Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E60 -at vennék segitsetek:D

2013.12.17. 19:27

valóban létezik! Ha már itt tartunk. ha a rádiója nem jó, akkor a Logic7 nem jó?! ...mennyibe kerül azt javítani?

2013.12.17. 19:49

Tudni kéne, hogy egyáltalán más forrásról szól e a hangrendszer ( CD, AUX). Ha nem, akkor szerintem ez egy elég költséges és bonyolult hibafeltárás lenne. Csak nem gondolkozol rajta :P ?

A rádió antenna pl 70 ezer forint utángyártottba :D

2013.12.17. 20:02

nagy.matyika írta:Tudni kéne, hogy egyáltalán más forrásról szól e a hangrendszer ( CD, AUX). Ha nem, akkor szerintem ez egy elég költséges és bonyolult hibafeltárás lenne. Csak nem gondolkozol rajta :P ?

a franc tudja. ...olyan olcsó és olyan jól felszerelt. ....."bagóé' van"...... a jelenlegi 307-esnél egy picit felszeltebb és mivel X3 vonalon nulla a lehetőség...... (és már X5-t is nézegetem e miatt, bár ott se jobb a felhozatal) ........nem tagadom megfordult a fejemben. :facepalm:

nem tudom.... komfort ülés, touring occsó. ...melós verdának fain lenen :mrgreen:

Bár ami biztos egy ilyen kaliberű autónál: komplett olajak, gumik valószínű, fékek se újak szoktak lenni, szívósor tuti cserés, rádi, tetőablak PDC ismert hiba .....átírás és egyebek, bizti rászaladna vagy 600.000.- - 800.000.- Ft :oops:

2013.12.17. 20:05

Labi írta:
nagy.matyika írta:Tudni kéne, hogy egyáltalán más forrásról szól e a hangrendszer ( CD, AUX). Ha nem, akkor szerintem ez egy elég költséges és bonyolult hibafeltárás lenne. Csak nem gondolkozol rajta :P ?

a franc tudja. ...olyan olcsó és olyan jól felszerelt. ....."bagóé' van"...... a jelenlegi 307-esnél egy picit felszeltebb és mivel X3 vonalon nulla a lehetőség...... (és már X5-t is nézegetem e miatt, bár ott se jobb a felhozatal) ........nem tagadom megfordult a fejemben. :facepalm:

nem tudom.... komfort ülés, touring occsó. ...melós verdának fain lenen :mrgreen:

Bár ami biztos egy ilyen kaliberű autónál: komplett olajak, gumik valószínű, fékek se újak szoktak lenni, szívósor tuti cserés, rádi, tetőablak PDC ismert hiba .....átírás és egyebek, bizti rászaladna vagy 600.000.- - 800.000.- Ft :oops:

jut eszembe, a logic7 javítása úgy tudom én is hogy elég ktg-es :facepalm:

2013.12.17. 20:22

Turbók és a váltó :wink: Utólag én is minden nap áldom az eget, hogy olyan állapotban van az autó amilyenben. Ész nélkül ezekbe nem szabad belevágni, mert nagyon komoly költségek jöhetnek. Szerintem lehet jobban járnál, ha egy szép 3 ast nézegetnél. Ez biztos, hogy okkal ennyi :D

2013.12.17. 20:28

nagy.matyika írta:Turbók és a váltó :wink: Utólag én is minden nap áldom az eget, hogy olyan állapotban van az autó amilyenben. Ész nélkül ezekbe nem szabad belevágni, mert nagyon komoly költségek jöhetnek. Szerintem lehet jobban járnál, ha egy szép 3 ast nézegetnél. Ez biztos, hogy okkal ennyi :D

igen igazad van..... hasonlóképp vagyok én is. ...csak mégis csak :mrgreen:

most van időm, én használom a bömöst. ...kihasználom :D ...nyitva tartom a szemem, ha jön valami lecsapok izibe

2013.12.17. 21:29

nagy.matyika írta:Nem nagyon találtam a keresőben semmit. Azért furcsálltam csak, mert a logic7 ugyan azokat a hangszórókat használja, mint a legkomolyabb ámde nem logic7 es hifi rendszer. Igazából csak érdekelt a dolog, hogy mi a különbség, de ahogy látom ez csak ilyen térhatású cucc, az meg amúgy se való zenére. A fejlettebb EQ-t meg nem is használnám, mert most is külső eszközről szól a flac-k és az úgy is tökéletesen van masterelve :D

Helo Matyi
Tessék itt van minden :wink:
Ezt már 4-éve kiveséztük nagy harcok közepette

viewtopic.php?f=24&t=456&start=60

2013.12.17. 21:50

Ha találsz ilyet a menüben akkor van:

Kép

Illetve a hátsó ajtóban is kell lennie hangszórónak.

