![]() |
2011.03.08. 16:01
lepke írta:jackson írta:lepke írta:jlaci74 írta:
Szia!
Személy szerint semmit, új modell.
Van gumis kapcsolatom, holnap utána kérdezek és jelentkezem.
( Ilyet szeretnél? )
Üdv.
Laci
Helo
Már két éve a Continental SportContact 2 275/30 R19 96Y XL peremmel, * BSW abronccsal járok
Ez valami új modell lehet ahogyan írtad is hasonlít a Contact 2-es típushoz
Két nagyon széles vízelvezető barázdát raktak bele, ami esőben tökéletes
Őőőő egészen jól látom, hogy a szép nagy gumi darabja 92eFt?? Azaz cirka 400eft a készlet? És ráadásul lepkének egy nyári szezon alatt elfogy a futott km miatt.
Jackson, aki ezt vette észre
Helo
Nem stimmel a számításod
A két első gumi valamennyivel olcsóbb 245/35/19-es
2011.03.10. 23:09
2011.03.10. 23:24
zotty007 írta:valamelyik nap alápróbáltam a 19-es felnit a kocsi alá, kipróbáltam és ha teljesen alá volt szedve a kormány a gumi beleért a doblemezbe, elől 245/35/19-es gumi van rajta, kérdezem én hogy másnak is van ilyen problémája?
2011.03.10. 23:56
lepke írta:zotty007 írta:valamelyik nap alápróbáltam a 19-es felnit a kocsi alá, kipróbáltam és ha teljesen alá volt szedve a kormány a gumi beleért a doblemezbe, elől 245/35/19-es gumi van rajta, kérdezem én hogy másnak is van ilyen problémája?
Helo
Nálam is ezek a kerék méretek vannak az első tengelyen
Normális esetben nem lenne szabad beleérni a doblemezbe, csak KÉT esetben érhet bele
1. Nem megfelelő ET-számú felni
2. Nyomtávszélesítővel szerelt felni (( ez van nálam )) mikor álló helyzetben teljesen alá szedem akkor nekem is beleér egy picit
De nem tartom veszélyesnek mert ez a kormánymozdulat évente HA egyszer előfordul
2011.03.11. 00:08
zotty007 írta:lepke írta:zotty007 írta:valamelyik nap alápróbáltam a 19-es felnit a kocsi alá, kipróbáltam és ha teljesen alá volt szedve a kormány a gumi beleért a doblemezbe, elől 245/35/19-es gumi van rajta, kérdezem én hogy másnak is van ilyen problémája?
Helo
Normális esetben nem lenne szabad beleérni a doblemezbe, csak KÉT esetben érhet bele
2. Nyomtávszélesítővel szerelt felni (( ez van nálam )) mikor álló helyzetben teljesen alá szedem akkor nekem is beleér egy picit
De nem tartom veszélyesnek mert ez a kormánymozdulat évente HA egyszer előfordul
BMW Styling 172-es felnim van, elől ET 18 és 14mm-es nyomtávszélesítő. először azt hittem mikor fordultam rá a bejáróra hogy a perembe ér bele, de utánna néztem meg hogy a doblemezbe.
2011.03.11. 00:32
lepke írta:zotty007 írta:lepke írta:zotty007 írta:valamelyik nap alápróbáltam a 19-es felnit a kocsi alá, kipróbáltam és ha teljesen alá volt szedve a kormány a gumi beleért a doblemezbe, elől 245/35/19-es gumi van rajta, kérdezem én hogy másnak is van ilyen problémája?
Helo
BMW Styling 172-es felnim van, elől ET 18 és 14mm-es nyomtávszélesítő. először azt hittem mikor fordultam rá a bejáróra hogy a perembe ér bele, de utánna néztem meg hogy a doblemezbe.
Helo
Akkor nem csodálkozom (( nyomtávszélesítő ))
Nekem több mint három éve így van, semmi baja nem lesz a doblemeznek
2011.04.04. 14:49
Nincs az országban sehol, nem is tudják, ebben a méretben lesz -e egyáltalán. ( 245/40/18 )
2011.04.04. 17:08
kzolee írta:Na, úgy néz ki, nem jön meg a három hete rendelt Bridgestone gumim...Nincs az országban sehol, nem is tudják, ebben a méretben lesz -e egyáltalán. ( 245/40/18 )
Van valakinek tapasztalata Pirelli Cinturato P7-el?
