Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E60 -at vennék segitsetek:D

2013.05.27. 18:19

hamoriarpi írta:Nízz oda! Mán mindenki b@aszogat? :twisted:
Hajnalban keltem, szervezkedtem és mentem ledobni a fosch replikákat, hogy helyükre szép style 122-k kerülhessenek.
Elég nagyot mutat a gépen. Persze nem a 19-esekhez képest...

17-es felni??? :shock: már Árpi sem a régi... :facepalm: :nyelves: :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabesz81 az itt látható tagok köszönték meg: 3 admin, hamoriarpi, kzolee
Értékelés: 14.29%

2013.05.27. 18:28

Gabesz81 írta:
Hajnalban keltem, szervezkedtem és mentem ledobni a fosch replikákat, hogy helyükre szép style 122-k kerülhessenek.

Aki orvosi pályán mozog az tudja, hogy itt kezdődik a vesekő eltávolítás legkíméletesebb módja... :mrgreen:

2013.05.27. 19:19

jlaci74 írta:
Gabesz81 írta:

Aki orvosi pályán mozog az tudja, hogy itt kezdődik a vesekő eltávolítás legkíméletesebb módja... :mrgreen:

Lehet az aranyérnek is jobban esik a 17-es, mint a 19-es! :mrgreen:

2013.05.28. 00:02

Labi írta:
jlaci74 írta:
Gabesz81 írta:

Lehet az aranyérnek is jobban esik a 17-es, mint a 19-es! :mrgreen:

A fogtömésekről nem is beszélve...

2013.05.28. 06:17

...minek tömés, ha van protkó?! :mrgreen:

..ha egyszer elkezd öregedni az ember........ :twisted:

2013.06.05. 11:37

Ismerős valakinek ez az 520D Touring ?

2013.06.05. 12:35

Haminda írta:Ismerős valakinek ez az 520D Touring ?

Én is nézegettem ( így a monitor mögül ), de nem tudom mitől full...?
Nincs panorámatető, xenon, automataváltó, nagyklíma helyett csak gáztűzhelytekerős van benne...
Arról nem beszélve, hogy gyanúsan olcsó a futott km-hez, bár lehet ez csak az én elfogultságom a kereskedők felé...

2013.06.05. 13:18

jlaci74 írta:

Nincs panorámatető, xenon, automataváltó, nagyklíma helyett csak gáztűzhelytekerős van benne...
Arról nem beszélve, hogy gyanúsan olcsó a futott km-hez, bár lehet ez csak az én elfogultságom a kereskedők felé...

A tetőért és a klímáért tényleg kár, a xenon már kevésbé zavar, a váltónak meg még örülök is. Viszont kicsit aggasztó az átlagfogyasztás is :facepalm:

2013.06.05. 14:29

Haminda írta:
jlaci74 írta:

A tetőért és a klímáért tényleg kár, a xenon már kevésbé zavar, a váltónak meg még örülök is. Viszont kicsit aggasztó az átlagfogyasztás is :facepalm:

Ne aggódj, hiszen többen megírták nemrégen, az Lci sem változott semmiben (éppen-hogy). :facepalm:

2013.06.05. 17:27

Haminda írta: Viszont kicsit aggasztó az átlagfogyasztás is

24 km/ó átlagsebesség, egy Bp-i belvárosi dugós tötymörgésnél szokott kijönni nekem. Miskolc környékén ekkora a forgalom?

2013.06.05. 22:01

jlaci74 írta:

Helo
A kilométer valóban gyanús :roll: HD-ben megnézve a kormány állapota még 300-ezer megtett kilométer útán sem ennyire kopott, a full-full felszereltségről meg nem írok semmit

2013.06.05. 23:14

lepke írta: HD-ben megnézve a kormány állapota még 300-ezer megtett kilométer útán sem ennyire kopott,

A kopás nem mindig mérvadó! Mert nem mindegy ki jár vele egy irodista a selymes kezével vagy egy fizikai melós!Gyűrűvel vagy gyűrű nélkül :wink:

2013.06.05. 23:32

admin írta:
lepke írta: HD-ben megnézve a kormány állapota még 300-ezer megtett kilométer útán sem ennyire kopott,

A kopás nem mindig mérvadó! Mert nem mindegy ki jár vele egy irodista a selymes kezével vagy egy fizikai melós!Gyűrűvel vagy gyűrű nélkül :wink:

Helo
Ebben valóban igazad van, amióta nincs kedvem vezetni az asszony hajtja a gépet de az ülés oldaltámaszát teljesen tönkre vágta
A csili vili női nadrágszíjakon található mindenféle kacat és díszítés baromira összecsikarta az ülés támlát
Azonnal megtiltottam a vezetés élményét az asszonytól, most már tudja hogy csak nadrágszíj nélkül ülhet a kormány mögé :lol: :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: 3 admin, Baloghgy, muhaati
Értékelés: 14.29%

2013.06.19. 19:51

Sziasztok!