2013.12.17. 22:22

lepke írta:
nagy.matyika írta:Nem nagyon találtam a keresőben semmit. Azért furcsálltam csak, mert a logic7 ugyan azokat a hangszórókat használja, mint a legkomolyabb ámde nem logic7 es hifi rendszer. Igazából csak érdekelt a dolog, hogy mi a különbség, de ahogy látom ez csak ilyen térhatású cucc, az meg amúgy se való zenére. A fejlettebb EQ-t meg nem is használnám, mert most is külső eszközről szól a flac-k és az úgy is tökéletesen van masterelve :D

Helo Matyi

Köszönöm szépen, így már minden érthető :wink:

2013.12.19. 00:28

nagy.matyika írta:
lepke írta:

Helo Matyi

Köszönöm szépen, így már minden érthető :wink:

Helo
Ezt keményen leboxoltuk :boxing :boxing van akinek a foga kiment a Prologic7-en van aki azóta nincs az oldalon van akinek a családja ráment :lol: :lol: :lol:
Ezért útána kellene olvasni
Annak örülök hogy megtaláltad :franko:

2014.01.06. 00:26

Szép estét!!!

Kinek mi a véleménye erről az autóról? http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... km-7500880

Gondolok a jövőbéli meghibásodás lehetőségeire és meg bízhatóságra!!!! Olvastam a típusról engem meggyőzőt!!! :D

2014.01.06. 00:45

Külső illetve a belső tér állapotát nézve hihetőnek tűnik a futásteljesítmény. ( arra mondjuk sose jöttem rá, hogy hogy lehet ilyen csíkosra porszívózni a szőnyeget :D ) Szerintem a felszereltsége és az ára is korrekt az autónak. Illesztések így képről jól néznek ki, beltérben a kényes műanyagok sincsenek megkopva. Én megnézném a helyedben, ha neked kell :wink:

A motorról, ahogy olvastam megoszlanak a vélemények, de szerintem a mérleget inkább a karbantartás hiánya billenti meg. Megfelelő olajcsere intervallummal állítólag pont olyan tartós, mint amennyire az elődei voltak :wink: Majd jön Oroszlán klubtárs és elmondja a tapasztalatait!

2014.01.06. 00:48

tökmöc írta:Szép estét!!!

Kinek mi a véleménye erről az autóról? http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... km-7500880

Gondolok a jövőbéli meghibásodás lehetőségeire és meg bízhatóságra!!!! Olvastam a típusról engem meggyőzőt!!! :D

A segged befagy kinn ha ezt akarod használni... ülésfűtés nuku....

2014.01.06. 00:56

nagy.matyika írta:Külső illetve a belső tér állapotát nézve hihetőnek tűnik a futásteljesítmény. ( arra mondjuk sose jöttem rá, hogy hogy lehet ilyen csíkosra porszívózni a szőnyeget :D ) Szerintem a felszereltsége és az ára is korrekt az autónak. Illesztések így képről jól néznek ki, beltérben a kényes műanyagok sincsenek megkopva. Én megnézném a helyedben, ha neked kell :wink:

A motorról, ahogy olvastam megoszlanak a vélemények, de szerintem a mérleget inkább a karbantartás hiánya billenti meg. Megfelelő olajcsere intervallummal állítólag pont olyan tartós, mint amennyire az elődei voltak :wink: Majd jön Oroszlán klubtárs és elmondja a tapasztalatait!

A porszívózást én sem értem próbálkoztam is de nem nagyon jött össze így feladtam!!! :D Te miket hallottál a motorról? Ki az Oroszlán klubtárs? Látom neked 535d van az mennyi km-rel vetted és mióta van meg persze mennyi problémád volt eddig?

Az autót persze magunknak akarjuk és én már ma mentem volna megnézni de sajna nem vagyunk otthon és csak majd tavasszal tudnám ami megint csak azt jelent mire haza megyünk elviszik mint minden autót amit eddig kinéztem!!!! :(

2014.01.06. 00:59

Labi írta:

és tényleg!!! :facepalm: Majd veszek ülés huzatot és mégpedig olyat amilyen Muhaati-nak van!!! :D Páromnak is bejön!

2014.01.06. 01:03

tökmöc írta:
Labi írta:

és tényleg!!! :facepalm: Majd veszek ülés huzatot és mégpedig olyat amilyen Muhaati-nak van!!! :D Páromnak is bejön!

Az is egy megoldás!

2014.01.06. 01:25

Viccet félretéve szerintem ez egy ígéretes jószág így képek és leírás alapján.

2014.01.06. 01:41

tökmöc írta:
Labi írta:

Azt lehet überelni, ha nyúzatlanul dobod az ülésre, és akkor alapból meleg. :nyelves:

2014.01.06. 01:45

hamoriarpi írta:Viccet félretéve szerintem ez egy ígéretes jószág így képek és leírás alapján.

Na igen csak legyen meg tavasszal is!!! :D

2014.01.06. 01:48

Gallaca írta:
tökmöc írta:
Labi írta:

Azt lehet überelni, ha nyúzatlanul dobod az ülésre, és akkor alapból meleg. :nyelves:

Őőőőő, inkább azt kihagynám!!!! :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge