![]() |
2009.06.02. 16:28
Oroszlan írta:Ide is beírom, de több helyre nem, talán admin nem tol le érte !
Akit érdekel E60-hoz magyar nyelvű könyv rendesen könyv formájában bekötve, az pü-ben keressen meg.
Annyi a különbség, hogy fekete-fehér színű, a feliratok (fejezet címek és szöveg alcímek) benne nem kék színűek, hanem szürkék.
2009.06.03. 19:20
edy01 írta:lepke írta:edy01 írta:sziasztok
láttam felmerült már a kérdés:
klima auto üzemmód után manuálisra állítva mindig be be kell állítáni, hogy hová fújjon.
erre van vmi megoldás?
köszi
Helo edy
Még keressük a megoldást ez csak 535d nél szokott baj lenni a többi klubtagnak ez normálisan müködik
üdv zoli
ok, köszi majd nézetegetem, mert rájönni nem nagyon lehet
2009.06.03. 19:28
Az autónak nem is kell ott járnia elég ha a navi egységet ott bontották ki és azóta nem látja a müholdakat.De ha gyárilag van bent a navi az akkor már gázsaw írta:edy01 írta:lepke írta:edy01 írta:sziasztok
klima auto üzemmód után manuálisra állítva mindig be be kell állítáni, hogy hová fújjon.
erre van vmi megoldás?
köszi
Helo edy
Még keressük a megoldást ez csak 535d nél szokott baj lenni a többi klubtagnak ez normálisan müködik
üdv zoli
ez nálam is így van a klímával....
Lenne egy másik kérdés: 2007es 520d haveromé, business navi, és az autó azt hiszi hogy kb norvégiában van a hegyek között, és ott mész vele.....pedig 1, az az autó soha nem járt ott, 2, ez itt jó Magyar sík föld....van valakinek tippje?
2009.06.04. 15:42
2009.06.04. 16:08
6devil9 írta:Sziasztok !
Sürgősen szükségem lenne egy E60 magyar kézikönyvre....nem tudom sehonnan letölteni :S
Segítsetek ha tudtok...
köszönöm
2009.06.04. 17:28
admin írta:Az autónak nem is kell ott járnia elég ha a navi egységet ott bontották ki és azóta nem látja a müholdakat.De ha gyárilag van bent a navi az akkor már gázsaw írta:edy01 írta:lepke írta:edy01 írta:sziasztok
erre van vmi megoldás?
köszi
Helo edy
üdv zoli
Lenne egy másik kérdés: 2007es 520d haveromé, business navi, és az autó azt hiszi hogy kb norvégiában van a hegyek között, és ott mész vele.....pedig 1, az az autó soha nem járt ott, 2, ez itt jó Magyar sík föld....van valakinek tippje?
2009.06.04. 18:56
saw írta:admin írta:Az autónak nem is kell ott járnia elég ha a navi egységet ott bontották ki és azóta nem látja a müholdakat.De ha gyárilag van bent a navi az akkor már gázsaw írta:edy01 írta:lepke írta:edy01 írta:sziasztok
erre van vmi megoldás?
köszi
Helo edy
üdv zoli
Gyári navi benne admin.......Ausztriában azt mutatta hogy normandiában van, olaszországban meg azt hogy az atlanti óceán fenekén úszkálsz
2009.06.04. 19:42
admin írta:saw írta:admin írta:saw írta:edy01 írta:lepke írta:Az autónak nem is kell ott járnia elég ha a navi egységet ott bontották ki és azóta nem látja a müholdakat.De ha gyárilag van bent a navi az akkor már gázedy01 írta:sziasztok
Gyári navi benne admin.......Ausztriában azt mutatta hogy normandiában van, olaszországban meg azt hogy az atlanti óceán fenekén úszkálsz
Nem kap GPS jelet vagy behalt az antenna, vagy lecsúszott a csatija.És így a sebesség jelből próbál navigálni de nem nagy sikerrel.
2009.06.05. 08:55
saw írta:admin írta:saw írta:admin írta:saw írta:edy01 írta:lepke írta:Az autónak nem is kell ott járnia elég ha a navi egységet ott bontották ki és azóta nem látja a müholdakat.De ha gyárilag van bent a navi az akkor már gázedy01 írta:sziasztok
Nem kap GPS jelet vagy behalt az antenna, vagy lecsúszott a csatija.És így a sebesség jelből próbál navigálni de nem nagy sikerrel.
Köszi a tippeket, utánanézünk melyik lehet a gond a 3 közül, remélem nem az első.....
2009.06.05. 10:41
lepke írta:saw írta:admin írta:saw írta:admin írta:saw írta:edy01 írta:lepke írta:edy01 írta:sziasztok
Köszi a tippeket, utánanézünk melyik lehet a gond a 3 közül, remélem nem az első.....
Helo saw
Az akkumlátor sarut probáld meg levenni ugy 20-percre nagy valószinüségel megjavul
vagy a szoftver frissités
üdv zoli
2009.06.05. 18:19
Sürgősen szükségem lenne egy E60 magyar kézikönyvre....nem tudom sehonnan letölteni :S
Segítsetek ha tudtok...
köszönöm
2009.06.05. 21:40
Segítsetek ha tudtok...
köszönöm
2009.06.06. 20:34
2009.06.06. 21:07
jade804 írta:Sziasztok! A bal első helyzetjelzőm kiégett,ki tudja megmondani,hogy ki kell e szedni az egész lámpát,hogy oda férjek,vagy csak elég leszedni a hátulját?Ja van ott egy nem elhanyagolandó ábra! Vigyázat 25000 v felirattal.Hogy tudom elkerülni,hogy ne találkozzak vele?Saru le vagy van rá más mód is,mivel ott lennie kellene egy transzformátornak is?Előre is köszi.
2009.06.06. 21:23
LeviM5 írta:
A 25ezer volt a xenonra vonatkozik, ne aggódjHelyzetjelző nem olyan mint a zárlatos vibrátor!
![]()
![]()
2009.06.06. 21:24
strobi írta:LeviM5 írta:
A 25ezer volt a xenonra vonatkozik, ne aggódjHelyzetjelző nem olyan mint a zárlatos vibrátor!
![]()
![]()
Jaja nem olyan nem basz agyon...
Még mindig ezen röhögök, vazze
2009.06.06. 21:28
2009.06.06. 21:37
jade804 írta:Azért elgondolkoztató,hogy honnan van ilyen jellegű tapasztalatod...![]()
de ez nem az én dolgom,inkább azt mondd meg,hogy szét kell e szednem a lámpát vagy nem
üdv Jade
2009.06.06. 21:45
2009.06.06. 22:05
jade804 írta:De hol keressem? A fórumon belül?