Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E60 -at vennék segitsetek:D

2015.02.15. 01:28

minimal írta:
dubster78 írta:Tisztelt Fórumtagok,

Egy "99-es, 2.0 Subaru Legacy-t használok, most 213.000km van benne, 133.000km volt benne 4évvel ezelőtt mikor megvettem.
Idén nyáron szeretném lecserélni egy jó kis utazóautóra (mivel külföldön élünk), évente 3-4x hosszabb utazásokra kényelmes, kellően erős autót szeretnék, így jött képbe 2004-2006-os gyártású 530i .A Subaruval nagyon elégedett vagyok, hibátlan, semmi komoly probléma a 4év használat alatt.
Így most megy a filózás, de még van időm a vásárlással, BMW 530i,vagy 3.0 6hengeres Subaru Legacy (2004-2006) :roll:
Annyit olvastam már a típusról, hogy az "újabb" 272Le-s motor már komplikáltabb, problémásabb lehet...
Tehát maradna a 231 v. 258Le-s változat. Aki esetleg rendelkezik a leírt 2 modell valamelyikével, kérem írja le a véleményét, tapasztalatait.
-melyiket érdemes megvenni, mennyire érezhető a 27le különbség, mennyire megbízható autók, olajfogyasztás, típushibák,stb. ?. ...téli közlekedés,akár mostohább útviszonyoknál :lol: ? /Subaru után nem tudom mennyire érezném biztonságosnak a hajtásrendszer miatt :oops: ../
Válaszokat előre is köszönöm!
üdv,
Norbert

vegyél xi-t :)

Többi kérdésre esetleg választ valakitől? az AWD előnyeivel tisztában vagyok

2015.02.15. 11:32

dubster78 írta:
minimal írta:
dubster78 írta:Tisztelt Fórumtagok,

Egy "99-es, 2.0 Subaru Legacy-t használok, most 213.000km van benne, 133.000km volt benne 4évvel ezelőtt mikor megvettem.
Idén nyáron szeretném lecserélni egy jó kis utazóautóra (mivel külföldön élünk), évente 3-4x hosszabb utazásokra kényelmes, kellően erős autót szeretnék, így jött képbe 2004-2006-os gyártású 530i .A Subaruval nagyon elégedett vagyok, hibátlan, semmi komoly probléma a 4év használat alatt.
Így most megy a filózás, de még van időm a vásárlással, BMW 530i,vagy 3.0 6hengeres Subaru Legacy (2004-2006) :roll:
Annyit olvastam már a típusról, hogy az "újabb" 272Le-s motor már komplikáltabb, problémásabb lehet...
Tehát maradna a 231 v. 258Le-s változat. Aki esetleg rendelkezik a leírt 2 modell valamelyikével, kérem írja le a véleményét, tapasztalatait.
-melyiket érdemes megvenni, mennyire érezhető a 27le különbség, mennyire megbízható autók, olajfogyasztás, típushibák,stb. ?. ...téli közlekedés,akár mostohább útviszonyoknál :lol: ? /Subaru után nem tudom mennyire érezném biztonságosnak a hajtásrendszer miatt :oops: ../
Válaszokat előre is köszönöm!
üdv,
Norbert

vegyél xi-t :)

Többi kérdésre esetleg választ valakitől? az AWD előnyeivel tisztában vagyok

Az a véleményem, hogy a szervizszámlák / fenntartási költségek tekintetében visszasírnád a Subarut , ha BMW mellett döntesz . Az is tény , hogy a BMW ha elkap akkor a rabja leszel , beleszeretsz és nem enged többé... Kérdés, hogy mennyire tudsz majd racionálisan gondolkodni ...Mindkettő nagyon jó autó a maga nemében, a BMW -vel egy életérzést kapsz , a Subaruval egy örökkévalóságot, megbízható 4x4-et ...

2015.02.15. 14:09

egy E60/1 anyós komfortülésben több extra van, mint egy átlag komplett japán autóban.... ...ezekre költeni kell .-D ezt valaki vagy szeretetből teszi, vagy szükségből, hogy eladhassa :-D A BMW költős darab, ezt tudni kell...

Mondjuk az Asszony is viszi a pénzt, mégsem cseréljük le :mrgreen:

2015.02.15. 14:45

Labi írta:egy E60/1 anyós komfortülésben több extra van, mint egy átlag komplett japán autóban.... ...ezekre költeni kell .-D ezt valaki vagy szeretetből teszi, vagy szükségből, hogy eladhassa :-D A BMW költős darab, ezt tudni kell...

Mondjuk az Asszony is viszi a pénzt, mégsem cseréljük le :mrgreen:

Tudok ellenpéldát ... :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2015.02.15. 15:12

extrém fogyasztás esetén mérlegelendő az elgázosítás :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: 2 Haminda, jlaci74
Értékelés: 9.52%

2015.02.19. 12:44

Labi írta:egy E60/1 anyós komfortülésben több extra van, mint egy átlag komplett japán autóban...

Már a 91-es Honda Accordomban minden gombbal mozgott. Még a tető is. 20 évesen még minden működött benne...

