![]() |
2010.07.29. 17:43
simi64 írta:lepke írta:jackson írta:e39chip írta:lepke írta:Helo
Ma nyomtam rá nyári gumikat![]()
A hajam átment dauerba mikor ki kellett fizetni
Continental sport contact 2 majd leírom a tapasztalatot
üdv zoli
Nekem SportContact 3 van és azzal megvagyok elégedve maximálisan, tapad, mint a disznó
És esőben? Lásd ADAC Teszt:
LINK az E39-es hozzászóláshoz amiben az ADAC tesz linkje
Jackson, aki rád ver esőben tapadásból
ui: GoodYear F1 Assymetric-el
Helo
Most már tudom miért fogyaszt annyit a JACKSON klubtárs autója![]()
A GUMI a hibás
![]()
![]()
üdv zoli
Az ADAC-teszteknek én sem hiszek. Egyszerűen hiteltelennek tartom, részrehajlással vádolom anyagi megfontolások miatt. Gumimaffia: aki többet fizet, azokról jót írunk.
2010.07.29. 18:42
jackson írta:simi64 írta:lepke írta:jackson írta:e39chip írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Nekem SportContact 3 van és azzal megvagyok elégedve maximálisan, tapad, mint a disznó
Helo
A GUMI a hibás
![]()
![]()
üdv zoli
Az ADAC-teszteknek én sem hiszek. Egyszerűen hiteltelennek tartom, részrehajlással vádolom anyagi megfontolások miatt. Gumimaffia: aki többet fizet, azokról jót írunk.
Akkor csinálj te egy 1 milliárd forintos tesztet vedd meg a gumikat és bérelj teszt autókat meg mérnököket.
Az ADAC-ot baszogatták ezzel és volt is TC cikk pont erről a témára. Amiben a TC-sek azt hozták ki hogy akkor tessék mondani hogyan lehet, hogy a Francia Michlen-t hozták ki hosszab ideig jónak és a Német típusokat lehúzták a francba.
Az meg se fordul a fejedben hogy milyen forradalmi változások történnek a gumi gyártás területén.
Például milyen változásokat hozott a szilikon alapú gumik, eső vályatok stb.
Jackson, aki emlékszik fater Trabantjának a gumijára meg milyen könnyen megcsúszott a vízes úton annó
2010.07.29. 19:09
jackson írta:simi64 írta:lepke írta:jackson írta:e39chip írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Helo
A GUMI a hibás
![]()
![]()
üdv zoli
Akkor csinálj te egy 1 milliárd forintos tesztet vedd meg a gumikat és bérelj teszt autókat meg mérnököket.
Az ADAC-ot baszogatták ezzel és volt is TC cikk pont erről a témára. Amiben a TC-sek azt hozták ki hogy akkor tessék mondani hogyan lehet, hogy a Francia Michlen-t hozták ki hosszab ideig jónak és a Német típusokat lehúzták a francba.
Az meg se fordul a fejedben hogy milyen forradalmi változások történnek a gumi gyártás területén.
Például milyen változásokat hozott a szilikon alapú gumik, eső vályatok stb.
Jackson, aki emlékszik fater Trabantjának a gumijára meg milyen könnyen megcsúszott a vízes úton annó
2010.07.29. 20:03
2010.07.29. 20:06
simi64 írta:Az igazi gumiteszt:
2010.07.29. 20:23
ptom írta:Kikapcsolta a DSC-t.
2010.07.29. 20:29
simi64 írta:ptom írta:Kikapcsolta a DSC-t.
Ezekbe még nincs olyan szerintem!
2010.07.29. 21:45
simi64 írta:Tudok Neked linkelni olyan német gumiteszteket is, ami az ADAC által mért eredmények ellentétét hozzák.
De vannak olyanok is, amelyikek az általad istenített amerikai gumi elé behozzák a hazánkban gyártott Hankook Ventus-t
Link
Ami talán nem is véletlen, hisz a BMW gyári tuningcége sem lehet ennyire ostoba.
