Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBÁK ÉS MEGOLDÁSOK

2015.01.13. 21:05

kzolee írta:
marmar78 írta:
jimbi525d írta:
marmar78 írta:Köszönöm már keresem is, Ő a szoftverezést is meg tudja oldani?

Ha azt nem is, de fogaidat rendberakja... :mrgreen:

Köszi :mrgreen: :mrgreen:

2015.01.14. 15:29

Írok hosszút ha végre nem touch screenről leszek.

2015.01.14. 20:14

Hali

Ezt a hibát is megoldottam :wink:

A menetes feltöltő csonk valamiért ovális formát vett fel :shock: emiatt a kupak alatt nyomta a gőzt

Tartály cserével orvosolva lett a probléma

Kép

Kép

2015.01.14. 20:40

Jó minőségű anyagokat használ ez a "prémium" gyártó.
Legutóbb a Daciában kellett tágulási tartályt cserélnem.
Ja, nem. Az előző BMW-mben hűtővel együtt, mert engedett a tágulási tartály... :(

2015.01.15. 07:13

hamoriarpi írta:Jó minőségű anyagokat használ ez a "prémium" gyártó.
Ja, nem. Az előző BMW-mben hűtővel együtt, mert engedett a tágulási tartály... :(

Helo
A 400-ezer kilométer elfárasztotta

Kép

2015.01.16. 01:07

Szia Arpi!
Hol eresztett az M52 tartalya? Nem tul regi a tortenet es a leereszto csavarnal csopogtet mint az inkontinens nagyanyo

2015.01.16. 10:22

Bummer írta:

Szia Arpi!
Hol eresztett az M52 tartalya? Nem tul regi a tortenet es a leereszto csavarnal csopogtet mint az inkontinens nagyanyo

Szokásos helyen. A tágulasi és a hűtő közti peremezésnél. A leeresztő csavarhoz folyik le... Zsír új Nissenst vettem bele új kupakkal, mert az nem jár hozzá. Utána minden probléma megszűnt. JLaci korrekt áron hozta.

2015.01.16. 10:33

hamoriarpi írta:
Bummer írta:

Szia Arpi!

Szokásos helyen. A tágulasi és a hűtő közti peremezésnél. A leeresztő csavarhoz folyik le... Zsír új Nissenst vettem bele új kupakkal, mert az nem jár hozzá. Utána minden probléma megszűnt. JLaci korrekt áron hozta.

Hmmm...faxa...2 eves Nissens van benne...

2015.01.16. 10:47

Bummer írta:
hamoriarpi írta:
Bummer írta:

Szia Arpi!

Hmmm...faxa...2 eves Nissens van benne...

Mer' nem tőlem vetted ... :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2015.01.16. 11:00

jlaci74 írta:

Igy vettem a kocsit...

2015.01.16. 11:10

Bummer írta:
jlaci74 írta:

Igy vettem a kocsit...

a nissensből 2db cseréltem.egyiket kb 3hónaposan, a másikat kb 5 évesen.tavaly nyáron megvettem a behr-t.de ebből is van két fajta.made in csíkszem és dél afrikai.46 pénzike volt okos árban.kiváncsi vagyok meddig tart.

2015.01.16. 11:50

atti523i írta:
Bummer írta:
jlaci74 írta:

Igy vettem a kocsit...

a nissensből 2db cseréltem.egyiket kb 3hónaposan, a másikat kb 5 évesen.tavaly nyáron megvettem a behr-t.de ebből is van két fajta.made in csíkszem és dél afrikai.46 pénzike volt okos árban.kiváncsi vagyok meddig tart.

Valóban, az utóbbi pár évben megszaporodtak a minőségi problémák a nevesebb gyártóknál is ( pl. Nissens ) ,
sajnos sokan a távol-keleten gyártatnak ...

2015.01.16. 21:50

Hali

Már kezdtem örülni pár napja hogy nem történik probléma a kocsival.
Mikor éppen kiakartam szállni egy kattanással megadta magát az ajtónyitó ,,szerkezet,,
Kínomban nevetem egy jót, ez a probléma is csak nálam lehet :wink:

Kép

2015.01.20. 22:32

Hali

Reggel leadtam a vasat a szervizbe, nem fért a munkalapra a javítási hibalista :facepalm: :facepalm:

2015.01.20. 23:27

E60-ban az a jó, hogyha egy dolgot megcsináltat az ember, akkor hálából elromlik mellé még 3 :doglotlo:

2015.01.22. 16:49

Két napja jelentkezett egy kis probléma. Nem indul el az I-drive ( vagy ki minek hívja). Megjelenik a töltőképernyő és a BMW logó, de utána újra indul. Van, hogy 30x újra indul és utána egyszer csak magára talál, de úgy néz ki, hogy kampó. Ha jól gondolom, akkor a CCC modul mondta be az unalmast. Javítható, vagy cserélni kell kompletten? Elég fájóan hangzik a 220 ezres új ár :doglotlo:

2015.01.22. 20:37

nagy.matyika írta:Két napja jelentkezett egy kis probléma. Nem indul el az I-drive ( vagy ki minek hívja). Megjelenik a töltőképernyő és a BMW logó, de utána újra indul. Van, hogy 30x újra indul és utána egyszer csak magára talál, de úgy néz ki, hogy kampó. Ha jól gondolom, akkor a CCC modul mondta be az unalmast. Javítható, vagy cserélni kell kompletten? Elég fájóan hangzik a 220 ezres új ár :doglotlo:

Dvd-t vedd ki.

