![]() |
2012.10.12. 22:32
kzolee írta:
Üzemanyagszűrő a vezető oldalon kb. a vezető alatt a küszöbnél. Le kell bontani hozzá az alsó műanyag borítást.
Az akksinál ugyanolyan jellemzőjű kell, mint ami benne van. Akksicsere után mindig szükséges kódolni gyári szoftverrel, különben nem lesz jó!
2012.10.14. 16:21
2012.10.14. 16:30
Norbert27 írta:Sziasztok.
A rombusz alakú kulcsban hogyan lehet elemet cserélni?Nem igazán tudom roncsolásmentesen szétszedni.
2012.10.14. 16:47
barbrady írta:Norbert27 írta:Sziasztok.
A rombusz alakú kulcsban hogyan lehet elemet cserélni?Nem igazán tudom roncsolásmentesen szétszedni.
Roncsolás mentesen nem lehet. De a neten sok infó van a cseréről, én is megcsináltam. Pl: LINK Egyébként akku van benne, nem elem.
2012.10.14. 17:17
Norbert27 írta:barbrady írta:Norbert27 írta:Sziasztok.
Roncsolás mentesen nem lehet. De a neten sok infó van a cseréről, én is megcsináltam. Pl: LINK Egyébként akku van benne, nem elem.
Minek bele akku ha nem lehet tölteni?Ebay-en láttam valami panasonic akkut bele,ami nagyon hasonlít a cr2020-as elemre csak van rá forrasztva az érintkező.
2012.10.14. 17:22
Gallaca írta:Norbert27 írta:barbrady írta:Norbert27 írta:Sziasztok.
Minek bele akku ha nem lehet tölteni?Ebay-en láttam valami panasonic akkut bele,ami nagyon hasonlít a cr2020-as elemre csak van rá forrasztva az érintkező.
De lehet tölteni, tölti magát mikor használod, és az indítózárban van!
2012.10.14. 17:27
Gallaca írta:Norbert27 írta:barbrady írta:Norbert27 írta:Sziasztok.
2012.10.14. 17:31
Norbert27 írta:Gallaca írta:Norbert27 írta:barbrady írta:Norbert27 írta:Sziasztok.
Úgy hogyan tud tölteni?Csak egy pólus van nem?Kéne a töltéshez pozitív meg negatív is.Maga a kulcs,az pedig nincs osztva.Ez nekem magas.
2012.10.14. 19:14
2012.10.14. 20:18
Norbert27 írta:Az első lökhárító hol van rögzítve?Picit olyan mintha lejjebb lenne 2-3 mm-el.Nagy a hézag a motorháztető és a lökös között.Gondolom lehetne rajta mozdítani picit,ha fellazítanám a csavarokat.Olyan mintha lógna picit.Cserélték a pdc szerzort és szerintem nem jól tették vissza a lökhárítót.
2012.10.16. 12:55
2012.10.16. 15:26
Norbert27 írta:Srácok riasztót raktam a kocsiba,de nem tudom melyik vezetékre kell kötnöm azt a kábelt,amelyik vezérli az ablakok felhúzuását.Keresem folyamatosan a komfort modul lábkiosztását a neten,de eddig nem találtam semmit.Segítségeteket előre is köszi.
2012.10.16. 19:35
barbrady írta:Norbert27 írta:Srácok riasztót raktam a kocsiba,de nem tudom melyik vezetékre kell kötnöm azt a kábelt,amelyik vezérli az ablakok felhúzuását.Keresem folyamatosan a komfort modul lábkiosztását a neten,de eddig nem találtam semmit.Segítségeteket előre is köszi.
Még e39-be sem raknék hagyományos riasztót, csak bus vezéreltet. Ne csodálkozz, ha meríteni fogja az akkut, és/vagy bezavar az elektronikába.
2012.10.19. 07:25
2012.10.22. 18:57
2012.10.22. 20:44
Labi írta:No aszongya:
Mit tud az az SMG váltó? Valaki elmondaná nekem?
.......................
Továbbá mondja meg nekem valaki, hogy fritzül hogy írják a memóriás ülést!![]()
![]()
danke!
(rohadt mobile és rohadt magyar piac, hogy nincsen benzines e61 és kinn kell keresgélni!)
2012.10.22. 21:42
odus írta:Labi írta:No aszongya:
Mit tud az az SMG váltó? Valaki elmondaná nekem?
.......................
Továbbá mondja meg nekem valaki, hogy fritzül hogy írják a memóriás ülést!![]()
![]()
danke!
(rohadt mobile és rohadt magyar piac, hogy nincsen benzines e61 és kinn kell keresgélni!)
Az első kérdés passz. A másodikra: általában a memory szó szerepel.
ha nem török vagy arab vagy orosz az eladó, akkor ...sitze mit memory funktion, vagy memory sitze
Odus
2012.10.22. 21:50
2012.10.23. 10:12
2012.10.23. 11:48
Labi írta:Na arra voltam kíváncsi, hogy magától is vált e, vagy ez a váltófajta félautómatikus csak.
de azt hiszem megvan:
".....programok közül hat előválasztható a szekvenciális (S) üzemmódban; a skála a kiegyensúlyozottan dinamikustól a nagyon sportosig terjed. Az S állásban mindig kézzel kell váltani. A Launch Control (rajtautomatika) funkcióban viszont röviddel a fordulatszám-határ elérése előtt, pontosan a megfelelő pillanatban és optimális kuplungcsúsztatással vált fel az SMG Drivelogic, míg csak el nem éri csúcssebességét az autó. Automatikus Drive (D) üzemmódban önműködően kapcsolgatja a hét fokozatot a váltómű, mégpedig a választott programnak, a menethelyzetnek, a sebességnek és a gázpedál állásának megfelelően...."