Másik link
Ennyit az ADAC-ról és a gumitesztekről.
Itt még egy 2-esre sikerült az amcsiról
2010.07.29. 22:12
jackson írta:simi64 írta:Tudok Neked linkelni olyan német gumiteszteket is, ami az ADAC által mért eredmények ellentétét hozzák.
De vannak olyanok is, amelyikek az általad istenített amerikai gumi elé behozzák a hazánkban gyártott Hankook Ventus-t
Link
Ami talán nem is véletlen, hisz a BMW gyári tuningcége sem lehet ennyire ostoba.
Másik link
Ennyit az ADAC-ról és a gumitesztekről.
Itt még egy 2-esre sikerült az amcsiról
Link1: Melyik tesztre gondolsz a sok közül?
Link2: Már írtam a másiktopikba is a Hankook imádónak, hogy én megvárom amíg pár év tapasztalat lesz a kínai gumival addig nálam kerülhet kerékre. Elöbb halljon meg más.
Link3: Csókolom ez egy privát vélemény. Nyomjad már meg a felső linket és nézd meg, hogy sok általad utált OFF A3, A6 írta a véleményt. Az hogy a Golf-on mit produkál nem jelenti azt hogy szar a gumi egy BMW-n is.
Semmi pontos mérnöki mérés nincs ebben a te mit gondolsz tesztben. És ha szar a futóművek akkor az is beleugat a tesztbe.
Jackson, aki nem hagyja magát
2010.07.30. 11:00
simi64 írta:Az első linken teljesen egyértelműen fel lehet fedezni a sorrendiséget, még annak is, aki nem tudja a nyelvet. Az 1-es az első, vagyis a tesztelt gumik közül a "legjobb". Ezen a listán a Goodyear nem kapott "sehr gut" vagyis nagyon jó értékelést. Egészen hátra szorult (15. hely) két Hankook típust is jobbnak találtak, (de azt is tiztáztuk már, hogy nem kínai) amely viszont "sehr gut" minősítést kapott.
A második link arról szól, amikor a BMW gyári tuningcége a Hamann Motorsport megkötötte a szerződését a Hankook gumigyártó céggel, hogy az ő gumiikat fogják használni. (azóta is így van)
Nekem személy szerint a Hamann véleménye többet ér, mint az ADAC ilyen-olyan korrupt tesztjei.
A 3. link pedig a csúszópénzmentes VALÓ VILÁG! Vagyis a hétköznapi zöldséges véleménye, mert Ő nemcsak vásárló, de használó is.
2010.07.30. 12:40
2010.07.30. 22:55
2010.08.24. 19:50
2010.08.24. 20:31
2010.12.04. 22:32
2010.12.05. 00:23
Tiba írta:Hali!
Kerékméret ügyben kéne segítség.
nekem a gyári méretem 8JX18 ET: 43 körbe, mert ugye X.
styling M 135 felnit szeretnék, ki is néztem 4 darab e46 ra valót, aminek a méretei:
elől 8Jx18H2 ET: 47
hátul 8,5Jx18H2 ET: 50
Csináltatni kéne hozzá nyomtávszélesítőt, vagy melyik az az Et szám amivel az X jól néz ki, és a felni szépen kint van amennyire csak lehet?
Esetleg 19 felni is szóba jöhet, abból meg a M5 zurigó tetszik
Van valakinek tapasztalata, esetleg véleménye?
Köszi
2010.12.05. 00:34
2010.12.05. 00:48
Tiba írta:Ezek csinálnak akármekkorát, kérdés az, hogy fel merjem e tenni.
e90 felnije elöl et:37 hátul et:34 (ha jól emlékszem)
Akkor azok között kéne körülnéznem szerinted?
2010.12.05. 02:30
2010.12.05. 10:22
Tiba írta:Na keresgéltem a neten, és ezt találtam:
BMW Styling 216
e90, 8 és 8.5 et 34 és 37
Ne röhögjetek, de ps-el csináltam egy képet, hogy mutatna az xi-n:)
Szerintem egész jól nézne ki: