![]() |
2013.04.08. 22:00
2013.04.13. 20:01
2013.04.13. 20:36

2013.04.13. 22:19
Labi írta:Szia!
Az üléshez: Ez eddig sport mániás voltam! Most komfort /sport/ van. Minden memóriás. A kiszállás segítő maxra nyitja az oldaltámaszt, majd ha gyújtást adsz, akkor visszarakja (ez ha jól tudom sima sportban nincs, de a középkonzolon van valami állítási lehetőség, de az valami nagyon ritka variációban. Mobilén is nagyon ritkán lehet ilyet látni) Sokkal, sokkal kényelmesebb a komfort, mint a sport. A háttámla két részt osztható, alsó és felső elektromos deréktámasz is van benne. Most, hogy ennyi bajom van a hátammal, hát áldom az Istent, hogy ez van! A feleségemmel együtt használjuk. Mindent tárol a memória, még a fejtámlát is. Tényleg fantasztikus. Ha tudod, ezt válaszd!! ...nálam még az anyóson is minden megvan plusz memória, bár gondolom ezeket párban adták. Azt vettem észre, hogy ennek az ülésnek a hibája a combtámasz gombjánál van. Sok helyen láttam, hogy hiányzik, vagy fityeg. (nálam az anyós oldalon körbeforog)...de működik. Ez eddig nem mertem megpiszkálni. Ez a legelső gomb és szerintem lerúgják, ha nem figyelnek oda. (eléggé ki is lóg) Erre érdemes odafigyelni. (deréktámasz kerek állító gomb alatt van a képen) ...a sin takaró léc még nem jött meg
![]()
![]()
Látszik is a képen, hogy nem vízszintesen áll.
Ennél az ülésnél azt hiszem érdemes minden funkcióját mindkét oldalon lecsekkolni, mert drága lehet hozzányúlni!
2013.04.13. 22:29
2013.04.14. 21:37
2013.04.16. 21:31

2013.04.19. 20:58
2013.04.19. 21:25
MPowerPH írta:Szerintetek ez komfort üléses? Csak az üléslap látszik, de abból nagyon annak tűnik. Pluszban látom, hogy van benne HUD is, ami szintén jó jel.
2013.04.19. 21:47
MPowerPH írta:Szerintetek ez komfort üléses? Csak az üléslap látszik, de abból nagyon annak tűnik. Pluszban látom, hogy van benne HUD is, ami szintén jó jel.
2013.04.19. 22:56
2013.04.19. 23:03
2013.04.19. 23:40
2013.05.08. 22:21
2013.05.08. 22:37
Baloghgy írta:Hello!
Ismét gond -.-"![]()
aut válto 25D indulásnál padlozva 2be leteszi picitt ránt. 3iknál kevésbé 4be is csinálja. finom gázadásnál nincs ilyen probléma néha néha kicsit erosebben teszi vissza. viszont ha pl 120nál finom gázzal előznék akkor felteszi picitt mintha sok lenne visszavált és ránt kicsitt. Eddig ilyen jellegű problémám nem volt.
Legköltségkimélőbb teendőm mi lenne?
2013.05.08. 22:48
hamoriarpi írta:Baloghgy írta:Hello!
Ismét gond -.-"![]()
aut válto 25D indulásnál padlozva 2be leteszi picitt ránt. 3iknál kevésbé 4be is csinálja. finom gázadásnál nincs ilyen probléma néha néha kicsit erosebben teszi vissza. viszont ha pl 120nál finom gázzal előznék akkor felteszi picitt mintha sok lenne visszavált és ránt kicsitt. Eddig ilyen jellegű problémám nem volt.
Papp Tamás. Váltógenerál.
Most látom, hogy nyiregyi vagy.
Akkor Laczkóék. Itt.
2013.05.08. 22:51
Baloghgy írta:hamoriarpi írta:Baloghgy írta:Hello!
Ismét gond -.-"![]()
Akkor Laczkóék. Itt.
És ez a generál mit jelent?nem vagyok képben ilyen dolgokkal. Milyen mélyen kellesz a zsebemben kutakodnom?
Ám köszi a gyors választ
2013.05.08. 22:58
hamoriarpi írta:Baloghgy írta:hamoriarpi írta:Baloghgy írta:Hello!
Ismét gond -.-"![]()
Akkor Laczkóék. Itt.
És ez a generál mit jelent?nem vagyok képben ilyen dolgokkal. Milyen mélyen kellesz a zsebemben kutakodnom?
Ám köszi a gyors választ
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de a leírt tünetek alapján sajnos váltófelújítás lesz belőle. Beszélj Laczkóékkal. Kelet-Magyarországon biztosan ők a legjobbak.
nos begurulok majd hozzájuk ha azt mondják ujitás... felgyújtom
2013.05.08. 23:01
2013.05.09. 11:00