![]() |
2016.10.29. 20:21
hamoriarpi írta:rockerekhu írta:... benzineseknel motorja nem nagyon van gond allitolag...
Ez sajnos nem igaz.
N52-esek pl már "dízelek", működési elvüket tekintve
Injektorok
Nagynyomású szivattyú
NOx szenzor
Trafók
Az M54-ek meg zabálják az olajat
a BMW kínosan ügyel rá, hogy foglalkozz az általuk gyártott gépekkel...
2016.10.30. 10:58
rockerekhu írta:hamoriarpi írta:rockerekhu írta:... benzineseknel motorja nem nagyon van gond allitolag...
Ez sajnos nem igaz.
Injektorok
Nagynyomású szivattyú
NOx szenzor
Trafók
Azert irtam allitolag de mivel 90% dieselt adtak el igy az arany ott nagyobb,es csak azt haljuk hogy milyen szar a e6 szeria,pedig a diesel benzin kaszni ugyan az a extrak is ugyan azok szoval,ami beszarik az be is fog.Motor mar mas teszta mind a 2nek megvan a sajat bajuk
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2016.11.05. 15:13
hamoriarpi írta:Az M54-ek meg zabálják az olajat
2016.11.05. 15:25
Johny540 írta:hamoriarpi írta:Az M54-ek meg zabálják az olajat
Pontosan ettől tartottam én is,mert égen-földön ezt lehet hallani.De kellemesen csalódtam (eddig biztos).2200-2300Km után nulla olajfogyás.Remélem így is marad,de miért is ne maradna.Ráadásul nem is ölöm agyon a gépet.
2016.11.05. 15:54
hamoriarpi írta:Johny540 írta:hamoriarpi írta:Az M54-ek meg zabálják az olajat
Pontosan ettől tartottam én is,mert égen-földön ezt lehet hallani.De kellemesen csalódtam (eddig biztos).2200-2300Km után nulla olajfogyás.Remélem így is marad,de miért is ne maradna.Ráadásul nem is ölöm agyon a gépet.
Ha 12200-12300 körül is ez a helyzet, akkor boldogság van!![]()
Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről
2016.11.05. 16:15
NagyMatyas írta:rockerekhu írta:hamoriarpi írta:rockerekhu írta:... benzineseknel motorja nem nagyon van gond allitolag...
Ez sajnos nem igaz.
Injektorok
Nagynyomású szivattyú
NOx szenzor
Trafók
Azert irtam allitolag de mivel 90% dieselt adtak el igy az arany ott nagyobb,es csak azt haljuk hogy milyen szar a e6 szeria,pedig a diesel benzin kaszni ugyan az a extrak is ugyan azok szoval,ami beszarik az be is fog.Motor mar mas teszta mind a 2nek megvan a sajat bajuk
Tényleg szar az E6X széria. Ezt csak az nem vallja be, aki nem akarja. Ennyi motorhiba nincs a földön
2016.11.05. 16:42
Tomi.i írta:NagyMatyas írta:rockerekhu írta:hamoriarpi írta:rockerekhu írta:... benzineseknel motorja nem nagyon van gond allitolag...
Ez sajnos nem igaz.
Injektorok
Nagynyomású szivattyú
NOx szenzor
Trafók
Tényleg szar az E6X széria. Ezt csak az nem vallja be, aki nem akarja. Ennyi motorhiba nincs a földön
Mi lenne jobb alternativa?Más márkák is ugyan ez nem?Ha igy van akkor tök mindegy ha pedig van jobb miért ülünk a Bmwben?
2016.11.05. 19:46
2016.11.05. 20:53
2016.11.05. 21:09
kzolee írta:Bangle kitolt sok mindenkivel, nagyon formás a csomagolás, nekem a mai napig nagyon tetszik az összes Bangle korszak alatt készült gép.
A mechanikus dolgok is eléggé rendben vannak, a futómű nagyon rendben van, a difik, kéziváltók jól bírják, a beltér nagyon rendben van, csak van ezeken kívül sok a bosszantó dolog...
2016.11.06. 12:38
NagyMatyas írta:kzolee írta:Bangle kitolt sok mindenkivel, nagyon formás a csomagolás, nekem a mai napig nagyon tetszik az összes Bangle korszak alatt készült gép.
A mechanikus dolgok is eléggé rendben vannak, a futómű nagyon rendben van, a difik, kéziváltók jól bírják, a beltér nagyon rendben van, csak van ezeken kívül sok a bosszantó dolog...
Futóművet aláírom, szerelhetőségi szempontból is korrekt. A beltérrel én viszont nem vagyok megelégedve. Az E39 beltér sokkal tartósabb. Itt a soft touch bevonat nem a kedvencem. A pohártartók elől rossz helyen vannak, picit nem figyel az ember és már bele is térdelt. Az ülések bőrfelülete sem az az igazi bőr érzetű, az sem tetszik nekem személy szerint.
