![]() |
2013.12.17. 19:27
2013.12.17. 19:49
2013.12.17. 20:02
nagy.matyika írta:Tudni kéne, hogy egyáltalán más forrásról szól e a hangrendszer ( CD, AUX). Ha nem, akkor szerintem ez egy elég költséges és bonyolult hibafeltárás lenne. Csak nem gondolkozol rajta?
A rádió antenna pl 70 ezer forint utángyártottba
2013.12.17. 20:05
Labi írta:nagy.matyika írta:Tudni kéne, hogy egyáltalán más forrásról szól e a hangrendszer ( CD, AUX). Ha nem, akkor szerintem ez egy elég költséges és bonyolult hibafeltárás lenne. Csak nem gondolkozol rajta?
A rádió antenna pl 70 ezer forint utángyártottba
a franc tudja. ...olyan olcsó és olyan jól felszerelt. ....."bagóé' van"...... a jelenlegi 307-esnél egy picit felszeltebb és mivel X3 vonalon nulla a lehetőség...... (és már X5-t is nézegetem e miatt, bár ott se jobb a felhozatal) ........nem tagadom megfordult a fejemben.![]()
nem tudom.... komfort ülés, touring occsó. ...melós verdának fain lenen![]()
Bár ami biztos egy ilyen kaliberű autónál: komplett olajak, gumik valószínű, fékek se újak szoktak lenni, szívósor tuti cserés, rádi, tetőablak PDC ismert hiba .....átírás és egyebek, bizti rászaladna vagy 600.000.- - 800.000.- Ft
2013.12.17. 20:22
2013.12.17. 20:28
nagy.matyika írta:Turbók és a váltóUtólag én is minden nap áldom az eget, hogy olyan állapotban van az autó amilyenben. Ész nélkül ezekbe nem szabad belevágni, mert nagyon komoly költségek jöhetnek. Szerintem lehet jobban járnál, ha egy szép 3 ast nézegetnél. Ez biztos, hogy okkal ennyi
2013.12.17. 21:29
nagy.matyika írta:Nem nagyon találtam a keresőben semmit. Azért furcsálltam csak, mert a logic7 ugyan azokat a hangszórókat használja, mint a legkomolyabb ámde nem logic7 es hifi rendszer. Igazából csak érdekelt a dolog, hogy mi a különbség, de ahogy látom ez csak ilyen térhatású cucc, az meg amúgy se való zenére. A fejlettebb EQ-t meg nem is használnám, mert most is külső eszközről szól a flac-k és az úgy is tökéletesen van masterelve
2013.12.17. 21:50

2013.12.17. 22:22
lepke írta:nagy.matyika írta:Nem nagyon találtam a keresőben semmit. Azért furcsálltam csak, mert a logic7 ugyan azokat a hangszórókat használja, mint a legkomolyabb ámde nem logic7 es hifi rendszer. Igazából csak érdekelt a dolog, hogy mi a különbség, de ahogy látom ez csak ilyen térhatású cucc, az meg amúgy se való zenére. A fejlettebb EQ-t meg nem is használnám, mert most is külső eszközről szól a flac-k és az úgy is tökéletesen van masterelve
Helo Matyi
Tessék itt van minden![]()
Ezt már 4-éve kiveséztük nagy harcok közepette
viewtopic.php?f=24&t=456&start=60
2013.12.19. 00:28
nagy.matyika írta:lepke írta:nagy.matyika írta:Nem nagyon találtam a keresőben semmit. Azért furcsálltam csak, mert a logic7 ugyan azokat a hangszórókat használja, mint a legkomolyabb ámde nem logic7 es hifi rendszer. Igazából csak érdekelt a dolog, hogy mi a különbség, de ahogy látom ez csak ilyen térhatású cucc, az meg amúgy se való zenére. A fejlettebb EQ-t meg nem is használnám, mert most is külső eszközről szól a flac-k és az úgy is tökéletesen van masterelve
Helo Matyi
Tessék itt van minden![]()
Ezt már 4-éve kiveséztük nagy harcok közepette
viewtopic.php?f=24&t=456&start=60
Köszönöm szépen, így már minden érthető
van akinek a foga kiment a Prologic7-en van aki azóta nincs az oldalon van akinek a családja ráment 2014.01.06. 00:26
2014.01.06. 00:45
2014.01.06. 00:48
tökmöc írta:Szép estét!!!
Kinek mi a véleménye erről az autóról? http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... km-7500880
Gondolok a jövőbéli meghibásodás lehetőségeire és meg bízhatóságra!!!! Olvastam a típusról engem meggyőzőt!!!
2014.01.06. 00:56
nagy.matyika írta:Külső illetve a belső tér állapotát nézve hihetőnek tűnik a futásteljesítmény. ( arra mondjuk sose jöttem rá, hogy hogy lehet ilyen csíkosra porszívózni a szőnyeget) Szerintem a felszereltsége és az ára is korrekt az autónak. Illesztések így képről jól néznek ki, beltérben a kényes műanyagok sincsenek megkopva. Én megnézném a helyedben, ha neked kell
![]()
A motorról, ahogy olvastam megoszlanak a vélemények, de szerintem a mérleget inkább a karbantartás hiánya billenti meg. Megfelelő olajcsere intervallummal állítólag pont olyan tartós, mint amennyire az elődei voltakMajd jön Oroszlán klubtárs és elmondja a tapasztalatait!
2014.01.06. 00:59
Labi írta:tökmöc írta:Szép estét!!!
Kinek mi a véleménye erről az autóról? http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... km-7500880
Gondolok a jövőbéli meghibásodás lehetőségeire és meg bízhatóságra!!!! Olvastam a típusról engem meggyőzőt!!!
A segged befagy kinn ha ezt akarod használni... ülésfűtés nuku....
Majd veszek ülés huzatot és mégpedig olyat amilyen Muhaati-nak van!!! 2014.01.06. 01:03
tökmöc írta:Labi írta:tökmöc írta:Szép estét!!!
és tényleg!!!Majd veszek ülés huzatot és mégpedig olyat amilyen Muhaati-nak van!!!
Páromnak is bejön!
2014.01.06. 01:25
2014.01.06. 01:41
tökmöc írta:Labi írta:tökmöc írta:Szép estét!!!
és tényleg!!!Majd veszek ülés huzatot és mégpedig olyat amilyen Muhaati-nak van!!!
Páromnak is bejön!
2014.01.06. 01:45
hamoriarpi írta:Viccet félretéve szerintem ez egy ígéretes jószág így képek és leírás alapján.
2014.01.06. 01:48
Gallaca írta:tökmöc írta:Labi írta:tökmöc írta:Szép estét!!!
Páromnak is bejön!
Azt lehet überelni, ha nyúzatlanul dobod az ülésre, és akkor alapból meleg.