2015.02.19. 13:59

hamoriarpi írta:
Labi írta:egy E60/1 anyós komfortülésben több extra van, mint egy átlag komplett japán autóban...

Már a 91-es Honda Accordomban minden gombbal mozgott. Még a tető is. 20 évesen még minden működött benne...
Egyetértek. :franko:

2015.02.19. 19:43

hamoriarpi írta:

Ezt egy 30 éves Cápa 5-ös bajor is tudja.... (82- től)

2015.02.19. 19:51

kzolee írta:
hamoriarpi írta:

Alapfelszereltségben minden elektromos? Kétlem.

2015.02.19. 20:58

hamoriarpi írta:
kzolee írta:
hamoriarpi írta:

Alapfelszereltségben semmi. Ahogy a hondán sem.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2015.02.19. 21:47

kzolee írta:
hamoriarpi írta:
kzolee írta:
hamoriarpi írta:

Alapfelszereltségben semmi. Ahogy a hondán sem.

Baromi nagy tévedés!
Legendben pl. 1 azaz 1 felszereltsegi szint volt. Accordban 2.

2015.02.19. 22:24

Árpi, biztosan az évek szépítik meg az emlékeidet...

Vajon az a kar az ajtókárpiton mi lehet?

Kép

Legendről szó sem volt. :nyelves:

2015.02.20. 03:17

kzolee írta:Árpi, biztosan az évek szépítik meg az emlékeidet...

Nem tudom, hogy abban kételkedsz-e, hogy a saját autómon gombot nyomtam-e vagy tekertem...
A képen egy japán belpiacos CB3 szerepel, nem fogsz tudni megtéveszteni, sajnos ismerem a tipust. Volt. Nagyon szerettem.
Az talán mond valamit, hogy a mobile.de-n nem találni csak teljes elektromos extrás (4ablak, tükör, ülés le-fel, stb) CB3-ast. Elektromos tetőt lehetett kérni pluszban és a 2.2-eshez tempomatot.
Szerintem az példaként állított cápánál másak az arányok...

2015.02.20. 07:14

Mindent elhiszek Árpi, de vajon japán belpiacra miért rakták volna rossz oldalra a kormányt? :roll:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: admin

2015.02.20. 08:44

kzolee írta:Mindent elhiszek Árpi, de vajon japán belpiacra miért rakták volna rossz oldalra a kormányt? :roll:

Ez csúnya volt! :D ;)

2015.02.20. 13:13

Az egész beszélgetés értelmetlen, hisz a kérdező teljesen elégedett a subarujával, gondolom 4 év alatt minden kényelme és kényelmetlensége az érzékeiben van már. Ehhez a képest a bimmer egy más élmény, egy bunker érzés, egy pörgős harapós motorral, örökké elkopó hátsó gumikkal, és ha 8-10 éveset vesz, akkor megállás nélküli pénzlocsolással. Szóval hajrá, vegyed csak! :D

2015.02.20. 13:42

kzolee írta:Mindent elhiszek Árpi, de vajon japán belpiacra miért rakták volna rossz oldalra a kormányt? :roll:

Há' Zoli , nézzed má' meg jobban ...

Kép

2015.02.20. 14:22

Nem látom Laci...

Kép

2015.02.20. 17:43

Ezt valóban benéztem. :neutral:
Továbbra sem találtam egyetlen egy CB3-ast ésCB7-est teljes elektromos pakk nélkül az interneten.
Nem tudom, hogy honnan származik a képed, de jól csinálod. Az adott ajtó igen jó példa ezeknek az autóknak az akkori - igen szegény szériafelszereltségére. :franko:

2015.02.21. 14:47

PapaBoss írta:Az egész beszélgetés értelmetlen, hisz a kérdező teljesen elégedett a subarujával, gondolom 4 év alatt minden kényelme és kényelmetlensége az érzékeiben van már. Ehhez a képest a bimmer egy más élmény, egy bunker érzés, egy pörgős harapós motorral, örökké elkopó hátsó gumikkal, és ha 8-10 éveset vesz, akkor megállás nélküli pénzlocsolással. Szóval hajrá, vegyed csak! :D

szia,

persze, a Subaru sosem lesz BMW..." minden kényelme és kényelmetlensége az érzékeiben van már" :taps: ..... Csak azért gondolkozom a BMW-n, ,mert ha cserélek, akkor Outback v. Legacy 3.0literes, hathengeres boxermotoros modellre, annak már nem"annyira" fapados a felszereltsége,és harap is -245Le., így a hasonló erőviszonyok és fogyasztás miatt jött szóba a bajor.
Tény, hogy meg vagyok elégedve a Subaruval, más kategória, de műszakilag nagyon megbízható autók, és a boxermotor-és hajtásrendszer páros sem rossz....+ nem kell rá pénzt locsolni sem.
BMW-ből csak az 530-as benzines érdekelne, anyagilag csak a 2003-2005-ös modellek jöhetnek szóba, de engem a "külsőség" és "presztizs" nem érdekel, csak egy jó, -és ha lehet megbízható, kényelmes utazóautót szeretnék...Hamarosan kiderül majd :wink:

üdv,
Norbert
Hozzászólás küldése

VigLink badge