2016.11.06. 12:48
Tomi.i írta:NagyMatyas írta:kzolee írta:Bangle kitolt sok mindenkivel, nagyon formás a csomagolás, nekem a mai napig nagyon tetszik az összes Bangle korszak alatt készült gép.
Futóművet aláírom, szerelhetőségi szempontból is korrekt. A beltérrel én viszont nem vagyok megelégedve. Az E39 beltér sokkal tartósabb. Itt a soft touch bevonat nem a kedvencem. A pohártartók elől rossz helyen vannak, picit nem figyel az ember és már bele is térdelt. Az ülések bőrfelülete sem az az igazi bőr érzetű, az sem tetszik nekem személy szerint.
Azt nem nagyon értem hogy a pohártartó hogyan van utban a térdednek az autó rendeltetésszerü használata során![]()
A bőrrel kapcsolatban: láttál már Pl. Mercedest belülről?Na ott szörnyülködnél de erősen!
Én pl direkt megnéztem a bmw üléseit hogy a bőr az tényleg bőr-e.ÉÉs IGEN ez tényleg bőr!!!Sajna manapság már ennek is örülni kell hogy amiről azt gondolod hogy az az tényleg az-e!Az autógyártás már nem azzól szól mint 20 éve.Tragikus.Nekem pl. tetszik az autó,nézegettem más márkákat is mielőtt E60 at vettem.Nem találtam jobbat,szebbet ezért a pénzért igy maradtam a Bmw nél.Majd ha lejjebb adom igényszintben akkor lehet majd mást választok....
2016.11.06. 13:56
NagyMatyas írta:Tomi.i írta:NagyMatyas írta:kzolee írta:Bangle kitolt sok mindenkivel, nagyon formás a csomagolás, nekem a mai napig nagyon tetszik az összes Bangle korszak alatt készült gép.
Azt nem nagyon értem hogy a pohártartó hogyan van utban a térdednek az autó rendeltetésszerü használata során![]()
A bőrrel kapcsolatban: láttál már Pl. Mercedest belülről?Na ott szörnyülködnél de erősen!
Én pl direkt megnéztem a bmw üléseit hogy a bőr az tényleg bőr-e.ÉÉs IGEN ez tényleg bőr!!!Sajna manapság már ennek is örülni kell hogy amiről azt gondolod hogy az az tényleg az-e!Az autógyártás már nem azzól szól mint 20 éve.Tragikus.Nekem pl. tetszik az autó,nézegettem más márkákat is mielőtt E60 at vettem.Nem találtam jobbat,szebbet ezért a pénzért igy maradtam a Bmw nél.Majd ha lejjebb adom igényszintben akkor lehet majd mást választok....
A rendeltetésszerű használaton kívül esik az, hogy utast szállít az ember, vagy esetleg átül néha napján a jobb egybe? Láttam Mercit belülről, jobbak az anyagok szerintem a kortárs autóikban. E39-ben igazi bőr volt, ebben biztos, hogy van már valami trükk, mert egész más érzete van. Neked tetszik, nekem is tetszik, de én ezen felül még más szempontokat is szem előtt tartok és picit realistábbnak érzem magamIgazából a német prémiumgyártókban kicsit megingott a bizalmam, ami az elmúlt 10 évet illeti. Most inkább a Volvo vagy Mazda (új hatost azért elég jól fel lehet extrázni és kapható normális benzinmotorral) fele húz a szívem, még ha nem is húzható annyira rájuk okvetlenül a prémium jelző. Remélem, hogy sok más gyártó példát vesz majd tőlük és gatyába rázzák magukat.
2016.11.06. 16:52
hamoriarpi írta:a BMW kínosan ügyel rá, hogy foglalkozz az általuk gyártott gépekkel...
2016.11.06. 20:18
Tomi.i írta:Na a Mercit azért hoztam példának mert az E osztály egy kategoria az E60-al,maradjunk a 2007-8 körül gyártott autóknál..Nagyon kiábránditó amikor egy egyébként szépnek mondható autóban a bőrkárpit ami ránézésre messziről jól néz ki közelről egy sz@r,mert műbőr és törik ,reped,(a fonákja textil felületü)ezenkivűl a karosszéria az ajtóéleknél és minden lehetséges helyen láthatóan rozsdásodik.Nem egyedi dolog ez a Mercinél és nem csak E osztálynál.Az E60-ban legalábbis az enyémben a bőr az bőr mert megnéztem a fonákját.Korábbi volvónál bőr tekintetében ugyan ez a helyzet.A mai Volvót azthiszem hogy a Ford tulajdonolja.Attól még lehet jó....Fordról nem is akarok beszélni....A többiről nem tudok nyilatkozni.Ahogy irtad talán valami japán márka,az meg valakinek bejön valakinek nem én az utóbbihoz tartozom.Biztos recept talán nincs is ebben a kategoriában ebben az évjáratban.....