2015.01.22. 22:57

Kivettem próbára, de utána nem talált "egyből" magára. 1.5 éve ugyan az a másolt navi lemez van benne, gondolod, hogy bekavarhatna neki? Kipróbálom azért hosszú távon, hátha segít valamit.

Az a gyanús, hogy tízből hétszer tökéletesen indul és nem száll el menet közben, utána pedig ha leállítom a kocsit, akár csak 5 percre, akkor utána nem akar elindulni. Minden esetre nem lesz fejvesztés terhe mellett kicserélve az biztos. :facepalm: Nézegettem, mit írnak a neten az okosak. Valaki szerint szoftverfrissítés is megoldhatja a gondot, valaki szerint elég resetelni a kocsit, valaki elküldte hullámforrasztásra a modult és jó lett, valakinek nem sikerült megoldani a gondot. Minden esetre még élénken lebeg a szemem előtt, ahogy két évvel ezelőtt privát üzenetben írta valaki, hogy a CCC is típushibás alkatrész :facepalm: :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2015.01.23. 18:45

Irtó szivatós hiba elhárítása:
Az autó, erőtlen volt, motor csörgősen, de egyenletesen járt. Néha csak 40-el tudtam felmászni a Gábor Áron út tetejére. Kapy-t meg sem próbáltam. Néha egész normálisan ment és nem csörgött.

Hibák a DDE hibatárolójában:
Indítózás közben alacsony railnyomás (az autó mindig pöccre indult) (sporadikus hiba)
Railpuma mennyiségszabályozó szelep hiba (sporadikus hiba)
Railcső nyomásszabályozó szelep hiba (sporadikus hiba)

Indítózás közbeni alacsony railnyomás miatt (mivel porlasztók hibátlanok - legnagyobb korrekció 0.2, amit láttam és résolaj is határértékeken belül) tank AC csere. Helyzet változatlan.

Mennyiségszabályzó szelep csatijának lehúzása (ilyenkor nyomásszabályzással megy az autó, tank AC max fordulaton, mennyiségszabályozó 100%-on nyitva). Változás nincs.
Nyomásszabályzó és mennyiségszabályzó szelepek cseréje a beírt hibáknak megfelelően. Változás nincs. (Haj szálankét történő kihúzása)
Railnyomás szenzor csere. Az autó tökéletesen működik. Hibákat nem írja vissza...
Csak annak az alkatrésznek volt kínja a körben, amit be sem írt a diag. Hibás adatokat közölt a DDE-vel, így a gyanút a kapcsolt alkatrészekre terelte.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: 2 kzolee, NagyMatyas
Értékelés: 9.52%

2015.01.23. 20:24

hamoriarpi írta:Irtó szivatós hiba elhárítása:
Az autó, erőtlen volt, motor csörgősen, de egyenletesen járt. Néha csak 40-el tudtam felmászni a Gábor Áron út tetejére. Kapy-t meg sem próbáltam. Néha egész normálisan ment és nem csörgött.

Hibák a DDE hibatárolójában:
Indítózás közben alacsony railnyomás (az autó mindig pöccre indult) (sporadikus hiba)
Railpuma mennyiségszabályozó szelep hiba (sporadikus hiba)
Railcső nyomásszabályozó szelep hiba (sporadikus hiba)

Indítózás közbeni alacsony railnyomás miatt (mivel porlasztók hibátlanok - legnagyobb korrekció 0.2, amit láttam és résolaj is határértékeken belül) tank AC csere. Helyzet változatlan.

Mennyiségszabályzó szelep csatijának lehúzása (ilyenkor nyomásszabályzással megy az autó, tank AC max fordulaton, mennyiségszabályozó 100%-on nyitva). Változás nincs.
Nyomásszabályzó és mennyiségszabályzó szelepek cseréje a beírt hibáknak megfelelően. Változás nincs. (Haj szálankét történő kihúzása)
Railnyomás szenzor csere. Az autó tökéletesen működik. Hibákat nem írja vissza...
Csak annak az alkatrésznek volt kínja a körben, amit be sem írt a diag. Hibás adatokat közölt a DDE-vel, így a gyanút a kapcsolt alkatrészekre terelte.

" az auto erotlen volt" 4 hengertol ne varj sokat!!!! :nyelves:
Viccen kivul, orulok, hogy sikerult megoldani!!!
Hozzászólás küldése

VigLink badge