Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E60

2012.10.12. 22:32

kzolee írta:
Üzemanyagszűrő a vezető oldalon kb. a vezető alatt a küszöbnél. Le kell bontani hozzá az alsó műanyag borítást.

Az akksinál ugyanolyan jellemzőjű kell, mint ami benne van. Akksicsere után mindig szükséges kódolni gyári szoftverrel, különben nem lesz jó!

Koszi kzolee!

Sent from my HTC Desire using Forum Runner

2012.10.14. 16:21

Sziasztok.
A rombusz alakú kulcsban hogyan lehet elemet cserélni?Nem igazán tudom roncsolásmentesen szétszedni.

2012.10.14. 16:30

Norbert27 írta:Sziasztok.
A rombusz alakú kulcsban hogyan lehet elemet cserélni?Nem igazán tudom roncsolásmentesen szétszedni.

Roncsolás mentesen nem lehet. De a neten sok infó van a cseréről, én is megcsináltam. Pl: LINK Egyébként akku van benne, nem elem.

2012.10.14. 16:47

barbrady írta:

Roncsolás mentesen nem lehet. De a neten sok infó van a cseréről, én is megcsináltam. Pl: LINK Egyébként akku van benne, nem elem.

Minek bele akku ha nem lehet tölteni?Ebay-en láttam valami panasonic akkut bele,ami nagyon hasonlít a cr2020-as elemre csak van rá forrasztva az érintkező.

2012.10.14. 17:17

Norbert27 írta:
barbrady írta:

Minek bele akku ha nem lehet tölteni?Ebay-en láttam valami panasonic akkut bele,ami nagyon hasonlít a cr2020-as elemre csak van rá forrasztva az érintkező.

De lehet tölteni, tölti magát mikor használod, és az indítózárban van!

2012.10.14. 17:22

Gallaca írta:
Norbert27 írta:
barbrady írta:

Így van.

2012.10.14. 17:27

Gallaca írta:
Norbert27 írta:
barbrady írta:

Úgy hogyan tud tölteni?Csak egy pólus van nem?Kéne a töltéshez pozitív meg negatív is.Maga a kulcs,az pedig nincs osztva.Ez nekem magas.:)

Más:Gallaca a váltóval mi van?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Norbert27 2012.10.14. 17:32-kor.

2012.10.14. 17:31

Norbert27 írta:
Gallaca írta:
Norbert27 írta:
barbrady írta:

Úgy hogyan tud tölteni?Csak egy pólus van nem?Kéne a töltéshez pozitív meg negatív is.Maga a kulcs,az pedig nincs osztva.Ez nekem magas.:)

Indukciósan tölt.

iPhone Tapatalk

2012.10.14. 19:14

Az első lökhárító hol van rögzítve?Picit olyan mintha lejjebb lenne 2-3 mm-el.Nagy a hézag a motorháztető és a lökös között.Gondolom lehetne rajta mozdítani picit,ha fellazítanám a csavarokat.Olyan mintha lógna picit.Cserélték a pdc szerzort és szerintem nem jól tették vissza a lökhárítót.
Kép

2012.10.14. 20:18

Norbert27 írta:Az első lökhárító hol van rögzítve?Picit olyan mintha lejjebb lenne 2-3 mm-el.Nagy a hézag a motorháztető és a lökös között.Gondolom lehetne rajta mozdítani picit,ha fellazítanám a csavarokat.Olyan mintha lógna picit.Cserélték a pdc szerzort és szerintem nem jól tették vissza a lökhárítót.
Kép

LINK

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: Norbert27
Értékelés: 4.76%

2012.10.16. 12:55

Srácok riasztót raktam a kocsiba,de nem tudom melyik vezetékre kell kötnöm azt a kábelt,amelyik vezérli az ablakok felhúzuását.Keresem folyamatosan a komfort modul lábkiosztását a neten,de eddig nem találtam semmit.Segítségeteket előre is köszi.

2012.10.16. 15:26

Norbert27 írta:Srácok riasztót raktam a kocsiba,de nem tudom melyik vezetékre kell kötnöm azt a kábelt,amelyik vezérli az ablakok felhúzuását.Keresem folyamatosan a komfort modul lábkiosztását a neten,de eddig nem találtam semmit.Segítségeteket előre is köszi.

Még e39-be sem raknék hagyományos riasztót, csak bus vezéreltet. Ne csodálkozz, ha meríteni fogja az akkut, és/vagy bezavar az elektronikába.