2016.11.06. 23:46
2016.11.07. 12:54
hamoriarpi írta:Tomi.i írta:Mi lenne jobb alternativa?Más márkák is ugyan ez nem?Ha igy van akkor tök mindegy ha pedig van jobb miért ülünk a Bmwben?
Hogy mondjam úgy, hogy ne bántsalak meg?
2016.11.07. 13:05
dreizwanzig írta:hamoriarpi írta:Tomi.i írta:Mi lenne jobb alternativa?Más márkák is ugyan ez nem?Ha igy van akkor tök mindegy ha pedig van jobb miért ülünk a Bmwben?
engem nagyon erdekelne a velemenyed, meg barki mase
mostanaban nagyon gondolkodom a valtason, de kicsit tanacstalan lettem. Mindig ugy voltam vele, hogy e61 530d lesz az utod, de ahogy olvasgatom a tapasztalatokat, nagyon megingott a bizalmam a tipusban. A megbizhatosag az pedig fontos lenne nekem, mivel kulfoldon dolgozom es nem akarok itt kint vagy eppen uton hazafele lerohadni... Persze, tudom a legfiatalabb e61 is mar 7 eves. 10 ev koruli gepektol mit varhat az ember.... De nagyon sok rosszat lehet hallani az e6x szeriarol, na persze, ha olvasgatok a neten, akkor az e39-el is talalok erdekes dolgokat, szoval mindent nem kell keszpenznek venni, ide tartozik az is, hogy sokan megveszik a lerugott visszatekert, nepperek altal kipofozott szart, aztan hoborognek, hogy vaze deszar a BMW, ez is fos, az is fos....
Szoval gondolkodom a valtason, de nem tudom mi lenne megfelelo. Mindenkeppen 5 ajtosra van szuksegem, igy par modell kiesett a palettarol egybol. A vetelarra kb 10.000eurt szannek, nyilvan meg majd ezen felul egybol lesz par koltsegem, biztos kell vmit javitani, vagy tipushibat megelozni. Amikre gondoltam, es a kontrak:
- E91 - kicsi
- E83 X3 - talan meretre megfelelo lenne, de kinezetre nem annyira tetszik
- E53 X5 - egy nagy e39, ugyanazt tudja, sok ertelme nincs lecserelni a sajatomat erre
- E70 - sajna meghaladja a keretet
- E61 - mely oly kedves a szivemnek es szememnek, de hat fentebb irtam...
- E-class W211 - hmmm, nem rossz, bar egy kicsit mar kiment a forma a divatbol, meg hat ugye tobbnyire a kisebbsegieknel felkapott ez a tipus
- E-class W212 - a keretbe csak a kinalat alja fer bele, ebbol a szegmensbol, meg akinek esze van, az nem vesz autot
- XC90 - tetszik, de nem tudom mennyire jo, viszont ahogy hallom kb egy patent cserehez is programozni kell
- XC70 - tetszik is meg nem is, tobbi, meg ugyanaz, mint egy sorral fentebb
- Audi A6 C6 - kinezetre tetszik, meg a belterrel sincsenek nagy gondjaim, de a VAG autoi szamomra mindig is ordogtolvalok voltak, szinten nem tudom mennyire megbizhato
- Audi A6 C6 Allroad - ez meg jobb kinezetre, tobbi ugyanaz, mint egy sorral feljebb
- Opel Insignia - a 2.0 biturbo diesel 194 loerovel nem tunik rossznak, kivulrol jo, belul nem egy nagy kaland
- Skoda superb 3T - kivul is szep, belul sem rossz, es a DSG az szuper benne, viszont csak 170le a legerosebb diesel. Legnagyobb bajom vele, hogy VW konszern![]()
Nagyon nem jutottam semmire, az a baj. Az E61 a szivem vagya, ami meg kiveul belul tetszik az az A6 allroad es a Superb.
2016.11.07. 13:26
bendegúz írta:Az Opel Insigniát azonnal felejtsd el. Egy Opel- Bosch szerviz van a telephelyünkön, tudom mit beszélek! Ennyi fost egy rakáson még nem láttam.
2016.11.07. 13:33
dreizwanzig írta:hamoriarpi írta:Tomi.i írta:Mi lenne jobb alternativa?Más márkák is ugyan ez nem?Ha igy van akkor tök mindegy ha pedig van jobb miért ülünk a Bmwben?
- XC90 - tetszik, de nem tudom mennyire jo, viszont ahogy hallom kb egy patent cserehez is programozni kell
- XC70 - tetszik is meg nem is, tobbi, meg ugyanaz, mint egy sorral fentebb