![]() |
2013.01.12. 00:26
2013.01.12. 15:00
Labi írta::facepalm:Ne is vegyél, xarez!
![]()
.........................
Most hogy így este egyedül hazafele vezettem a tök sötétben, azt vettem észre, hogy nincs is hangulatvilágítás a kocsiban. ...(nincs aki üvölt, vagy kaját kér, esetleg valami drágát a jobb egyről és van az embernek egy kis ideje figyelni a kocsijára)![]()
Tök sötét van a kocsiban! Az e39-ben meg baromi jó volt az a narancsszínű kis tükör melletti világítás...meg ha jók az emlékeim, talán a jobb egyes ülés lábánál is volt világításom, ami ment folyamatosan, ha felkapcsoltam a lámpát.
E60/1-nél is van ilyen, csak extraként? kiderül milyen fapad az autóm. ...még jó, hogy szálka nem megy a seggembe![]()
![]()
Kinél van "hangulat" beltéri világítás?
2013.01.12. 16:28
Norbert27 írta:Labi írta::facepalm:Ne is vegyél, xarez!
![]()
Most hogy így este egyedül hazafele vezettem a tök sötétben, azt vettem észre, hogy nincs is hangulatvilágítás a kocsiban. ...(nincs aki üvölt, vagy kaját kér, esetleg valami drágát a jobb egyről és van az embernek egy kis ideje figyelni a kocsijára)![]()
Tök sötét van a kocsiban! Az e39-ben meg baromi jó volt az a narancsszínű kis tükör melletti világítás...meg ha jók az emlékeim, talán a jobb egyes ülés lábánál is volt világításom, ami ment folyamatosan, ha felkapcsoltam a lámpát.
E60/1-nél is van ilyen, csak extraként? kiderül milyen fapad az autóm. ...még jó, hogy szálka nem megy a seggembe![]()
![]()
Van elöl is meg hátul is.
2013.01.12. 17:47
Norbert27 írta:Labi írta::facepalm:Ne is vegyél, xarez!
![]()
![]()
2013.01.12. 19:23
2013.01.12. 19:41
Labi írta:Norbert27 írta:Labi írta::facepalm:Ne is vegyél, xarez!
![]()
![]()
Igen ma megnéztem világosban...van, de nincs semmi ereje, sőőőt. Lehet ki kell cserélni az "égőket"?! ..odateszem 1 cm-re a kezem, épphogy látszik a fénye.
2013.01.12. 20:41
...még jó hogy betiltották, még vettem volna egyet. 2013.01.12. 20:42
LeviM5 írta:Nálam elöl-hátul az ajtózsebek, a kilincsek is megvilágítottak, a tetőben elől is és hátul is van megvilágítás.
Szeritnem ez lehet az "Innenlichtpakett".
2013.01.12. 21:09
Labi írta:LeviM5 írta:Nálam elöl-hátul az ajtózsebek, a kilincsek is megvilágítottak, a tetőben elől is és hátul is van megvilágítás.
Szeritnem ez lehet az "Innenlichtpakett".
Ma este néztem, nekem is van, de nagyon gyengén világít....az biztos, hogy nagyon hangulatos, ha mindenhol van.
2013.01.12. 22:02
2013.01.12. 22:06
2013.01.12. 22:14
2013.01.13. 00:02
Labi írta:Igen azt is próbáltam, de valahogy olyan erős lesz minden egyéb, hogy már zavaró. az e39-ben levilágított egészen a váltóig. ...mindegy nem rugózok rajta, ha ez ilyen, ilyen.![]()
ettől függetlenül továbbra is nagyon tetszik a paripa!
2013.01.13. 00:04
2013.01.14. 18:31
csipi írta:Sziasztok!
Részecskeszűrő tisztításról, adalékról van valakinek tapasztalata?
Az előző tulaj tisztíttatta, 208.000 km-nél jár az autó, de nem-tudom, hogy
tényleg megcsinálták, leszerelték, vagy csak kiütötték a hibát.
Hogyan jelentkezik, ha eltömődik?
Honnan tudom, hogy regenerál?
Köszi!
2013.01.14. 18:33
2013.01.14. 18:48
Baloghgy írta:Hello!
Az autó színkódját hol találom??
2013.01.14. 19:00
Labi írta:Baloghgy írta:Hello!
Itt van egy VIN decoder. ha beírod, megtalálod.
http://www.rubmw.ru/vincode/eng/
2013.01.14. 21:35
csipi írta:Sziasztok!
Részecskeszűrő tisztításról, adalékról van valakinek tapasztalata?
Az előző tulaj tisztíttatta, 208.000 km-nél jár az autó, de nem-tudom, hogy
tényleg megcsinálták, leszerelték, vagy csak kiütötték a hibát.
Hogyan jelentkezik, ha eltömődik?
Honnan tudom, hogy regenerál?
Köszi!
2013.01.14. 22:55
Baloghgy írta:Labi írta:Baloghgy írta:Hello!
Itt van egy VIN decoder. ha beírod, megtalálod.
http://www.rubmw.ru/vincode/eng/
Köszi Labi