![]() |
2010.12.11. 23:39
Blackangel írta:
Helo
Na végre egy benzines sorstárs.
Az autók benzinnel üzemelnek, a gázolaj a traktorok tüzelőanyaga ...
Igen benzin,de nem sokon múlt,majdnem dízel lett,csak aztán mégis benzin!
Jövőhéten meglesz a 60ezres szervizem is,tényleg nem tudja valakihogy ekkor miket cserélnek illetve néznek át a kocsimon? Ez lesz az első szervíz ahova magam viszem.
2010.12.11. 23:46
kopasze-28 írta:azér ilyenkor a 30xi-vel lehet alkotni,nem de?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 szer kiproszálnák egy összkerekest
2010.12.11. 23:55
lepke írta:Blackangel írta:
Helo
Jövőhéten meglesz a 60ezres szervizem is,tényleg nem tudja valakihogy ekkor miket cserélnek illetve néznek át a kocsimon? Ez lesz az első szervíz ahova magam viszem.
Helo
Akkor ebbe a topikba mindent felírhatsz
,,,,,,,,,,,,,,, E60-as Üzembentartás költség ,,,,,,,
2010.12.11. 23:58
Blackangel írta:lepke írta:Blackangel írta:
Helo
Helo
Akkor ebbe a topikba mindent felírhatsz
,,,,,,,,,,,,,,, E60-as Üzembentartás költség ,,,,,,,
Alap.Kíváncsi leszek,miket fognak cserélni,és hogy mennyi lesz a vége.
Egy ismerős mondta mikor megvettem,készüljek fel mindenre mindig legyen 2-3rugó félretéve mert bármikor bármi baja előjöhet..Megijesztett hirtelen,de állítólag ez így van
2010.12.12. 00:08
Hát igen, a 4-500 ezret futottaknál ez tuti így van, de a Tied gyakorlatilag vadi új.
2010.12.12. 00:48
Blackangel írta:
Hát igen, a 4-500 ezret futottaknál ez tuti így van, de a Tied gyakorlatilag vadi új.
Holnap átmegy 60ezerbe az órám,a km az valós,mert bevizsgált autó volt mikor hozzám került+át is lett nézetve márkaszervízben. Kíváncsi leszek mit fog mutatni a gép mikor majd ráteszik Pesten. Még nem tudom melyik nap viszem,valószínű majd azon amelyiket ők adják ha tele vannak táblázva.
És még téligumim sincs...nyárival császkálok.
2010.12.12. 01:01
Helo
Melyik Márkaszervizben nézték át az autót![]()
![]()
2010.12.12. 01:04
Blackangel írta:Helo
Melyik Márkaszervizben nézték át az autót![]()
![]()
BMW 5-er Kft-hez viszem,ezt tanácsolták nekemMajdcsak jól dolgoznak.
2010.12.12. 01:15
Blackangel írta:kopasze-28 írta:azér ilyenkor a 30xi-vel lehet alkotni,nem de?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 szer kiproszálnák egy összkerekest
Lehet hát!![]()
Este fogtam magam,kimentem itt a falu határában lévő nagy füves rétre és ami odafér,sportba az autómatát,és hadd szóljon. Sajnos nem lehet vele nagyon piruettezni,ugyebár összkerekes.
A DSC-t ki kell nyomni hozzá és egy jókora sík placcot kell találni. Kézi illetve rögzítőfék tilos, feszültséget kelt a hajtásláncban . Van az a mód, ami jókora lendületet igényel, és padló'nál hirtelen kormánymodulattal ki kell hozni a sodrából, hogy sodrodni kezdjen. Villámgyor ellenkormány gázelvét nélkül, és lehet terelgetni. Vagy, hogy szűk ívet választva körbe-körbe, addig gyorsítani míg ki nem tör és akkor az előbbieknek megfelelően. Sima hátsóhajtásnak jobban örültem volna,de mikor vettem ez volt szinte fullos,így ez kellett,meg tiszta előélete is van. Még a gyári illat is érződik.
Az úton nagyon jó ilyenkor az összkerék,úgy előztem meg a poroszkáló Hondát erre a bekötőúton mint a sicc. Eszméletlen milyen tapadása van!
2010.12.12. 01:17
Helo
leírod hogy eszméletlen milyen tapadása vanEgy óra múlva pedig ezt írod.......És még téligumim sincs...nyárival császkálok.........
2010.12.12. 01:20
2010.12.12. 01:33
2010.12.12. 01:41
2010.12.12. 01:42
Blackangel írta:Véleményem szerint persze jó ha van téligumi,de nekem nincs,mégis jól elközlekedek vele,különösképp meg szerintem vagyunk jópáran akik nem cserélik le télire. Még felnim sincs hozzávaló,vehettem volna csak épp vétel után nem volt még felesleges fél millióm amit kerékre meg felnire kidobhattam volna,így kényszerhelyzet van! Meg tankolni is kell
2010.12.12. 01:42
tibi666 írta:Hát, csak egy megcsúszás utáni javítás többszörösébe kerülhet 4 jó téligumi árának. Az esetleges személyi sérülésekről nem is beszélve.
2010.12.12. 01:45
tibi666 írta:Majd pár képet dobhatnál fel az autóról, ritkán látni benzines E61-est errefelé. Motortér, belseje, ilyesmi.
Felszereltsége milyen?
2010.12.12. 02:00
Blackangel írta:tibi666 írta:Majd pár képet dobhatnál fel az autóról, ritkán látni benzines E61-est errefelé. Motortér, belseje, ilyesmi.
Felszereltsége milyen?
Képtárba mennek nemsoká képek![]()
Jól felszerelt darab(Prof.navi,bőr belső,komfort ülések,stb)
2010.12.12. 02:02
lepke írta:Blackangel írta:tibi666 írta:Majd pár képet dobhatnál fel az autóról, ritkán látni benzines E61-est errefelé. Motortér, belseje, ilyesmi.
Felszereltsége milyen?
Helo Blackangel
Várjuk a képet
Ez már faceliftes ugye![]()
mennyi lóerős az autó pontosan
![]()
2010.12.12. 02:06
Blackangel írta:lepke írta:Blackangel írta:tibi666 írta:Majd pár képet dobhatnál fel az autóról, ritkán látni benzines E61-est errefelé. Motortér, belseje, ilyesmi.
Felszereltsége milyen?
Helo Blackangel
Várjuk a képet
Ez már faceliftes ugye![]()
mennyi lóerős az autó pontosan
![]()
Igen az,2007es év végi,272 Le-s. Holnap kitanulmányozom hogyan lehet felpakolni a képeket,mert itt máshogy van a rendszer mint amott.
2010.12.12. 02:31
tibi666 írta:Használd a képfeltöltés.hu-t, vagy az imageshack.us-t, aztán linkeld be ide a képeket.