![]() |
2011.08.11. 06:41
LeviM5 írta:Köszi.
Ezen tanakodtunk Dssel.
És ha nincs felkapcsolva a tompított és előre tolod a refikart semmi nem történik!?
Csak ha húzod, akkor a halogén világít, és lehet villogtatni, gondolom.
2011.08.11. 06:42
lepke írta:Helo Levi
Ez pedig a belső lencse pedig a FÉNYKŰRT
Csak arra való amit leírtál villantani lehet vele
Folyamatosan nem lehet használni MERT nem tudod (( direktbe )) kapcsolni
2011.08.11. 10:56
MChris írta:lepke írta:Helo Levi
Ez pedig a belső lencse pedig a FÉNYKŰRT
Csak arra való amit leírtál villantani lehet vele
Folyamatosan nem lehet használni MERT nem tudod (( direktbe )) kapcsolni
megoldom neked
2011.08.11. 22:36
LeviM5 írta:lepke írta:LeviM5 írta:Köszi.
Ezen tanakodtunk Dssel.
És ha nincs felkapcsolva a tompított és előre tolod a refikart semmi nem történik!?
Csak ha húzod, akkor a halogén világít, és lehet villogtatni, gondolom.
Helo Levi
Fogós kérdéseket teszel fel![]()
![]()
![]()
![]()
Villogni az biztosan tudsz tompított nélkül is a belső (( sárgás )) színű lencsével FÉNYKÜRT
Azt viszont csak holnap tudom megmondani hogy a Xenonos refi működik-e ilyen esetben![]()
remélem holnapig nem késő és emiatt tudsz aludni
Ha nincs felkapcsolva a topított és refit nyomsz, nem kéne bekapcsolnia a xenont. De szerintem a belső ((sárgás)) halogént se oltja fel...Csak ha húzod a refikart akkor égeti a ((sárgást))... Már csak ez érdekel igazából.
Nézd meg úgy is, hogy helyzetjelzővel nyomsz rá refit mit csinál?Xenonozik, vagy nem?
Persze, megoldom, iszom valamit!
2011.08.12. 22:26
lepke írta:Helo
Megsasoltam hogyan van ez![]()
![]()
Lekapcsolt lámpánál
fénykürt középső (( sárgás )) működik
Xenon refi nem kapcsolható
Helyzetjelző lámpánál
fénykürt középső (( sárga )) működik
Xenon refi nem kapcsolható
A helyzetjelző felkapcsolása nem változtat a működésen
2011.08.14. 21:43
LeviM5 írta:Az e60 az bixenon. De ugye a belső kisebb lámpa az is refi.
A működése érdekelne, ha valaki leírná. Addig ok, hogy:
Tompított xenon. (külső nagy lencse)
Refi xenon. (szintén a külső nagy lencse)
Belső kisebb lámpa minek van? Villogtatni, ha ismerős jön szembe? Mert a xenonnak nem tesz jót a kapcsolgatás?
(gondolom, arra az esetre ha nincs bekapcsolva a xenon, mert ha bevan, akkor a bixenonnal lehet villgotatni.![]()
)
Ha refit kapcsolok mind a 4 lámpa világit, mint e39-nél?
Vagy csak a bixenon vált refire?
2011.08.14. 22:12
Pocilaci írta: szóval refinél mind a 4 megy
2011.08.15. 06:38
Pocilaci írta:Nem mindegyik e60 bi-xenon csak ha azt a lámpatípust kérték bele .... nekem spec olyan mint az e39 en volt...Külső xenon csak városi a belső a refi... szóval refinél mind a 4 megy
2011.08.17. 11:05
2011.08.17. 11:27
begi írta:Hali!
Kezd érdekes lenni a téma, ezért ránéztem az enyémre, hogy is van ez? Este a garázsban:
1, Világítás kapcsoló 0-án áll
fénykürt:csak a halogén világít!
2, Világítás kapcsoló bekapcs:
xenon tompítottal világít, fénykürt: halogén felvillan xenon tompítotton marad
3, reflektor bekapcsol: xenon optika félremegy xenon reflektoron, halogén bekapcsol = világít mind a négy.....
Este egyenes úton tompítotton húzz egy fénykörtöt, majd gyorsan válts reflektorra, azonnal látod hogy mi az a bi-xenon
facelift után ez már nem így van
Üdv!
2011.08.17. 17:56
2011.08.17. 20:58
2011.08.17. 22:19
TMagnum írta:Üdv,
a gondom röviden a következő.
Pár hónapja volt pollenszürő csere.Nyár elején klímatisztítás. Ennek ellenére minden egyes indításnál olyan poshatvíz szagot tol 5 másodpercig a klíma, hogy nem lehet megmaradni, összes ablakot le kell húzni. (Illetve késöbb is lehet nagyon nagyon minimálisan érezni, de ez már lehet, hogy csak bebeszélem magamnak.) Vélelmezem, hogy mosásnál, eső után valahova befolyik a víz, beleposhad, és ettől van a büdösség.
A kérdés, hogy tapasztaltatok-e hasonlót? Van valamilyen javaslatotok ennek kiküszöbölésére? Mit tudnék ez ellen tenni?
KÖszönöm előre is!
2011.08.17. 22:39
lepke írta:TMagnum írta:Helo
Három hibaforrás lehetséges a Poshatvíz szagra
1. mikor bent ül az anyós ÉN is érzem![]()
![]()
Ezért kell vele mindig ott találkozni ahova mész. Ha nem tud magától odajutni akkor az csak mégjobblepke írta:
-Nyári melegben klímázásnál lecsapódik a pára és újra indításnál ez érződik
Normális esetben a motor leállítása előtt pár percig KLIMA nélkül járatni kellene az autót hogy kiszáradjon
-Lehetséges az esővíz elfolyó dugulása amit bármi okozhat
2011.08.17. 22:42
TMagnum írta:lepke írta:TMagnum írta:Helo
Három hibaforrás lehetséges a Poshatvíz szagra
1. mikor bent ül az anyós ÉN is érzem![]()
![]()
Ezért kell vele mindig ott találkozni ahova mész. Ha nem tud magától odajutni akkor az csak mégjobblepke írta:
-Nyári melegben klímázásnál lecsapódik a pára és újra indításnál ez érződik
Normális esetben a motor leállítása előtt pár percig KLIMA nélkül járatni kellene az autót hogy kiszáradjon
-Lehetséges az esővíz elfolyó dugulása amit bármi okozhat
Ettől a "mindenkinél megvan" választól tartottam. És én is a klima nélküli járatásra gondoltam.
Az esővíz elfolyót, hogyan lehetne takarítani? Merre lehet azt találni? Esetleg nincs róla vmi kép?
Köszönöm!
2011.08.18. 07:44
2011.08.18. 08:14
2011.08.18. 08:26
2011.08.18. 09:14
2011.08.18. 13:36
tibi666 írta:Döglött turbóval nem nagyon fog 160-al szaladgálni.
Egyébként bármi is a baja, turbót NEM lehet rendesen felújítani, pár ezer km-en belül el fog szállni újra. Újat kell venni, felújítottra felesleges pénzt kiadni, bármennyi garanciát adnak, és bármennyire esküdöznek, hogy ez jó lesz. Nem lesz.