Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBÁK ÉS MEGOLDÁSOK

2013.11.30. 00:27

A kocsi a mai napon kiírta, hogy PDC failure. Körbe is jártam egyből és úgy fest, hogy a jobb hátsó fej nem jó. Mit érdemes megnézni rajta? Gondolom elhalálozott. Mennyibe fog ez kerülni nekem :facepalm: ?

2013.11.30. 07:38

nagy.matyika írta:A kocsi a mai napon kiírta, hogy PDC failure. Körbe is jártam egyből és úgy fest, hogy a jobb hátsó fej nem jó. Mit érdemes megnézni rajta? Gondolom elhalálozott. Mennyibe fog ez kerülni nekem :facepalm: ?

Helló!
Amelyik szenzor jól működik, akkor az bekapcsolt állapotban nagyon gyengén "perceg" ha hozzá érinted az ujjadat akkor lehet érezni illetve hallani is, így kitudod keresni melyik a rossz. Itt a forumon is szokott lenni bontott kb 3ezer pénz.

2013.11.30. 11:28

bmwguru írta:
nagy.matyika írta:A kocsi a mai napon kiírta, hogy PDC failure. Körbe is jártam egyből és úgy fest, hogy a jobb hátsó fej nem jó. Mit érdemes megnézni rajta? Gondolom elhalálozott. Mennyibe fog ez kerülni nekem :facepalm: ?

Helló!
Amelyik szenzor jól működik, akkor az bekapcsolt állapotban nagyon gyengén "perceg" ha hozzá érinted az ujjadat akkor lehet érezni illetve hallani is, így kitudod keresni melyik a rossz. Itt a forumon is szokott lenni bontott kb 3ezer pénz.

Azt már megtalálta ami rossz...

Bömbölőnél valami 10 - 15e közt van darabja (új)

www.bimmer.hu ...de itt a fórumon vannak elegen akik meg tudják neked hozni....Alpina, Jlaci stb ...nem egy horror összeg, bár lehet hogy meg kéne nézni a csatit rajta, hátha meglazult!

2013.11.30. 12:45

Labi írta:
bmwguru írta:

Helló!

Azt már megtalálta ami rossz...

Bömbölőnél valami 10 - 15e közt van darabja (új)

http://www.bimmer.hu ...de itt a fórumon vannak elegen akik meg tudják neked hozni....Alpina, Jlaci stb ...nem egy horror összeg, bár lehet hogy meg kéne nézni a csatit rajta, hátha meglazult!

Nekem volt olyan bajom vele, hogy a kasztnin ahol kibújik a köteg, ott ledörzsölődött a szigetelés a kábelről.

2013.11.30. 16:28

Köszönöm a válaszokat, most új fejlemény van. Kiírja, hogy PDC failure még mindig, viszont már nem tűnik el a boardról a felkiáltó jel és így a többi pdc fej se működik. A gombja is csak zölden villog. Hogyan tudom kiszedni a helyéről a fejeket? Gyanítom, hogy vagy érintkezési hiba van valahol, vagy a nyest megtalálta és elrágta a vezetékét :facepalm:

2013.12.01. 10:06

:diag

Aztán kutakodni, a vezérlője ott van a csomagtartóban a beázásveszélyes helyen.

2013.12.01. 13:59

Jövő héten ránéz a szerelő, majd a Bosch KTS megmondja a frankót :D Köszönöm a segítségeteket, a továbbiakról meg beszámolok :wink:

2013.12.01. 14:13

Sziasztok!

Az új szoftver felfrissítésekor elfelejtett egy csomó mindent. A komfort zárást is (elindul, x méter után zár) ...ezt programozás nélkül meg tudom tanítani neki? Azt hiszem a 39-en lehetett!

köszi

2013.12.01. 14:15

Labi írta:Sziasztok!

Az új szoftver felfrissítésekor elfelejtett egy csomó mindent. A komfort zárást is (elindul, x méter után zár) ...ezt programozás nélkül meg tudom tanítani neki? Azt hiszem a 39-en lehetett!

köszi

E39-en csak kódolással lehet állítani.

