![]() |
2015.01.13. 21:05
kzolee írta:marmar78 írta:jimbi525d írta:marmar78 írta:Köszönöm már keresem is, Ő a szoftverezést is meg tudja oldani?
Ha azt nem is, de fogaidat rendberakja...
2015.01.14. 15:29
2015.01.14. 20:14

2015.01.14. 20:40
2015.01.15. 07:13
hamoriarpi írta:Jó minőségű anyagokat használ ez a "prémium" gyártó.
Legutóbb a Daciában kellett tágulási tartályt cserélnem.
Ja, nem. Az előző BMW-mben hűtővel együtt, mert engedett a tágulási tartály...
2015.01.16. 01:07
hamoriarpi írta:Jó minőségű anyagokat használ ez a "prémium" gyártó.
2015.01.16. 10:22
Bummer írta:hamoriarpi írta:Jó minőségű anyagokat használ ez a "prémium" gyártó.
Szia Arpi!
Hol eresztett az M52 tartalya? Nem tul regi a tortenet es a leereszto csavarnal csopogtet mint az inkontinens nagyanyo
2015.01.16. 10:33
hamoriarpi írta:Bummer írta:hamoriarpi írta:Jó minőségű anyagokat használ ez a "prémium" gyártó.
Szia Arpi!
Hol eresztett az M52 tartalya? Nem tul regi a tortenet es a leereszto csavarnal csopogtet mint az inkontinens nagyanyo
Szokásos helyen. A tágulasi és a hűtő közti peremezésnél. A leeresztő csavarhoz folyik le... Zsír új Nissenst vettem bele új kupakkal, mert az nem jár hozzá. Utána minden probléma megszűnt. JLaci korrekt áron hozta.
2015.01.16. 10:47
Bummer írta:hamoriarpi írta:Bummer írta:hamoriarpi írta:Jó minőségű anyagokat használ ez a "prémium" gyártó.
Szia Arpi!
Szokásos helyen. A tágulasi és a hűtő közti peremezésnél. A leeresztő csavarhoz folyik le... Zsír új Nissenst vettem bele új kupakkal, mert az nem jár hozzá. Utána minden probléma megszűnt. JLaci korrekt áron hozta.
Hmmm...faxa...2 eves Nissens van benne...
2015.01.16. 11:00
jlaci74 írta:
Mer' nem tőlem vetted ...
2015.01.16. 11:10
Bummer írta:jlaci74 írta:
Igy vettem a kocsit...
2015.01.16. 11:50
atti523i írta:Bummer írta:jlaci74 írta:
Igy vettem a kocsit...
a nissensből 2db cseréltem.egyiket kb 3hónaposan, a másikat kb 5 évesen.tavaly nyáron megvettem a behr-t.de ebből is van két fajta.made in csíkszem és dél afrikai.46 pénzike volt okos árban.kiváncsi vagyok meddig tart.
2015.01.16. 21:50
2015.01.20. 22:32
2015.01.20. 23:27
2015.01.22. 16:49
2015.01.22. 20:37
nagy.matyika írta:Két napja jelentkezett egy kis probléma. Nem indul el az I-drive ( vagy ki minek hívja). Megjelenik a töltőképernyő és a BMW logó, de utána újra indul. Van, hogy 30x újra indul és utána egyszer csak magára talál, de úgy néz ki, hogy kampó. Ha jól gondolom, akkor a CCC modul mondta be az unalmast. Javítható, vagy cserélni kell kompletten? Elég fájóan hangzik a 220 ezres új ár
2015.01.22. 22:57
Nézegettem, mit írnak a neten az okosak. Valaki szerint szoftverfrissítés is megoldhatja a gondot, valaki szerint elég resetelni a kocsit, valaki elküldte hullámforrasztásra a modult és jó lett, valakinek nem sikerült megoldani a gondot. Minden esetre még élénken lebeg a szemem előtt, ahogy két évvel ezelőtt privát üzenetben írta valaki, hogy a CCC is típushibás alkatrész
2015.01.23. 18:45
2015.01.23. 20:24
hamoriarpi írta:Irtó szivatós hiba elhárítása:
Az autó, erőtlen volt, motor csörgősen, de egyenletesen járt. Néha csak 40-el tudtam felmászni a Gábor Áron út tetejére. Kapy-t meg sem próbáltam. Néha egész normálisan ment és nem csörgött.
Hibák a DDE hibatárolójában:
Indítózás közben alacsony railnyomás (az autó mindig pöccre indult) (sporadikus hiba)
Railpuma mennyiségszabályozó szelep hiba (sporadikus hiba)
Railcső nyomásszabályozó szelep hiba (sporadikus hiba)
Indítózás közbeni alacsony railnyomás miatt (mivel porlasztók hibátlanok - legnagyobb korrekció 0.2, amit láttam és résolaj is határértékeken belül) tank AC csere. Helyzet változatlan.
Mennyiségszabályzó szelep csatijának lehúzása (ilyenkor nyomásszabályzással megy az autó, tank AC max fordulaton, mennyiségszabályozó 100%-on nyitva). Változás nincs.
Nyomásszabályzó és mennyiségszabályzó szelepek cseréje a beírt hibáknak megfelelően. Változás nincs. (Haj szálankét történő kihúzása)
Railnyomás szenzor csere. Az autó tökéletesen működik. Hibákat nem írja vissza...
Csak annak az alkatrésznek volt kínja a körben, amit be sem írt a diag. Hibás adatokat közölt a DDE-vel, így a gyanút a kapcsolt alkatrészekre terelte.