![]() |
2011.01.09. 19:26
lepke írta:Helo
Már kezdem nagyon azt hinni HOGY a DPF csere amit a Gyár előír csak egy pénzkidobás
Nagyon túlmentem az előírt kilométeren és semmi gondot nem tapasztalok
Lehet csak pénzlehúzás a Gyár részéről![]()
Pedig már majdnem 200-ezernél járok
2011.01.09. 19:59
2011.01.09. 23:37
kzolee írta:Érdekesek ezek az adatok. Én már 200 felett járok, de még 20 000-et ír a cseréig. Mondjuk az én autóm majdnem a legkisebb motoros
2011.01.18. 00:23
2011.01.18. 00:36
lepke írta:Helo zotty007
Mennyi kilométer van a kocsiban hogy még ennyit tud ...a DPF még 160ezret tud szerencsére
2011.01.18. 00:37
zotty007 írta:lepke írta:Helo zotty007
Mennyi kilométer van a kocsiban hogy még ennyit tud ...a DPF még 160ezret tud szerencsére
231ezer, nem rég lett cserélve, az előző tulaj cseréltette ki!
2011.01.18. 00:39
lepke írta:zotty007 írta:lepke írta:Helo zotty007
231ezer, nem rég lett cserélve, az előző tulaj cseréltette ki!
Helo
Biztosan cserélték![]()
vagy csak lenullázták a számlálót
![]()
2011.01.23. 23:36
2011.01.23. 23:51
Egy ismerősöm ajánlotta
Ezt érdemes elolvasni
,,,,,,,,,,,,,,,,, KATT IDE ,,,,,,,,,,,,
2011.01.23. 23:56
Labi írta:lepke írta:Helo
Egy ismerősöm ajánlotta
Ezt érdemes elolvasni
Nu elolvastam. Na de mi lesz a vizsgán? Átengedik? ...egyébként amiről ír, töb helyen olvastam Én is. ..hogy igaza van e, nem tudom, de van benne ráció!
2011.01.24. 00:00
lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
Egy ismerősöm ajánlotta
Ezt érdemes elolvasni
Nu elolvastam. Na de mi lesz a vizsgán? Átengedik? ...egyébként amiről ír, töb helyen olvastam Én is. ..hogy igaza van e, nem tudom, de van benne ráció!
Helo
Mifelénk biztosan átmegy a vizsgán
Nagyon jó erre felé a levegő Forint tartalma![]()
2011.01.24. 21:09
Labi írta:lepke írta:Helo
Egy ismerősöm ajánlotta
Ezt érdemes elolvasni
2011.01.24. 21:18
2011.01.24. 21:23
simi64 írta:Üzemórás!
Miért? Nem 2007-es? (mi az, hogy 6 éves veterán???)
Ha besz@rik, rátukmálod a fiadra míí? Te meg beleülsz a fehérbe.
2011.01.24. 21:25
lepke írta:simi64 írta:Üzemórás!
Miért? Nem 2007-es? (mi az, hogy 6 éves veterán???)
Ha besz@rik, rátukmálod a fiadra míí? Te meg beleülsz a fehérbe.
Helo simi
Idézetet raktam fel HOGY mi a véleményetek
mindjárt jön a következő idézet
2011.01.24. 21:33
2011.01.24. 21:34
535jocika Amit ígértem, betartom!
Két negatívum:
-Eddig 2 ember kipuffogóját nézetem meg tűzetesebben körelről, Rityifi és Bazsa, mindkettőnek még a présgép által húzott vékony csíkok is látszódtak belülről a kipufogóban.
Nekem eddig sem látszott semmi mert hiába a fémtisztítózás, már 100km után is vékony, fekete réteg képződött.
Most viszont már vastagabb, még feketébb koromréteg borítja belülről mindkét csővemet.
-Ha a kezelési útmutató által "gyorsítási asszisztens"-ként aposztrofált tesztet próbálom ki, a 0km/h-nál, a kickdown kapcsoló átbillenésénél egy szép fekete, más dízel autóknál megszokott fekete pamacsot készítek. Ez utána illetve máskor sosem ismétlődik meg, hiába pörgetem üresben 4000-ig, hiába teszem manuálba és nyomatékolom, sosem máskor.
Eddigi tudásom a turbókról ott végeszakadt, hogy ha van a hátúlján "t" betű, akkor van benne, ha nincs akkor szívásos.
Amire gondolok, hogy mikor alapjáraton nem pörögnek a turbók nagyon és terheléssel gázt adok még nem tud olyan hamar megfelelő levegőt az üzemagyaghoz hozzáadni és ettől készül a pamacs.
Létezik ilyen?
A pamacskészítés utáni másodpercekről már csak homályos információim vannak, mert a dimezióugrás a periférikus látásomat leszűkíti és nem tudom a tükröt nézni, csak próbálok a G-ruha nélkül, a váltásoknál annyi levegőt magamba szívni, hogy a következő fokozatig
az agyamhoz és a jobb lábamhoz elegendő oxigént jutattni.
www.xtremetuning.hu
2011.01.24. 21:38
Oroszlan írta:lepke írta:Helo
535jocika Amit ígértem, betartom!
Két negatívum:
-Eddig 2 ember kipuffogóját nézetem meg tűzetesebben körelről, Rityifi és Bazsa, mindkettőnek még a présgép által húzott vékony csíkok is látszódtak belülről a kipufogóban.
Nekem eddig sem látszott semmi mert hiába a fémtisztítózás, már 100km után is vékony, fekete réteg képződött.
Most viszont már vastagabb, még feketébb koromréteg borítja belülről mindkét csővemet.
-Ha a kezelési útmutató által "gyorsítási asszisztens"-ként aposztrofált tesztet próbálom ki, a 0km/h-nál, a kickdown kapcsoló átbillenésénél egy szép fekete, más dízel autóknál megszokott fekete pamacsot készítek. Ez utána illetve máskor sosem ismétlődik meg, hiába pörgetem üresben 4000-ig, hiába teszem manuálba és nyomatékolom, sosem máskor.
Eddigi tudásom a turbókról ott végeszakadt, hogy ha van a hátúlján "t" betű, akkor van benne, ha nincs akkor szívásos.
Amire gondolok, hogy mikor alapjáraton nem pörögnek a turbók nagyon és terheléssel gázt adok még nem tud olyan hamar megfelelő levegőt az üzemagyaghoz hozzáadni és ettől készül a pamacs.
Létezik ilyen?
A pamacskészítés utáni másodpercekről már csak homályos információim vannak, mert a dimezióugrás a periférikus látásomat leszűkíti és nem tudom a tükröt nézni, csak próbálok a G-ruha nélkül, a váltásoknál annyi levegőt magamba szívni, hogy a következő fokozatig
az agyamhoz és a jobb lábamhoz elegendő oxigént jutattni.
www.xtremetuning.hu
Indexezünk ? Indexezünk ?
2011.01.24. 21:51
Oroszlan írta:
2011.01.25. 10:11
simi64 írta:Oroszlan írta:
Ő legalább indexel!
Te azt sem szoktál.