Tapatalk 4

2013.12.01. 14:21

köszi

Igen. Idrive menüben be kell pipálni.

2013.12.01. 14:26

barbrady írta:

köszi

E39-en csak kódolással lehet állítani.

Tapatalk 4

...kevertem a 407-essel :facepalm:

2013.12.01. 14:27

hamoriarpi írta:

köszi

köszi!

Megpróbálom megkeresni! ...a nyelvet sikerült már beállítanom :oops:

Jut eszembe: A fűtés is változott! Beállítottam, piros lett a manusz, a fúvást is, de nagyon gyenge a hatásfoka! A jobb egyes ülésfűtését használom, mint a rezsót ....kicsit ciki :oops: :facepalm:

erre valami ötlet?!

2013.12.01. 14:29

Labi írta:
hamoriarpi írta:

köszi

köszi!

Megpróbálom megkeresni! ...a nyelvet sikerült már beállítanom :oops:

Jut eszembe: A fűtés is változott! Beállítottam, piros lett a manusz, a fúvást is, de nagyon gyenge a hatásfoka! A jobb egyes ülésfűtését használom, mint a rezsót ....kicsit ciki :oops: :facepalm:

erre valami ötlet?!

Klíma menüpont alatt.

2013.12.01. 14:50

Hm. ...pedig jól beállítottam. Nincs valami égtáj/ország/hely szerinti mód?! ..ez most ebben az esetben elég harmatos. (úgy állítottam be, mint a korábbi programon) ...lehet feljebb kell tekerjem, megpróbálom.

köszi

2013.12.01. 14:53

Labi írta:Hm. ...pedig jól beállítottam. Nincs valami égtáj/ország/hely szerinti mód?! ..ez most ebben az esetben elég harmatos. (úgy állítottam be, mint a korábbi programon) ...lehet feljebb kell tekerjem, megpróbálom.

köszi

Próbáld intenzíven. Én nagyon sokat sakkoztam vele. Rengeteg állítási lehetőség van.

2013.12.01. 14:59

hamoriarpi írta:
Labi írta:Hm. ...pedig jól beállítottam. Nincs valami égtáj/ország/hely szerinti mód?! ..ez most ebben az esetben elég harmatos. (úgy állítottam be, mint a korábbi programon) ...lehet feljebb kell tekerjem, megpróbálom.

köszi

Próbáld intenzíven. Én nagyon sokat sakkoztam vele. Rengeteg állítási lehetőség van.

rendicsek, nekiállok este.

2013.12.01. 15:42

Labi írta:
hamoriarpi írta:

köszi

Mindkét kulcshoz külön-külön. :facepalm: Én spec. elszórakoztam vele egy komplett szombat délutánt. Akksi töltő fel, és lehet nekiállni az összes menüpontnak.

2013.12.01. 17:18

muhaati írta:
Labi írta:
hamoriarpi írta:

köszi

Mindkét kulcshoz külön-külön. :facepalm: Én spec. elszórakoztam vele egy komplett szombat délutánt. Akksi töltő fel, és lehet nekiállni az összes menüpontnak.

jajj anyám! :facepalm: ...alig várom! :doglotlo: ...pedig volt vagy 2 hónap mire tényleg mindent beállítottam.

2013.12.03. 10:37

kzolee írta::diag

A nóta vége az lett, hogy nem is a hátsó szenzor volt a rossz, hanem elől a jobb középső. Az egész PDC fej szét van esve. Most jön a keresés, mert bimmer.hu-n sajnos csak grafit szürke van.

2013.12.03. 11:51

nagy.matyika írta:
kzolee írta::diag

A nóta vége az lett, hogy nem is a hátsó szenzor volt a rossz, hanem elől a jobb középső. Az egész PDC fej szét van esve. Most jön a keresés, mert bimmer.hu-n sajnos csak grafit szürke van.

Fényezhető. Milyen színű, és milyen típusú kell (csatlakozó érszám, csatlakozó alak, ovál/kerek szenzor stb)?
Hozzászólás küldése

VigLink badge