![]() |
2014.01.07. 23:26
hamoriarpi írta:Labi írta:Szóval nem vált be a paripa?
Egyszerűen olyan, mintha azóta kevesebbet keresnék. Pedig nem.
hamoriarpi írta:Sok dolog összejött. Hónap végén blogban megírom.
2014.01.07. 23:31
Labi írta:Gondold azt, hogy ennek felét egy másikra költötted volna. (mondjuk Pugó) ...így tehát az eddig elköltött pénzednek csak a felét vedd veszteségnek!....így már nem is olyan rossz!
![]()
2014.01.07. 23:31
hamoriarpi írta:Labi írta:Gondold azt, hogy ennek felét egy másikra költötted volna. (mondjuk Pugó) ...így tehát az eddig elköltött pénzednek csak a felét vedd veszteségnek!....így már nem is olyan rossz!
![]()
A Pugó 2003-as. Elromlani 1 alkatrésze romlott el új kora óta. Egy ablakemelő kapcsoló. Így "Pegi" kontójára fér pár fiktív tétel.
2014.01.07. 23:36
muhaati írta:hamoriarpi írta:Labi írta:Gondold azt, hogy ennek felét egy másikra költötted volna. (mondjuk Pugó) ...így tehát az eddig elköltött pénzednek csak a felét vedd veszteségnek!....így már nem is olyan rossz!
![]()
A Pugó 2003-as. Elromlani 1 alkatrésze romlott el új kora óta. Egy ablakemelő kapcsoló. Így "Pegi" kontójára fér pár fiktív tétel.
Akkor pugóval kell járni. ÉLMÉNY A KÖBÖN!
2014.01.07. 23:39
Olyan, mintha minden porcikája a romlásnak terveztetett volna.
Sok dolog összejött. Hónap végén blogban megírom.
2014.01.08. 00:13
tökmöc írta:hamoriarpi írta:Labi írta:Szóval nem vált be a paripa?
Hol keressem a blogot? Csak mert itt vitáztak és sokat nem tudtam meg, hogy milyen problémái lehetnek az autónak vagyis az 525xi nek vagy társainak!!!!
2014.01.08. 00:23
2014.01.08. 00:32
2014.01.08. 00:44
Labi írta:tökmöc írta:hamoriarpi írta:Labi írta:Szóval nem vált be a paripa?
Hol keressem a blogot? Csak mert itt vitáztak és sokat nem tudtam meg, hogy milyen problémái lehetnek az autónak vagyis az 525xi nek vagy társainak!!!!
sajnos itt sok benzines nincs, főleg X-es! ...sok infót erről az adott típusról nem fogsz megtudni!
Gond pedig mindig van. ...és lesz. A kérdés ki mennyire kultiválja és finanszírozza azt. Vedd meg azt az autót és élvezd![]()
![]()
...egy klasszikus jelenet jutott eszembe:
- ne keseregjünk, hogy ki ölt meg kit! ..hiszen ez egy vidám lakodalom!..............élvezzük az autóinkat, szeressük Őket, ápoljuk, gondozzuk ...és használjuk. .....olyan rövid ez az élet gyerekek
![]()
legyünk egy kicsit hedonisták, mert csak a kesergés megy állandóan!
2014.01.08. 01:08
2014.01.08. 01:23
Labi írta:Valószínűleg jobban jársz, ha megtartod a négynégyest! ...a kis egyes is jópofa darab, biztos csípni fogja az asszony!
2014.01.08. 01:32
tökmöc írta:Labi írta:Valószínűleg jobban jársz, ha megtartod a négynégyest! ...a kis egyes is jópofa darab, biztos csípni fogja az asszony!
minden álma egy olyan picur és szerencsére ő nincs ezen a fórumon mert ha ezt most látná tuti minden nap az lenne a témája hogy akkor mikor megyünk nézelődni autót!! Azért köszi szépen az infókat majd még átrágjuk a dolgokat a párommal!!!Az ötletet nem vetettem még el tetszik ez a fránya E60-E61 csak a két szám között mi a különbség??!!
![]()
2014.01.08. 01:38
Labi írta:tökmöc írta:Labi írta:Valószínűleg jobban jársz, ha megtartod a négynégyest! ...a kis egyes is jópofa darab, biztos csípni fogja az asszony!
minden álma egy olyan picur és szerencsére ő nincs ezen a fórumon mert ha ezt most látná tuti minden nap az lenne a témája hogy akkor mikor megyünk nézelődni autót!! Azért köszi szépen az infókat majd még átrágjuk a dolgokat a párommal!!!Az ötletet nem vetettem még el tetszik ez a fránya E60-E61 csak a két szám között mi a különbség??!!
![]()
Nem tudom mi a különbség a két szád közt, mert nem ismerlek, de furcsán nézhetsz ki!
2014.01.08. 01:51
Labi írta:tökmöc írta:Labi írta:Valószínűleg jobban jársz, ha megtartod a négynégyest! ...a kis egyes is jópofa darab, biztos csípni fogja az asszony!
![]()
Nem tudom mi a különbség a két szád közt, mert nem ismerlek, de furcsán nézhetsz ki!
2014.01.08. 01:56
Gallaca írta:Labi írta:tökmöc írta:Labi írta:Valószínűleg jobban jársz, ha megtartod a négynégyest! ...a kis egyes is jópofa darab, biztos csípni fogja az asszony!
![]()
![]()
Nem baj azért örülök ám 2014.01.08. 06:49
tökmöc írta: tetszik ez a fránya E60-E61 csak a két szám között mi a különbség??!!![]()
2014.01.08. 08:56
2014.01.08. 09:43
Labi írta:Tökmöcnek azt hiszem elege lesz belőlünk!
2014.01.08. 10:08
strobi írta:Labi írta:Tökmöcnek azt hiszem elege lesz belőlünk!
Belőled mindenképp...
2014.01.08. 11:39