Kacérkodom a gondolattal: http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... vi-6129540

Valakinek van valami infója (vagy véleménye) erről az autóról?

Eddig az E39 Touringokat nézegettem, de egyre inkább úgy vagyok vele, hogy korosodik szegény típus és már nagyon nehéz viszonylag használhatót kifogni. Gondoltam, ugrom egyet az evolúciós lépcsőn felfelé...
A linkelt kocsi rögtön megtetszett, de még nem igazán ismerem az E60/61-et és nem akarok a tudatlanságom miatt hibás döntést hozni. Előre is köszi a segitséget!

Dexter

2013.06.19. 20:53

dexter írta:Sziasztok!

Kacérkodom a gondolattal: http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... vi-6129540

Eddig az E39 Touringokat nézegettem, de egyre inkább úgy vagyok vele, hogy korosodik szegény típus és már nagyon nehéz viszonylag használhatót kifogni. Gondoltam, ugrom egyet az evolúciós lépcsőn felfelé...
A linkelt kocsi rögtön megtetszett, de még nem igazán ismerem az E60/61-et és nem akarok a tudatlanságom miatt hibás döntést hozni. Előre is köszi a segitséget!

Dexter

A kormánykopás alapján 250-300 lehet benne, ami nem is annyira sok.

Ami sokba kerülhet: automata váltó, dpf, főtengely ékszíjtárcsa, porlasztócsúcsok, izzítógyertyák + vezérlő, panorámatető, szívósor, turbó....

Szóval nézd / nézesd át alaposan. Első ülésből találsz bontóban komfort vagy sportot, komplett belsőket is láttam már 120-150 körül. Sokkal kényelmesebbek, mint ez az alap ülés. Nekem viszont egész szimpatikus ez a felszereltség, vállalhatónak tűnik.

Ezen kívül a 25d automatával nem egy csoda dinamikában :szerintem , én inkább 30d-t néznék, ha mindenképp automata kell.

2013.06.19. 21:03

Mikor kerestem, ezt az autót is megnéztem. Akkor még 3 milla volt. A képeken jól néz ki, de közelről egy kalap xar! Több helyen fényezve, az is csúnya. A tükör alatti fekete fény kopott, gusztustalan. A fékek gatyák, a felnik szintén, a gumik is. A tetőcsomagtartó kopott. Isten igazából olyan állapotban volt kívülről, hogy bele, már nem akartam ülni. :neutral:

2013.06.19. 22:00

dexter írta:Sziasztok!

Dexter

Mivel én is hasonló pályán mozgok így beszéltem az eladóval, a panorámatető ki van kötve :facepalm: ( nem működik... ) , a km-re nem emlékszem, de sok...
Arra készülj fel, hogy ha egy kereskedő úgy hirdet , hogy " Az autó tökéletes műszaki és esztétikai állapotú! " az konkrétan semmit nem jelent vagy pont az ellenkezője igaz ...
3M alatt épkézláb e60/61-et kifogni több mint szerencse...

2013.06.20. 08:11

Sziasztok!

Köszönöm a hasznos válaszokat, asszem megóvtatok egy hatalmas csalódástól!

Szóval akkor azt mondjátok, hogy a HaHun lévő 2,6-2,7 milla közötti kocsik mind felejtősek? (Nekem egy 525d automata Touring bőven megfelelne. Városba no way a használata, amúgyis van BKV bérletem. Autópályára kéne igazából, ahol ésszerű keretek között használva szerintem ez a motor is tökéletesen megteszi.)

Esetleg, ha valakinek van fülese egy vállalható állapotú darabról a fenti árkategóriában, akkor ne tartsa magában! :)

Ezer köszönet!

Dexter

2013.06.20. 08:40

Ez itt mondjuk?

--- Hahu 525d ---

2013.06.20. 08:54

kzolee írta:Ez itt mondjuk?

--- Hahu 525d ---

Köszi, de sajnos árban ez még nekem nem elérhető. (2,6 körül kellene valami, de annyiért lehet, hogy esélytelen normálisat találni).
Hozzászólás küldése

VigLink badge