Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBÁK ÉS MEGOLDÁSOK

2014.11.04. 00:30

Rendben! Keresek valakit aki megvizsgálja a porlasztókat és jelentkezem, ha kiderült valami.

2014.11.04. 00:36

Porlasztókat vizsgáltatni, vagy itt:

http://www.benedeczkimuhely.hu/hun/bemutat.php

vagy pedig itt érdemes:

http://www.dieselspecial.hu/

Azért még ne menj szerintem ilyen messzire. Több minden okozhatja az említett jelenséget! Hozzáértő iparos nézze meg először az autót megfelelő műszereltséggel és biztos, hogy okosabb leszel, hogy merre indulj :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: Robikaszeretiabmwket
Értékelés: 4.76%

2014.11.04. 08:24

Robikaszeretiabmwket írta:Rendben! Keresek valakit aki megvizsgálja a porlasztókat és jelentkezem, ha kiderült valami.

Először ugorj el Muha mesterhez szerintem.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: Robikaszeretiabmwket
Értékelés: 4.76%

2014.11.08. 23:30

Csak érdekesség képen, most volt diagoláson a kocsi, hogy kiderüljön az alacsony fordulaton érzékelhető elbutulás oka. Ami kiderült, hogy a turbók 276 ezer km után, gyakorlatilag a lepadlózás esetén és finom gyorsítás esetén is késés nélkül elő tudják állítani a referencia értékkel azonos töltőnyomást és meg is tudják tartani leszabályozásig. A légtömegmérő működéséről ugyan azt lehet elmondani. A geometria állító is hibátlanul teszi a dolgát.

A probléma sajnos a hatos henger porlasztójával van. Szépen megy az összes Kecelre!

2014.11.26. 19:02

nagy.matyika írta:Csak érdekesség képen, most volt diagoláson a kocsi, hogy kiderüljön az alacsony fordulaton érzékelhető elbutulás oka. Ami kiderült, hogy a turbók 276 ezer km után, gyakorlatilag a lepadlózás esetén és finom gyorsítás esetén is késés nélkül elő tudják állítani a referencia értékkel azonos töltőnyomást és meg is tudják tartani leszabályozásig. A légtömegmérő működéséről ugyan azt lehet elmondani. A geometria állító is hibátlanul teszi a dolgát.

A probléma sajnos a hatos henger porlasztójával van. Szépen megy az összes Kecelre!

Nagyon úgy fest, bemondta az unalmast a légtömegmérőm. Változó, hol húz hol nem, de a hibakódnak is beírta. Hol érdemes venni, meg milyent, bontott, után gyártott stb. Várom a tanácsokat, tapasztalatokat esetleg ha van infó árakról. Köszi előre is!

1998-as 525 TDS M51

2014.11.26. 19:12

Ezt miért ide ez E60 topicba kell, ráadásul miért az én hozzászólásom idézésével? :roll:

Egyébként, ha jót akarsz és ér neked annyit az autód, akkor vegyél bele egy gyári újat és többet nem lesz ilyen jellegű gondod. Után gyártottat felejtsd el, a hasonlóan idős használt meg mitől lenne jobb?

2014.11.26. 19:43

nagy.matyika írta:Ezt miért ide ez E60 topicba kell, ráadásul miért az én hozzászólásom idézésével? :roll:

Egyébként, ha jót akarsz és ér neked annyit az autód, akkor vegyél bele egy gyári újat és többet nem lesz ilyen jellegű gondod. Után gyártottat felejtsd el, a hasonlóan idős használt meg mitől lenne jobb?

Bocs, a kereső ide navigált, Köszi!

2014.12.05. 14:18

sziasztok
van egy olyan problémám hogy fütyül a turbom rendesen lehet hallani belül. Teljesitménybe nincs különbseg szerintem. Valakinek valami ötlet? 2. problémám az az hogy a nagy kijelzöm közbe megbolondul és elkezd villogni( bejön a bmw felirat utánna fehér aztán sötét és kezdi elöröl a felirattal). 3. probléma kigyulladt a légzsák lámpám a nem vagyok bekötve lámpával együtt. ezekre kellene nekem valami válasz féle amit elöre is köszöntem

2014.12.05. 14:41

sosi0407 írta:sziasztok
van egy olyan problémám hogy fütyül a turbom rendesen lehet hallani belül. Teljesitménybe nincs különbseg szerintem. Valakinek valami ötlet? 2. problémám az az hogy a nagy kijelzöm közbe megbolondul és elkezd villogni( bejön a bmw felirat utánna fehér aztán sötét és kezdi elöröl a felirattal). 3. probléma kigyulladt a légzsák lámpám a nem vagyok bekötve lámpával együtt. ezekre kellene nekem valami válasz féle amit elöre is köszöntem

Utobbi kettore: esetleg beazas valahol?

2014.12.05. 18:47

A hangot valószínűleg a töltő oldali turbinalapát sérülése okozza. A kijelző hiba megoldása CCC csere, a lufi diag után orvosolandó.

2014.12.06. 20:52

muhaati írta:

A hangot valószínűleg a töltő oldali turbinalapát sérülése okozza. A kijelző hiba megoldása CCC csere, a lufi diag után orvosolandó.

A töltő oldali az a kompresszorlapát. :!:

2014.12.06. 20:58

204d1 írta:
muhaati írta:

Ez spec. nem változtat a lényegen.