2012.10.16. 19:35

barbrady írta:
Norbert27 írta:Srácok riasztót raktam a kocsiba,de nem tudom melyik vezetékre kell kötnöm azt a kábelt,amelyik vezérli az ablakok felhúzuását.Keresem folyamatosan a komfort modul lábkiosztását a neten,de eddig nem találtam semmit.Segítségeteket előre is köszi.

Még e39-be sem raknék hagyományos riasztót, csak bus vezéreltet. Ne csodálkozz, ha meríteni fogja az akkut, és/vagy bezavar az elektronikába.

Én nem mondtam,hogy sima analóg riasztót tettem egy can-bus rendszerű autóba.A kérdésem továbbra is fennáll.Melyik vezetéken várja a negatív impulzust a comfort modul?

2012.10.19. 07:25

Srácok az idrive tekerő hogyan jön le?Csak le kell húzni felfelé,vagy van valami trükkje?

2012.10.22. 18:57

No aszongya:

Mit tud az az SMG váltó? Valaki elmondaná nekem?
.......................
Továbbá mondja meg nekem valaki, hogy fritzül hogy írják a memóriás ülést! :facepalm: :oops:

danke!

(rohadt mobile és rohadt magyar piac, hogy nincsen benzines e61 és kinn kell keresgélni!) :facepalm:

2012.10.22. 20:44

Labi írta:No aszongya:

.......................
Továbbá mondja meg nekem valaki, hogy fritzül hogy írják a memóriás ülést! :facepalm: :oops:

danke!

(rohadt mobile és rohadt magyar piac, hogy nincsen benzines e61 és kinn kell keresgélni!) :facepalm:

Az első kérdés passz. A másodikra: általában a memory szó szerepel.
ha nem török vagy arab vagy orosz az eladó, akkor ...sitze mit memory funktion, vagy memory sitze

Odus

2012.10.22. 21:42

odus írta:
Labi írta:No aszongya:

.......................

danke!

Az első kérdés passz. A másodikra: általában a memory szó szerepel.
ha nem török vagy arab vagy orosz az eladó, akkor ...sitze mit memory funktion, vagy memory sitze

Odus

SMG - "sequential manual gearbox"
Elektro-hidraulikusan vezérelt mechanikus váltó...

Kép

2012.10.22. 21:50

Valaki szedett már ki az első ajtóból magassugárzót?Azt tudom,hogy 4ohm-os de jó lenne tudni a méreteit,mert le szeretném cserélni valami minőségibb cuccra.Ha tudnám a méreteit,akkor csak elég lenne szétszednem ha már megvannak az újak.Nagyon szarul szól :(

2012.10.23. 10:12

Na arra voltam kíváncsi, hogy magától is vált e, vagy ez a váltófajta félautómatikus csak.

de azt hiszem megvan:

".....programok közül hat előválasztható a szekvenciális (S) üzemmódban; a skála a kiegyensúlyozottan dinamikustól a nagyon sportosig terjed. Az S állásban mindig kézzel kell váltani. A Launch Control (rajtautomatika) funkcióban viszont röviddel a fordulatszám-határ elérése előtt, pontosan a megfelelő pillanatban és optimális kuplungcsúsztatással vált fel az SMG Drivelogic, míg csak el nem éri csúcssebességét az autó. Automatikus Drive (D) üzemmódban önműködően kapcsolgatja a hét fokozatot a váltómű, mégpedig a választott programnak, a menethelyzetnek, a sebességnek és a gázpedál állásának megfelelően...."

2012.10.23. 11:48

Labi írta:Na arra voltam kíváncsi, hogy magától is vált e, vagy ez a váltófajta félautómatikus csak.

de azt hiszem megvan:

".....programok közül hat előválasztható a szekvenciális (S) üzemmódban; a skála a kiegyensúlyozottan dinamikustól a nagyon sportosig terjed. Az S állásban mindig kézzel kell váltani. A Launch Control (rajtautomatika) funkcióban viszont röviddel a fordulatszám-határ elérése előtt, pontosan a megfelelő pillanatban és optimális kuplungcsúsztatással vált fel az SMG Drivelogic, míg csak el nem éri csúcssebességét az autó. Automatikus Drive (D) üzemmódban önműködően kapcsolgatja a hét fokozatot a váltómű, mégpedig a választott programnak, a menethelyzetnek, a sebességnek és a gázpedál állásának megfelelően...."

Zárjuk rövidre. Ez az a váltó, amit rettentő módon utálnál. :hangos:
Hozzászólás küldése

VigLink badge