![]() |
2013.11.30. 00:27
?
2013.11.30. 07:38
nagy.matyika írta:A kocsi a mai napon kiírta, hogy PDC failure. Körbe is jártam egyből és úgy fest, hogy a jobb hátsó fej nem jó. Mit érdemes megnézni rajta? Gondolom elhalálozott. Mennyibe fog ez kerülni nekem?
2013.11.30. 11:28
bmwguru írta:nagy.matyika írta:A kocsi a mai napon kiírta, hogy PDC failure. Körbe is jártam egyből és úgy fest, hogy a jobb hátsó fej nem jó. Mit érdemes megnézni rajta? Gondolom elhalálozott. Mennyibe fog ez kerülni nekem?
Helló!
Amelyik szenzor jól működik, akkor az bekapcsolt állapotban nagyon gyengén "perceg" ha hozzá érinted az ujjadat akkor lehet érezni illetve hallani is, így kitudod keresni melyik a rossz. Itt a forumon is szokott lenni bontott kb 3ezer pénz.
2013.11.30. 12:45
Labi írta:bmwguru írta:nagy.matyika írta:A kocsi a mai napon kiírta, hogy PDC failure. Körbe is jártam egyből és úgy fest, hogy a jobb hátsó fej nem jó. Mit érdemes megnézni rajta? Gondolom elhalálozott. Mennyibe fog ez kerülni nekem?
Helló!
Amelyik szenzor jól működik, akkor az bekapcsolt állapotban nagyon gyengén "perceg" ha hozzá érinted az ujjadat akkor lehet érezni illetve hallani is, így kitudod keresni melyik a rossz. Itt a forumon is szokott lenni bontott kb 3ezer pénz.
Azt már megtalálta ami rossz...
Bömbölőnél valami 10 - 15e közt van darabja (új)
http://www.bimmer.hu ...de itt a fórumon vannak elegen akik meg tudják neked hozni....Alpina, Jlaci stb ...nem egy horror összeg, bár lehet hogy meg kéne nézni a csatit rajta, hátha meglazult!
2013.11.30. 16:28
2013.12.01. 10:06
2013.12.01. 13:59
2013.12.01. 14:13
2013.12.01. 14:15
Labi írta:Sziasztok!
Az új szoftver felfrissítésekor elfelejtett egy csomó mindent. A komfort zárást is (elindul, x méter után zár) ...ezt programozás nélkül meg tudom tanítani neki? Azt hiszem a 39-en lehetett!
köszi
2013.12.01. 14:21
Labi írta:Sziasztok!
Az új szoftver felfrissítésekor elfelejtett egy csomó mindent. A komfort zárást is (elindul, x méter után zár) ...ezt programozás nélkül meg tudom tanítani neki? Azt hiszem a 39-en lehetett!
köszi
2013.12.01. 14:26
barbrady írta:Labi írta:Sziasztok!
köszi
E39-en csak kódolással lehet állítani.
Tapatalk 4
2013.12.01. 14:27
hamoriarpi írta:Labi írta:Sziasztok!
köszi
Igen. Idrive menüben be kell pipálni.
2013.12.01. 14:29
Labi írta:hamoriarpi írta:Labi írta:Sziasztok!
köszi
Igen. Idrive menüben be kell pipálni.
köszi!
Megpróbálom megkeresni! ...a nyelvet sikerült már beállítanom![]()
Jut eszembe: A fűtés is változott! Beállítottam, piros lett a manusz, a fúvást is, de nagyon gyenge a hatásfoka! A jobb egyes ülésfűtését használom, mint a rezsót ....kicsit ciki![]()
![]()
erre valami ötlet?!
2013.12.01. 14:50
2013.12.01. 14:53
Labi írta:Hm. ...pedig jól beállítottam. Nincs valami égtáj/ország/hely szerinti mód?! ..ez most ebben az esetben elég harmatos. (úgy állítottam be, mint a korábbi programon) ...lehet feljebb kell tekerjem, megpróbálom.
köszi
2013.12.01. 14:59
hamoriarpi írta:Labi írta:Hm. ...pedig jól beállítottam. Nincs valami égtáj/ország/hely szerinti mód?! ..ez most ebben az esetben elég harmatos. (úgy állítottam be, mint a korábbi programon) ...lehet feljebb kell tekerjem, megpróbálom.
köszi
Próbáld intenzíven. Én nagyon sokat sakkoztam vele. Rengeteg állítási lehetőség van.
2013.12.01. 15:42
Labi írta:hamoriarpi írta:Labi írta:Hm. ...pedig jól beállítottam. Nincs valami égtáj/ország/hely szerinti mód?! ..ez most ebben az esetben elég harmatos. (úgy állítottam be, mint a korábbi programon) ...lehet feljebb kell tekerjem, megpróbálom.
köszi
Próbáld intenzíven. Én nagyon sokat sakkoztam vele. Rengeteg állítási lehetőség van.
rendicsek, nekiállok este.
Én spec. elszórakoztam vele egy komplett szombat délutánt. Akksi töltő fel, és lehet nekiállni az összes menüpontnak.
2013.12.01. 17:18
muhaati írta:Labi írta:hamoriarpi írta:Labi írta:Hm. ...pedig jól beállítottam. Nincs valami égtáj/ország/hely szerinti mód?! ..ez most ebben az esetben elég harmatos. (úgy állítottam be, mint a korábbi programon) ...lehet feljebb kell tekerjem, megpróbálom.
köszi
rendicsek, nekiállok este.
Mindkét kulcshoz külön-külön.Én spec. elszórakoztam vele egy komplett szombat délutánt. Akksi töltő fel, és lehet nekiállni az összes menüpontnak.
...alig várom!
...pedig volt vagy 2 hónap mire tényleg mindent beállítottam.
2013.12.03. 10:37
kzolee írta::diag
Aztán kutakodni, a vezérlője ott van a csomagtartóban a beázásveszélyes helyen.
2013.12.03. 11:51
nagy.matyika írta:kzolee írta::diag
Aztán kutakodni, a vezérlője ott van a csomagtartóban a beázásveszélyes helyen.
A nóta vége az lett, hogy nem is a hátsó szenzor volt a rossz, hanem elől a jobb középső. Az egész PDC fej szét van esve. Most jön a keresés, mert bimmer.hu-n sajnos csak grafit szürke van.