlásról!
A BMW nagyon jó autó, többet ad, mint a többi, aminek ára a drágább fenntartási költség.
Én az e61-emet szertném lecserélni valami újabbra, ami minőséginek mondható, mint amilyen ez volt
újabb korában.
Következők: BMW 3-as alapár 9 millió ft. Nem engednek belőle semmit. 4 kerék hajtást adnak. Audi gyakorlatilag 10 millió alatt nincs.
Passat 8-ért Highline 150 lovas tdi. Mazda 7,5 a 2.0 benzin. C Merci 8-ért belerakja az avantgardot meg egy két extrát. És gyönyörű az új C.
Az e61-emet bagóért számítanák be gyakorlatilag mindenhol.
Mefizethetetlen az új BMW. A milliók úgy röpködnek, mint a legyek!
Új Superb ?
Erre nem gondoltam még. Köszi, megnézem.
2016.11.11. 09:23
Rjani530d írta:jlaci74 írta:Rjani530d írta:Fiúk!
Nem az a honlap eredeti célja, hogy lebeszéljünk mindenkit a BMW vásárlásról!
A BMW nagyon jó autó, többet ad, mint a többi, aminek ára a drágább fenntartási költség.
Én az e61-emet szertném lecserélni valami újabbra, ami minőséginek mondható, mint amilyen ez volt
újabb korában.
Következők: BMW 3-as alapár 9 millió ft. Nem engednek belőle semmit. 4 kerék hajtást adnak. Audi gyakorlatilag 10 millió alatt nincs.
Passat 8-ért Highline 150 lovas tdi. Mazda 7,5 a 2.0 benzin. C Merci 8-ért belerakja az avantgardot meg egy két extrát. És gyönyörű az új C.
Az e61-emet bagóért számítanák be gyakorlatilag mindenhol.
Mefizethetetlen az új BMW. A milliók úgy röpködnek, mint a legyek!
Új Superb ?
Erre nem gondoltam még. Köszi, megnézem.
2016.12.12. 03:08
2016.12.12. 08:28
pedrov írta:Sziasztok!
Errőli az autóról mi a véleményetek? Esetleg nézte már valaki? Meseszerű a 188000 km.
http://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/ ... v-10909595
2016.12.12. 09:31
rockerekhu írta:pedrov írta:Sziasztok!
Errőli az autóról mi a véleményetek? Esetleg nézte már valaki? Meseszerű a 188000 km.
Km az lehet valós de az eleje töröt volt vagy Ms lököst kapot utólagos angel karikák vannak benne a gyári enyire nem villágit hiányzik a vese mögül a zsalu.
2016.12.12. 09:57
pedrov írta:rockerekhu írta:pedrov írta:Sziasztok!
Km az lehet valós de az eleje töröt volt vagy Ms lököst kapot utólagos angel karikák vannak benne a gyári enyire nem villágit hiányzik a vese mögül a zsalu.
Köszi!
A hézagok az első lökhárítónál nekem is gyanús volt. A zsalu nem is tudtam, hogy hiányzik. Megnéztem az ETK -ban, nem is találtam hozzá
2016.12.12. 10:35
rockerekhu írta:pedrov írta:Sziasztok!
2016.12.12. 17:13
NagyMatyas írta:rockerekhu írta:pedrov írta:Sziasztok!
Km is olyan messze van a valóstól, mint Makó Jeruzsálemtől. Kipu vége benzines létére tiszta korom, gondolom ennek ellenére nem csípi az olajat, az ülés meg egy borzadály, ahogy kinéz. 300 ezerhez közelebb van, mint a 200-hoz.
Zsalu dieselben is van, vagy csak benzinesben?
2016.12.12. 17:38
rockerekhu írta:NagyMatyas írta:rockerekhu írta:pedrov írta:Sziasztok!
Km is olyan messze van a valóstól, mint Makó Jeruzsálemtől. Kipu vége benzines létére tiszta korom, gondolom ennek ellenére nem csípi az olajat, az ülés meg egy borzadály, ahogy kinéz. 300 ezerhez közelebb van, mint a 200-hoz.
Zsalu mindegyikben van.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2016.12.12. 18:03
hamoriarpi írta:rockerekhu írta:NagyMatyas írta:rockerekhu írta:pedrov írta:Sziasztok!
Zsalu mindegyikben van.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Ez nem így van.
2016.12.12. 19:46
2016.12.12. 22:22