![]() |
2012.09.12. 16:24
TMagnum írta:barbrady írta:
Lehet hogy egy polír kihozza. Nekem az előző e39 csomitartóján végig csúszkált egy macska kieresztett körmökkel, kb így nézett ki, és ki tudták polírozni.
Sajnos nagyon mély, és csúnya.
A kép nem is adja igazán vissza...
Ennek max. az 1/3 tünteti el a polír(
2012.09.12. 16:59
Atommano írta:
A metálfénynek a hátránya, hogy nem igazán lehet ködölni úgy, hogy ne látszódjon semmi... (de ezt bármelyik fényező megerősíti neked... ) Ilyenkor ahol lehet éleknél töréseknél kiragasztják, és azt a részt fújják le telibe, de még sem kell egész elemet fújni. Ez a legkevésbé látszó, de nem teljes elem fényezési megoldás. Vagy kihúzzák stifttel és utána polír, de ez így látszódni fog, habár olcsó megoldás.
2012.09.14. 21:58
2012.09.16. 12:31
TMagnum írta:Atommano írta:
A metálfénynek a hátránya, hogy nem igazán lehet ködölni úgy, hogy ne látszódjon semmi... (de ezt bármelyik fényező megerősíti neked... ) Ilyenkor ahol lehet éleknél töréseknél kiragasztják, és azt a részt fújják le telibe, de még sem kell egész elemet fújni. Ez a legkevésbé látszó, de nem teljes elem fényezési megoldás. Vagy kihúzzák stifttel és utána polír, de ez így látszódni fog, habár olcsó megoldás.
Voltam fényezőnél... maszkolás, polír, 24 óra. Jupéééé
2012.09.25. 11:24
2012.09.25. 20:09
Swordfish írta:
Kérem aki tud segíteni és egy pár sort dobjon ezzel kapcsolatban, ja és még egy itt (520i, 525i) hallottatok vezérműlánc szakadásról? :O (totalcaron a 35d motorjánál olvastam )
Köszönöm!
2012.09.25. 20:30
lepke írta:Swordfish írta:
Kérem aki tud segíteni és egy pár sort dobjon ezzel kapcsolatban, ja és még egy itt (520i, 525i) hallottatok vezérműlánc szakadásról? :O (totalcaron a 35d motorjánál olvastam )
Köszönöm!
Helo
Én még nem halottam vezérmű lánc szakadásról
2012.09.25. 20:36
muhaati írta:lepke írta:Swordfish írta:
Köszönöm!
Helo
Én még nem halottam vezérmű lánc szakadásról
A benzinesek nem szaggatják a láncot.
2012.09.29. 15:30
2012.09.29. 16:13
Tomi0111 írta:Sziasztok! 2 hete 1 hosszu ut megtetele utan arra lettem figyelmes hogy az utasterbol is eleg jol hallhato eros "szuszogas" szurodik be a motorterbol. Kesobb mar elkezdett szaggatni az auto 1500 as fordulatnal es gazadasra egyre jobban halhato volt ez a bizonyos kifujo hang. Elvittem szakihoz rarakta gepre. Valami levego homersekletet szabalyzo szenzort dobott ki hibanak ,majd kiderult hogy az intercoolert csovem ami kozvetlen a motorbol jon ki
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 048%2C1227
( kis gumi cso a kepen) hosszba szetrepedt, na ezt azert irtam le ilyen reszletesen hatha valakinek hasonlo gondja lesz,van! Az en problemam viszont csak most kezdodik!! Ugyanis ezt a kis gumi csovet nem tudom megvenni kulon minden helyen ahol neztem eddig az egesz csorendszert adnak egyben persze horror aron!! Nem tudna nekem valaki segiteni hol keressem nagyon halas volnek!! Koszonom elore is ! UI: uk ebayn neztem 80 fonciert valami kek csoveket de nemtom az Jo lenne -e
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... s&_sacat=0
2012.09.29. 20:12
barbrady írta:Tomi0111 írta:Sziasztok! 2 hete 1 hosszu ut megtetele utan arra lettem figyelmes hogy az utasterbol is eleg jol hallhato eros "szuszogas" szurodik be a motorterbol. Kesobb mar elkezdett szaggatni az auto 1500 as fordulatnal es gazadasra egyre jobban halhato volt ez a bizonyos kifujo hang. Elvittem szakihoz rarakta gepre. Valami levego homersekletet szabalyzo szenzort dobott ki hibanak ,majd kiderult hogy az intercoolert csovem ami kozvetlen a motorbol jon ki
( kis gumi cso a kepen) hosszba szetrepedt, na ezt azert irtam le ilyen reszletesen hatha valakinek hasonlo gondja lesz,van! Az en problemam viszont csak most kezdodik!! Ugyanis ezt a kis gumi csovet nem tudom megvenni kulon minden helyen ahol neztem eddig az egesz csorendszert adnak egyben persze horror aron!! Nem tudna nekem valaki segiteni hol keressem nagyon halas volnek!! Koszonom elore is ! UI: uk ebayn neztem 80 fonciert valami kek csoveket de nemtom az Jo lenne -e
Egyik link sem jó.