2011.04.04. 19:28
910203 írta:kzolee írta:Na, úgy néz ki, nem jön meg a három hete rendelt Bridgestone gumim...Nincs az országban sehol, nem is tudják, ebben a méretben lesz -e egyáltalán. ( 245/40/18 )
Pekárikot biztosan kérdezted.Ezen az oldalon próbálkoztál? http://www.autoguminet.hu/
2011.04.04. 20:30
kzolee írta:910203 írta:kzolee írta:Na, úgy néz ki, nem jön meg a három hete rendelt Bridgestone gumim...Nincs az országban sehol, nem is tudják, ebben a méretben lesz -e egyáltalán. ( 245/40/18 )
Pekárikot biztosan kérdezted.Ezen az oldalon próbálkoztál? http://www.autoguminet.hu/
Igen de ez sincs ebben a méretben... Csak RFTCsak a PZero rendelhető.
Végül Michelin Pilot Sport 3 XL lesz, ez az egy elérhető. Azért zavaró a dolog, mert 3 hete azt mondták a Bridgestone-nál, hogy 2 hét múlva itt a gumi, ma meg már más a helyzet. Nem baj, tesztelem a Misu-t
2011.04.04. 22:00
Helo
Ezzel ÉN is így jártam Continental SportContact 5P - 275/30 R19 gumit akartam
Kiderült csak Április vége Május eleje felé tudják megszerezni
Újra a SportContact 2 -es kerül fel, ez még raktáron kapható
2011.04.04. 22:02
Gabii írta:Helo
275-ös gumit raksz hátra?![]()
Az már nem semmi,és így is átlag 6L eszik az autód?
Azzal valami nagyon nincs rendben.
2011.04.04. 22:07
Gabii írta:Helo
2011.04.04. 22:09
strobi írta:Gabii írta:Helo
Tudod a fia most tanulja a PhotoShop használatát és mint látjuk jól megy neki...
2011.04.06. 18:52
2011.04.06. 19:17
kzolee írta:Végre megjöttek a gumik.![]()
Sokat agyaltam az M-es felni és e között, de végül lepke tanácsára hallgatva, megnézegettem a mobilén az autókat M-es meg ilyen felnivel is, ez jobban tetszik![]()
Köszönöm a Janiéknak (AlpinaFan) a gyors és korrekt segítséget a felnibeszerzésben!![]()
A nem M pakettes autóhoz jobban passzol. Élőben is nagyon szép, bocsi, de koszos az autó
2011.04.06. 19:30
lepke írta:Helo
Akkor most ez lett felrakva Michelin Pilot Sport 3 XL
2011.04.11. 10:42
2011.04.11. 20:00
kzolee írta:Megvolt az első 1000 km a gumival. (Michelin Pilot Sport 3 XL)
A tesztelést a Pécs környéki szerpentineken végeztem![]()
Még nem volt 18-as kerekem, ezért nem tudom összehasonlítani más gumival, csak az előző 17-essel.
Nos a szerpentineken nagyobb kanyarsebességet lehet elérni, mint ami még komfortos a hátsó ülésen utazók számára. (majdnem rosszul lett az asszony és a barátnője)
Menetkomforban viszont nem találom rosszabnak, mint az előtte lévő 17-es téli és nyári szettet. Az előző 17-es nyári GoodYear-nél sokkal jobban fogja az autót kanyarban, nem érzem, hogy "nyúlna" a hátulja, ha gyorsabban kanyarodok. A fékút is sokat rövidült, nyilván a szélesebb méret miatt.
2011.04.12. 01:52
kzolee írta:Végre megjöttek a gumik.![]()
Sokat agyaltam az M-es felni és e között, de végül lepke tanácsára hallgatva, megnézegettem a mobilén az autókat M-es meg ilyen felnivel is, ez jobban tetszik![]()
Köszönöm a Janiéknak (AlpinaFan) a gyors és korrekt segítséget a felnibeszerzésben!![]()
A nem M pakettes autóhoz jobban passzol. Élőben is nagyon szép, bocsi, de koszos az autó