2014.12.06. 20:59

muhaati írta:
204d1 írta:
muhaati írta:

Ez spec. nem változtat a lényegen.

Nem.

2014.12.06. 23:35

Sziasztok!

Nem talaltam topikot, itt talan jo lesz.

Megviccelt ma a kis mocsok...vaksotet es szakado eso...hat mikor purcanna meg az ablaktorlom...hat pont most...

No ez mi lehet???Indult felfele es also harmadban nyekk...

Mechanika - kezzel tudtam mozgatni fel- le? Moci - mintha a hangjat hallottam volna 1x vagy utoljara? Rele/biztositek esetleg?

Hol kezdjem a nyomozast?
De nincs kedvem levenni a lapatokat es a muanyagos szart lebontani

Elore is koszi!

2014.12.07. 00:19

Bummer írta:Sziasztok!

Megviccelt ma a kis mocsok...vaksotet es szakado eso...hat mikor purcanna meg az ablaktorlom...hat pont most...

Mechanika - kezzel tudtam mozgatni fel- le? Moci - mintha a hangjat hallottam volna 1x vagy utoljara? Rele/biztositek esetleg?

Hol kezdjem a nyomozast?

Elore is koszi!

Kénytelen leszel.

2014.12.07. 00:27

hamoriarpi írta:

Hol kezdjem a nyomozast?

Elore is koszi!

Kénytelen leszel.

Megelegednek egy rele cserevel is :D

2014.12.07. 00:31

Tudod külön mozgatni a kart a motortól függetlenül?

2014.12.07. 08:59

Helo
Egy kicsit kezdem megunni ezt a kocsit
Az utolsó két évben igaz nem én vezettem mert az anyós ülésbe voltam száműzve,az utolsó két hét alatt rengeteg probléma történt a kocsival.
Legnagyobb hiba hogy 90-100ig egyáltalán nem gyorsul hiába padlóig nyomom a gázt legalább kell egy kilóméter míg eléri ezt a sebességet :facepalm:. Végsebessége pedig észbontó 158km padlógázon a fogyasztás 15liter. Tegnapi autókázás Budapest-Tiszaújváros teletankkal indultam és mire hazaértem 46 megtehető kilométert mutatott a számláló
Jelen pillanatban a kocsiban lévő hibák
- A fent leírt jelenség
- Két első lengéscsillapító
- Stabilizátor rudak
- CD-tár nem működik
- Ablaktörlő hol megy hol nem
- Rendszámtála világítás
- Követőradar nem funkcionál ezért tempomat sincs
- Szivargyújtóból eltűnt az (energia)
- Lézer blokkoló működés képtelen
- Egy darab PDC sem jelez
Röviden ennyi hibája van a kocsinak
Lehetséges a 370 ezer kilóméter és a 2-év kihagyott gazdátlanság alatt összejöhet ennyi hiba.

2014.12.07. 09:00

Hol kezdjem a nyomozast?

Elore is koszi!

Nalam is ugyanez volt. 30 km.-t jottem vele ugy, kutnal levettem a kart es gochome. Ablak kicsit lehuz es az abl.torlo karral a kezemben letoroltem a szelvedot :facepalm:
Vegul a mechanika adta meg megat... Az sem egy nagy kaland cserelni.
Azert elobb nezz korul, hatha mas lesz a gond. Szerintem.

2014.12.07. 09:05

lepke írta:Helo
Egy kicsit kezdem megunni ezt a kocsit
Az utolsó két évben igaz nem én vezettem mert az anyós ülésbe voltam száműzve,az utolsó két hét alatt rengeteg probléma történt a kocsival.
Legnagyobb hiba hogy 90-100ig egyáltalán nem gyorsul hiába padlóig nyomom a gázt legalább kell egy kilóméter míg eléri ezt a sebességet :facepalm:. Végsebessége pedig észbontó 158km padlógázon a fogyasztás 15liter. Tegnapi autókázás Budapest-Tiszaújváros teletankkal indultam és mire hazaértem 46 megtehető kilométert mutatott a számláló
Jelen pillanatban a kocsiban lévő hibák
- A fent leírt jelenség
- Két első lengéscsillapító
- Stabilizátor rudak
- CD-tár nem működik
- Ablaktörlő hol megy hol nem
- Rendszámtála világítás
- Követőradar nem funkcionál ezért tempomat sincs
- Szivargyújtóból eltűnt az (energia)
- Lézer blokkoló működés képtelen
- Egy darab PDC sem jelez
Röviden ennyi hibája van a kocsinak
Lehetséges a 370 ezer kilóméter és a 2-év kihagyott gazdátlanság alatt összejöhet ennyi hiba.

Nem basztataskent: 2 evig hasznaltatok es nem nyultatok hozza???
2 ev alatt boven elhalhat a leng.csill es s stab rudak. Ezen nem csodalkoznek. A rendszamtabla vil. ertheto. 5 perc. Sziv.gyujto: biztositek lesz. Tovabbi 5 perc. Nekem is elhalt a blokkolo,,, az is biztositek hiba volt. Azert en nem lepodnek meg ennyi hibatol. Ezek nem Suzukik. De ezt neked nem kell mondani!!!:)
Hozzászólás küldése

VigLink badge