2012.09.30. 07:38
Tomi0111 írta:barbrady írta:Tomi0111 írta:Sziasztok! 2 hete 1 hosszu ut megtetele utan arra lettem figyelmes hogy az utasterbol is eleg jol hallhato eros "szuszogas" szurodik be a motorterbol. Kesobb mar elkezdett szaggatni az auto 1500 as fordulatnal es gazadasra egyre jobban halhato volt ez a bizonyos kifujo hang. Elvittem szakihoz rarakta gepre. Valami levego homersekletet szabalyzo szenzort dobott ki hibanak ,majd kiderult hogy az intercoolert csovem ami kozvetlen a motorbol jon ki
Egyik link sem jó.
bocsi már kijavítottam okostelefon....![]()
2012.09.30. 08:54
2012.09.30. 09:57
Tomi0111 írta:Ok azt nem irtam hogy en kint vok UK ban es itt mar voltam 3 helyen eloszor a legkozelebbi bmw kereskedesben probalkoztam ,gondolvan nem lehet olyan huzos ez a kis gumi cso ! Aaaaa nem csak kb 50ezer mert nem adjak kulon csak az egesz szettet! Aztan mentem 2 itt kint nagynevu alkatresz kerbe, mind 2ben azt mondtak hogy bmw kerben probalkozzak! Vagy ebay! Na ezert fordultam a forumos kispajtasaimhoz hatha valaki tudna otthon hol tudnek kulon venni ilyen kis pipat kulon mert en sem akarom elhinni hogy nem lehet!!! Kzolee mondott 3 forumtarsat akik alkatresszel foglalkoznat , szoval hatha!
2012.10.04. 23:53
2012.10.05. 06:12
Norbert27 írta:Üdv.
Riasztót szeretnék szerelni a kocsiba(2004.júliusi 525i).Hová kell bekötni a riasztó azon vezetékeit,ami vezérli a központizárat és az ablakok felhúzását záráskor.
Más:hol kell légteleníteni a hűtőrenszert vízpumpacsere után?Vagy itt nem kell,mert magasan van kiegyenlítőtartály?
Segítsen akinek van tapasztalata ez ügyben.
Köszi.
2012.10.05. 07:46
lepke írta:
2012.10.05. 13:22
lepke írta:Norbert27 írta:Üdv.
Riasztót szeretnék szerelni a kocsiba(2004.júliusi 525i).Hová kell bekötni a riasztó azon vezetékeit,ami vezérli a központizárat és az ablakok felhúzását záráskor.
Más:hol kell légteleníteni a hűtőrenszert vízpumpacsere után?Vagy itt nem kell,mert magasan van kiegyenlítőtartály?
Köszi.
Helo
Riasztó ügyben nem tudok nyilatkozni
Más: Légtelenítést az AGR hűtő tetején lévő termosztáton kell elvégezni
üzem meleg motornál MAXIMÁLIS fűtésre kapcsolva, a motor műanyag burkolatát le kell szedni mert akkor nem férsz hozzá a légtelenítő csavarhoz
2012.10.05. 13:48
Norbert27 írta:lepke írta:Norbert27 írta:Üdv.
Köszi.
Helo
üzem meleg motornál MAXIMÁLIS fűtésre kapcsolva, a motor műanyag burkolatát le kell szedni mert akkor nem férsz hozzá a légtelenítő csavarhoz
Az én autómba nincs ilyen alkatrész pedig lebontottam mindent.A vízkört végignézve sehol sem találtam.Ez nem csak dízelben van?
nem olvastam a típust a kocsidnak, benzinesnek a kiegyenlítő tartály a légtelenítés
2012.10.05. 13:49
lepke írta:Norbert27 írta:lepke írta:Norbert27 írta:Üdv.
Köszi.
Helo
Az én autómba nincs ilyen alkatrész pedig lebontottam mindent.A vízkört végignézve sehol sem találtam.Ez nem csak dízelben van?
Helo
Hú ezt jól benéztem![]()
nem olvastam a típust a kocsidnak, benzinesnek a kiegyenlítő tartály a légtelenítés